Resultaten voor engelse cocker spaniel fokker

engelse cocker spaniel fokker
Cockers Rens Engelse Cocker Spaniels uit Steenbergen.
Engelse Cocker Spaniel.
Aangesloten fokkers VLECS.
Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniël. Opgericht februari 2011. Willem en Marjolein Breekveldt. 9541 XD Vlagtwedde. Bart van Kordenoordt. 5985 MA Grashoek. Theo en Marcella den Hartog. 7064 GB Silvolde. Karin Bisschops Leo de Kwaasteniet. Geert Grootestraat 92.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Een rood reutje uit het nest van Yentl en een zwart reutje uit het nest van Amara zijn nog op zoek naar een warm mandje bij lieve baasjes. Amara bevallen van 10 prachtige pups. Amara is op 30 april bevallen van 10 pupjes.
www.agnethia.nl 2.5 Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Meer weten over de Engelse Cocker Spaniel? Heb je nog vragen over fokkers van de Engelse Cocker Spaniel? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel? Kijk dan bij de Engelse Cocker Spaniel rasbeschrijving. Ben je zelf een Engelse Cocker Spaniel fokker?
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. Tel: 0493 539341. Lieve rode reu van 6 maanden. September 17, 2017 1039am: door Bart van Kordenoordt. Is op zoek naar een fijn gezin.
Home.
Lid van de Nederlandse Spaniel Club van 1955 tot 2016, lid van de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Auteur van de boeken.: Cocker Spaniel, ISBN 0-9668592-7-8, Interpet, England en in tde zelfde serie. Welsh Springer Spaniel en English Springer Spaniel en De" Engelse Cocker Spaniel in Nederland."
Of Swallow Castle.
Fokker van bonte Engelse Cocker Spaniel en Rhodesian Ridgeback die gezellig bij ons in huis wonen. O f Swallow Castle is een kennel waar af en toe een nestje wordt gefokt met de Engelse Cocker Spaniel en de Rhodesian Ridgeback.
Cockers Rens Engelse Cocker Spaniels uit Steenbergen.
Aangesloten fokkers.
Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker. Het karakter van de Engelse Cocker. De gezondheid van de Engelse Cocker. Sport en Spel. Dekreuen, pups en herplaatsers. HR en statuten. Fokken binnen de CSC. Gezondheid binnen de CSC. Stel Den Uyl een vraag.

Contacteer ons