Meer resultaten voor witte herder

witte herder
Zwitserse Witte Herder.
Gesteld kan worden dat het ras in deze landen tot volwassenheid is gekomen. Toen uiteindelijk de Zwitsers een aantal van deze witte herders uit Amerika importeerden, hebben ze de naam Amerikaans-Canadese Witte Herdershond veranderd in Zwitserse Witte Herder. Socialisatie en opvoeding.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
Natuurlijk zoeken we voor een TOP Witje een TOP baasje of gezin, niet zomaar iemand! We zoeken enthousiaste, actieve, sportieve, goed gemotiveerde echte herders honden liefhebber die een Witte Herder veel te bieden heeft M et veel vrijetijd! Zoekt U een wat oudere Zwitserse Witte Herder die herplaatst moet?
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Rasinformatie Zwitserse Witte Herder MaxLuna.
De Zwitserse Witte Herder heeft een halflangharige, witte vacht. De Zwitserse Witte Herder werkt graag voor zijn baas en moet daarnaast veel kunnen rennen en spelen. Af en toe borstelen is voor Zwitserse Witte Herder meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Nieuwsflits.
De fokkeuring vindt plaats bij: Manage de Volte Noord IJsseldijk 10a 3402 PH IJsselstein. Fokkeuring 11 maart 2018. Op zondag 11 maart 2018 vindt de fokkeuring plaats in het Dogcenter Zaltbommel Jan Stuversdreef 4 5315 NZ Kerkwijk. 2017 Rasclub voor Zwitserse Witte Herders.
De Zwitserse Witte Herder YouTube.
Zwitserse witte herder Duration: 117. Carla van den Nouland 2049, views. Konijn valt witte herder aan Duration: 221. Marleen Nikkels 2480, views. Denkspellen voor je hond Duration: 659. Lifestyle for pets 8799, views. Zwitserse Witte Herder als circusact Duration: 427.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
Rasclub voor Zwitserse Witte Herders.
Op deze website vindt u dan ook veel informatie met betrekking tot deze raskenmerken, karaktereigenschappen, over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de Zwitserse Witte Herder. Daarnaast hechten wij grote waarde aan het ondersteunen van en meedenken met de huidige Zwitserse Witte Herder fokkers in Nederland waarbij transparantie, samenwerking, een adviserend, niet dwingend fokbeleid de kernwoorden zijn!
Zwitserse Witte Herder Stepsfield.
Alle pups hebben een baasje. Wij zijn Guy en Hilde, wonen samen met ons gezin en Zwitserse witte herders in Montenaken gelegen in het mooie Haspengouw. We hebben één hobby: onze honden. Af en toe fokken wij een nestje volgens de fokregels van KMSH.
Interne hondentraining van Ziko Witte herder voor gehoorzaamheid en prooidrift Motico training.
Wat is een hondenfluisteraar? Interne hondentraining van Fonske Amerikaanse Stafford voor angstagressie en gehoorzaamheid. interne hondentraining van Jayda Malamute voor loslopen en gehoorzaamheid. Interne hondentraining van Ziko Witte herder voor gehoorzaamheid en prooidrift. Interne hondentraining van Aldo golden retriever voor gehoorzaamheid.

Contacteer ons