Resultaten voor weimaraner

weimaraner
van t Harde Pad Weimaraner Home.
Dat probeer ik ook te doen met deze website, wel zijn het vooral verhalen over onze Weimaraners. Voor de algemene informatie over het ras is er een mooi boek te bestellen bij de Weimaraner Vereniging, hier komen alle aspecten van de Weimaraner aan bod.
Vind weimaraner in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Leuke Vanice weimaraner /labrador mix 5 mnd zoekt een huisje. Venice leuke vrolijke sociale dame weimaraner /labrador mix loopt al aan de lijn.is zindelijk kan met kinderen en soortgenootjes.nederland te bezoeken. Heeft alle vacinaties gehad incl.rabieschip, en euro paspoort honden komen met een gezondheids verklaring.
Royal Canin Weimaraner Korthaar Producten.
In het begin van de twintigste eeuw verscheen er naast de populaire Kortharige Weimaraner een langharige variëteit die niet erg veel voorkomt. De Weimaraner, die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt, is de oudste van de Duitse pointers.
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Hondenrassen: Weimaraner Dier en Natuur: Huisdieren.
In Nederland is couperen sinds 2001 verboden. De kortharige Weimaraner heeft niet zo veel vachtverzorging nodig. Af en toe borstelen met een een rubberen borstel om het dode haar te verwijderen is voldoende. De langharige Weimaraner heeft meer verzorging nodig.
Weimaraner Honden Page.
In elk geval wordt de Weimaraner beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras De Fransen beweren, dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a. van Van Dijck waarop een op de Weimaraner lijkende hond is afgebeeld.de weimaraner is cadeau gedaan aan de groot hertog van weimar Karl August.
Weimaraner, korthaar Honden Page.
De Weimaraner, korthaar staat op dit moment op de 96e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Weimaraner, korthaar. Geen overige informatie over de Weimaraner, korthaar gevonden. Heb jij overige informatie over de Weimaraner, korthaar?
Informatie Weimaraner Chesphoni.
U moet er dagelijks flink op uittrekken om uw volwassen Weimaraner voldoende beweging te bieden. Natuurlijk zijn er grote individuele verschillen in bewegingsbehoefte en zal niet iedere Weimaraner per se dagelijks een aantal uren in het bos hoeven te lopen.
Weimaraner Hondentrainingen.
Een korthaar Weimaraner is géén Duitse Staande Korthaar met een andere kleur, evenmin als de langhaar Weimaraner een grijze Duitse Staande Langhaar is! De Fransen beweren dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en ze wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a.
Weimarse staande hond Wikipedia.
De Weimarse staande hond heeft een schofthoogte van 59 tot 70 cm, de teven zijn kleiner, de schofthoogte hiervan varieert tussen 57 en 65 centimeter. De weimaraner kan een kortharige of een langharige vacht hebben, maar alleen in de kleuren zilver, reebruin of muisgrijs.
Weimaraner Honden rassen Honden DierenDokters.
Na de val van het Duitse keizerrijk verdween de Weimaraner vrijwel geheel uit beeld. Het duurde tot na de 2e wereldoorlog voor de belangstelling begon te groeien. Met name in Amerika en Engeland groeide de belangstelling voor het ras na ca.
Weimaraner honden van vd Tuindershof.
5121 ZA Rijen. T 0161 22 03 95. M 06 40 32 40 44. Homepage Duitse Staande Draadhaar Weimaraner Contact/Route Trainingen honden Dagopvang honden Kivo hondenvoer. Onze Weimaraner honden Weimaraner pups De Weimaraners van Jachthondenkennel Van de Tuindershof. NHSB 2631481, chipnr.

Contacteer ons