Meer resultaten voor argentijnse dog

argentijnse dog
Argentijnse Dog informatie over de Argentijnse Dog Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Argentijnse Dog fokker of kennel. Heb je al een Argentijnse Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Argentijnse Dog De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
De vacht van de Argentijnse Dog is eenvoudig in goede conditie te houden. Met een rubberen borstel verwijdert u in de verharingsperiode effectief losse en dode haren. Houd de nagels van de Argentijnse Dog kort. Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers.
Argentijnse Dog.
De schofthoogte van de Argentijnse Dog ligt tussen de 60 cm en 70 cm. Het gewicht varieert van 40 kg tot 45 kg. Kind en mensvriendelijk, zeer trouw. Een reu is vanwege zijn kracht niet voor iedere beginner aan te raden.
Argentijnse Dog Honden Page.
Popularitieit van de Argentijnse Dog. De Argentijnse Dog staat op dit moment op de 100e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Argentijnse Dog. Geen overige informatie over de Argentijnse Dog gevonden. Heb jij overige informatie over de Argentijnse Dog?
Argentijnse Dog.
Echter, de Argentijnse Dog werd een favoriet in de sport van hondengevechten en als gevolg daarvan kreeg dit ras negatieve bekendheid. Met een unieke vacht, zeer sterke kaken en een intense expressie, is de Argentijnse Dog is een gespierd ras.
Dogo argentino kennel del grande casador branco.
Fotos van onze puppys. Graag heten wij u van harte welkom op onze site Wij zouden van de gelegenheid gebruik willen maken om ons kort voor te stellen aan de mensen die op zoek zijn of interesse hebben in de Dogo Argentino Argentijnse Dog.
Argentijnse dog Dier en Natuur: Huisdieren.
De Argentijnse dog is een ras van meerdere honden in één, ze hebben een reukvermogen van een Pointer, de hoogte van een Duitse Dog, uithoudingsvermogen en kleur van een Pyreneese Berghond en het karakter van een boxer, de kaakkracht van een Bordeaux Dog en niet te vergeten de vasthoudendheid en doorzettingsvermogen van een Bull Terriër.
Dogo Argentino Hondencentrum.
Land van oorsprong: Argentinië. Algemeen voorkomen: De echte" naam van dit ras is Jabalinero, zo wordt de Argentijnse Dog genoemd in Argentinië en betekend wildezwijnhond. Het ras werd gefokt in de jaren 20. Het doel was een superjachthond te creeëren voor de jacht op groot wild.
Argentijnse Dog GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Argentijnse Dog. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Je Argentijnse Dog Opvoeden.
Nu is het aan u om uw argentijnse dog te helpen. Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over. De argentijnse dog: Als veel moderne rassen is de Dogo Argentino of Argentijnse Dog opgebouwd uit allerlei oude rassen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Argentijnse dog?
De enige Argentijnse dog die ik van zien ken had ook een muilkorf om en het was enorme paniek als er iemand met hond aan kwam lopen want dan moest de mevrouw zich nog net niet om een lantaarnpaal binden om hem te houden.
Vind argentijnse dog op Marktplaats.nl.
22, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren argentijnse dog. Zilveren Argentijnse dog oren gecoupeerd ketting hanger. Bestel nu deze fraaie zilveren argentijnse dog oren gecoupeerd ketting hanger klein materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca.

Contacteer ons