Meer resultaten voor labrador retriever pups

labrador retriever pups
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Oude Wisselseweg 23 8162 HH Epe. Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan de nestperiode van de labrador pups. Hondenfokker Meer info. Julianalaan 34 3851 RC Ermelo. Fokken van Labradors uit de best gekwalificeerde Britse werklijnen voor de jacht en de wedstrijdsport.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Op 15 Augustus 2017 werden, uit een bijzondere combinatie, een schitterend nestje chocolate Labrador pups reutjes geboren, waar we met véél verlangen naar toe uit hebben gekeken! Er is nog een prachtig chocolate reutje beschikbaar voor serieuze liefhebbers. Fieldtrial labrador retriever.
Labrador puppyvoer Specifiek voer voor Labrador Retriever pups Royal Canin.
Rasspecifieke voeding voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden. 5 Beoordeling: 5 /5 1 beoordeling. Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg. Je Labrador Retriever pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben?
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Of ze mogen kennismaken met het gezonde, lieve hondje van vrienden, dat in de verste verte niet lijkt op een labrador. En steeds komen er veel mensen in alle soorten en maten om te knuffelen met de pups en krijgen ze veel nieuwe speelgoedjes.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD.
labrador retriever.
De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging: www.nederlandselabradorvereniging.nl.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Onze Labrador pupjes zijn geboren: dd 17/8/2017 Beschikbaar vanaf: 5/10/2017 3 zwarte meisjes. Blonde labrador retriever pups. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de blonde Labrador pups. De pups zijn ingeent, gechipt, ontwormd en hebben een gezondheidsverklaring met een Europeespaspoort.
Labradorkennel van Foreburgh.
Wij hopen dat u veel informatie en leesplezier beleefd. Homepage Welkom Nieuws Teven Pups Foto's' Links Contact / route Gastenboek Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Labrador puppyvoer Specifiek voer voor Labrador Retriever pups Royal Canin.
Rasspecifieke voeding voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden. 5 Beoordeling: 5 /5 1 beoordeling. Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg. Je Labrador Retriever pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben?
Labrador Retriever puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Wij bieden Labrador Retriever pups aan. De Woefkesranch laat u ook na aankoop nooit in de steek. Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee, gaande van zindelijkheidtips, opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Labrador Retriever pup uitkiezen.
Labrador Retriever.
Hun veelzijdigheid en eindeloze positieve kenmerken maken de Labrador Retriever een populair huisdier. Oorsprong in Newfoundland in 1700, werd de Labrador Retriever geïmporteerd naar Engeland in de vroege jaren van 1800. Dit ras behoort tot de oudste van de moderne erkende rassen.

Contacteer ons