Zoeken naar weimaraner

weimaraner
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Dogs 101 Weimaraner YouTube.
WALLE9000 934628, views. Weimaraner sneak attack Duration: 227. Haddock The Weimaraner 374207, views. 130 videos Play all Dogs 101 In Aphabetical Order Bubblevicious. Weimaraner vs Vizsla TDS Duration: 324. The Dog Show 88510, views. Weimaraner Facts Duration: 204. Best Breed Ever 442549, views.
Weimaraner, langhaar.
De langhaarvariëteit is recessief tegenover de korthaar, zodat in een nest van twee kortharige Weimaraners langharige puppies kunnen voorkomen, of kortharige met hier en daar wat lange haren. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm.
Weimaraner De Jacht.
Vacht is kort, strak voor een korthaar. Vcht is zacht met lange dekharen bij een langhaar. De vacht is zilver, ree of muiskleurig. Soms met een kleine witte aftekening op de borst en/of tenen. Redelijk lang en vrij breed hoofd.
Royal Canin Weimaraner Korthaar Producten.
In het begin van de twintigste eeuw verscheen er naast de populaire Kortharige Weimaraner een langharige variëteit die niet erg veel voorkomt. De Weimaraner, die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt, is de oudste van de Duitse pointers.
Weimaraner Langhaar Royal Canin.
In het begin van de twintigste eeuw verscheen er naast de populaire Kortharige Weimaraner een langharige variëteit die niet erg veel voorkomt. De Weimaraner, die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt, is de oudste van de Duitse pointers.
animado perro weimaraner Over Ons.
Honden zitten in ons bloed, we zijn er elke dag mee bezig. Weimaraner en Bracco Italiano's' zijn onze grote passie, onze eerste Weimaraner is Esrha Fantas Magorical. Met haar hebben we ons eerste nest gelegd waaruit we een Teefje hebben aangehouden.
Weimaraner Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
Atlanta Weimaraner Club Rescue. Great Lakes Weimaraner Rescue. Heartland Weimaraner Rescue. Mile High Weimaraner Club. New York State Weimaraner Rescue. Tri State Weimaraner Rescue. Weimaraner Club of Albuquerque. Weimaraner Rescue in Northern California. Weimaraner Rescue of the South. Weimaraner Rescue of Texa s.
Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
Weimaraner Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Weimaraner. De Weimaraner heeft een hoger risico op atopie omgevingsallergie en oogaandoeningen, zoals staar cataract en distichiasis irriterende haren op de ooglidrand. Ook aandoeningen van het ruggenmerg, heupdysplasie en elleboogdysplasie worden zo nu en dan gezien bij dit ras.
Weimaraner Honden rassen Honden DierenDokters.
Na de val van het Duitse keizerrijk verdween de Weimaraner vrijwel geheel uit beeld. Het duurde tot na de 2e wereldoorlog voor de belangstelling begon te groeien. Met name in Amerika en Engeland groeide de belangstelling voor het ras na ca.
Weimarse staande hond Wikipedia.
De Weimarse staande hond heeft een schofthoogte van 59 tot 70 cm, de teven zijn kleiner, de schofthoogte hiervan varieert tussen 57 en 65 centimeter. De weimaraner kan een kortharige of een langharige vacht hebben, maar alleen in de kleuren zilver, reebruin of muisgrijs.

Contacteer ons