Meer resultaten voor engelse cocker spaniel fokker

engelse cocker spaniel fokker
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. 3-jarige zwarte reu zoekt een warme mand. October 25 2016 241pm door Bart van Kordenoordt. Deze erg lieve zwarte reu zoekt een fijne baas die hem een warme mand en veel wandelingen kan bieden! Voor meer informatie graag bellen 0493 539341. Lief wat ouder bruin/grijs poedeltje zoekt een warm mandje. October 25 2016 208pm door Bart van Kordenoordt. Wegens ziekte van haar bazinnetje zoekt dit lieve poedelmeisje een nieuw baasje. Voor nadere informatie graag bellen 0493 539341.
Vind engelse cocker spaniel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Beagle Engelse cocker spaniel pups. We hebben een nestje pups van de kruising beagle engelse cocker spaniel. Ze lijken het meest op de spaniel. Black en tan en zwarte teefjes en zwarte reutjes. We fokken onze pups zelf en de moeder is dan ook aanwezig. Ze zijn ingeent ontwormd nagekeken door de dierenarts en gechipt. Boek Engelse cocker spaniël. Boek engelse cocker spaniël eukanuba nieuw boek ophalen of verzenden ophalen kan in gorinchem of vlijmen brabant. Engelse cocker spaniël pups.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Ze worden in de huiskamer geboren en optimaal gesocialiseerd. Bekijk de fokker vermelding van Jazzels. Larindi is een kleine huiselijke kennel van de eenkleurige Engelse Cocker Spaniel. Ik heb drie engelse cockers die gewoon bij mij in huis leven. Mijn zwarte reu Branco is beschikbaar als dekreu. Hij heeft een stamboom en is vrij van alle erfelijke afwijkingen. Zo nu en dan wordt er een nestje pups geboren die opgroeien in de woonkamer en optimaal worden gesocialiseerd. De pups worden gefokt volgens de eisen van de Nederlandse Spanielclub waar ik ook lid van ben en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Mijn honden zijn mijn kameraden.
Madajas.
Onze kennel bestaat sinds november 1997. Wilt u zien welke dekreuen wij hebben? Wij volgen de regels van de Raad van Beheer. Lid van Vereniging voor de Liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel VLECS. Cocker Spaniel Club CSC. In bezit van KK1 diploma. Maar bovenal gezondheid en karakter komen bij ons op de eerste plaats wilt u hier meer over weten of lezen klik hier!
Kennel Twinkelbell's.

Nog 2 lieve reutjes beschikbaar. Patrick en Jolanda Verhoeven. Lid van de Nederlandse Spaniel Club. Update Vrijdag 18 Maart 2016. Een Cocker in Huis. Cookies helpen ons onze services te leveren.
heavenlybrownie.nl Fokker van Engelse CockerSpaniel. Email. Facebook.
Fokker van Engelse CockerSpaniel. Welkom op mijn site. Heeft u interesse vul dan hier het contactformulier in. Wie wil met mij spelen? Heerlijk het is lente. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. De Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Home.
Auteur van de boeken. Cocker Spaniel ISBN 0-9668592-7-8 Interpet England en in tde zelfde serie. Welsh Springer Spaniel en English Springer Spaniel en De Engelse Cocker Spaniel in Nederland.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
Jonge Hondendag 15 oktober 2017. Deze vindt plaats in jeugland Ulvenhout en is voor alle jonge Cockers van Nederland! Meer info en inschrijven is mogelijk vanaf nu via deze link. Sponsor van de Jonge Hondendag. Lid van de ECSCN? dan ontvang je 10% korting bij Genomia. De Engelse Cocker Spaniel Club Nederland is een erkende rasvereniging op 16 december 2005 opgericht statutair vastgelegd bij de notaris en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Engelse Cocker Spaniel.
Copyright 2001-2016 Nickel and Dimes.
Aangesloten fokkers VLECS.
Willem en Marjolein Breekveldt. Theo en Marcella den Hartog. Karin Bisschops Leo de Kwaasteniet.

Contacteer ons