Op zoek naar havanezer?

havanezer
Havanezer.
De rasverenigingen; Eerste GezelschapshondenClub Nederland en Havanezer Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Havanezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
Homepage La Cuba Cao.
Een volgende meent dat de Havanezer afstamt van de Maltezer. Waar de voorouders van de Havanezer vandaan komt blijft voorlopig nog slechts een vraag, wat wel vast staat is dat het spoor naar de vourouders van de huidige Havanezer terug leidt naar Cuba.
Havanezer Rassen Honden Hondenrassen.
De kleur van de vacht is veelal wit met grijs, maar ook andere kleuren komen bij de Havanezer voor. De schofthoogte van de Havanezer is gemiddeld 27 cm, de reuen kunnen een paar cm groter zijn, maar de teefjes zijn altijd kleiner dan die 27 cm.
Havanezer Honden rassen Honden DierenDokters.
Tussen de 900, en 1500, voor pups van clubfokkers, fokkers die volgens de reglementen van de rasvereniging fokken. De Havanezer behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer.
Havanezer Pedigree.
De ideale eigenaar. In principe is de Havanezer voor iedereen geschikt door het sociale karakter. Echter is het wel belangrijk te vermelden dat de Havanezer niet lang alleen thuis kan zijn, omdat ze behoefte hebben aan gezelschap. Deel deze pagina.:
Over het ras de Havanezer.
Een Havanezer is ongeveer 23-27 cm hoog 21-29 is toegestaan. hij weegt gemiddeld tussen de 5 en 8 kilo teefjes 5-6 kg en reutjes 7-8 kg. De rasstandaard van de Havanezer kunt u vinden via deze link: HCN rasstandaard Havanezer.
Havanezer Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Havanezer. De Havanezer is een klein ras waarbij regelmatig heupdysplasie en elleboogdysplasie voorkomen, maar waarbij de klachten ervan vaak veel minder ernstig zijn dan bij grote rassen. Het zal een eigenaar dan ook minder snel opvallen dat de hond aan deze aandoening lijdt.
Havenezer Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Aangezien dit ras reukloos is en bijna niet verhaard zijn ze populaire keuzes voor mensen met een allergie. De Havanezer is een echte schat. Ze zijn intelligent, nieuwsgierig en speels en dit ras gedijt op gezelschap en is dol op kinderen.

home of our. Copyright applies to all texts and images on this site. Copyright is van toepassing op alle vormen van tekst en alle foto's. Iedere vorm van gebruik, overname, duplicatie is verboden zonder. de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar!
Kleuren Havanezer info over chocolade bruine kleur.
Door deze grote kleurenvariteit is het zeer moeilijk te voorspellen welke kleuren een nestje Havanezer puppys zal hebben; de puppys kunnen allemaal een andere kleur of kleurencombinatie hebben, die ook nog eens kan verschillen van de vachtkleur van de ouders.
Havanezer Hondencentrum.
Kijk dan op onze Havanezer opvoeden pagina. De Havanezer reu en teef zijn 23-27 cm, het gewicht is ongeveer 5 kg. Kleur: Geheel wit zeldzaam, beige in alle nuances, zwart, havanabruin roodbruin, tabakskleur. Zwarte haarpunten zijn bij de Havanezer toegestaan.
Havanezer, een kleine lieve waakhond Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Hondenras: Havanezer gezelschapshondje De Havanezer is een gezelschapshond die graag in menselijke gezelschap is. Dit kleine vrolijke hondje houdt van knuffele. Havanezer, een vrolijk hondje De havanezer is een schattig klein hondje met een vriendelijk en uitgelaten karakter.

Contacteer ons