Zoeken naar havanezer

havanezer
Raskenmerken Havanezer Havanezer.eu.
Bovendien werd men ook op Cuba zélf actief: na zorgvuldig onderzoek werd daar een fokprogramma opgezet met 15 raszuivere exemplaren als uitgangspunt. Inmiddels bestaat de havanezer weer in grote aantallen en gaf Cuba zelfs een postzegel uit, met een havanezer als afbeelding.
Havanezer.
De Havanezer is een nieuwsgierige, intelligente hond die graag met de baas op stap gaat. Socialisatie en opvoeding. Doordat de Havanezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld.
Welkom bij Bonfire's' Fantasy havanezers.
Havanezer Rassen Honden Hondenrassen.
De kleur van de vacht is veelal wit met grijs, maar ook andere kleuren komen bij de Havanezer voor. De schofthoogte van de Havanezer is gemiddeld 27 cm, de reuen kunnen een paar cm groter zijn, maar de teefjes zijn altijd kleiner dan die 27 cm.
Vind havanezer op Marktplaats.nl.
Vader en moeder hebben stamboom, we zijn op zoek maar een lief serieus baasje.U kunt ons mailen of bellen. Havanezer pups te koop. De grote droom in het leven is om een kameraad, liefde, geluk, te vinden, niet? Onze havanezer pups zorgen ervoor dat uw dromen uitkomen.
Havanezer Hondencentrum.
Kijk dan op onze Havanezer opvoeden pagina. De Havanezer reu en teef zijn 23-27 cm, het gewicht is ongeveer 5 kg. Kleur: Geheel wit zeldzaam, beige in alle nuances, zwart, havanabruin roodbruin, tabakskleur. Zwarte haarpunten zijn bij de Havanezer toegestaan.
Over het ras de Havanezer.
Een Havanezer is ongeveer 23-27 cm hoog 21-29 is toegestaan. hij weegt gemiddeld tussen de 5 en 8 kilo teefjes 5-6 kg en reutjes 7-8 kg. De rasstandaard van de Havanezer kunt u vinden via deze link: HCN rasstandaard Havanezer.
Havanezer Honden Page.
Verzorging van de Havanezer. De lange vacht van de havanezer moet minstens 2x in de week geborsteld worden om klitten te voorkomen. Opvoeding van de Havanezer. Het opvoeden van een havanezer is niet echt moeilijk, omdat de hondjes erg slim zijn.
Havanezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Havanezer hondenvoer Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 10kg krijgt 10 x 16 gram 160 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Havanezer te reviewen Reactie annuleren.
Homepage La Cuba Cao.
Een volgende meent dat de Havanezer afstamt van de Maltezer. Waar de voorouders van de Havanezer vandaan komt blijft voorlopig nog slechts een vraag, wat wel vast staat is dat het spoor naar de vourouders van de huidige Havanezer terug leidt naar Cuba.
Havanezer Pedigree.
De ideale eigenaar. In principe is de Havanezer voor iedereen geschikt door het sociale karakter. Echter is het wel belangrijk te vermelden dat de Havanezer niet lang alleen thuis kan zijn, omdat ze behoefte hebben aan gezelschap. Deel deze pagina.:

Contacteer ons