Resultaten voor labrador retriever pups

labrador retriever pups
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Kijk ook bij beschikbare pups. Hier bij de Jojamacoshof. Wij verwachten in de zomer 2017 hier bij de JoJaMaCoshof bruine zwarte pups. Kijk desgewenst ook bij beschikbare pups. Extern bij andere fokkers die hier hun teefje hebben laten dekken. Onze reuen kunnen in de komende maanden ook vader gaan worden van externe nestjes. Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
Labrador Retriever Gelre Dierenartsen.
Dat is zoals de meeste mensen over de labrador denken. Er zit een groot deel waarheid in de labrador is een vriendelijke goedmoedige hond. Van nature geen agressie of waaksheid en veel will to please de natuurlijke aanleg het zijn baas naar de zin te maken maken hem goed te trainen.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Labrador Retriever Honden Page.
De Labrador Retriever behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Labrador Retriever. In England werden Labradors voor het eerst officieel erkend door de Kennel Club in 1903. Maar ongeveer 100 jaar daarvoor gebruikten vissers in Groenland een hond die erg leek op de Labrador om vis te apporteren. Later werden deze honden ook aangetroffen op vissersboten die voeren tussen Newfoundland en England. Er schijnen duidelijk twee verschillende soorten te zijn geweest een grotere met een zware vacht bekend als de Newfoundlander en een kleinere die beweeglijker was De St.John's hond.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij houden u op de hoogte omtrent ontwikkeling gekozen pup mv foto's en bent u welk. choco labrador pups te koop pups groeien op op een boerderij. pups zijn nu 1 week oud. choco labrador pups te koop pups groeien op op een boerderij. pups zijn nu 1 week oud. hoe mooi om vanaf nu je pup te zien opgroeien ipv uitkiezen als z. Golden Retriever puppies for sale born 7 April 2017.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
labrador retriever.
De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging www.nederlandselabradorvereniging.nl. FESTA V.'T HEIDELAND geb.datum 26-11-2007. In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups. Uit dit nestje hebben we een pup Norma aangehouden. Norma ontwikkelt zich heel goed. We genieten dagelijks van deze twee kanjers. Het is erg leuk om een pup die bij jouw thuis is geboren te zien opgroeien. Op dit filmpje zijn de pups 4 weken oud. Norma is de pup met het roze bandje om! Norma 7 weken oud. Norma 7 maanden oud.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen Pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Tips bij het opvoeden van de Labrador Retriever Startpunthonden.
Tips bij het opvoeden van Labrador Retriever. Bijten afleren bij de pup. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden met name bij pups en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy. Bijten is een vorm van. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen.
Labradorkennel van Foreburgh.
Wij hopen dat u veel informatie en leesplezier beleefd. Momenteel zijn er nog enkele zwarte pups van Amy vrij. Informeer naar de mogelijkheden. Homepage Welkom Nieuws Teven Reuen Pups Foto's Links Contact / route Gastenboek Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Spring naar de secundaire inhoud. geplaatst op 11 juni 2017. Wij zijn op zoek naar een jonge labrador half jaar tot een jaar of 3 een maatje voor ons maatje. Ons maatje is een tweejarige bruine grappenmaker. We wonen buiten grote omsloten tuin ruimte om te spelen sloten in de buurt om in te plonzen een bos om in te racen. geplaatst op 8 juni 2017. We hebben een nestje pups van Oxalis v. t Bovenveen Klaver en Leannanalba Droigheann Moon. Er zijn 7 teefjes en 2 reutjes geboren. Moon is de Nimrodwinnaar van 2015. Klaver heeft een KNJV B-diploma. Zwarte en blonde pups.
From Living Joy De labrador retriever.
Verzint vooraleer je begint is zeker geen overbodige gedachte! De labrador retriever staat bekent als een vriendelijke plezierige zelfs gemakkelijke hond. Maar bedenk dat dit alleen geldt voor een labrador die uitstekend is opgevoed. En opvoeden kost tijd en energie! Een labrador opvoeden tot een aangename huishond neemt 1 tot 2 jaar in beslag. Stel jezelf ook eens de vraag waarom een labrador? Voor de kinderen is zeker geen goed uitgangspunt. Kinderen worden groot en krijgen andere interesses. Een gezonde labrador word gemiddeld 12-13 jaar oud. U zal zelf bereid moeten zijn de verantwoordelijkheid op U te nemen.

Contacteer ons