Resultaten voor langharige teckel

langharige teckel
Teckel Pups Teckel Puppies.
We zijn lid van Nederlandse Teckel Club en geregisteerd fokker bij Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Voor inlichtingen kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Voor meer info en foto's' van ouders of puppies: httpwww.facebook.com/zocona.: In kennel v. Detwin te Darp zijn op 16 juni 2017 langharige dwergteckel pups geboren.
Puppyplaats.nl Teckel langhaar pups aangeboden.
Zeer mooie langharige dwerg teckel teefje om te boeken. Heel zachte karakter, zeer mooie kop en. Zeer mooie langharige dwerg teckel teefje om te boeken. Heel zachte karakter, zeer mooie kop en lange oren. Onze pups zijn thuis opgevoed, met de familie.
De Teckel.
Foto bron: Langharige Teckel Daxx van Angela Bruynswyck. De vachtverzorging van de Teckel is afhankelijk van zijn vachtsoort. De korthaar heeft weinig nodig, maar de langhaar vraagt wat meer aandacht, met name op de plaatsen waar klitten kunnen ontstaan. De ruwharige variant moet ongeveer twee keer per jaar naar de trimmer.
Langharige teckel De Jacht.
Ooraanzet op ooghoogte. Vacht is bruin, zwart of een combinatie daarvan. Redelijk sterk oplopende buiklijn. Klein en langgerekt postuur. Ooraanzet op ooghoogte. Vacht is bruin, zwart of een combinatie daarvan. Redelijk sterk oplopende buiklijn. Langharige teckel foto's.' Jack russell terriër.
langharige of ruwharige teckel HondenForum.
langharige of ruwharige teckel. HondenForum Archief langharige of ruwharige teckel. 04 december 2010 om 1341: wijzigen. Ik wil heel graag een teckel. Maar nu twijfel ik tussen de langharige of ruwharige teckel. Lees ook tegenstrijdige berichten over de twee karakters.
Dwerg Langhaar Nederlandse Teckel Club.
Nederlandse Teckel Club. WUT World Winner 2018. U bent hier. Home Pupinfo NTC-Fokkers. Pups van NTC-Fokkers. 073 850 69 78 06 45 574 415. Du BOIS des ELEGANCE. 0344 645 707 06 57 044 612. Uut de SLIKHOEK. 0418 591 277 06 23 485 110.
Teckels langhaar.
Standaard Langhaar Nederlandse Teckel Club.
Nederlandse Teckel Club. WUT World Winner 2018. U bent hier. Home Pupinfo NTC-Fokkers. Pups van NTC-Fokkers. HUYS RINGH de VRIES. 023 571 46 95. Du BOIS des ELEGANCE. 0344 645 707 06 57 044 612. 06 10 171 558. van DIEMEN OOSTERVELD.
Dashond, langhaar Teckel Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Dashond, langhaar Teckel. De Dashond, langhaar Teckel werd van oorsprong gefokt om te jagen op dassen. De Dashond is tegenwoordig een gezellige gezinshond, maar is tevens een gepassioneerde jachthond met een groot uithoudingsvermogen.
Kennel van de Grensstek Algemene informatie over de teckel.
De langharige dwergteckel is altijd nadrukkelijk aanwezig en u kunt hem/haar niet over het hoofd zien. Ze zijn vindingrijk, slim, moedig en nieuwsgierig. De langharige dwergteckel is een rustiger en zachtzinniger type dan de kortharige en de ruwharige teckel. Alle soorten teckels kunnen goed hun zin doordrijven en toneelspelen.
Longa Vita Langhaar Teckels.
Langhaar Teckel Smølke.
De langharige teckel zal er voor zorgen dat hij voldoende aandacht krijgt en niet over het hoofd wordt gezien. Het is een fijne gezelschapshond die goed gesocialiseerd moet worden om goed met onbekende situaties te leren omgaan. Een goede training is belangrijk om te voorkomen dat de teckel teveel zijn eigen gang zal gaan.

Contacteer ons