Op zoek naar broholmer?

broholmer
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kan iemand mij iets vertellen over De Broholmer.
Toen Darko 16 maanden of zo was hij is nu 55, stond er eentje naast mij in de erering, wij stonden beide verbaast dat we elkaars ras wisten, terwijl zowel de DC als de Broholmer helemaal niet zo bekend is, zijn hond was redelijk relaxt, zijn reu was ook helemaal zo oud nog niet een maand of 13 dacht ik.
De Broholmer.
Deze test is in Denemarken verplicht voor als je met je Broholmer wilt fokken volgens de richtlijnen van de Broholmervereniging. Wij willen hier graag aan meewerken aangezien het fijne karakter van het ras één van de redenen was om destijds te kiezen voor een Broholmer.
Broholmer.
Lichtgeel met een zwarte neusspiegel en een donker masker; bruingeel met een zwarte neusspiegel en donkere haarpunten; zwart. Een witte aftekening op de borst, de voeten en de punt van de staart is toegestaan. De schofthoogte van de Broholmer ligt tussen de 70 cm en 80 cm.
Broholmer.
If you are looking for a friendly breed with natural protective instincts, the Broholmer may be a good breed for you to consider. Also known as the Danish Mastiff, the Broholmer is a large-breed dog from Denmark. The origins of the Broholmer can be traced back to the Middle Ages when it was used to hunt stag.
Broholmer puppy kopen? Alle informatie op een rij!
De vacht komt voor in de kleuren lichtgeel met zwarte neusspiegel en een donker masker, bruingeel met een zwarte neusspiegel en donkere haarpunten en zwart. De schofthoogte van de Broholmer ligt tussen de 70 cm en 80 cm, en het gewicht tussen de 50 kg en 60 kg. De Broholmer heeft een rustig en vriendelijk karakter.
Broholmer rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Tot voor kort mocht het ras nog niet worden uitgevoerd. Was in 1974 bijna uitgestorven maar inmiddels zijn er zo'n' 600 exemplaren waarvan 95% in Denemarken. De verzorging van de Broholmer is bijzonder veeleisend. Heeft veel aandacht van de eigenaar nodig.
Broholmer Rassen Hondenplaza.
meer info: www.broholmer.nl. GNU Free Documentation License. Meer op Hondenplaza over: Broholmer. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Broholmer. Er zijn video's: Video's' Broholmer. Er zijn Honden profielen: Profielen Broholmer. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Broholmer. Hondenplaza Rasbeschrijving: Broholmer. Vragen over je hond?
Broholmer informatie over de Broholmer Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Broholmer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Broholmer fokker of kennel.
Broholmer Hondencentrum.
De Broholmer hond heeft een vriendelijk karakter, is erg geduldig en zeer beschermend voor kinderen, waaks maar niet overdreven en is dus ideaal zowel als een gezinshond als voor op de boerderij. Eens hij volgroeit is heeft hij vrij veel beweging nodig.
De Broholmer.
De gemiddelde leeftijd waarop een Broholmer komt te overlijden is ongeveer 10 jaar. Een Broholmer heeft een gemiddelde behoefte aan beweging, naast de dagelijkse uitlaatbeurten gaan ze ook graag mee naast de fiets. Een flinke wandeling in het bos staat ook hoog op het verlanglijstje van een Broholmer.
Broholmer Honden Page.
Geen informatie over het aanschaffen van een Broholmer pup. Heb jij overige informatie het aanschaffen van een Broholmer pup. Dan kun je dat toevoegen Broholmer fokkers informatie. Geen fokkers informatie gevonden over de Broholmer. Heb jij overige informatie het fokkken van een Broholmer pup.
Broholmer Dog Breed YouTube.
Although it remains a mystery as to what exact breeds participated in the development of the Broholmer its rather safe to suggest that the English Mastiff, Dogue de Bordeaux, Great Dane, and the now-extinct Bullenbeiser definitely played a certain role.

Contacteer ons