Meer resultaten voor witte herder

witte herder
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Zwitserse Witte Herdershond Rashondenwijzer.
De Zwitserse Witte Herdershond is een vriendelijke herdershond met volgens de standaard een voorliefde voor kinderen. Door zijn zachtaardigheid is hij een van de herderrassen die door het FCI niet tot een werkproef verplicht zijn. De Zwitserse Witte Herdershond is een sociale, vriendelijke hond.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Tips bij het opvoeden van de Zwitserse Witte herder Startpunthonden.
Zwitserse Witte herder. Opvoeding en gedrag. Zwitserse Witte herder. Tips bij het opvoeden van Zwitserse Witte herder. Het commando Zit Af en Blijf leren. door Redactie 112752. Je hond zit blijf en af leren is van groot belang bij de opvoeding.
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Rashonden: Witte Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Wat voor herders, als ik vragen mag? Naar mijn weten is de Witte Herder in 2003 voorlopig door de FCI erkend als de Berger Blanc Suisse, ofwel Zwitserse Witte Herder, de term Canadese Herder wordt niet meer gebruikt wel een afstammeling van de witte Duitse Herder.
Rasinformatie Zwitserse Witte Herder MaxLuna.
De Zwitserse Witte Herder heeft een halflangharige, witte vacht. De Zwitserse Witte Herder werkt graag voor zijn baas en moet daarnaast veel kunnen rennen en spelen. Af en toe borstelen is voor Zwitserse Witte Herder meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
Natuurlijk zoeken we voor een TOP Witje een TOP baasje of gezin, niet zomaar iemand! We zoeken enthousiaste, actieve, sportieve, goed gemotiveerde echte herders honden liefhebber die een Witte Herder veel te bieden heeft M et veel vrijetijd! Zoekt U een wat oudere Zwitserse Witte Herder die herplaatst moet?
For the Joy of Life: Zwitserse witte herder.
Zwitserse witte herder. De Zwitserse witte herder oftewel Berger Blanc Suisse. In mijn ogen, beleving en ervaring is de witte herder een geweldige hond die mij als eerste vooral op viel door de kleur. Het onderscheidt ze en maakt ze bijzonder.
Crystal Moon's' Zwitserse Witte Herder Reuen. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Vaak krijgen we bezoekers die genteresseerd zijn in een witte langstok teef en na afloop van het bezoekje aangeven dat ze het liefste Fintan zelf willen hebben en als dat niet kan toch ook graag in aanmerking willen komen voor een stokhaar reu met een gouden randje.;
Vind witte herder op Marktplaats.nl.
Us basic atlanta sweater met geborduurde witte duitse herder 60% katoen, 40% polyester 260 gr/m2 afbeelding wordt op de linkerborst geborduurd, ongeveer 9 cm groot leverbaar in de volgende kleuren/maten: wit: s, m, l, xl, xxl zwart: s, m, l, xl, xxl, 3xl grijs: s, m, l, 3xl bordeaux: s, m, xxl, 3xl controleer.
Zwitserse Witte Herder informatie over de Zwitserse Witte Herder Royal Canin.
Home Producten Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder. De Zwitserse Witte Herder werd ontwikkeld uit Duitse Herdershonden en heette vroeger Amerikaans-Canadese Witte Herder. Zwitserland maakte de rasstandaard en daarom heet het ras Berger Blanc Suisse. Deze prachtige witte hond is er in een stokhaar en een langstokhaarvariant.

Contacteer ons