Op zoek naar rhodesian ridgeback?

rhodesian ridgeback
Rhodesian Ridgeback of Pronkrug Rassen Honden Hondenrassen.
Rhodesian Ridgeback of Pronkrug. De Rhodesian Ridgeback of Pronkrug is een hond die hoort bij de dashonden en de lopende honden. Deze honden worden gemiddeld 12 jaar oud en wegen ongeveer 30 tot 40 kg. De honden zijn ongeveer 67 cm hoog en de teven zijn een paar cm kleiner. De honden zijn geschikt als gezelschapshond en als waakhond vroeger waren het ook safarihonden. De honden zijn goed voor kinderen en ook met andere honden kunnen de honden goed samen.
Ridgevalley Rhodesian Ridgebacks Ridgevalley.
Ridgevalley Farouk African Jewel JWW'11. Jockular Masaï x Kamnene Makena. Chilolo Image Of Fire Red Ruby NJK'12 Import Australië. CH Images In The Woods Of Reddawg x CH Chilolo W C Burnt Tua. Mswatis Boebes JR x Kamnene Page Of Madness. Ridgevalley Diamonds In The Sky. Zaxxon's Delightful Davidoff x Kamene Makena. Dhr L.A.L Aarts Mevr W.J.M. mob 31 06 38241553.
Rhodesianridgeback Home.
Welkom Op de Rhodesian Ridgeback site van Of Swallow Castle. De pups van Tanka zijn Geboren 21-06-2016. Voor foto's en video zie bij nieuws en pup pagina. Of Swallow Castle is een kennel waar af en toe een weloverwogen nestje gefokt wordt. De ouderdieren voldoen aan de gezondheidseisen gesteld door de rasvereniging en aan de welzijnseisen van de Raad van Beheer. De honden leven in en om het huis en de pups groeien in huis op.
Mafinga Rhodesian Ridgebacks Home.
Breeding Rhodesian Ridgebacks who are fit for function.
Flankkaalheid Rhodesian Ridgeback Jua.
OPNAME/OPERATIE VAN UW HUISDIER. GEVONDEN EN VERMISTE DIEREN. AFSCHEID NEMEN VAN UW DIER. Openingstijden en telefoon De route naar de dierenkliniek Spoedgevallen. Flankkaalheid Rhodesian Ridgeback Jua. Flankkaalheid Rhodesian Ridgeback Jua. tags braken hondespeeltje maag operatie verstopping. Onlangs zag ik deze 6-jarige Ridgeback voor de jaarlijkse enting.De eigenaar vertelde dat Jua sinds enige tijd een kaalheid aan beide zijden vertoonde. Deze kaalheid noemen we flankkaalheid. Klinisch beeld kenmerkend is een pleksgewijs kale huid meestal gepigmenteerd zwart duidelijk begrensd. De plekken breiden zich vaak wat grillig uit met name in het flankgebied zijkant buik vaak symmetrisch en er is geen sprake van jeuk of een ontsteking.
Puppyplaats.nl Rhodesian Ridgeback pups aangeboden.
De pups groeien hier in huis op met andere hond. Te Koop Rhodesian Ridgeback Pups Op 7 juli zijn er bij ons 11 mooie rhodesian ridgeback pups. Te Koop Rhodesian Ridgeback Pups Op 7 juli zijn er bij ons 11 mooie rhodesian ridgeback pups ter wereld gekomen De ouders van de pups hebben beide ee. Geboren 8 Rhodesian Ridgeback pups 28 juli stamboom en familieho. 8 Rhodesian Ridgebackpups met stamboom. Wij zijn geboren op 28 juli 2017. Wij hebben allemaal een ridge. Wij zijn met 7 reutjes en 1 teefje. Onze moeder Raisa heeft voor de derde keer puppies.
Rhodesian Ridgebacks De Wolfsslenke Ridgeback karakter.
