Zoeken naar langharige teckel

langharige teckel
Teckel Pups Teckel Puppies.
Basshubert Espresso kaninchen langhaar teckel: Nederlands Jeugkampioen, Belgisch Jeugdkampioen, San Marino Jeugdkampioen, Monaco Jeugdkampioen, Wereld Union Teckel Jeugdkampioen, Junior Winner Amsterdam Winner Show 2016, Benelux Winner Ned'17, Benelux Winner Belgie'17, Winner Amsterdam Winner Show 2017. kleur: black en tan, borstomvang 30 cm.
Longa Vita Langhaar Teckels.
Alles over de Teckel Dier en Natuur: Huisdieren.
Teckels zijn sterke honden die erg oud kunnen worden. Zorg wel dat hun rug niet onnodig belast wordt door bijvoorbeeld traplopen. Ruw en Langharige Teckels komen voort uit de kortharige Teckel. Ze zijn ontstaan door de Kortharige te kruisen met andere rassen.
langharige of ruwharige teckel HondenForum.
langharige of ruwharige teckel. HondenForum Archief langharige of ruwharige teckel. 04 december 2010 om 1341: wijzigen. Ik wil heel graag een teckel. Maar nu twijfel ik tussen de langharige of ruwharige teckel. Lees ook tegenstrijdige berichten over de twee karakters.
De Teckel Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Teckel. De teckel staat bekend om zijn slimme, actieve, alerte maar vooral eigenwijze karakter. Er worden over het algemeen drie verschillende Teckelvarianten onderscheiden, namelijk de kortharige Teckel, de ruwharige Teckel en de langharige Teckel. De kortharige Teckel is vrolijk, aanhankelijk en is graag bij mensen.
Rasbeschrijving.
borstomvang tot 30 cm. De langharige Teckel is ontstaan door het fokken van kortharige Teckels met Spaniëls en Ierse Setters. De langharige Teckel heeft een heel zachtaardig karakter. Tegenover vreemden zijn ze vriendelijk en ook kinderen worden heel goed geaccepteerd.
Langharige teckel De Jacht.
Ooraanzet op ooghoogte. Vacht is bruin, zwart of een combinatie daarvan. Redelijk sterk oplopende buiklijn. Klein en langgerekt postuur. Ooraanzet op ooghoogte. Vacht is bruin, zwart of een combinatie daarvan. Redelijk sterk oplopende buiklijn. Langharige teckel foto's.' Jack russell terriër.
Teckel langhaar.
Voorkom dat uw jonge Teckel in de problemen komt doordat hij een konijnenhol inschiet terwijl hij onaangelijnd is. Wie nog steeds gelooft in het fabeltje dat de Teckel niet opgevoed en/of getraind kan worden kan beter niet aan deze hond beginnen.
Teckel Dashond karakter en eigenschappen Royal Canin.
Teckels laten graag horen dat ze er zijn.De langharige variëteit is de kalmste van de drie. Alle Dashonden moeten van jongs af aan consequent en geduldig worden opgevoed. De Teckel heet officieel de Dashond. De FCI heeft een hele groep groep 4 gewijd aan deze jachthond.
Teckels.
Het zijn honden die ondanks hun maat toch over een groots" karakter beschikken, ze bezitten een bepaalde aristocratie/arrogantie wat ze zo ontzettend leuk en uniek maakt! Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel.
Teven Teckelkennel van het Zocona Palace teckel langhaar.
Zocona Palace Teckel kennel pups Teckel puppies langhaar. Menu i widgety. Over onze teckels. Teven teckel langhaar kaninchen dwerg. Reuen teckel langhaar kaninchen dwerg. Huidige nestjes pups. Geplande nestjes pups. Vorige nestjes pups. Created by Diamond Studio ONECAT CMS inside.
Info over de teckel.
borstomvang tot 30 cm. De langharige Teckel is ontstaan door het fokken van kortharige Teckels met Spaniëls en Ierse Setters. De langharige Teckel heeft een heel zachtaardig karakter. Tegenover vreemden zijn ze vriendelijk en ook kinderen worden heel goed geaccepteerd.

Contacteer ons