Meer resultaten voor witte herder

witte herder
Home Misthy's' Friends.
Meer lezen over dit nestje. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola en Nikita en onze reuen Easy en Nio.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Hondenfokker Meer info. Erijane Witte Herder Kennel. Witte Duitse Herdershond. Hondenfokker Meer info. Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends. Schoolstraat 13 2211 EA Noordwijkerhout. Kennel Witte Herder / White Swiss Shepherd Dog.
Zwitserse Witte Herder.
Gesteld kan worden dat het ras in deze landen tot volwassenheid is gekomen. Toen uiteindelijk de Zwitsers een aantal van deze witte herders uit Amerika importeerden, hebben ze de naam Amerikaans-Canadese Witte Herdershond veranderd in Zwitserse Witte Herder. Socialisatie en opvoeding.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Crystal Moon's' Zwitserse Witte Herder Reuen. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Vaak krijgen we bezoekers die genteresseerd zijn in een witte langstok teef en na afloop van het bezoekje aangeven dat ze het liefste Fintan zelf willen hebben en als dat niet kan toch ook graag in aanmerking willen komen voor een stokhaar reu met een gouden randje.;
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Vind witte herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Fluffy Zwitserse witte herder pups te koop. Beschrijving: bent u opzoek naar een gezonde, sociale en vooral lieve canadese / zwitserse witte herder pup? En bent u op zoek naar een leuke gezinshond? En vindt u karakter en gezondheid belangrijker?
Zwitserse Witte Herdershond Rashondenwijzer.
De Zwitserse Witte Herdershond is een vriendelijke herdershond met volgens de standaard een voorliefde voor kinderen. Door zijn zachtaardigheid is hij een van de herderrassen die door het FCI niet tot een werkproef verplicht zijn. De Zwitserse Witte Herdershond is een sociale, vriendelijke hond.
For the Joy of Life: Zwitserse witte herder.
Zwitserse witte herder. De Zwitserse witte herder oftewel Berger Blanc Suisse. In mijn ogen, beleving en ervaring is de witte herder een geweldige hond die mij als eerste vooral op viel door de kleur. Het onderscheidt ze en maakt ze bijzonder.
Pups.
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer uw schattige, humoristische, dartelende witte bolletje met zijn zwarte kraaloogjes, buitelend over zijn eigen pootjes zich in uw armen stort, het moment is aangebroken waarop ook u besmet wordt met het Witte Herder virus zoals velen u zijn voor gegaan!

Contacteer ons