Resultaten voor spaniel hond

spaniel hond
Gelre Dierenartsen Welsh Springer Spaniel.
Sterk, vrolijk en zeer levendig, hij is vriendelijk van aard. De Welsh Springer Spaniel behoort tot de drijvende jachthonden, zijn taak is in het veld het wild op te sporen en op te stoten zodat het door de jager geschoten kan worden en vervolgens moet de Welsh het wild binnenbrengen.
Engelse Springer Spaniel.
De schofthoogte van de Engelse Springer Spaniel is ongeveer 50 cm. Het gewicht varieert van 20 25 kilo. De Engelse Springer Spaniel is een vrolijke en actieve hond. Zijn vriendelijke karakter zorgt ervoor dat hij lief is met kinderen en dat hij sociaal is in de omgang met andere honden.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's: Video's' Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Cocker Spaniel. Vragen over je hond?
Karakter.
Wanneer ze namelijk vroeger in de dichte dekking wild op het spoor kwamen, dan moesten ze stil jagen. Luid geven betekent dat ze hard gaan blaffen. En dat hoort een Cocker dus niet te doen. In geval van een huishond kan dit echter anders liggen. Nederlandse Spaniel Club. SiteTurn Nederlandse Spaniel Club.
Cocker Spaniel Hondenvoer.
Hond per Ras C tm D. Cocker Spaniel Hondenvoer. Cocker Spaniel Hondenvoer. De Cocker Spaniel Voer Specialist. Dit ras heeft een actief, krachtig, zachtaardig en vrolijk karakter. Het is een erg actieve hond, waardoor Cocker Spaniël Hondenvoer de nodige ondersteuning bevat.
Bretonse Spaniël Pedigree.
Epagneul is een frans woord voor honden die het wild waar ze op jagen opdrijven, Breton betekent: afkomstig uit Bretagne. Deze hond stamt uit Bretagne, een streek in Frankrijk, een ruw schiereiland of stuk land met aan de ene kant het Kanaal en de Atlantische Oceaan aan de andere kant.
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
De Engelse Cocker Spaniël past het beste bij een actieve eigenaar die zijn hond op een positieve en consequente manier opvoedt en zich niet door de aandoenlijke blik van zijn hond om de tuin laat leiden. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Engelse Cocker Spaniël het ras is dat u zoekt.
Voorbeeld koopcontract.
Koper voldeed reeds bij wijze van voorschot een bedrag van aan de verkoper, waarvoor verkoper bij dezen kwijting aan koper verleent. De overeenkomst van verkoop en koop betreft een ras: Engelse Cocker Spaniel geboren uit.: De hond wordt aangekocht als huishond.
Japanse Spaniel rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Japanse Spaniel is een hond voor grote en kleine mensen, die graag speelt maar niet als speelgoed behandeld wil worden. Hij is aanhankelijk, innemend en lief voor kinderen. Eigenwijs, speels maar ook rustig, blaft weinig, ongecompliceerd vrolijk en staat graag in het middelpunt van de belangstelling.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Op zoek naar een goede manier om uw hond te trainen? Of heeft u elders reeds een slechte trainingshalsband gekocht en zoekt u er nu een van goede kwaliteit? De webshop van trainingshalsband.nl is voorgekomen uit een jarenlange passie voor honden en is al jaren de specialist van nederland. Nieuw Ophalen of Verzenden. Advertenties gerelateerd aan cocker spaniel.
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Een nieuwe puppy of hond in gedachten? Een puppy kiezen. Welke hond past bij mij? Een puppy of hond adopteren. Een geschikt hondenras kiezen. Wat we doen. 2018 Mars, Incorporated, All Rights Reserved. /Pedigree Trademark of Mars, Incorporated and its affiliates.
Honden Page alle honden in de rasgroep Retrievers, Spaniels en Waterhonden.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Perro de Agua Espagnõl. Perro de Agua Español. Welsh Springer Spaniel. Bekijk alle hondenrassen op de HondenPage per rasgroep. Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Pinschers, Schnauzers, Molossers en Zwitserse Sennenhonden.

Contacteer ons