Zoeken naar flatcoated retriever

flatcoated retriever
Hoe oud wordt een Flatcoated retriever? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een Flatcoated retriever? De levensverwachting van een Flatcoated Retriever is goed onderzocht. In een zogenaamde cohort studie werden 172 Flatcoated Retrievers gevolgd tot hun overlijden. De studie duurde van 1996 tot 2007 en werd gedaan in Groot Brittannië.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever Pups Bruin en Zwart Flatcoated Retriever pups.
Flatcoated Retriever Pups Bruin en Zwart. 1641 x bekeken sinds 29 okt. 2017 om 1001.: Sinds 29 okt. 2017 om 1001.: Flatcoated Retriever Pups Bruin en Zwart. 1641 x bekeken sinds 29 okt. 2017 om 1001.: Ras: Flatcoated Retriever Info.
Flatcoated retriever Hondencentrum.
Een Flatcoated Retriever is intelligent en inventief, bij gebrek aan een consequente opvoeding en voldoende aandacht verveelt de hond zich en gaat janken en zich uitlleven op het aanwezige meubilair. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Flatcoated retriever?
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Flatcoated Retriever graaft putten en kuilen in de tuin. Flatcoated Retriever heeft verlatingsangst. Flatcoated Retriever is te dik. Flatcoated Retriever is weggelopen. Flatcoated Retriever komt niet als ik hem roep. Flatcoated Retriever luistert niet. Flatcoated Retriever trekt aan de lijn.
Flatcoated Retriever.
De rasverenigingen; Flatcoated Retriever Club, Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging en Werkende flatcoated Retriever groep zijn bezig met de gezondheid van de Flatcoated retriever. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, ECVO-oogonderzoek en Patella Luxatie.
Flatcoated Retriever Hunting.be Hunting.be.
Konijn en Haas. U bent hier: Hunting.be Wild Honden Honden Retrievers Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever. Flatcoated Retriever FCI 121. bouw: rechthoekig, actief, sterk, niet zwaar. hoofd: naar verhouding lang met vlakken, matig brede schedel en zichtbare maar niet gemarkeerde stop.
licg.nl Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever past bij een sportieve, stabiele eigenaar die graag veel met zijn hond bezig is en hem vriendelijk en geduldig maar ook zeer consequent begeleidt. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Flatcoated Retriever het ras is dat u zoekt.
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Flatcoated Retriever Vereniging. Laat u goed voorlichten over dit ras, wij helpen u graag, vraag vrijblijvend advies! Flatcoated retriever vereniging zet zich in voor gezondheid en karakter van flatcoated retrievers. U kunt ook bij ons terecht voor: algemene informatie over dit ras goede fokkers dekreuen die aan de gestelde.
Werkende Flatcoated Retriever Groep Home.
De Werkende Flatcoated Retriever Groep is opgericht op 29 november 2016 door een klein aantal enthousiaste voorjagers die de geschiktheid en het gebruik van de Flatcoat als werkende retriever wil stimuleren. De WFRG heeft inmiddels erkenning aangevraagd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Flat Coated Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
De Flatcoated Retriever heeft iets nodig om zijn geest bezig te houden en doet dan ook niets liever dan voorwerpen oppakken en apporteren terugbrengen. Een Flatcoated Retriever is intelligent en inventief, bij gebrek aan een consequente opvoeding en voldoende aandacht verveelt de hond zich en gaat janken en zich uitlleven op het aanwezige meubilair.
Flatcoated retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Flatcoated retriever is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg zacht, intelligent en meegaand.
Incognito van het Bevershof Iggy Flatcoated Retriever Flat Passions.
Waverton Toby Ale of Varingoy. Wolfhill Quest for Game. Swallowsflight Brown Utah. Swallowsflight Abel All Afire. Plainfire's' Dutch Dusty. Swallowsflight Jewel Jetblack. Flatcastles Olympic torch. Forgeway Park Royal. Wizardwood Tawny Tancred. Swallowsflight Zodiac Zorra. Almanza Cheerful Tomboy. Roughcovers Tawny Lightning. Flatcoated Retriever Kennel.

Contacteer ons