Zoeken naar eurasier

eurasier
Eurasier Vereniging Nederland.
Rasvereniging
Eurasier.
Met deze worp hoop ik een begin gemaakt te hebben met een succesvolle fok van dit fantastische ras waarbij alle goede eigenschappen van de ouderdieren doorgegeven worden. Het karakter van de Eurasier. Het karakter van de Eurasier is rustig vriendelijk weloverwogen stressbestendig vrolijk en aanhankelijk aan zijn eigen mensen. Deze vrolijke levenslustige honden laten zich niet snel uit het veld slaan ze blijven rustig in de meest vreemde en voor hun vaak onbekende situaties ze rennen niet kwispelend op vreemde mensen af maar benaderen ze ook niet onvriendelijk. Ze laten zich over het algemeen niet graag door onbekenden aanhalen ze negeren dergelijke pogingen door onverstoord verder te lopen. Het zijn goede wakers van huis en hof maar zijn over het algemeen niet blafferig.
Eurasier De Nieuwe Hond.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Rasgroep 5 Spitsen en honden van het oerhondtype. Spitsen en honden van het oerhondtype. Duitsland Huidige en oorspronkelijke taken. Reuen tussen de 52 en 60 centimeter. Teven tussen de 48 en 56 centimeter. Reuen wegen tussen de 22 en 30 kilo. Teven wegen tussen de 18 tot 26 kilo. De voorsnuit en schedel van de Eurasier zijn ongeveer evenlang. Ze hebben een duidelijke voorhoofdsgroef. De neusrug is recht. De oren zijn driehoekig en middelgroot.
Golden ReCHaLo kennel voor Golden Retriever en Eurasier.
Deze website geeft informatie over onze kennel en onze honden
Eurasier Honden Page.
De Eurasier behoort tot de Rasgroep Spitsen en oertypes. Geschiedenis van de Eurasier. De Eurasier is als ras pas in 1960-61 ontstaan. Wipfler had een hond van onbekend ras uit een asiel gehaald die was uit canada met de soldaten in WOII overgekomen. Toen die stierf wilden ze dit ras zo dicht mogelijk terug benaderen. Dit deden ze door het selekteren van rassen en kwamen bij de Chow Chow en de wolfspitz die ze kruiste.
rasinformatie van de Eurasier.
Meedoen aan sportieve activiteiten zoals behendigheid Fly-ball of Breitensport vinden ze erg leuk Veel alleen zijn doet een Eurasier geen goed. Een Eurasier is dus beslist niet geschikt om buitenshuis in een kennel of schuur te worden gehouden ook is hij niet geschikt voor africhting. In huis rustig evenwichtig met een hoge prikkeldrempel niet luidruchtig maar wel waak en opmerkzaam. Buiten Levendig temperamentvol sportief leergierig. De Eurasier is in doorsnee niet moeilijk op te voeden al moet de eigenaar wel consequent en duidelijk zijn tegen de hond. Het ras reageert goed op een afwisselende training waarbij de nadruk wordt gelegd op het belonen van gewenst gedrag.
Eurasier-Kennel De Stoethoeve.
Eurasier kennel Van de Stoethoeve heeft als doelstelling het fokken van een mooie gezonde en sociale Eurasier. Gemiddeld wordt eens per 2 jaar een nestje geboren. Wij besteden zeer veel aandacht aan gezondheid en welzijn van de ouderdieren en nakomelingen en aan het socialiseren van onze pups. Aan de basis staat ons teefje Ayana vom Moseltal geboren op 12 juni 2007. Zij werd gedekt door Andor vom Sitara waaruit op 29 november 2012 zeven pups in het A-nest werden geboren.
The Eurasier door Ute D. Molush Blurb-boeken Nederland.
Flexibele hoogglanzend gelamineerde omslag. Linnen omslag met stofhoes en flappen in volledige kleurendruk. Omslagontwerp is afgedrukt op de hardcover. BTW wordt toegevoegd bij de kassa. kenmerken / functionaliteiten details. Grootte Standaard staand origineel formaat 2025 cm. Datum publiceren apr 18 2010. Bekijk boeken van andere boekmakers. The Mustangs of Cotopaxi.
Eurasiër Rassen Honden Hondenrassen.
Een overzicht van alle hondenrassen ter wereld met foto en beschrijving. Daarnaast vind je artikelen over opvoeding gedrag en aandoeningen bij honden. Neem ook eens een kijkje op ons uitgebreide forum over honden.
Eurasier.
FCI groep 5 Spitsen en oertypen. In de jaren zestig van de 20e eeuw onder de naam Wolf-Chows in Duitsland gecreëerd. Doel was een natuurlijk gezond ras een prettige huishond met de goede eigenschappen van de Keeshond maar zonder de blafferigheid. Uitgangsmateriaal waren de Grijze Keeshond en de Chow Chow later is ook de Samojeed gebruikt. FCI groep 5 Spitsen en oertypen. Middelgrote hond met een niet te lange vacht die de vorm van het lichaam nog goed laat zien.
Eurasier Etsy.
Shop unieke en handgemaakte items bij creatieve mensen uit de hele wereld. Populaire items voor eurasier. EURASIËR Art Print ondertekend door aquarel kunstenaar DJ Rogers. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Eurasiër hond kunst CANVAS print van LA Shepard 12 x 16 portret schilderen. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Eurasiër kledingstuk geverfd katoen lange mouwen T-shirt. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Aangepaste geborduurd Eurasiër Tshirt S-4XL. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Eurasiër hond sieraden broche handgemaakt keramiek door adel honden. Favoriet Toegevoegd als favoriet.
Royal Canin Eurasiër Producten.
De Eurasiër ontstond uit kruisingen tussen de Chow Chow en de Keeshond. Het doel was met de Eurasiër een ras te creëren dat minder luidruchtig was dan de Keeshond. Sommigen kennen de Eurasiër nog onder de naam Wolf Chow. De Eurasiër is een echte gezelsc

Contacteer ons