Zoeken naar chinese naakthond

chinese naakthond
Chinese Naakthond kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Chinese Naakthond kennels in Nederland. Plataanlaan 5 5616 LN Eindhoven. Hondenfokker Meer info. Special Princess bestaat sinds 2009 en wij zijn een kleinschalige hobbyfokkerij die af en toe een nestje Chinese Naakthonden hebben.
10 Grappige Weetjes over de Chinese Naakthond Hondenfun.nl.
Hoi, mag ik vragen wat je met een naakthond chiwawa bedoelt? Is het een kruising of een echte chinese naakthond met stamboom? En weet je zeker dat hij 20 maanden is ik bedoel heb je hem als pup gekocht of als herplaatser?
Chinese Naakthond Powderpuff Stockfoto's' en beelden Getty Images.
Black and white Chinese Crested Powderpuff dog lying down. White dog with fairy lights. Close up of Chinese Crested. Close up of Chinese Crested. Chinese crested dogs play fighting. Hairless Dog On Pink Background. Chinese Naakthond Powderpuff Foto's' en beelden.
Chinese Naakthond Pedigree.
De Chinese naakthond heeft bewezen een even goed huisdier te zijn als andere dieren, ook katten en paarden. De verzorging die de Chinese naakthond nodig heeft is te vergelijken met die van een mens. Deze hond met een lichte huid moet indien nodig beschermd worden tegen de zon met een zonnebrandmiddel om te voorkomen dat zijn huid verbrandt.
Chinese Naakthond informatie over de Chinese Naakthond Royal Canin.
Home Producten Chinese Naakthond. Niet elke Chinese Naakthond is naakt, maar uit de naam blijkt dat haarloosheid een gewenste eigenschap is. Een Chinese Naakthond mét haar heet een Powderpuff en lijkt inderdaad op een poederdons. De naakte Chinese naakthond heeft altijd een kuif op zijn hoofd.
Home Happy Dancing.
Vrolijke, open en enthousiaste Chineesjes is één van onze statements. Wij vinden het karakter/temperament belangrijk bij een Chinees. Gezondheid is dat uiteraard ook en het is ook nog leuk dat het op een Chinese Naakthond lijkt. Mieppie Reserve Best in Show Baby.
Chinese Naakthond Smølke.
Deze zachtaardige honden hebben geen harde aanpak nodig. De Chinese naakthond is graag actief bezig en houdt van een goede wandeling. Ook in de hondensport zal hij zijn energie goed kwijt kunnen. Het speelse karakter maakt hem tot een fijne huisgenoot.
Chinese naakthond Rassen Honden Hondenrassen.
Soms wat terughoudend naar vreemden. Ze worden vooral gehouden als gezelschapshond, maar een chinese naakthond is dol op leren dus ook gehoorzaamheid en behendigheid zijn geweldige dingen die je met je chinese naakthond kunt doen. Chinese naakthonden passen zich makkelijk aan aan hun baasje.
Chinese Naakthond Hondenfotograaf Maud.
Door de Chinezen werden pups van deze scheepshonden over de hele wereld in havensteden verhandeld. In Europa en de VS echter pas bekend geworden in het midden van de 19e eeuw. Ook bekend als Chinese Gekuifde Naakthond Chinese Crested. Terug naar Portfolio.
Chinese Crested Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Chinese naakthond is goed in het uitvoeren van trucs. Activiteit en bewegen. De Chinese naakthond doet het erg goed in het appartement en zou het prima doen zonder een omheinde tuin. Regelmatige speelsessies zou voldoende zijn voor dit ras.
Chinese Naakthond Rassen Hondenplaza.
van United dogs 2003. Meer op Hondenplaza over: Chinese Naakthond. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Chinese Naakthond. Er zijn video's: Video's' Chinese Naakthond. Er zijn Honden profielen: Profielen Chinese Naakthond. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Chinese Naakthond. Hondenplaza Rasbeschrijving: Chinese Naakthond.
Chinese Naakthond Honden rassen Honden DierenDokters.
De Chinese Naakthond, die ook bekend staat als Chinese Gekuifde Naakthond, werd in het westen pas bekend in het midden van de 19e eeuw. De erfelijke factor die voor haarloosheid zorgt is dominant over de factor die voor beharing zorgt.

Contacteer ons