Rhodesian Ridgeback Karakter Algemeen. Rhodesian Ridgebacks zijn geen lieve Labradors Golden Retrievers of Cocker Spaniels en ook geen toegewijde werkhonden zoals Duitse Herdershonden en Dobermanns. Rhodesian Ridgebacks zijn intelligente honden die in staat zijn zelfstandig problemen op te lossen en een goed geheugen hebben. Ze zijn zeer gehecht aan hun gezin en hoeven niet getraind te worden om beschermend op te treden. Wat ze nodig hebben is een baas die bereid is ze op eerlijk en consequente wijze gedisciplineerd op te voeden. Dit moet al beginnen op het moment dat de pup uw huis betreedt.
Rhodesian Ridgeback Dier en Natuur Huisdieren.
De Rhodesian Ridgeback is een grote krachtige en trotse hond met een aangeboren jachtinstinct en een groot uithoudingsvermogen. Het is geen echte beginnershond maar met de juiste opvoeding is dit een fijne hond om te houden. Dit ras heeft dan ook een actieve ervaren baas nodig die hij ook echt ervaart als ranghogere. De Rhodesian Ridgeback ook wel pronkrug genoemd komt oorspronkelijk uit het zuidelijke deel van Afrika en daarmee is het het enige door de FCI erkende ras uit deze omgeving.
Khamisi Rhodesian Ridgeback.
Liefde vriendschap en relaties. Welkom op de community R.R.Khamisi. A 1e 8 weken van Khamisi. C 1e jaar van Khamisi. D Khamisi en Tibbe. E 1 augustus Khamisi 2 jaar! Wat zie ik.een haas op het land. 4.526 bezoekers 1 lid Log in Lid worden. Geboren 1 augustus 2013. Khamisi geboren op donderdag 1 augustus 2013 komt uit een bijzonder mooi nest. 12 pups allemaal met ridge.
Mswati's Rhodesian Ridgebacks kennel van fam. Verstappen uit Meijel.
Mswatis Zahra Kangelani's Perfect Performance. Kijk bij pups voor meer informatie / look at pups for more information. Kennel Mswati's Rhodesian Ridgebacks. Mswati's Rhodesian Ridgebacks is de website van Pe en Christie Verstappen. Samen met onze kinderen Bart Elles Geert en Linda en onze honden wonen wij in Meijel Limburg midden in het peelgebied. Sinds 1992 hebben wij Rhodesian Ridgebacks. Inmiddels hebben we reeds de 6e generatie in huis. Op deze site willen we u een zo goed mogelijke indruk geven van onze honden. Af en toe hebben wij een nestje uit verantwoorde weloverwogen combinaties.
Pronkrug Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Rhodesian Ridgeback Pronkrug Leeuwhond Rifrug. FCI groep 6 sectie 3 146. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Pronkrug reu en teef met zicht op de karakteristieke pronk of ridge. De Pronkrug Rhodesische pronkrug Rifrug of Leeuwhond veelgebruikte Engelse naam Rhodesian Ridgeback is een hondenras afkomstig uit zuidelijk Afrika. Dit ras is oorspronkelijk gefokt voor de jacht op groot wild zoals de leeuw en ter verdediging van huis en haard.
Rhodesian Ridgeback Kennel Maja Liwa Home.
Welkom op onze site Rhodesian Ridgeback Kennel MajaLiwa. Ik ben Debbie van den Brink en samen met mijn manEvert en twee kinderen wonen wij in Otterlo op de veluwe. Nadat wij in 2004 zijn verhuisd naar het ouderlijk huis van Evert en de verbouwing voor het grootste gedeelte gedaan was kregen wij in 2007 van mijn ouders onze eerste Rhodesian Ridgeback Akhotha. Door mijn ouders Kennel van het Maasjesfles waren wij al jaren vertrouwd met de Rhodesian Ridgeback. In 2009 heeft Akhotha haar eerste nestje gehad en daaruit hebben wij Kibibi aangehouden.

Contacteer ons