Resultaten voor chinese naakthond

chinese naakthond
Chinese Naakthond Smølke.
Puzzelen met je hond! Rassentest Gezelschapshonden Chinese Naakthond. Kenmerken Dit ras heeft de volgende kenmerken. Klik op de kenmerken om te zien welke honden deze kenmerken nog meer hebben. Deze vrolijke honden zijn graag bij hun baas. Ze hebben een zekere mate van zelfstandigheid en hebben graag de mogelijkheid om hun eigen gang te kunnen gaan. In de training is geduld en enthousiasme belangrijk om de aandacht van de hond vast te houden. Deze zachtaardige honden hebben geen harde aanpak nodig. De Chinese naakthond is graag actief bezig en houdt van een goede wandeling.
10 Grappige Weetjes over de Chinese Naakthond Hondenfun.nl.
Met een Chinese gekuifde naakthond val je op. Dit hondenras ziet er anders uit dan alle andere honden! Een kuif en kaal. We noemen hier 10 grappige weetjes over deze bijzondere hond. Geen enkel hondje is hetzelfde. foto T / wikicommons. Er is geen andere ras te vinden die zo veelzijdig is als de Chinese Naakthond. Chinese Naakthonden kunnen met haar of zonder haar komen en onder andere in roze bruine of gevlekte kleur geboren worden. En vaak met kuif. De Chinese Naakthond als kruik in bed.
Karakter chinese naakthond HondenForum.
Als ik zou moeten kiezen tussen een chihuahua en een chinese naakthond zou ik absoluut voor de chinese naakthond gaan op het onderhoud na ik vind het echt hele leuke hondjes! Hier de link naar Wichita's profiel. Carine en haar meisjes 3 doggies. 09 juli 2013 om 1536 wijzigen. ik kan je niet helpen bij de CN maar mijn chi zijn helemaal niet blafferig of bijterig of gemeen. de mijne zijn net lief en aanhankelijk.
Puppyplaats.nl Chinese Naakthond pups aangeboden.
Pups worden elke 2 weken ontwormd. NAAKTHOND PUPS 12 Maart 2016 zijn 5 pups geboren. moeder peruaanse naakthond vader chine. NAAKTHOND PUPS 12 Maart 2016 zijn 5 pups geboren. moeder peruaanse naakthond vader chinese naakthond Beide zijn aanwezig Het zijn 2 naakte reutj. Chinese Naakthond en Powder puff beschikbaar. We hebben een nestje pups geboren op 15/03/2016. Ze zijn ondertussen ontwormd gechipt en voor de eerste keer gevaccineerd en krijgen een ARFE stamboom. Ze groeien op in de woonkamer zijn kinderen poezen en andere hondjes gewoon. Uit dit nest zijn nog 2 pups bes. We hebben een nestje pups geboren op 15/03/2016. Ze zijn ondertussen ontwormd gechipt en voor.
of Roxy's Pride Chinese Cresteds the Netherlands.
Fokker van Chinese Cresteds Chinese Naakthonden. Breeder of Chinese Cresteds hairless and powder puff.
Chinese Naakthond Honden rassen Honden DierenDokters.
Opgericht 21 maart 1931. www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl Rasvereniging voor Bichon Frisé Bolognezer Chinese Naakthond Coton de Tuléar Japanse Spaniel King Charles Spaniel Leeuwhondje Lhasa Apso Mexicaase Naakthond Peruaanse naakthond Pekingees Tibetaanse Spaniel. De Chinese Naakthond is vermoedelijk een afstammeling van de Afrikaanse naakthonden door de Chinezen in een vaster type gefokt. Het ras werd aan boord van schepen gehouden waar het zijn kostje verdiende als ratten en muizenvanger. Groot voordeel van een haarloze hond is dat hij niet aantrekkelijk is voor ongedierte en daardoor dus geen bron van vlooien was/is. De Chinezen verhandelden pups van deze scheepshonden over de gehele wereld maar onderzoek heeft uitgewezen dat er geen verwantschap bestaat tussen dit ras en de Mexicaanse en Peruaanse naakthonden.
