Resultaten voor witte herder

witte herder
Alles over de Zwitserse Witte Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Zwitserse Witte Herderhond het ras is dat u zoekt. De Zwitserse Witte Herdershond kortweg Zwitserse Witte Herder deelt zijn afkomst met de Duitse herder. Er werden soms witte Duitse Herders geboren. In 1959 werd in Duitsland bepaald dat de kleur wit ongewenst was. In Amerika en Canada werd er mee verder gefokt en dat is later ook in Zwitserland en van daaruit in andere Europese landen voortgezet. Men besloot het ras een andere naam te geven. Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Wij fokken echter met strengere normen en waarden dan de regels voorschrijven. En in de eerste plaatys voor onszelf. Wij doen niet aan handel. Niet elke Witte Herder heeft het geluk voor altijd een fijn passend warm liefdevol thuis te hebben. Niet elke Witte Herder baas kan een honden leven lang een ideale honden baas zijn. In het leven zijn veranderingen niet te voorkomen soms ten goede soms helaas niet.Wij helpen graag Witte Herders rasdzuiver of niet een nieuwe kans op nieuw geluk te vinden. Op onze website hebben we vele bezoekers per dag die regelmatig kijken of er een nieuwe herplaatser op staat. Gelukkig meestal vinden Witjes al weer heel snel het warme mandje dat zij verdienen!
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Langharige Zwitserse witte herder. Berger Blanc Suisse Amerikaans-Canadese witte herder Zwitserse witte herder Weißer Schäferhund Vit Herdehund. FCI Groep 1 Sectie 1 347. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Bossanova of White Angel de eerste witte herder in Nederland met I.P.O. Stokharige Zwitserse witte herder. De Zwitserse witte herder is een door de Fédération Cynologique Internationale erkend hondenras. Deze langharige witte herdershond is een variant van de Duitse herder maar de kleur was begin 20e eeuw in Europa ongewenst.
bol.com Witte Herder Kalender 2017 Avonside Publishing Ltd. 9781782088264 Boeken.
Uitgever Avonside Publishing Ltd. Met uitzondering van de de kleur is een witte Duitse herder in Nederland en Belgie Zwitserse Witte Herder genoemd niet anders dan elke andere Duitse Herder. Tegenwoordig officieel erkend als de Amerikaans Canadese Herder bezit het de eervolle eigenschappen van dit ras moed kracht loyaliteit toewijding en evenwichtig. Andere internationale benamingen en bijnamen voor dit hondenras zijn White Swiss Shepherd American White Shepherd White Canadian Shepherd WS en WGSD. In deze prachtige kalender staan uitsluitend foto's van Witte Herders. De 16-maanden kalenders van Avonside zijn meertalig en uitgevoerd met 13 prachtige full-color foto's op glanspapier en met duidelijke roosters en teksten.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder. Aard Zwitserse witte herder. De Zwitserse witte herder is een ideale gezinshond. De hond is sociaal sterk op de baas gericht en houdt van gezelschap. Zwitserse witte herders zijn erg intelligent en moeten regelmatig cognitief geprikkeld worden om verveling te voorkomen. Tegenover personen buiten de vaste groep bekenden is de hond enigszins terughoudend hoewel de Zwitserse witte herder zo nodig ook waakzaam is. Opvoeding Zwitserse witte herder. Omdat de Zwitserse witte herder een zacht aard heeft is een stevige aanpak niet vereist bij de opvoeding.
Zwitserse Witte Herder Roedel. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Zwitserse Witte Herder Kennel CRYSTAL MOON bestaat momenteel uit meerdere Zwitserse Witte Herders elk met hun eigen charme karakter uitstraling. Sommige met welbekende bewezen bloedlijnen en sommige met voor Nederland unieke bloedlijnen. Ik heb de honden in eerste instantie voor mijn eigen plezier om mee te knuffelen spelen trainen wandelen zwemmen en als fijn gezinslid.
Zwitserse Witte Herdershond.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. De Zwitserse Witte Herder is een hond die alles in zich heeft om op slag verliefd op te worden! Eén blik is vaak al voldoende om doordrongen te worden van hun vriendelijke persoonlijkheid hun knappe verschijning en opgeruimde levendigheid. Het hebben van plezier dragen ze graag uit een karaktereigenschap waarmee ze hun baasjes uitnodigen om ook actief met ze bezig te zijn. Want naast lief leuk en gezellig blijven het natuurlijk slimme Herdershonden die zowel lichamelijk als geestelijk van een uitdaging houden.
Zwitserse Witte herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Teef 2535 kg Reu 3040 kg. Rasbeschrijving van de Zwitserse Witte herder. De Zwitserse Witte Herder is een directe afstammeling van de Duitse herder. De witte kleur van de vacht was echter in het begin van de 20e eeuw ongewenst in Europa. Een Amerikaanse fokker Ann Tracy ontwikkelde een bloedlijn met de huidige kenmerken van de witte herder. Vroeger was dit ras daarom bekend onder de naam Amerikaans-Canadese witte herder. De Zwitserse Witte Herder heeft een uitgesproken persoonlijkheid die gekenmerkt wordt door zelfvertrouwen.
Zwitserse Witte Herder.
Vroeger was het normaal dat er tussen de donker gekleurde Duitser Herderpups wat witte exemplaren zaten. Rond de jaren 60 besloot men in Duitsland dat de witte exemplaren van Duitse Herders geen bestaansrecht meer hadden door ze als ongewenst te betitelen. In zowel Amerika als Canada dacht men daar anders over.
Zwitserse Witte Herders witte herder pups RZWH. Zwitserse Witte Herders Canadese Herder Witte Herder pups Canadese Herder.
Update 03-12 201 6. De Zwitserse Witte Herders Hond wordt ook wel Berger Blanc Suisse of White Swiss Shepherd Dog genoemd. Lang geleden heette dit ras de Amerikaans Canadese Witte Herder of Witte Duitse Herder. Ik ben als fokker aangesloten bij de Rasclub voor Zwitserse Witte Herders RZWH. Onze pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Polarbears Falkor of Erijane die wij uit Amerika hebben geïmporteerd en Pinuu Of the Holy White die in Duitsland is gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes.
Zwitserse Witte Herdershond Honden Page.
De herders gaven de voorkeur aan witte honden omdat ze door hun witte vacht te onderscheiden waren van de wolven die meestal in de schemering aanvielen. De witte herder stamt af van de Duitse herder. De eerste witte herder die op een tentoonstelling werd uitgebracht was de reu Greif geboren in 1879. Hij werd in 1882 en 1887 in Hannover geshowd. Twee witte herders die in dezelfde tijd op een tentoonstelling verschenen waren de teef Greifa in 1888 te Hamburg en de reu Greif II in Kassel. Fokker van deze drie honden was Baron von Knigge. De fokker Friedrich Sparwasser had een wolfsgrauwe teef Lotte genaamd. Uit de verbintenis Lotte en Greif kwam de teef Lene voort.

Contacteer ons