Op zoek naar akita?

akita
De akita, de nationale hond van Japan Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Hondenras: Akita Inu De Akita is een grote hond die werd gebruikt voor de jacht op grote dieren. De Akita komt oorspronkelijk uit japan. De Japanse Akita hond Een prachtige hond met hoog aanzien in Japan.
Akita temperament Akita Puppies en honden.
Mijn Akita loopt LOS Onze Akita Aiko hebben we van pup af aan. Het was onze eerste hond en hoewel iedereen ons afraadde om een Akita als eerste hond te nemen, hebben we besloten. Dora: een lief sullig Akita meisje Dora is een Akita teefje en is nu twee jaar.
American Akita rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Een American Akita laat weinig van zich horen omdat hij van nature geen blaffer is, maar als hij van zich laat horen moet je er aandacht aan schenken en het onderzoeken. Onderschat ook nooit het beschermende instinct van de American Akita.
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Amerikaanse akita pups tekoop mooie akita pups tekoop nog 2 reutjes en 2 teefjes tekoop ze zijn geboren op 26 augustus 2017 en mogen het nest verlaten op 21 oktober te pups worden netjes ontwormt ingeent en gechipt voor ze mee mogen naar hun nieuwe baasjes vader en moeder zijn bijde aanwezig de pups groeien.
Akita Inu GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Akita Inu. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Vind akita pups in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
amerikaanse akita pups. Amerikaanse akita pups tekoop mooie akita pups tekoop nog 2 reutjes en 2 teefjes tekoop ze zijn geboren op 26 augustus 2017 en mogen het nest verlaten op 21 oktober te pups worden netjes ontwormt ingeent en gechipt voor ze mee mogen naar hun nieuwe baasjes vader en moeder zijn bijde aanwezig de pups groeien.
Akita Inu Hondentrainingen.
Home Hondenrassen Rasgroep 5: Spitsen en Oertypen Akita Inu Akita Inu. Geplaatst op oktober 25, 2013 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 5: Spitsen en Oertypen. Akita Inu De Akita Inu behoort tot de Rasgroep Spitsen en Oertypen honden.
Akita Pedigree.
Via skeletresten en radiometrische datering heeft men hem weten te traceren tot 5000 v.Chr, hoewel de specifieke geschiedenis van het ras pas sinds de laats 350 jaar wordt opgetekend. De Akita was ook bekend als de Odate hond genoemd naar de ruige bergstreek Odate in de prefectuur Akita, op het eiland Honshu in Japan.
Royal Canin Akita Producten.
Als je een hond wilt die bij wijze van spreken voor je kruipt, ben je bij de Akita aan het verkeerde adres. Hij is argwanend tegenover vreemden en behoorlijk waaks maar hij blaft weinig. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld.
Akita Inu: Eigenwijze krachtpatser! The Sushi Times.
augustus 18, 2016 at 1058: am. De amerikaanse Akita is qua naam ontstaan in 2006, de Akita is in het jaar 2000 gescheiden waarbij de Japanse Akita enerzijds en de Great Japanese Dog anderzijds later Amerikaanse Akita genoemd de scheiding in 2000 plaatste de Great Japanese Dog in de ras groep 2, waar deze later als Amerikaanse Akita in rasgroep 5 terecht kwam.
Akita wat voor mij? HondenForum.
Als uiterlijk toch niet op de eerste plek komt, zal het karakter van dit ras je zeker aanstaan: iets vriendelijker, kunnen naar mijn ervaring vaker loslopen dan de Japanse Akita die dan weer beter kan loslopen dan de Shiba, zijn minder fel maar even WAAKS!
Akita.
Het flinke formaat bleef behouden, voor het type ging men terug op de vanaf 1600 in Akita voorkomende Akita Matagis, die daar in gebruik was als jachthond. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?

Contacteer ons