Meer resultaten voor havanezer

havanezer
Havanezer Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 9 Sectie 1 250. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De Havanezer naar Havana is een gezelschapshond die behoort tot de bichonfamilie en oorspronkelijk afkomstig is van het eiland Cuba. De ideale schouderhoogte van de Havanezer ligt tussen de 23 en 27 centimeter iets kleiner of groter 21 tot 29 cm kan in uitzonderlijke gevallen getolereerd worden. De vacht is langharig meestal zonder ondervacht. Vrijwel alle kleuren zijn toegestaan. De zachte vacht vraagt zeer regelmatig verzorging. De haren zijn vrij teer zodat het gebruik van een grove kam te prefereren is boven een borstel. Het is een aanhankelijk vrolijk en zachtaardig hondje zeer leergierig en intelligent.
Havanezer Honden Page.
De Havanezer behoort tot de Rasgroep Gezelschapshonden. Geschiedenis van de Havanezer. de Havanezer hoort bij de Bichon-familie het is een cubaans ras. Karakter van de Havanezer. Aanhankelijk vriendelijk zachtaardig meegaand intelligent en vrolijk. De havanezer is leergierig en makkelijk op te voeden. Kan goed met kinderen om gaan. Ze hebben hekel aan alleen zijn maar je kunt ze wel leren om een aantal uren alleen te zijn. Ze zijn heel graag bij hun baasjes. Ze kunnen echte clowns zijn en kunstjes leren vinden ze geweldig.
Havanezer.
De geschiedenis van deze hond is onduidelijk. Het lijkt erop dat de Bolognezer of de Malthezer aan de basis van dit ras staat. De hond heeft nooit een duidelijke werkfunctie gehad anders dan het gezelschap houden van mensen. Goed beschouwd in veel gevallen een hele verantwoordelijkheid. De Havanezer is een nieuwsgierige intelligente hond die graag met de baas op stap gaat.
Havanezers van het Hondenpaleis.
De Havanezer Onze honden Nieuws Puppen Onze Nesten Links Gastenboek. Welkom op onze site. Wij zijn liefhebber van de Havanezer en fokken incidenteel een nestje met dit geweldige ras. Contact via email info@hethondenpaleis.nl of per telefoon 06 27556966.
Bailemos Havanezers.
Natuurlijk kunnen ze geleerd worden om af en toe eens een paar uurtjes alleen te blijven maar dit moet langzaam opgebouwd worden. Hoe lang duurt het voordat mijn havanezer zindelijk wordt? De ene Havanezer is sneller zindelijk te maken dan de ander dus hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Echter u moet niet verwachten dat uw pup met 10 weken al zindelijk zal zijn. Kleine hondjes hebben in het algemeen langer nodig om zindelijk te worden. Veel hangt ook van uzelf af. Hoe minder ongelukjes in huis hoe sneller uw pup zindelijk gaat worden. Vanaf het moment dat u de pup in huis haalt start de zindelijkheidstraining.
Havanezer rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. from the Olympia Girls. De Havanezer is buitengewoon intelligent en snel van begrip. Gehoorzaamheid is ze met weinig moeite bij te brengen en leergierig als ze zijn vormen ze een charmant hartelijk ras zonder enige sluwheid of valsheid. Havanezers zijn erg op menselijk gezelschap gesteld ze vinden het heerlijk om als lid van het gezin opgenomen te worden. Het zijn echte kindervrienden en ze zijn speels en waaks. Ze passen zich goed aan bij andere honden en andere huisdieren.
Royal Canin Havanezer Producten.
De Havanezer heeft een lange zachte vacht die regelmatig gekamd geborsteld en gewassen moet worden. Dat kost behoorlijk wat tijd. De Havanezer is een intelligente en speelse kameraad die ook best wil waken als hij dat nodig vindt. Dit ras dat waarschijnlijk is ontstaan uit de Bolognezer komt uit het westelijk Middellandse-Zeegebied en heeft zich ontwikkeld langs de Spaanse en Italiaanse kust.
Havanezer Rassen Honden Hondenrassen.
De Havanezer is een ras dat komt uit het Westelijk Middellands Zeegebied. De honden worden gemiddeld 27 cm groot de teefjes zijn vaak wat kleiner dan de reuen. De honden zijn erg intelligent ze zijn goed te trainen als waakhond ze kunnen ook goed dienen als huishond. Het zijn vriendelijke honden maar ook bijzonder slim. Als je graag op cursus gaat dan is het zeker een goed ras waar je veel mee kunt bereiken.
Rasportret Havanezer.
Nog niet zo lang geleden was de Havanezer een onbekend ras. Nu is hij aan een gestage opmars bezig. De Havanezer dankt zijn populariteit aan zijn flexibele zachtaardige karakter.
Havanezer Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Havanezer behoort tot de Bichongroep waar onder andere ook de Maltezer en het Leeuwhondje deel van uit maken. In Cuba werd een geheel wit ras gekruist met enkele andere rassen waaronder poedels. Op die manier ontstond in de 19e eeuw de Havanezer. Gemiddeld wordt de Havanezer 14 jaar oud. Gemiddelde grootte en gewicht. De Havanezer wordt gemiddeld tussen de 21-29 cm hoog en weegt maximaal 6 kg. Karakter eigenschappen en temperament. Havanezers zijn intelligent nieuwsgierig en speels.
Havanezer overzicht Honden Page.
De Havanezer behoort tot de Rasgroep Gezelschapshonden. Uitgebreide rasbeschrijving van de Havanezer. Kijk hier voor een uitgebreide rasbeschrijving van de Havanezer. Verhalen over de Havanezer. 12 april Hallo Vandaag heet Meggy mijn hond een lange dag mee gemaakt. We beginnen bij het begin! Het verhaal is in Meggy. alle Havanezer dogboek verhalen. voorzichtige aankondiging nieuw havanezer pupjegeboren 79 reacties. Keanu jarig 15 reacties.
Havanezer Honden rassen Honden DierenDokters.
Slechts enkelen van de gevluchte Cubanen waren in staat geweest hun honden mee te nemen. Die enkelingen hebben meer dan tien jaar het ras in stand gehouden. De Havanezer is een gezelschapshond. De Havanezer is levendig erg slim en makkelijk trainbaar. Waaks vrolijk speels dol op kinderen en bereid urenlang met ze te spelen. De Havanezer is buitengewoon aanhankelijk en daarom niet geschikt om regelmatig lang alleen te zijn. De Havanezer is zachtaardig en megaand van aard en hebben graag een goede band met hun baas. Daardoor zijn ze makkelijk op te voeden en is een harde hand absoluut niet nodig.

Contacteer ons