Op zoek naar witte herder?

witte herder
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
Ze hebben mooie gezondheidsuits. Wij hebben nog een aantal Zwitserse witte herder pups beschikbaar, van onze mooie lieve April. Wij hebben nog een aantal Zwitserse witte herder pups beschikbaar, van onze mooie lieve April imp. Brazilië en prachtige Tolsty imp.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zwitserse witte herder pups reutjes.stokharig.ruim 8 weken oud.ze hebben de 1ste enting gehad en zijn nagekeken door de dierenarts.ze hebben een eu dierenpaspoort gekregenzijn, gechipt en meerdere malen ontwormt.we zijn op zoek naar een goed tehuis.ze krijgen wat brokjes mee waar ze aan gewent zijn.ze zijn.
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Hondenfokker Meer info. Erijane Witte Herder Kennel. Witte Duitse Herdershond. Hondenfokker Meer info. Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends. Schoolstraat 13 2211 EA Noordwijkerhout. Kennel Witte Herder / White Swiss Shepherd Dog.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Zwitserse Witte Herdershond Rashondenwijzer.
De Zwitserse Witte Herdershond is een vriendelijke herdershond met volgens de standaard een voorliefde voor kinderen. Door zijn zachtaardigheid is hij een van de herderrassen die door het FCI niet tot een werkproef verplicht zijn. De Zwitserse Witte Herdershond is een sociale, vriendelijke hond.
Home Misthy's' Friends.
Meer lezen over dit nestje. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola en Nikita en onze reuen Easy en Nio.
Zwitserse Witte Herdershond Honden Page.
In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show. De witte herder bleef echter wel geregistreerd bij de Amerikaanse Kennel Club.
Zwitserse Witte Herder AVLS.
Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder M.E. Zwitserse Witte Herder. Eerste globale keuring F2. Eerste globale keuring met 6 weken van het F2 nest uit de teef Aowyn Winny en de reu Byela van Riva Odin Thorgal Thorgal. De teef is de F1 generatie SWH x ZWH.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herders.
De Zwitserse Witte Herder is slim en leergierig, zeer mensgericht, in aanleg kindvriendelijk en heeft een grote will to please. Bij uitstek een heerlijke gezinshond! Wat voor hond is de Zwitserse Witte Herder. Bent u klaar voor een Zwitserse Witte Herder.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.

Contacteer ons