Resultaten voor ierse setter

ierse setter
Ierse setter Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Ierse Setter Pedigree.
De Ierse Setter is een actieve hond die toch wel wat dagelijkse beweging en aandacht voor zijn vacht nodig heeft. Zoek altijd iemand die bekend is met het ras om je te helpen als je een Ierse Setter pup gaat kopen en zorg dat je een pup kiest met een blije, extraverte persoonlijkheid.
Vind ierse setter op Marktplaats.nl.
Beswick ierse setter, mint condition. Sugar of wendover ik heb er nog een, maar die heeft gelijmde rechter voor poot, zie andere advertentie deze is in mint condition, trefwoorden. Irish setter, red setter, iersesetter, ierse setter. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
De Ierse Setter Blazing Bronze Setters.
Hieronder leest u de officiële ras standaard hoe een Ierse setter voor de dag zou moeten komen, let wel dit is het perfecte plaatje van dé Ierse setter en word door menig een anders uitgelegd aangezien er ruimte voor interpretatie is.
Of The Frisionfield Fokker van ierse setters.
Het Gedrag van de Ierse Setter. Wat is nu het karakter van deze Ierse setter. De Ierse Setters zijn energiek, intelligent, hartelijk, en vol met energie. Zij hebben geen waak instincten, gaan makkelijk om met andere dieren, en zijn goed met kinderen.
Ierse Setter Kennel sinds 1976 Ierse Setter Queenstone.
Wij hebben geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te geven van onze Ierse Setter kennel die wij met veel zorg hebben opgebouwd en die, niet zonder trots, vele kampioenen heeft voortgebracht. Wij hopen dat onze site u enthousiast zal maken over de Ierse Setter.
Ierse Setter.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Ierse Setter is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Ierse Setter heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de vachtverzorging van een Ierse Setter is behoorlijk intensief.
Ierse Setter informatie over de Ierse Setter Royal Canin.
Uiterlijke kenmerken van de Ierse Setter. Britse en Ierse Setters. Het karakter van de Ierse Setter. De Ierse Setter is energiek, levendig en onafhankelijk. Hij heeft een zeer goed reukvermogen en is snel, maar zijn zoekgebied is kleiner dan van de Pointer.
Ierse Setter.
Over het algemeen wordt er weinig meer gewerkt met de Ierse Setter, en de honden die het op veldwedstrijden goed doen, stammen meestal af van zogenaamde werklijnen. De Ierse Setter heeft een heel zacht en goedaardig karakter. Iets levendiger en impulsiever dan de Engelse Setter.
Rene's' vertellingen IERSE SETTER OFREDPRIDE.
Guus en Truus hadden een mooie speurtocht uitgezet met de nodige vragen en waar je na afloop nog een limerick moest maken over de Ierse Setter. Deze tocht duurde normaal gesproken twee uur, maar dat redde niemand omdat iedereen wel een keer verkeerd liep en, zeker niet onbelangrijk, het uitzicht gewoon te mooi was om snel de route te lopen.
Ierse Setter Honden rassen Honden DierenDokters.
De Ierse Setter ontwikkelde zich op de uitgestrekte vlakke heidevelden en drassige veengronden van Ierland en ontwikkelde zich daardoor tot de snelste van de Setter variëteiten. De vroegere Ierse Setters waren wit met rode platen; de eenkleurige roden verschenen pas in de 19e eeuw.
Ierse Setter Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Ierse Setters kunnen erg eigenwijs zijn, wat de opvoeding soms lastig maakt. Het jachtinstinct is sterk ontwikkeld en de Ierse Setter is pas op een leeftijd van drie jaar geestelijk volwassen. De Ierse setter kan goed overweg met andere dieren en mensen.

Contacteer ons