Meer resultaten voor pups

pups
Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers bij u in de buurt. De actuele pupinformatielijst kunt u in het linker menu aanklikken bij Dekberichten en/of Geboorteberichten. De pupinformatielijst van de Nederlandse Labrador Vereniging geeft een overzicht van de op dit moment beschikbare nestjes/pups die aangeboden zijn door de fokkers. De ouderdieren van de nestjes die vermeld worden op deze pupinformatielijst voldoen aan alle eisen gezondheid exterieur en /of werkdiploma's etc. om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging.
Honden en Puppies Overige Honden Marktplaats.nl.
Wij zijn een hondenkennel c.q. Pension en zijn gehuisvest vlakbij den bosch in n-brabant in onze kennel hebben we regelmatig pups van verschillende rashonden en kruisingen. De pups zijn bij ons geboren en opgegroeid. Ook de moeders van de pups zijn aanwezig. Op het moment zijn er pups van boomer kr. Kelso zoekt gouden mand. Liefste kelso is op zoek naar zijn gouden mandje kruising reu van 1 jaar 65 cm hoog en rond 32 kilo kelso is met 3 maandjes gevonden in antalya en mocht toen mee naar de opvang waar hij veilig was.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
De puppy's krijgen een gezondheidsverklaring en worden ontwormd ontvlooid en ge. Te Koop pups Op aanvraag. Te koop Duitse staande kort haar pups. Stamboom De pups zijn op 17-4-2017 geboren en mogen vanaf 5 juni naar hun nieuwe baasje. Er zijn 6 reutjes en 4 teefjes De pups worden ontwormd geënt en gechipt en krijgen een paspoort. Mooie en lieve chihuahua pups 250. mooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoed ontwormd gevaccineerd en gechipt. Super knappe Boxer pupjes beschikbaar 300. Super knappe Boxer pupjes beschikbaar Super knappe Boxer pupjes beschikbaar gevaccineerd ontwormd met microchip en paspoort.
Pups.
Rhodesian ridgeback kennel van de Borgerhoeve pups
Pups Loenerhof Heidewachtels.
Nederlandse Rottweiler Club Beschikbare pups en te verwachten nestjes.
Werkhonden Raad v Beheer. U bevindt zich hier Home Pup kopen? / Fokkerslijst Beschikbare pups en te verwachten nestjes. Beschikbare pups en te verwachten nestjes. Informatie voor belangstellenden die een rottweilerpup zoeken. Eventuele nakomelingen van onderstaande combinaties komen in principe in aanmerking voor een stamboomcertificaat. De nesten worden ook door de NRC gecontroleerd vraag het formulier ter inzage. Nesten die op deze site staan zijn gefokt door fokkers die lid zijn van de Nederlandse Rottweilerclub NRC. De nesten worden door de NRC gecontroleerd. Zij proberen op een eerlijke manier zo goed mogelijke pups te fokken maar uiteraard blijven het levende dieren waarbij niet alles te voorzien is.
Pups ZWHVN.
Verenigings Fok Reglement ZWHVN. Nieuws van de Raad van Beheer. Lezingen / Seminars / Symposia. Nieuws van het Bestuur. U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin. Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever. Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
109 advertenties gevonden in Puppies te koop. lilac old english bulldog pups. Ras Old English Bulldog. old english bulldog pups. Ras Old English Bulldog. blauw franse bulldog reutje mag meteen met u mee.
Pups geboren Heidewachtelvereniging.
U bevindt zich hier. Pups en dekkingen /. Adres Beek 2 5815 CS Merselo. Reu Melle van de Kasteelbeemd NHSB 2978162. Teef Abbey Road Royal Rives NHSB 3009057.
Puppies aangeboden Categorieën Hondenplaza.
Home Advertenties Puppies aangeboden. Bialy Misiu Tatrakennel 15 mei 2017 Puppies aangeboden. tatra pups te koop. Te koop prachtige tatra pups 1 teefje en 1 reutje van bijna 12 weken oud. ccdforsetis 14 mei 2017 Puppies aangeboden. Beautiful hairless puppies with FCI pedigree are available to loving show or pet home. ccdforsetis 14 mei 2017 Puppies aangeboden. Beautiful hairless and powderpuff babies are available to loving show or pet home. Depatricia86 13 mei 2017 Puppies aangeboden. Hollandse herder x pups. onze herder X is op 11 mei bevallen van prachtige flinke pups.
Pups Rhodesian Ridgeback van Hoeve de Hoef.
Zoals het er tot nu toe uitziet zijn er geen foutjes in het nest. Met de zes weken komt de RRCN controleren op sinussen. Alle pups zijn besproken. Hieronder fotos dat de pups 5 weken zijn en lekker genieten van het mooie weer. Hieronder fotos van de eerste dag. Wij besteden veel tijd aan het zoeken naar een geschikte reu voor onze teef. Hij moet passen bij het karakter en het uiterlijk van onze teef.
Verzorging van de pup adviezen en informatie.
Puppyvoeding voor grotere hondenrassen bevat een lagere energiedichtheid en een lager calciumgehalte in vergelijking met een puppyvoeding voor kleinere hondenrassen. Een te sterke groei kan bij pups van grote rassen namelijk de ontwikkeling van gewrichtsproblemen op latere leeftijd in de hand werken. Een licht aangepaste voeding kan bijdragen in de preventie daarvan. Veranderingen in de voeding altijd geleidelijk doorvoeren. Wellicht heeft u van de fokker nog wat voeding meegekregen wat de pup gewend is om te krijgen. Het is goed om die voeding nog even te blijven geven en deze geleidelijk te mengen met de voeding die u uw pup wilt gaan geven.

Contacteer ons