Zoeken naar landseer ect

landseer ect
Landseer ECT informatie over de Landseer ECT Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Landseer ECT fokker of kennel. Heb je al een Landseer ECT pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Landseer E.C.T. Europees Continentaal Type De Nieuwe Hond.
De Landseer moet regelmatig met een pennenborstel en een grove kam geborsteld en gekamd worden, met name op plaatsen waar zich het gemakkelijkst klitten vormen. Borsteld u de Landseer te vaak, dan kan dit de vacht beschadigen. Kijk de gehoorgang van de Landseer zo nu en dan na en maak hem schoon met een daarvoor bestemde oorcleaner.
Landseer E.C.T. Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Landseer E.C.T. Foto s Landseer E.C.T. Groep: Type berghond. Land van oorsprong: Duitsland Zwitserland. Algemeen voorkomen: De landseer is pas sinds 1959 een erkend, zelfstandig ras.Voordien werd deze hond beschouwd als een zwart-witgevlekte variant van de newfoundlander.
Landseer ECT.
De rasverenigingen; Landseer Club Nederland en Nederlandse Landseer ECT Vereniging zijn bezig met de gezondheid van de Landseer ECT. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar Thrombopathie.
Landseer club Nederland.
De LCN behartigt de belangen van het ras Landseer ECT. De vereniging is in 1980 opgericht als eerste, door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, erkende rasvereniging voor Landseers. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van de Landseer ECT tot elkaar te brengen.
Praganda's' Landseer E.C.T. kennel Landseer E.C.T. kennel.
Nederlandse Landseer ECT Vereniging.
Nederlandse Landseer ECT Verening. Onze site is een bron van informatie. om alles te weten te komen over. dit prachtige ras. Heeft u een leuk verhaal, foto of anekdote? Stuur deze dan zeker in en wij gaan ermee. aan de slag.
Landseer Rassen Honden Hondenrassen.
Regelmatig borstelen en kammen is wel aan te raden. De staart is lang en harig, de staart van de Landseer E.C.T. wordt naar beneden gedragen. Het zijn erg lieve honden, goed voor mens en dier en vinden het heerlijk om samen te leven.
Landseer ECT Wikipedia.
In continentaal Europa werd na de Tweede Wereldoorlog echter opnieuw over dit vraagstuk gesproken, ook in Nederland. Als gevolg daarvan werd in 1960 door de FCI de wit-zwarte variëteit als apart ras erkend onder de naam Landseer ECT. Er zijn dus wit-zwarte Newfoundlanders Landseers en Landseers ECT.

Contacteer ons