Op zoek naar ierse setter?

ierse setter
Ierse setter Rassen Honden Hondenrassen.
wit op de borst keel kin kop en tenen is toegestaan. De staart heeft een normale lengte en hoort in het verlengde van de ruglijn gedragen te worden. Wat is mooier dan een Ierse Setter? Voor meer informatie kunt altijd terecht op de website van de rasvereniging www.iersesetterclub.nl. De rasvereniging heeft een pupinfo die weet welke fokkers pups hebben die aan de gezondheidseisen voldoen. Rasgroep 7 Staande Honden. Sectie Britse en Ierse pointers en setters. Een bijdrage van Diana van der Valk. Wie geeft zijn hond ook Renske en waarom de vacht van mijn pup is veel dikker geworden en heeft veel meer glans sinds het eten van Renske. Een kleine spanjaard 0.
De Ierse Setter.
Op deze website kunt u informatie vinden over de geschiedenis het uiterlijk maar ook over de verzorging van uw Ierse Setter. Via de kennel pagina kunt u in contact komen met verschillende kennels uit Nederland ook kunt u zien welke van deze kennels een nest heeft of binnenkort een nieuw nest verwacht. Natuurlijk hebben we ook foto's van Ierse Setters. We zijn op dit moment aan het uitzoeken of er belangstelling is in een nieuwsbrief. Een leuke informatieve nieuwsbrief. Indien er voldoende animo is zullen we een nieuwsbrief uitgaan sturen.
Vind ierse setter op Marktplaats.nl.
Beswick ierse setter mint condition. Sugar of wendover ik heb er nog een maar die heeft gelijmde rechter voor poot zie andere advertentie deze is in mint condition trefwoorden. Irish setter red setter iersesetter ierse setter. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ierse Setter Hart Bord. Leuk bord irish setters leave paw prints on your heart om op te hangen of neer te zetten. Maat 255 x 13 cm materiaal hout voor binnenshuis te gebruiken. Bodywarmer met geborduurde Ierse Setter. Bodywarmer met geborduurde ierse setter merk bc 2 steekzakken sluiting rits en klittenband.
Ierse Setter Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Ierse Setter. De Ierse Setter is een zachtaardige gevoelige en intelligente hond. Hij is erg aanhankelijk en hecht zich snel aan zijn baasjes. Deze honden zijn erg enthousiast en hebben veel beweging nodig. Ierse Setters kunnen erg eigenwijs zijn wat de opvoeding soms lastig maakt. Het jachtinstinct is sterk ontwikkeld en de Ierse Setter is pas op een leeftijd van drie jaar geestelijk volwassen. De Ierse setter kan goed overweg met andere dieren en mensen. Ook gaan ze over het algemeen goed samen met kinderen. Echter laat kinderen en hond nooit alleen.
Ierse Setter Rashondenwijzer.
Wat is een rashond? Zeer hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal erfelijke aandoeningen 26. Lees hier over de betekenis van minpunten. Lees hier over erfelijke aandoeningen. Lees hier wat DierRecht doet om de rashonden te helpen. Bij dit ras komen de volgende aandoeningen voor Minpunten Info. ernstig tot zeer ernstig. De behandelbaarheid is matig tot slecht. De kans op deze aandoening is groot. Meer info menu Verantwoording. niet ernstig tot ernstig. De behandelbaarheid is matig tot slecht.
Ierse Setter.
FCI groep 7 Voorstaande honden. Afstammeling van de Setting Spaniëls Voorstaande Honden die gefokt werden voor de jacht op het veerwild in de tijd dat er nog geen geweren bestonden. De honden dreven het wild in de richting van de jagers die vervolgens netten over de vogels en de honden heen gooiden. De Ierse Setter ontwikkelde zich op de uitgestrekte vlakke heidevelden en drassige veengronden van Ierland en ontwikkelde zich daardoor tot de snelste van de Setter-variëteiten. De vroegere Ierse Setters waren wit met rode platen de eenkleurig roden verschenen eerst in de 19e eeuw.
Ierse Setter.
Het ras is gespecialiseerd in het voorstaan van vederwild. Dit betekent dat de Ierse Setter het vederwild opspeurt en aanwijst. Sporadisch wordt deze hond nog ingezet tijdens de jacht. De Ierse Setter kenmerkt zich door zijn racy uiterlijk zijn lange poten en zijn vriendelijke karakter waardoor hij prima als sportieve gezinshond te houden is. De Ierse Setter is een echte allemansvriend.
Royal Canin Ierse Setter Producten.
De Ierse Setter komt in twee variëteiten voor eenkleurig rood en rood en wit. Tegen de negende eeuw had de rode variëteit de rood-witte variëteit vrijwel geheel verdrongen waardoor sommigen dachten dat de laatste was uitgestorven. Rond 1920 werd een poging gedaan om de rood-witte variëteit weer nieuw leven in te blazen waardoor er weer belangstelling voor ontstond. In 1885 werd de eerste standaard voor de Ierse Setter gepubliceerd. In 1906 werd de Ierse Setter Club opgericht.
Fawlty Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups. Fawlty Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg met af en toe pups.
Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups. Fawlty Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg met af en toe pups. Ga naar de inhoud.
Ierse setter Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Ierse setter. Foto s Ierse setter. Groep Britse en Ierse pointers en setters. Land van oorsprong Ierland. Algemeen voorkomen De Ierse setter is een prachtige en elegante hond die bruist van het temperament. In zijn vaderland Ierland kwam hij vroeger vrijwel alleen met een tweekleurige vacht voor. Nog altijd vindt men hem daar veelvuldig met een wit/roodbruin gevlekte vacht.
Vachtverzorging Ierse setter Hondenwoordenboek.nl.
In de column van deze week heb ik het over de sierlijke Ierse setter. De Ierse setter kent twee varianten de Ierse rode setter en de Ierse rood-witte setter. De rode setter is roodbruin van kleur de rood-witte setter is wit met dieprode vlekken. Hoewel de rood-witte setter het langst bestaat werd deze pas in 1989 officieel als ras erkend. Ondanks dat een Ierse setter een relatief gemakkelijke hond is qua onderhoud zijn er toch een aantal zaken die je als baasje goed moet bij houden. Doe je dit niet dan is de kans groot dat ook een Ierse setter klitten krijgt.
Marlland Ierse Setter fokker Limburg Nederland Ierse Setter kennel Ierse Setters pup fokkers Wilma Huub Schellings.
Marlland met deze Ierse Setters fokt de familie met succes. Er zijn al verschillende kampioenen met een internationale prijs.

Contacteer ons