Op zoek naar engelse cocker spaniel fokker?

engelse cocker spaniel fokker
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
Kop. Cockers Home. Rens Inhoud.
To the ENGLISH site. In dierbare herinnering. DUTCH. Contact. Gastenboek. Links. 20 Jarig Jubileum. 20 Jarig Jubileum. DUTCH. Welkom op website van Kennel Engelse Cocker Spaniels. Beauty van de Lindenhof. Westlandse Langeweg 21. 4651 PD Steenbergen NB. Reacties op onze site?
Engelse Cocker Spaniel.
Aangesloten fokkers VLECS.
Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniël. Opgericht februari 2011. Willem en Marjolein Breekveldt. 9541 XD Vlagtwedde. Bart van Kordenoordt. 5985 MA Grashoek. Theo en Marcella den Hartog. 7064 GB Silvolde. Karin Bisschops Leo de Kwaasteniet. Geert Grootestraat 92.
Home.
De vereniging stelt zich ten doel het in stand houden van deze rassen, het bevorderen en nemen van maatregelen om deze beide rassen te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Bovendien spant de vereniging zich in om contacten tussen fokkers en liefhebbers van de Engelse Cocker en Sussex spaniel te bevorderen.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje. Een rood reutje uit het nest van Yentl en een zwart reutje uit het nest van Amara zijn nog op zoek naar een warm mandje bij lieve baasjes.
Home.
Of Agnethias Bright Eyes. Of Agnethias Bright Eyes. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel. 2004 2017 Of Agnethia's' Bright Eyes HE Visser Menaam. Gebruik van deze website geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker en zonder enige garantie van welke aard ook.
Kennel Twinkelbell's.'
Welkom op de. Koningin Julianastraat 26. 7064 GB Silvolde. United Kingdom vom Schlehdorn. Twinkelbell's' This is my Life. Wij verwachten eind december en begin januari rode pups. Meer info op de puppypagina. Copyright 2017 Theo Marcella den Hartog. sms ping monitoring.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Flappy, de engelse cocker spaniel. Sidney, de Engelse Cocker Spaniel. Cooper, de engelse cocker. Tayco, de Engelse Cocker Spaniel. Bowie, de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop!
Home.
Lid van de Nederlandse Spaniel Club van 1955 tot 2016, lid van de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Auteur van de boeken.: Cocker Spaniel, ISBN 0-9668592-7-8, Interpet, England en in tde zelfde serie. Welsh Springer Spaniel en English Springer Spaniel en De" Engelse Cocker Spaniel in Nederland."
Of Swallow Castle.
Fokker van bonte Engelse Cocker Spaniel en Rhodesian Ridgeback die gezellig bij ons in huis wonen. O f Swallow Castle is een kennel waar af en toe een nestje wordt gefokt met de Engelse Cocker Spaniel en de Rhodesian Ridgeback.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:

Contacteer ons