Resultaten voor flatcoated retriever

flatcoated retriever
rasinfo.
Een Flatcoated Retriever verschilt op een aantal punten duidelijk van de andere retrieverrassen. Zo is hij later volwassen dan de andere Retrievers wat betekent dat u meer geduld nodig zult hebben bij zijn opvoeding en training en is hij temperamentvoller, ondeugender en beweeglijker.
Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever heette, voordat zijn vacht glad werd door het inkruisen van andere rassen, Wavycoated Retriever. De hond is oorspronkelijk gefokt om aangeschoten wild te apporteren uit dichtbegroeid terrein. De Flatcoated Retriever kenmerkt zich door zijn vriendelijke en sociale aard waardoor hij niet snel ruzie krijgt.
Flatcoated retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Flatcoated Retrievers for show, work and fun. flatcoated retriever.
De" Flatcoated Retriever is een vrolijke actieve hond van middelmatige grootte, met een intelligente uitdrukking, die kracht toont zonder grofheid en snelheid uitdrukt zonder iel te zijn. Hij is in ruime mate bedeeld met een natuurlijke aanleg tot jachthond, waarbij aan optimisme en vriendelijkheid uiting wordt gegeven door enthousiaste staartactie."
Flatcoated Retriever Passie Flatcoated Retriever pups Puppies geboren.
Femme is een bijzonder lieve, aanhankelijke, slimme en werklustige Flatcoated Retriever. Bink is een ontzettende lieve aanhankelijke, mooie leverkleurige Flatcoated Retriever, die gek is op water en apporteren. Fay is een lieve, zeer aanhankelijke en snel apporterende Flatcoated Retriever. Drie Flatcoated Retriever Vrienden.
Pups Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Puppies Flatcoated Retriever Pup geboren.
De Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een ras dat ontstaan is door het kruisen van de Newfoundlander met andere rassen zoals de Setter en de Collie. Deze vrolijke en actieve hond is vandaag de dag voor vele families een belangrijk gezinslid.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Flatcoated Retriever graaft putten en kuilen in de tuin. Flatcoated Retriever heeft verlatingsangst. Flatcoated Retriever is te dik. Flatcoated Retriever is weggelopen. Flatcoated Retriever komt niet als ik hem roep. Flatcoated Retriever luistert niet. Flatcoated Retriever trekt aan de lijn.
Flatcoated retriever Hondencentrum.
Een Flatcoated Retriever is intelligent en inventief, bij gebrek aan een consequente opvoeding en voldoende aandacht verveelt de hond zich en gaat janken en zich uitlleven op het aanwezige meubilair. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Flatcoated retriever?
Flatcoated retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Flatcoated retriever is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg zacht, intelligent en meegaand.
Flatcoated Retriever Honden Page.
een flatcoated gaat gemiddeld 3x per jaar naar de trimmer, een show faltcoated vaker deze trimschema klinkt bijna het zelfde als die van de golden retriever en toch worden deze beide rassen anders getrimt, een flatcoated is bv veel meer plukwerk dan een golden.,
Tips bij het opvoeden van de Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Raskenmerken Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever. Retrievers, Spaniels en Waterhonden. 11 13 jaar. Reu 25-35 kg, Teef 22-30 kg. Tips bij het opvoeden van het ras Flat Coated Retriever. Hond rijdt tegen benen of op andere honden.
Hoe oud wordt een Flatcoated retriever? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een Flatcoated retriever? De levensverwachting van een Flatcoated Retriever is goed onderzocht. In een zogenaamde cohort studie werden 172 Flatcoated Retrievers gevolgd tot hun overlijden. De studie duurde van 1996 tot 2007 en werd gedaan in Groot Brittannië.

Contacteer ons