Resultaten voor argentijnse dog

argentijnse dog
Argentijnse Dog GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Argentijnse Dog. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?
Je Argentijnse Dog Opvoeden.
Ik ben tegen het gebruik van choke chains een halsketting die de luchtwegen blokkeert als de hond hard trekt. Waarom verklaar ik in de gids. Ik gebruik ze dus ook niet voor het opvoeden van een argentijnse dog. Hoe kan ik mijn argentijnse dog het bijten afleren? Eerlijk waar deze vraag werd me al zo vaak gesteld dat ik er een duidelijk antwoord op moest schrijven. Daarom besteed ik een speciaal artikel aan Waarom bijt mijn pup en 5 manieren om dit gedrag af te leren. Dit deel wordt gratis aangeboden als bonus als je de gids vandaag nog besteld. Dat gezegd zijnde tandjes krijgen is een natuurlijk gegeven zowel bij kinderen als bij hondjes. Het is een fase waar alle puppies door moeten. Gelukkig ontgroeien de meesten deze fase.
Argentijnse Dog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De oorsprong ligt in de jaren 1920 en de de Argentijnse Dog ook wel Dogo Argentino werd ontwikkeld door Dr Antonio Martinez Nores. Het ras werd ontwikkeld om een onverschrokken jager op groot wild te worden. Ze werden ook gebruikt bij de politie en in het leger. Echter de Argentijnse Dog werd een favoriet in de sport van hondengevechten en als gevolg daarvan kreeg dit ras negatieve bekendheid. In 1991 werd de Argentijnse Dog verboden in Groot-Brittannië.
Argentijnse Dog.
In 1991 werd de Argentijnse Dog werd verboden in Groot-Brittannië. Ook zijn ze verboden in Australië. De oorsprong ligt in de jaren 1920 en de de Argentijnse Dog ook wel Dogo Argentino werd ontwikkeld door Dr Antonio Martinez Nores. Het ras werd ontwikkeld om een onverschrokken jager op groot wild te worden. Ze werden ook gebruikt bij de politie en in het leger. Echter de Argentijnse Dog werd een favoriet in de sport van hondengevechten en als gevolg daarvan kreeg dit ras negatieve bekendheid.
Argentijnse Dog.
FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. De Argentijnse Dog is de nationale hond van Argentinië. Ontstaan rond 1925 gecreëerd door de gebroeders dr. Antonio en Augustin Nores Martinez. Het ras is ontstaan uit een kruising van een Alano-achtige hond de gevlekte Duitse Dog de Mastin de los Pireneos de Bordeaux Dog de Boxer de Bull Terriër de Engelse Bulldog Pointer de Ierse Wolfshond en de Engelse Mastiff. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Argentijnse dog?
Pagina 1 van 2. Ga naar pagina 1 2 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Geplaatst 02 Mrt 2016 1148. Geregistreerd 17 Feb 2016 1504 Berichten 359 Woonplaats Friesland. Wij zijn al een tijdje op zoek naar een hond die bij ons past. Omdat we graag dit voorjaar al een hond willen hebben en de wachtlijsten voor puppies lang zijn kijken we toch ook wat rond voor een herplaatser. Wat vinden jullie van deze? Via de links bij herplaatsers kwam ik deze hond tegen http//www.dierenasiels.com/specshond.cfmid335845 wat denken jullie ervan? We zijn natuurlijk nog niet ervaren met een hond. Wilden wel altijd graag een bordeauxdog.
Dogo Argentino Hondencentrum.
Algemeen voorkomen De echte naam van dit ras is Jabalinero zo wordt de Argentijnse Dog genoemd in Argentinië en betekend wildezwijnhond. Het ras werd gefokt in de jaren 20. Het doel was een superjachthond te creeëren voor de jacht op groot wild. De bedoeling was om te jagen op poema's jaguars en voornamelijk wilde zwijnen. Het spreekt voor zich dat de hond moedig moest zijn kracht hebben en ook een groot uithoudingsvemogen bezitten. Men is beginnen fokken met als basis de oude Spaanse vechthond Cordobra en werd gekruist met een Duitse Dog voor de grootte de Bordeaux Dog de Bull Terriër de Engelse Bulldog de Boxer en de Pyreneese Berghond.
Argentijnse Dog.
Argentijnse Dog worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
In een wip naar je favoriete sites. Deze startpagina biedt je een overzicht van zakelijk tot pikant dankzij de honderden dochterpagina's snel naar babes gratis mp3 games auto's muziek gsm chat voetbal dating erotiek doe mee en beheer je eigen pagina!
Argentijnse Dog Smølke katten en hondenvoer.
Puzzelen met je hond! Rassentest Molossers en Zwitserse Sennenhonden Argentijnse Dog. Deze dogachtige ook bekend als Dogo Argentino is gefokt voor de jacht op groot wild. Hierdoor moet hij groot sterk en onbevreesd zijn. Ondanks hun imposante uiterlijk zijn deze honden zachtaardige en aanhankelijke gezinshonden. Naar kinderen toe is hij zorgzaam en speels en ook naar vreemden is deze hond open en vriendelijk. De dogo zal goed begeleid moeten worden in de omgang met honden en anderen dieren om te voorkomen dat zijn kracht en onbevreesdheid voor problemen zorgen.
Argentijnse Dog Royal Canin.
De Dogo Argentino werd in Argentinië gefokt door de gebroeders Martinez in het begin van de twintigste eeuw. De vechthond van Cordoba werd als uitgangspunt genomen. Bloed van de Mastin de Los Pyreneos de Pyrenese Berghond de Duitse Dog de Bordeaux Dog de Boxer de Mastiff de Engelse Bulldog de Pointer de Ierse Wolfshond werd ingebracht om een veelzijdige hond te verkrijgen een hond geschikt voor de jacht het gevecht als waakhond etc.
Argentijnse Dog.
Honden die een nieuw baasje zoeken. Chihuahua Fokkers / Kennels. verhalen van de fokker. Ik wil een pup maar wat komt er eigenlijk bij kijken. Vachtsoort Glanzend kort dik en glad. Korte geschiedenis van het ras. De Argentijnse Dog is de nationale hond van Argentinie. Hij ontstond pas in de jaren twintig en zijn schepper was dr. Hij wilde een krachtige en moedige jachthond scheppen die bovendien een goede waak en familiehond was. De eisen die aan de hond werden gesteld waren hoog want het beoogde wild bestond uit wilde zwijnen poema's en jaguars.

Contacteer ons