Zoeken naar ierse setter

ierse setter
Ierse Setter Pedigree.
De Ierse Setter is een actieve hond die toch wel wat dagelijkse beweging en aandacht voor zijn vacht nodig heeft. Zoek altijd iemand die bekend is met het ras om je te helpen als je een Ierse Setter pup gaat kopen en zorg dat je een pup kiest met een blije, extraverte persoonlijkheid.
Ierse Setter kennels in Nederland Doggo.nl.
Ierse Setter Club. Kelderweg 14 6287 CE EYS. De Ierse Setter Club is de enige in Nederland, door de Raad van Beheer, erkende rasvereniging voor de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. Rasvereniging Meer info. Marlland Irish Setters.
Ierse Setter Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Ierse Setters kunnen erg eigenwijs zijn, wat de opvoeding soms lastig maakt. Het jachtinstinct is sterk ontwikkeld en de Ierse Setter is pas op een leeftijd van drie jaar geestelijk volwassen. De Ierse setter kan goed overweg met andere dieren en mensen.
Ierse Setter Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Verstandig is om dit ras aangelijnd te houden, omdat ze de neiging hebben om hard weg te rennen en zijn dan moeilijk te vangen. De Ierse Setter eist een vaste en consequente training. De Ierse Setter is aanhankelijk, lief en gevoelig.
Gelre Dierenartsen Rode Setter en Rood Witte Ierse Setter.
U bent hier.: Rode Setter en Rood Witte Ierse Setter. Rode Setter en Rood Witte Ierse Setter. De Ierse Setter komt uit Ierland en is oorspronkelijk gefokt om het vogelwild in het veld op te sporen. Ook werden zij gebruikt om het geschoten wild fazanten, patrijzen etc.
Ierse setter Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Stichting Oorspronkelijke Setters Stichting Oorspronkelijke Setters.
Goud van oud verscheen zaterdag 17 januari op de setterwandeling van de Ierse Setter Club bij s lands enige gouddelversgat in Hellendoorn. Goud van oud, maar goed voor een nieuwe glansrijke toekomst want het oucrossprogramma Ierse roodwitt setter x rode setter is in full swing.
Fawlty Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups. Fawlty Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups.
Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups. Ga naar de inhoud. Een Speciaal Nest. Welkom op de Website van Ierse Setter Kennel Fawlty Jones! Fokker van de Ierse Rode Setter, met af en toe pups.
IERSE SETTER OFREDPRIDE.
IERSE SETTER OFREDPRIDE. Ga naar de inhoud. Floris als jachthond. Uw foto hier. Welkom bij of Redpride. W ij hopen dat U plezier heeft bij het bezoek aan onze website, Kom gerust nog eens langs, er vindt regelmatig een up-date plaats.
Marlland Ierse Setter fokker Limburg Nederland, Ierse Setter kennel, Ierse Setters pup, fokkers Wilma Huub Schellings.
Ierse Setter Honden rassen Honden DierenDokters.
De Ierse Setter ontwikkelde zich op de uitgestrekte vlakke heidevelden en drassige veengronden van Ierland en ontwikkelde zich daardoor tot de snelste van de Setter variëteiten. De vroegere Ierse Setters waren wit met rode platen; de eenkleurige roden verschenen pas in de 19e eeuw.
Blazing Bronze Setters Over ons.
Daar zaten we dan smoorverliefd op een rood duiveltje niet wetend dat dit het begin van een heel nieuw leven zou worden. We zijn daarna vrij snel op zoek gegaan naar een Ierse Setter dit werd onze Meagan. En die trappen dan?

Contacteer ons