Zoeken naar lakeland terrier

lakeland terrier
Lakelandterriër Wikipedia.
Daarnaast moest hij zich in de kleinste openingen kunnen wurmen tussen de rotsen door. Er wordt wel gezegd dat waar het hoofd van een Lakeland door kan de hele Lakeland door kan. Tegenwoordig is het ras vooral in gebruik als gezelschapshond en dankzij zijn zeer charmante uiterlijk een zeer gewaardeerde showhond. Een volwassen dier is ongeveer 36 centimeter hoog. Zijn gewicht is ongeveer 75 kilogram. Daarmee is de Lakelandterrier de kleinste van de drie terrierrassen die vaak met elkaar vergeleken worden te weten Welshterrier Lakelandterrier en Foxterrier. Algemene verschijning Vriendelijk een geboren werker evenwichtig en compact. Gedrag en temperament Vrolijk onbevreesd gedrag schrandere uitdrukking snelle bewegingen alert. Kloek vriendelijk en zelfverzekerd. Hoofd Goed in verhouding.
Lakeland Terrier Honden Page.
De Lakeland Terrier behoort tot de Rasgroep Terriers. Geschiedenis van de Lakeland Terrier. Een werkras ontstaan in het Lake District Noordwest Engeland. Een hond met voldoende beenlengte om de vossen te volgen over de rotsrichels. Kort na de Eerste Wereldoorlog kreeg hij zijn huidige naam. Door de geisoleerde ligging van de streek ontstond al snel een vast type. In de jaren dertig van de vorige eeuw erkend door de Engelse Kennel Club. Karakter van de Lakeland Terrier. Lakeland Terriers zijn als jachthond gefokt maar zijn ook geschikt als gezinshond.
Lakeland Terrier lakeland terriër Hondentrainingen.nl.
Zij zullen misschien uw tuin omspitten en vrolijke en lieve vriend zoekt kies dan voor een Lakeland. Opvoeding van de Lakeland Terrier. De Lakeland Terrier is een levendige honden. Lakeland Terriers zijn vriendelijk en eerlijk aanhankelijk en trouw. Ze hebben veel temperament en zijn intelligent. Ze waken goed en blaffen niet overdreven vaak. Sociaal Lakeland Terriers gaan goed om met kinderen. De Lakeland Terrier gaat redelijk goed om met andere honden. Tegenover vreemden zijn ze wat gereserveerd. Socialiseer ze goed met katten en andere huisdieren. Eenmaal goed gewend aan andere dieren zullen ze geen problemen geven. Lakeland Terrier zijn actieve honden die graag spelen. U kunt lange wandelingen met ze maken of achterin de tuin een balspelletje met ze spelen.
Home Highflyers Terriër Kennel.
The Sounding Burrows Lacedaemonian Lakers. table blog.
Het is de jaarlijkse clubdag van de Nederlandse Lakeland Terrier Club en natuurlijk willen verschillende vrienden die die dag daardoor in de buurt zijn maar wat graag komen pupknuffelen! De volgende dag is het tijd voor wr een nieuw avontuur de puppymobile! Dit is een reeks speeltjes met rammeltjes en piepertjes wat ik nt boven de puppen hang. Omdat ze bij de minste geringste aanraking bewegen en geluid maken blijft het stimuleren tot spel. Ook leren de puppen dat het gewoon is om aangeraakt te worden tijdens hun slaap. Een goede oefening voor later.
Nederlandse Lakeland Terrier Club.
Website van de Nederlandse Lakeland Terrier Club
Veiligheidscontrole nodig.
Lakeland Terrier.
Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 3 Terriers. De Lakeland Terrier is afkomstig uit het Lakedistrict in de graafschappen Cumberland en Westmorland in het noorden van Engeland waar hij ook zijn naam aan te danken heeft. Het is een ruig rotsachtig gebied waar de Lakeland de schapen en hun lammeren moesten beschermen tegen de vos. Hiervoor had men een hond nodig die én kon leren sociaal om te gaan met de dieren op de boerderij en die redelijk gehoorzaam was maar die tevens een ingeboren onstuitbare jachtdrift had waarbij hij in staat moest zijn tot zeer zelfstandig handelen.
Lakeland Terriër.
Royal Canin Lakeland Terriër Producten.
De Lakeland Terriër ontstond in het Lake District in het noordwesten van Engeland waar ze hoogbenige terriërs nodig hadden om vossen dassen of otters uit hun schuilplaats te jagen. De Lakeland Terriër is een vrolijk dapper hondje dat bekend staat om zijn verdraagzaamheid naar zijn gezin. Tegenover vreemden is hij wantrouwig dat maakt hem een goede waakhond. De Lakeland Terriër is afkomstig van de graafschappen Cumberland en Westmorland in het noorden van Engeland.
Lakeland Terriër Seasons.
En nog steeds staat de staart van een Lakeland Terriër alert overeind en horen de V-vormige oortjes alles. Nieuwsgierig enthousiast en soms een tikkeltje bemoeizuchtig verkent deze ruwharige rakker de wereld. Bouw Compacte krachtige bouw sterke korte rug hoogbenig. Opvallend V-vormige oren die alert reageren. Schofthoogte hooguit 37 centimeter. Gewicht Reu 77 kilo teef 68 kilo. Vacht Dikke ruwe vacht die bestaat uit een boven en een ondervacht. Kleuren Zwart met een roestbruine aftekening black and tan blauw met een roestbruine aftekening blue and tan rood tarwekleurig leverkleurig roodgrijsachtig blauw of zwart.
Gratis foto Lakeland Terrier Hond Terriër Gratis afbeelding op Pixabay 908691.
Download gratis afbeeldingen over Lakeland Terrier Hond Terriër van Pixabay's bibliotheek van meer dan 660.000 foto's illustraties en vectorafbeeldingen die publiek domein zijn 908691.

Contacteer ons