Meer resultaten voor broholmer

broholmer
De Broholmer.
Daarnaast hebben we 23 april met Ymir meegedaan aan de internationale hondententoonstelling in Lingen Duitsland. Er deed nog 1 andere Broholmer mee. Ymir werd beste van het ras en kreeg daarbij het CAC/CACIB. Op 8 mei is in Dortmund de VDH Europasieger Ausstellung daar doen maar lieft 9 Broholmers mee! Ook wij zijn daar met Ymir. De Broholmers worden gekeurd in hal 6 ring 2 rond 12.15 uur. Hopelijk komen er veel bezoekers het ras bewonderen. Voor meer info over de show kijk op www.messe-hund-und-katz.de. Alle 4 de pups uit het nest van 2014 zijn nu getest op HD en ED en allemaal goede uitslagen. Pago Threant Atla HD-A en ED-0.
Broholmer Rassen Hondenplaza.
Dit ras is ontstaan door de mastiff-achtige honden die door de vikingen van hun rooftochten mee terug naar Denemarken werden gebracht. Uit deze honden en de honden die al in de regio aanwezig waren ontstond de Broholmer. Door het in het verleden uitwisselen van honden door de adel is er ook later nog invloed van de Engelse mastiff en de Duitse dog op het ras en vice versa.
Broholmer.
terug naar overzicht Broholmer. Evenwichtige rustige hond met een goed karakter. Hij wordt gewaardeerd voor zijn waakzaamheid zijn moed en zijn gehoorzaamheid. Een consequente opvoeding is nochtans van belang om zijn mogelijke agressie tegenover vreemden te controleren. Hij heeft ruimte en beweging nodig. Hij moet wekelijks geborsteld worden.
De Broholmer worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
In een wip naar je favoriete sites. Deze startpagina biedt je een overzicht van zakelijk tot pikant dankzij de honderden dochterpagina's snel naar babes gratis mp3 games auto's muziek gsm chat voetbal dating erotiek doe mee en beheer je eigen pagina!
Broholmer rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. De Broholmer heeft zijn oorsprong in Denemarken. Het is een exclusief ras. Op dit moment zijn er nog maar zes in Nederland waarvan de oudste 45 jaar oud is. Tot voor kort mocht het ras nog niet worden uitgevoerd. Was in 1974 bijna uitgestorven maar inmiddels zijn er zo'n 600 exemplaren waarvan 95% in Denemarken. De verzorging van de Broholmer is bijzonder veeleisend. Heeft veel aandacht van de eigenaar nodig. Is erg op eigen mensen gericht. Moet intensief begeleid worden.
Royal Canin Broholmer Producten.
Deze grote Deen dankt zijn Mastiffachtige looks aan zijn voorouders. Oorspronkelijk werd de Broholmer gebruikt om vee te drijven en te bewaken vandaag de dag staat hij bekend als gehoorzame waakhond. Omdat waakhonden nu eenmaal geen allemansvrienden zijn is de Broholmer van nature afwachtend naar vreemden. Deze vee en schapenhoeder met een Molosserachtig voorkomen behoort tot een zeer oud Deens ras. Andere rasnamen Deense Mastiff Danish Mastiff. Uiterlijke kenmerken van de Broholmer.
Broholmer Hondencentrum.
Land van oorsprong Denemarken. Algemeen voorkomen De Broholmer is een Deens exclusief ras. Zijn Mastiffachtige voorouders kwamen in de Middeleeuwen in Denemarken terecht als geschenk van Engeland aan het Deense hof. Deze honden werden gekruist met plaatselijke honden. De honden werden onder andere gebruikt voor het opdrijven en bewaken van vee.
Broholmer Rassen Honden Hondenrassen.
Broholmer is een ras dat hoort bij de dogachtigen. Het zijn zeer waakse honden. Daarnaast zijn ze ook erg rustig en evenwichtig. De honden zijn gemiddeld 70 tot 75 cm hoog. De vacht is meestal geel van kleur maar ook wildkleurig en zwart komen bij deze honden voor. Vanwege de grootte van de honden is het belangrijk dat zij goed luisteren. Een goede opvoeding van pup af aan is daarom aan te raden. Het zijn erg waakse honden ook zijn ze rustig en evenwichtig.
De Broholmer.
Wij zijn Dennis en Helen Smit en wonen in een klein dorpje op het Drentse platteland. We hebben al sinds 2003 Broholmers en zijn op dit moment de eigenaren van de Broholmers Ymir en Saga. We zijn beide erg geintereseerd in dieren en met name alles wat met honden te maken heeft. Helen heeft een oa. een opleiding tot paraveterinair gevolgd en zowel Dennis als Helen heeft de cursus KK1 en KK2 met goed gevolg afgelegd.
Broholmer.
FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. Een Deens ras waarvan Mastiffachtige voorlopers reeds in de Middeleeuwen voorkwamen. In 1974 startte een wederopbouw nadat het ras bijna was uitgestorven. FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. Groot zeer krachtig rechthoekig. Korte vacht met een grove structuur. Lichtgeel met een zwarte neusspiegel en een donker masker bruingeel met een zwarte neusspiegel en donkere haarpunten zwart. Een witte aftekening op de borst de voeten en de punt van de staart is toegestaan.
Broholmer puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Informatie over de Broholmer. De Broholmer is een ras afkomstig uit Denemarken. Hij heeft Mastiffachtige voorouders die uit de middeleeuwen stammen. Het ras was in 1974 bijna uitgestorven maar gelukkig startte er een wederopbouw. Land van afkomst Denemarken. Kleuren Lichtgeel bruin-geel zwart. Schofthoogte 70 80 cm. Gewicht 50 60 kg. Uiterlijk van de Broholmer. Het is een grote krachtig gebouwde hond met een rechthoekig lichaam. Hij heeft een korte grove vacht.
De Broholmer.
Vikingen uit Denemarken brachten mastiffachtige honden mee van hun rooftochten en handelsmissies. Deze honden werden onderling en met hun eigen honden gekruist. Hieruit ontstond een grote hond die gebruikt werd als drijver en bewaker van vee waakhond en als jachthond bij de jacht op groot wild. Door de jaren heen bleven de voorlopers van o.a. de Engelse Mastiff en Duitse Dog het ras beïnvloeden en vice versa. De Deense adel onderhield contact met diverse andere adellijken in de rest van Europa.

Contacteer ons