Resultaten voor pyreneese berghond

pyreneese berghond
Pyreneese Berghond Royal Canin.
Laat je niet op het verkeerde been zetten door zijn looks de Pyreneese Berghond is géén Golden Retriever. Hij bewaakte zelfstandig het vee en hij draaide zijn poot niet om voor een wolf of een beer. Hoewel er verschil is tussen Pyreneese Berghond die werkt en de variant die als huishond gefokt is moet je rekening houden met zijn beschermende eigenzinnige aard. De zeer verre voorouders zijn waarschijnlijk zoals voor de meeste Molossers de Tibetaanse Mastiffs die in Europa zijn geïntroduceerd tijdens de Aziatische invasies.
Pyrenese Berghond Honden Page.
De Pyrenese Berghond behoort tot de Rasgroep Pinschers Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Pyrenese Berghond. Waarschijnlijk migreerden de voorlopers van de Pyreneese Berghond of Chien des Pyrénées Great Pyrenees vanuit Midden-Azië naar Europa. Fossielen zouden erop duiden dat het ras al ongeveer 4000 jaar sedert de Bronstijd in de Pyreneën leeft. Met de Mastin Espanol en de Mastino Napoletano is hij een afstammeling van de oeroude Tibet Dog. Ze zijn groot en ontwikkelden zich in de bergen van Zuidwest Europa als intelligente moedige en sterke viervoeters. Met hun alerte zintuigen en weersbestendige vacht waren ze uitstekend in staat om de kudden te beschermen tegen roofdieren.
Pyrenese Berghond Pedigree.
Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Pyreneese Berghond in Amerika bekend als de Great Pyrenees en in Frankrijk als de Grand Chien de Montagnes des Pyrenees roept altijd de nodige superlatieven bij je op. Zijn majestueuze schoonheid waardigheid koninklijke houding en het aura van zelfverzekerdheid die karakteristiek zijn voor het ras blijven je eeuwig bij. Maar pas als je de Pyrenese Berghond en zijn unieke geschiedenis hebt leren kennen blijkt dat de echte en grootste waarde van het ras niet zijn schoonheid is maar het bewonderenswaardige en unieke karakter van de hond.
MAC3 Pyreneese Berghonden.
Pyreneese Berghond.
FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. De Pyreneese berghond komt sinds mensenheugenis voor in de Franse Pyreneeën en is van oorsprong een waak en verdedigingshond. Al in de Middeleeuwen werd hij gebruikt als bewaker van kastelen. In de zeventiende eeuw kende hij zijn glorietijd aan het hof van Lodewijk de XIVe als gewaardeerde gezelschapshond. De Pyreneese berghond werd ook gebruikt om in z'n eentje de kudde te bewaken en beschermen tegen aanvallen van roofdieren. Hij moest dus kunnen bewaken en verdedigen en toegewijd zijn. Hij is dan ook krachtig en lenig maar ook zacht qua karakter.
Pyreneese Berghond Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. N.V.L.P.H.Nederlandse Verenging van Liefhebbers van de Pyreneese Berghond Website www.nvlph.nl. Prijs van een pup. De adviesprijs van de rasvereniging is voor het jaar 2007 vastgesteld op 900 euro. De Pyreneese Berghond is sinds mensenheugenis in de Pyreneeën. In de Middeleeuwen werd de witte hond gebruikt als bewaker van de kastelen. Verder was zijn taak was om de kuddes vee meestal schapen in de bergen te bewaken en te verdedigen.
Pyrenese Berghond.
De Pyreneese Berghond behoort tot een select groepje honden welke onmisbaar waren bij het transporteren van kuddes vee door de Pyreneese bergen. Zijn voornaamste taak was het beschermen van het vee tegen wilde roofdieren. Het lichaam van de Pyreneese Berghond is aangepast aan de barre omstandigheden boven in de bergen groot lichaam lange vacht lichte kleur sober metabolisme etc.
pyreneese berghond fokker fokker pyreneese berghond pups berghond pyreneese berghond pups pyr Du Mas de Rumoirt pyreneese berghonden great pyrenees pyreneese berghond pup pyreneese berghond puppen.
Welkom op de website van du Mas de Rumoirt Pyreneese berghonden. U maakt kennis met onze honden en ons gezin. Al sinds 1995 maakt de Pyreneese berghond deel uit van de familie. U kunt foto's van onze honden bekijken. Ook informeren wij u over de eventuele beschikbaarheid van pups. Via deze site kunt u met ons of met andere fokkers in contact komen.
Rasbeschrijving Pyreneese Berghond.
reuen 72 80 cm teven 65 74 cm. reuen 50 60 kg teven 45 50 kg. Wit op het hoofd op de oren en bij de staartaanzet zijn grijze daskleurige lichtgele wolfskleurige of oranje vlekken toegestaan. Daskleurige vlekken hebben de voorkeur. Enkele vlekken op het lichaam zijn toegestaan. Ze moeten een onder en bovenvacht hebben. Het haar is lang sluik tot licht golvend. Staart en poten zijn bevederd. Krullen zijn niet toegestaan. Zwarte neus zwarte lippen zwarte oogranden. Pigment vlekken op de huid en pigment op het gehemelte. Amandelvormig en amberkleurig schuin in de lengte van het hoofd geplaatst. Wigvormig goed opgevuld onder de ogen.
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Hier zijn onze 3 kinderen geboren maar tegenlijker tijd ook onze eerste nestjes van de Pyreneese Berghond op de wereld gekomen. Op deze manier werden we dus behalve liefhebber ook fokker van de Pyreneese Berghond. Beetje bij beetje werd het aantal Pyreneese Berghonden steeds groter zodat we besloten om te verhuisen naar veel meer grond en een ruimer huis. Dit werd onze huidige woonplaats Maria Hoop hier kwam er naast de Pyreneese Berghond ook nog de Leonberger erbij. Het eerste nestje van de Leonberger hopen we eind 2015 in Maria Hoop te mogen verwelkomen. Onze eerste Leonberger Tulsa vom Dreiburgenland. Bekijkt u deze site met vele fotos stambomen en resultaten van onze Pyreneese Berghonden en Leonbergers. Wilt u meer weten over onze honden de achterliggende bloedlijnen etc.
Pyreneese berghond From River Glows.
Welkom bij de Pyreneese berghonden van From River Glows. Honden zijn steeds een passie geweest van onze familie en ons dagelijks leven. Na vele jaren van ervaring en na onze eerste Pyreneese berghond Maghali leek het een natuurlijke keuze om ons verder te verdiepen in dit uniek en mooi ras. Na een grondige studie van bloedlijnen en het importeren van enkele mooie honden is onze kennel ontstaan met name. Het fokken met Pyreneese berghonden brengt een ongeëvenaarde voldoening in het creëren van de ideale familiehond.
Hondenrassen Pyreneese Berghond.
Pyreneese Berghond rasinformatie is de Pyreneese Berghond makkelijk opvoedbaar? En heeft deze hond veel beweging en verzorging nodig? Lees alle antwoorden op Puppyplaats.nl.

Contacteer ons