Zoeken naar deense dog

deense dog
Duitse Dog Honden Page.
Toen deze deense dog in Duitsland geïmporteerd werd, begonnen de duitsers deze hond te perfectioneren door de dog te kruisen met windhonden waardoor het type minder plomp en eleganter werd. Zij kwamen tot een standaardtype en veranderden de naam in duitse dog.
Duitse Deense Dog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Duitse Deense Dog. Duitse Deense Dog. Rasbeschrijving van de Duitse Deense Dog. De Duitse Dog, beter bekend als de vriendelijke reus, is heel lief aanhankelijk en speels. Vanwege zijn omvang, moet hij altijd worden begeleid rond kinderen maar is over het algemeen goed gemanierd.
Duitse dog Hondenrassen.
Hij is ontstaan uit Tibetaanse doggen, molossers en andere vecht en jachthonden, dit samen met kruisingen tussen de mastiff en de Ierse wolfshond. In 1880 kreeg hij officieel de naam Duitse dog en in 1891 werd de standaard door de fci vastgesteld. Andere namen in de volksmond voor deze honden zijn Deense Dog, ulmer dog of tijgerdog.
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
Duitse Dog Honden rassen Honden DierenDokters.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, Ulmer Dog, Engelse Dog, Deense DogHatzr-ude, Saupacker en grote dog genoemd. In 1878 werd in Berlijn door een zevenkoppig committee, bestaande uit enthousiaste fokkers en keurmeesters, onder voorzitterschap van Dr.
Duitse dog Deense dog karaktereigenschappen Royal Canin.
Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan. In 1878 werden alle variëteiten verenigd onder de naam Duitse Dog. De rasstandaard is rond 1890 in Duitsland vastgelegd. Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Duitse Dog, Deen, Grote Deen, Great Dane, Deense Dog.
Duitse Dog.
De eerste voorouders van de Deense dog werden ruim 4000 jaar geleden al gebruikt door Assyriërs, die deze grote sterke honden hoofdzakelijk gebruikten als vechthonden. Men vermoed dat de Deense dog afstamt van de Tibetaanse dog en dat de Engelse Buldog, de mastiff en de Bordeauxdog hiervan afstammen.
Deense dog.
Men zegt wel eens dat een indringer wel in het huis van een Deense dog kan komen, maar er niet meer uitkomt. Deze stille reus blokkeert namelijk gewoon de weg naar buiten: weinigen zullen proberen voorbij de imposante verschijning van een volwassen Deense dog te komen.
Duitse Dog kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij Patrick en Natasja Haafs fokken op verantwoorde wijze duitse doggen. Hondenfokker Meer info. Duitse Doggen van t Brökske. Leuthsestraat 8 6575 JE Persingen. Wij zijn grote liefhebbers van de Duitse Dog en fokken af en toe een nestje. Hondenfokker Meer info.
Duitse Dog Hondenwoordenboek.nl.
Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips! Tags: deense, dog, duitse, gewicht, hoogte. Lees meer over. Vraag van de week. Politie redt honden uit hete auto.
Deense Dog Royalty-Vrije Foto's, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie.
Aan Lichtbak toevoegen. 44955253 Rasechte Deens Zweeds boerderij hond buiten in de natuur op gras. Aan Lichtbak toevoegen. 19910139 hoofd van een Deense dog. Aan Lichtbak toevoegen. 83356057 Deense Zweedse Farmdog speelt met een bal halen. Dit ras, dat. Aan Lichtbak toevoegen.
Deense Dog Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Alleen als een dierenarts snel ingrijpt, kan het leven van een Deense Dog worden gered. Verder heeft een Deense Dog aanleg voor heupdysplasie. Bij deze aandoening sluiten de gewrichtsonderdelen niet goed op elkaar aan, wat pijn en problemen tijdens het bewegen veroorzaakt.

Contacteer ons