Zoeken naar argentijnse dog

argentijnse dog
Argentijnse dog HondenForum.
zijn er nog meer mensen op deze site die een Argentijnse dog hebben? ik heb zelfs sinds 3 weken een argentijnse dog van bijna 6 maanden oud. Ik wist al klein meisje van 8 jaar dat ik ooit zo'n' hond wilde hebben.
Argentijnse Dog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Argentijnse Dog. De oorsprong ligt in de jaren 1920 en de de Argentijnse Dog ook wel Dogo Argentino werd ontwikkeld door Dr Antonio Martinez Nores. Het ras werd ontwikkeld om een onverschrokken jager op groot wild te worden.
Argentijnse dog van agressie naar spelen of Gaia Ayla Fred spelen in de achtertuin YouTube.
Dogs 101 Dogo Argentino Duration: 313. Animal Planet 2422353, views. Oud Duitse Herder Gaia, Spinone Italiano Fred en Argentijnse Dog Ayla uitlaten bij de Wijde Aa Duration: 122. CADIRI Hondentraining Gastgezin 8 views. argentijnse dog puppy's' 8 weken 3 Duration: 131.
Argentijnse Dog.
De schofthoogte van de Argentijnse Dog ligt tussen de 60 cm en 70 cm. Het gewicht varieert van 40 kg tot 45 kg. Kind en mensvriendelijk, zeer trouw. Een reu is vanwege zijn kracht niet voor iedere beginner aan te raden.
Argentijnse Dog Honden Page.
Popularitieit van de Argentijnse Dog. De Argentijnse Dog staat op dit moment op de 100e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Argentijnse Dog. Geen overige informatie over de Argentijnse Dog gevonden. Heb jij overige informatie over de Argentijnse Dog?
Argentijnse Dog De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
De vacht van de Argentijnse Dog is eenvoudig in goede conditie te houden. Met een rubberen borstel verwijdert u in de verharingsperiode effectief losse en dode haren. Houd de nagels van de Argentijnse Dog kort. Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers.
Argentijnse Dog.
Echter, de Argentijnse Dog werd een favoriet in de sport van hondengevechten en als gevolg daarvan kreeg dit ras negatieve bekendheid. Met een unieke vacht, zeer sterke kaken en een intense expressie, is de Argentijnse Dog is een gespierd ras.
Argentijnse dog Dier en Natuur: Huisdieren.
De Argentijnse dog is een ras van meerdere honden in één, ze hebben een reukvermogen van een Pointer, de hoogte van een Duitse Dog, uithoudingsvermogen en kleur van een Pyreneese Berghond en het karakter van een boxer, de kaakkracht van een Bordeaux Dog en niet te vergeten de vasthoudendheid en doorzettingsvermogen van een Bull Terriër.
Dogo Argentino Hondencentrum.
Land van oorsprong: Argentinië. Algemeen voorkomen: De echte" naam van dit ras is Jabalinero, zo wordt de Argentijnse Dog genoemd in Argentinië en betekend wildezwijnhond. Het ras werd gefokt in de jaren 20. Het doel was een superjachthond te creeëren voor de jacht op groot wild.
Argentijnse Dog informatie over de Argentijnse Dog Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Argentijnse Dog fokker of kennel. Heb je al een Argentijnse Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Argentijnse Dog Honden Page.
Popularitieit van de Argentijnse Dog. De Argentijnse Dog staat op dit moment op de 100e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Argentijnse Dog. Geen overige informatie over de Argentijnse Dog gevonden. Heb jij overige informatie over de Argentijnse Dog?
Het HondenForum Bekijk onderwerp Argentijnse dog?
De enige Argentijnse dog die ik van zien ken had ook een muilkorf om en het was enorme paniek als er iemand met hond aan kwam lopen want dan moest de mevrouw zich nog net niet om een lantaarnpaal binden om hem te houden.

Contacteer ons