Meer resultaten voor witte herder

witte herder
Zwitserse Witte herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Zwitserse Witte herder. Zwitserse Witte herder. Rasbeschrijving van de Zwitserse Witte herder. De Zwitserse Witte Herder is een directe afstammeling van de Duitse herder. De witte kleur van de vacht was echter in het begin van de 20e eeuw ongewenst in Europa.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Crystal Moon's' Zwitserse Witte Herder Reuen. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Vaak krijgen we bezoekers die genteresseerd zijn in een witte langstok teef en na afloop van het bezoekje aangeven dat ze het liefste Fintan zelf willen hebben en als dat niet kan toch ook graag in aanmerking willen komen voor een stokhaar reu met een gouden randje.;
Zwitserse Witte Herder.
Gesteld kan worden dat het ras in deze landen tot volwassenheid is gekomen. Toen uiteindelijk de Zwitsers een aantal van deze witte herders uit Amerika importeerden, hebben ze de naam Amerikaans-Canadese Witte Herdershond veranderd in Zwitserse Witte Herder. Socialisatie en opvoeding.
Rasinformatie Zwitserse Witte Herder MaxLuna.
De Zwitserse Witte Herder heeft een halflangharige, witte vacht. De Zwitserse Witte Herder werkt graag voor zijn baas en moet daarnaast veel kunnen rennen en spelen. Af en toe borstelen is voor Zwitserse Witte Herder meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Rashonden: Witte Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Wat voor herders, als ik vragen mag? Naar mijn weten is de Witte Herder in 2003 voorlopig door de FCI erkend als de Berger Blanc Suisse, ofwel Zwitserse Witte Herder, de term Canadese Herder wordt niet meer gebruikt wel een afstammeling van de witte Duitse Herder.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zwitserse witte herder pups. Lieve zwitserse witte herder puppys reutjes en teefjes met stamboom geboren op 7 maart nog beschikbaar: 3 reutjes 1 teefje mogen vanaf 2 mei het nest verlaten ouders zijn lieve en sociale honden die super lief zijn voor kinderen.
Vind witte herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Fluffy Zwitserse witte herder pups te koop. Beschrijving: bent u opzoek naar een gezonde, sociale en vooral lieve canadese / zwitserse witte herder pup? En bent u op zoek naar een leuke gezinshond? En vindt u karakter en gezondheid belangrijker?
De Zwitserse Witte Herder.
In 2015, slechts een paar jaar na de definitieve erkenning verkeert het ras opnieuw in zwaar weer en moeten alle zeilen worden bijgezet om er voor te zorgen dat deze prachtige witte hond niet ten onder gaat aan de strenge FCI regels. WITTE HERDER BIBLIOTHEEK OF KIMBERLYS PRIDE.
Witte Herder Dogtime dvd's' over hondenopvoeding.
Wat is er lees verder. Alle DogTime dvd's' Filmpjes kijken agility, behendigheid, dogtime, hondenopvoeding, hondenschool, hondensport, hulphond, jachttraining, Jolien Schat, Lumi, Martin Gaus hondenschool, Ninette Haitsma, obedience, opvoeding witte herder, puppycursus, reddingshonden, speuren, Verliefd op Mevrouw de Wit, Witte Herder, ZWHVN, Zwitserse Witte Herder, Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.

Contacteer ons