Home Happy Dancing.
Wij vinden het karakter/temperament belangrijk bij een Chinees. Gezondheid is dat uiteraard ook en het is ook nog leuk dat het op een Chinese Naakthond lijkt. Mieppie Reserve Best in Show Baby. Best of Breed for Chapeau. 2/4 Nieuwe fotos pupjes Beauty. 26/3 Relaxing Kate en haar pupjes. Patrik en Wendy van Oosten. 0031 6 14 16 03 09. Copyright 2017 Happy Dancing.
Chinese Naakthond pupjes Puppy te KoopPuppy te Koop.
Happy Dancing heeft vrolijke open en enthousiaste Chinese Naakthonden. Op dit moment zijn er pupjes geboren 14/2/2014 beschikbaar 1 naakt reutje en 4 puff reutjes. De combinaties worden weloverwogen en de pupjes worden in huiselijke kring opgevoed. Met stamboom entingen ontwormingen en een koopovereenkomst. Happy Dancing fokt via de Rasvereniging en voldoet dan ook qua gezondheid en exterieur aan het fokreglement. Voor vragen neem gerust contact op.
Chinese Naakthond De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
De ene variant is haarloos op het lichaam met wat haar op het hoofd aan de oren aan de punt van de staart en aan de voeten. De naakte huid voelt zacht aan. De andere variant is de Powder Puff deze honden hebben een ondervacht en een sluierachtige bovenvacht van een zijdeachtige structuur. Alle kleuren zijn toegestaan. Deze beide varianten kunnen in één nest geboren worden. Het zijn opgewekte slimme en speelse honden. Wat terughoudend tegenover vreemden.
Chinese Naakthond.
Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 9 Gezelschapshonden. Vermoedelijk afstammeling van Afrikaanse naakthonden ontdekt door Chinezen en door hen doorgefokt in een kleiner formaat. Dit ras werd ook aan boord gehouden waar het zich verdienstelijk maakte als ratten en muizenvanger met als bijkomend voordeel dat de vlooien van de prooi niet oversprongen op de hond want op een haarloos dier voelen die zich niet thuis. Door de Chinezen werden pups van deze scheepshonden over de hele wereld in havensteden verhandeld. In Europa en de VS echter pas bekend geworden in het midden van de 19e eeuw.
Royal Canin Chinese Naakthond Producten.
Andere rasnamen Chinese Naakthond Chinese Gekuifde Naakthond. Uiterlijke kenmerken van de Chinese Naakthond. Het karakter van de Chinese Naakthond. Hij is actief opgewekt dynamisch zeer aanhankelijk en gevoelig. Terughoudend tegenover vreemden maar niet agressief. Heeft van het begin af aan een consequente zachtaardige en kalme opvoeding nodig. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn toegestaan. Lange fijne hals zonder keelhuid. Rond en gespierd kruis. Reu 28 tot 33 cm. Teef 23 tot 30 cm. Varieert maar minder dan 55 kg. Gracieus glad zonder rimpels.
Chinese Crested Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ze zullen zelden blaffen of bijten en deze hond is goed gemanierd en vrolijk al kan hij op zijn hoede voor vreemden. De Chinese naakthond is een goed gezelschapsdier en is er altijd om je op te vrolijken. Het ras doet het goed in gehoorzaamheid klassen en is bereidwillig naar zijn eigenaar. Het is een toegewijd familielid en de Chinese Crested is zacht en speels. Hij doet het buitengewoon goed met kinderen en andere dieren en is een goed afgesteld ras. Zeer alert en zeer intelligent maar deze hond is ook gevoelig om erg verlegen te zijn. Belangrijk is daarom om zowel tijdens de puppytijd als hun verdere leven goed te socialiseren.

Contacteer ons