Zoeken naar lakeland terrier

lakeland terrier
Lakelandterriër Wikipedia.
Daarnaast moest hij zich in de kleinste openingen kunnen wurmen tussen de rotsen door. Er wordt wel gezegd dat waar het hoofd van een Lakeland door kan de hele Lakeland door kan. Tegenwoordig is het ras vooral in gebruik als gezelschapshond en dankzij zijn zeer charmante uiterlijk een zeer gewaardeerde showhond. Een volwassen dier is ongeveer 36 centimeter hoog. Zijn gewicht is ongeveer 75 kilogram. Daarmee is de Lakelandterrier de kleinste van de drie terrierrassen die vaak met elkaar vergeleken worden te weten Welshterrier Lakelandterrier en Foxterrier. Algemene verschijning Vriendelijk een geboren werker evenwichtig en compact. Gedrag en temperament Vrolijk onbevreesd gedrag schrandere uitdrukking snelle bewegingen alert. Kloek vriendelijk en zelfverzekerd. Hoofd Goed in verhouding.
Lakeland Terrier LP15506 The Coloured House.
U kunt bij ons veilig betalen. Uw bestelling snel en veilig bezorgd. U kunt uw aankoop altijd ruilen of retourneren. Catalogus Beeldjes Accessoires Leonardo Collection Hondenrassen Lakeland Terrier LP15506. Dit product als eerste waarderen. Blader door deze categorie Leonardo Collection Hondenrassen.
Lakeland Terrier Honden Page.
De Lakeland Terrier behoort tot de Rasgroep Terriers. Geschiedenis van de Lakeland Terrier. Een werkras ontstaan in het Lake District Noordwest Engeland. Een hond met voldoende beenlengte om de vossen te volgen over de rotsrichels. Kort na de Eerste Wereldoorlog kreeg hij zijn huidige naam. Door de geisoleerde ligging van de streek ontstond al snel een vast type. In de jaren dertig van de vorige eeuw erkend door de Engelse Kennel Club. Karakter van de Lakeland Terrier. Lakeland Terriers zijn als jachthond gefokt maar zijn ook geschikt als gezinshond.
Lakeland Terriër.
Lakeland Terriër Club Nederland.
Nieuwe pups zie PUP info. De lakeland terrier komt van oorsprong uit het Lake district in Engeland. Lakeland Terrier werden gedicteerd door het werk dat van hem werd verwacht. Een goede werkhond was niet te groot smal hoog op de benen en moest behoorlijk luisteren. Er is een gezegde dat waar het hoofd van de Lakeland doorheen kan ook zijn lichaam volgt. De fokkers legden zich er in het bijzonder op toe om honden te fokken met smalle fronten. Bij de achtervolging van de vos tot in zijn hol moest de achtervolger wel smal zijn anders zou hij zich immers zo vastlopen.
Lakeland Terrier lakeland terriër Hondentrainingen.nl.
Zij zullen misschien uw tuin omspitten en vrolijke en lieve vriend zoekt kies dan voor een Lakeland. Opvoeding van de Lakeland Terrier. De Lakeland Terrier is een levendige honden. Lakeland Terriers zijn vriendelijk en eerlijk aanhankelijk en trouw. Ze hebben veel temperament en zijn intelligent. Ze waken goed en blaffen niet overdreven vaak. Sociaal Lakeland Terriers gaan goed om met kinderen. De Lakeland Terrier gaat redelijk goed om met andere honden. Tegenover vreemden zijn ze wat gereserveerd. Socialiseer ze goed met katten en andere huisdieren. Eenmaal goed gewend aan andere dieren zullen ze geen problemen geven. Lakeland Terrier zijn actieve honden die graag spelen. U kunt lange wandelingen met ze maken of achterin de tuin een balspelletje met ze spelen.
Lakeland terriër Rassen Honden Hondenrassen.
De lakeland terriër is een ras dat hoort bij de terriers. Het zijn erg levendige vrolijke en kameraadschappelijke honden. De honden kunnen goed samen met andere kinderen en meestal ook met andere honden. Er zijn wat honden bij dit wat dominant op kunnen treden maar meestal gaat het er vredig aan toe. De honden worden gemiddeld 14 jaar oud. Het ras is vriendelijk en lief voor mens en dier. Ze zitten vol energie en bewegen erg graag. Ze vinden het heerlijk om samen te mogen rennen.
Rashondenonline lakeland terrier lakeland terriers lakeland lakelands pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0476/50 08 80. klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
Lakeland Terriër Royal Canin.
De Lakeland Terriër ontstond in het Lake District in het noordwesten van Engeland waar ze hoogbenige terriërs nodig hadden om vossen dassen of otters uit hun schuilplaats te jagen. De Lakeland Terriër is een vrolijk dapper hondje dat bekend staat om zijn verdraagzaamheid naar zijn gezin. Tegenover vreemden is hij wantrouwig dat maakt hem een goede waakhond. De Lakeland Terriër is afkomstig van de graafschappen Cumberland en Westmorland in het noorden van Engeland.
Lakeland Terriër GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Lakeland Terriër. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?
Gratis foto Lakeland Terrier Hond Terriër Gratis afbeelding op Pixabay 908691.
Download gratis afbeeldingen over Lakeland Terrier Hond Terriër van Pixabay's bibliotheek van meer dan 660.000 foto's illustraties en vectorafbeeldingen die publiek domein zijn 908691.
Lakeland Terrier De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Lakeland Terrier. Engeland Huidige en oorspronkelijke taken. jachthond met name op. Niet hoger dan 37 centimeter. Reuen wegen ongeveer 77 kilo. Teven wegen ongeveer 68 kilo. Dit hondenras heeft een vlakke schedel. Ze hebben kleine V-vormige oren en worden voorover gevouwen gedragen. De ogen van de Lakeland Terrier zijn amandelvormig en moeten iets schuin staan. Ze hebben een schaargebit.

Contacteer ons