Meer resultaten voor landseer ect

landseer ect
Landseer Honden rassen Honden DierenDokters.
Een zeker aangrijpingspunt is er echter; de Landseer ECT stamt af van de oer-Newfoundlander. Toen rond 1750 de Engelsen en de Fransen Newfoundland herontdekten vanwege z'n' rijke visgronden, troffen ze op de eilanden grote zwarte, langharige honden aan. Waak en verdedigingshond.
Landseer ECT Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Landseer ECT. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Landseer ECT. Er zijn video's: Video's' Landseer ECT. Er zijn Honden profielen: Profielen Landseer ECT. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Landseer ECT. Hondenplaza Rasbeschrijving: Landseer ECT. Vragen over je hond?
rasinformatie van de Landseer ECT.
De Landseer ECT groeit, net als andere grote rassen, relatief vrij snel en heeft vooral in zijn groeiperiode hoogwaardige voeding nodig. Pas de lichaamsbeweging van de hond in deze fase aan en voorkom overbelasting van het gestel. De Landseer is goed bestand tegen wat minder goede weersomstandigheden en daarom hoeft hij ook niet altijd binnen bij de warme kachel te liggen.
Landseer ECT informatie over de Landseer ECT Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Landseer ECT fokker of kennel. Heb je al een Landseer ECT pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Landseer ECT rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Landseer Club Nederland. Het is altijd een strijdpunt geweest of de Landseer ECT Europees Continentaal Type een zelfstandig ras was of een zwart-witte variant van de New Foundlander. In 1960 besloot de FCI om de Landseer te erkennen als zelfstandig ras.
De kennel Van Hollandseer.
Ik ben aangesloten bij de LCN Landseer E.C.T Club Nederland en de NLV Nederlandse Landseer E.C.T Vereniging. Verder ben ik lid en heb ik goede contacten met en binnen de grootste Europese Landseerclub de DLC Deutscher Landseer Club. Door middel van de outcross" fokmethode hebben wij jarenlang de basis gelegd voor een gezonde Landseer E.C.T.
Landseer ECT Honden Page.
Rasvereniging van de Landseer ECT. Landseer ECT Vereniging, Nederlandse. Landseer ECT Vereniging, Nederlandse. Popularitieit van de Landseer ECT. De Landseer ECT staat op dit moment op de 99e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Landseer ECT.
home.
Puppyplaats.nl Landseer ECT pups aangeboden.
Momenteel zijn er geen Landseer ECT pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. informatie over o.a. het karakter, afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Landseer ECT. Nieuwste puppy advertenties.:
De kennel Van Hollandseer.
Ik ben aangesloten bij de LCN Landseer E.C.T Club Nederland en de NLV Nederlandse Landseer E.C.T Vereniging. Verder ben ik lid en heb ik goede contacten met en binnen de grootste Europese Landseerclub de DLC Deutscher Landseer Club. Door middel van de outcross" fokmethode hebben wij jarenlang de basis gelegd voor een gezonde Landseer E.C.T.
us Arsnouphis Landseer ECT Index.
Aglaie Bion us Arsnouphis. Rhouben Phos us Arsnouphis. 4 generaties Landseer ECT. moeder: Lady Raindrops fan Fryslnseer beneden links. dochter: Zarpantum Z us Arsnouphis boven links. dochter: Yazilikaya Fama us Arsnouphis boven rechts. kleindochter: Xanthippe Sile us Arsnouphis beneden rechts.
Landseer club Nederland.
De vereniging is in 1980 opgericht als eerste, door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, erkende rasvereniging voor Landseers. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van de Landseer ECT tot elkaar te brengen.

Contacteer ons