Resultaten voor cocker spaniel herplaatsing

cocker spaniel herplaatsing
Herplaatsen Cocker Spaniel van 6 jaar HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. Herplaatsen Cocker Spaniel van 6 jaar. HondenForum Herplaatsers Herplaatsen Cocker Spaniel van 6 jaar. Vandendriessche Kenny Gast. 30 april 2014 om 1846.: Hallo, Ik zoek een nieuwe thuis voor mijn 6 jarige Cocker Spaniel Sach.
Engelse Cocker Spaniel herplaatsing advertentie GEKop Honden.
Klik dan op onderstaande link. Aandachtspunten bij herplaatsing. Iedere hond die voor herplaatsing in aanmerking komt, heeft natuurlijk een verleden. Hij is immers als pup bij zijn vorige eigenaar gekomen en heeft daar een groot gedeelte van zijn jeugd doorgemaakt.
Over ons Bellisimo Perros.
Per toeval kwamen wij een bericht tegen over een Amerikaanse Cocker Spaniel die in de herplaatsing stond. Het was liefde op het eerste gezicht, ze kwam bij de eerste kennismaking al tussen de andere honden door gerend en sprong zo in mijn armen.
Herplaatsing Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Neem contact op via algemeen@ecscn.nl voor meer informatie of om aan ons door te geven wie er waarom de hond herplaatst moet worden. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Laatst verschenen Cockergazet.
Engelse Cocker Spaniel Pup Blog Archive.
Deze honden voldoen aan alle gezondheidseisen en aan de regels die gesteld zijn door de Raad van Beheer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de desbetreffende fokker. Er zijn momenteel geen te herplaatsen pups. Comments are closed. Cocker Winter Wonder dag 2015. Copyright Engelse Cocker Spaniel Pup.
Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren SLHH, herplaatsing huisdieren.
Hondenvrienden.be Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Topic: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar. Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar gelezen 1185 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar.
Herplaatsing Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Neem contact op via algemeen@ecscn.nl voor meer informatie of om aan ons door te geven wie er waarom de hond herplaatst moet worden. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Laatst verschenen Cockergazet.
Nederlandse Spaniel Club Sneekerpoort.nl.
Bovendien hebben we rubrieken van lezers, geven we informatie inzake vachtverzorging en opvoeding van uw Sussex of Engelse Cocker Spaniel. En blijft u op de hoogte van de stand van ons leuke ras en maakt u kennis met onze fokkers.
Dexter Dierenasiel Zwolle. Dexter Dierenasiel Zwolle.
Kan met katten, vogels, konijnen: nee jachtinstinct. Kruising Maltezer en Cocker Spaniel zoekt vanwege herplaatsing een goed nieuw thuis. Hij is net 2 jaar. Hij zoekt een zeer actieve baas, houdt erg van spelen en van lange wandelingen. Hij is erg vrolijk, lief, zeer energiek, aanhankelijk, en erg speels, en waaks.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina: 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. ACE LOLA 13869.GERESERVEERD hond. Ras: COCKER SPANIEL. Leeftijd11: jr 11 mnd.
Cocker Spaniel: Adopt Startpagina Facebook.
Maar in ieder geval zijn we op zoek naar een meter of Peter voor hem die hem zolang hij in opvang bij ons is maandelijks wilt steunen met een bijdrage voor zijn kosten. Cocker Spaniel: Adopt heeft het bericht van Unco-Jerry VZW Dierenasiel gedeeld.

Contacteer ons