Op zoek naar beauceron?

beauceron
Beauceron Vereniging Nederland voor en door Beauceron bezitters.
Op zoek naar n pup. Statuten en Huishoudelijk Regelement. Verslag van de dag 2015. Verslag van de dag 2016. Verslag van de dag 2017. Sporten met je hond.
Karakter Beauceron la Duchesse de la Fosse.
De Beauceron werd van oorsprong gefokt voor het hoeden en drijven van schapen en ander vee op de vlakten rond Parijs. Raskenmerken zijn dan ook uithoudingsvermogen gehardheid tegen allerlei weersinvloeden schranderheid en oplettendheid. Een Beauceron kan soms eigenwijs zijn en heeft veel behoefte aan beweging en contact met zijn baas. De Beauceron heeft een herdershondkarakter alert en op de baas gericht. Ook zijn er verhalen over de Beauceron als oorlogs speur en reddingshond. Tegenwoordig werkt hij in Frankrijk nog steeds als drijver van schapen en koeien maar ook als politiehond.
Home.
Home.
Liefhebber en fokker van de Beauceron
Beauceron.
Deze echte werker was de hele dag op pad met de herder en legde soms tientallen kilometers af op een dag. Ook de Beauceron had de twijfelachtige eer om dienst te doen als speur en patrouillehond tijdens de eerste wereldoorlog.
Beauceron Rassen Honden Hondenrassen.
De Beauceron is een hond die hoort bij de herdershonden. Het is een verstandige en moedige hond en hij wordt gemiddeld 12 jaar oud. De honden wegen ongeveer 40-50 kg reu en de teef weegt tussen de 30-40 kg. De omgang met kinderen is goed ze kunnen ook goed met andere honden en de honden hebben een tuin of een erf nodig zodat ze kunnen waak en lekker kunnen bewegen. De honden hebben weinig verzorging nodig maar ze willen wel graag volop kunnen bewegen.
Beauceron Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Reu 65-70cm Teef 61-68cm Leeftijd. 11 13 jaar Gewicht. Rasbeschrijving van de Beauceron. De Beauceron is een grote herdershond en is in Frankrijk tijdens de jaren 1500 ontwikkeld. De hond werd gebruikt door landbouwers om runderen schapen en de familie te beschermen. Dit ras werd tijdens Wereldoorlog I en II ook gebruikt als boodschapper door het Franse leger. Hier werden ze geprezen vanwege hun capaciteiten voor het opsporen van mijnen en het volgen van andere sporen. Vandaag de dag wordt de Beauceron nog steeds gebruikt door het leger en politie en het zijn prima begeleiders. Het ras de Beauceron is krachtig solide en goed uitgebalanceerd.
Beauceron.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. De huidige Beauceron stamt regelrecht af van de honden die in de negentiende eeuw en waarschijnlijk al veel eerder in gebruik waren bij de boeren en buitenlui in de streek ten zuiden van Parijs. De oorsprong ligt in het hoeden en bewaken van de schapen en andere veekuddes. De huidige Beauceron beschikt nog steeds over de eigenschappen die daarvoor nodig zijn maar kan onder de juiste omstandigheden ook een geschikte gezinshond zijn. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes.
Beauceron OMyDog.
Voer hieronder je e-mailadres en wachtwoord in om verder te gaan. Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Herdershonden en veedrijvers Herdershonden Beauceron FCI 44. Alle fokkers van dit ras. In Midden-Frankrijk bij herder en boer bekend als Bas-Rouge Roodkous. Het is een volgzame en sneldenkende herder en een goede gezelschapshond met een evenwichtig karakter. Ze zijn oplettend sportief en werken graag voor hun baas. Ongekende mensen worden niet vertrouwd hetzij hun baas aangeeft dat dit wel mag. Een consequente duidelijke en liefdevolle opvoeding veel beweging en contact met de baas zorgen voor een evenwichtig karakter.
beauceron-dupredubaron.nl.
Zeker de vier reuen. Gelukkig ben ik de k. Jammer Trudy dat ik. Susanne Spaan Rubingh 08-12-2014 0938 permalink in De Beauceron. Op de websites van de Beauceron Vereniging Nederland en Beauceronclub staan duidelijke en complete ras beschrijvingen. Wij kunnen dit natuurlijk in grote lijnen overnemen maar wij willen hier graag als aanvulling op deze ras beschrijvingen onze eigen ervaringen omschrijven van dit prachtige ras. Eric heeft 14 jaar een Bordercollie gehad. Hij heeft met haar op GG3 niveau wedstrijden gelopen. Een aantal jaar heeft hij les gegeven op een hondenclub. Susanne heeft jaren lang voor een Nederlandse slipjachtmeute gewerkt. In die periode zijn ze van Engelse foxhounds overgestapt naar Franse Blanc et noirs.
Rashond Beauceron een Franse herder Dier en Natuur Huisdieren.
Rashond Beauceron een Franse herder. De Beauceron is een Franse Herder. Qua uiterlijk heeft hij veel weg van een Rottweiler toch is het een heel ander ras. Deze hond stamt af van de veedrijvers en is een echte plattelandshond. Deze werkhond heeft veel beweging nodig en zal gelukkig zijn bij iemand die veel met hem bezig is en actieve spelletjes met hem doet. In Frankrijk worden deze honden nog steeds gebruikt als politie en herdershond. Samen met de Briard behoort de Beauceron tot de Franse Herder.
Beauceron kennels in Nederland Doggo.nl.
Beauceron kennels in Nederland. Berger de la Seldensate. Assendelftseweg 22 5258 VC Berlicum. Fokker van het ras de Beauceron Franse herdershond Black Tan en Arlequin. L'Ami de la Campagne. Heyveld 25 9660 Brakel. Wij fokken Beaucerons in de kleur noir feu en arlequin. Beaucerons du Soleil au Paradis. Kruiwagenstraat 20 9500 Geraardsbergen. Wij fokken af en toe een nestje Beaucerons uit weloverwogen combinaties. Anjerstraat 16 8102 ZX Raalte.

Contacteer ons