Resultaten voor broholmer

broholmer
Broholmer Hondencentrum.
De Broholmer hond heeft een vriendelijk karakter, is erg geduldig en zeer beschermend voor kinderen, waaks maar niet overdreven en is dus ideaal zowel als een gezinshond als voor op de boerderij. Eens hij volgroeit is heeft hij vrij veel beweging nodig.
Broholmer.
Zijn er verzendkosten van toepassing, deze kunt u hier raadplegen: Overzicht verzendkosten. Zijn onze algemene voorwaarden van toepassing: Bekijk onze algemene voorwaarden. Lees ook de informatie onderaan deze pagina. Start Webshop Rassen B Broholmer. Naam artikel Aflopende volgorde. Korte omschrijving artikel.
Broholmer Rassen Honden Hondenrassen.
De Broholmer is een ras dat als huishond kan maar hij moet wel zijn energie kwijt kunnen en de ruimte hebben om zich om te draaien, ook in huis omdat de schofthoogte gemiddeld 75 cm is. Rasgroep 2: Pinschers en schnauzers, molossers, berg en sennenhonden.
Broholmer, de grote reus uit Denemarken.
Alleen de honden die zijn volledig zijn goed gekeurd kunnen eventueel gebruikt worden om mee te fokken, dit alles onder scherp toezicht van de Broholmerclub in Denemarken. Dit alles gebeurd om de gezondheid en het prima karakter van de Broholmer te behouden.
De Broholmer.
De gemiddelde leeftijd waarop een Broholmer komt te overlijden is ongeveer 10 jaar. Een Broholmer heeft een gemiddelde behoefte aan beweging, naast de dagelijkse uitlaatbeurten gaan ze ook graag mee naast de fiets. Een flinke wandeling in het bos staat ook hoog op het verlanglijstje van een Broholmer.
Broholmer op Honden-Katten.nl.
Op deze site kunt u informatie vinden over de Broholmer. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Broholmer heeft zijn oorsprong in Denemarken. Het is een exclusief ras. Op dit moment zijn er nog maar vier in Nederland waarvan de oudste 15 maanden is.
Broholmer Rassen Hondenplaza.
meer info: www.broholmer.nl. GNU Free Documentation License. Meer op Hondenplaza over: Broholmer. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Broholmer. Er zijn video's: Video's' Broholmer. Er zijn Honden profielen: Profielen Broholmer. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Broholmer. Hondenplaza Rasbeschrijving: Broholmer. Vragen over je hond?
Broholmer informatie over de Broholmer Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Broholmer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Broholmer fokker of kennel.
Broholmer Gezonddier.nl.
Uw winkelwagen is leeg. Inloggen Nieuwe gebruiker? Meld je aan! Betrouwbaar, veilig deskundig advies.: Veilige betaalomgeving online betaalgemak met.: Snelle betrouwbare bezorging met.: Geen verzendkosten vanaf 25 euro! Veelgestelde vragen FAQ. Copyright 2004 2010. Evenementen, Beurzen Activiteiten. Veilige en snelle bezorging met.:
Gemeenschappelijke Gemeenschappelijke Nieuwe bovenrand. bovenrand. pagina 1.
De Broholmer.
Voor meer info zie ook: www.dogachtigen.com Mocht u geinteresseerd zijn in de Broholmer, kom dan naar een van deze shows om met het ras kennis te maken. Afgelopen weekend zijn we zoals elk jaar in augustus naar de jaarlijkse Broholmer clubmatch geweest op landgoed Broholm.
de Broholmer Wild Pugs Mopshonden.
Het is belangrijk om een Broholmer goed te socialiseren zodat het evenwichtige honden worden. De opvoeding kost niet heel veel moeite, het zijn echter geen honden die eindeloos een oefening willen herhalen. Een Broholmer heeft een gemiddelde behoefte aan beweging.

Contacteer ons