Zoeken naar weimaraner

weimaraner
Weimaraner Honden Page.
De Weimaraner behoort tot de Rasgroep Staande honden. Geschiedenis van de Weimaraner. Rasgroep Staande jachthonden spaniëls en retrievers. Hoewel hij tot de oudste jachthondenrassen behoort is de Weimaraner gelukkig nog niet overbekend. Over de herkomst van het ras zijn vele uiteenlopende theorieën ontwikkeld waarvan er een aantal aannemelijk lijken terwijl weer andere verklaringen zeer speculatief zijn.
Rasomschrijving Weimaraners Weimaranerkennel van de Pauwenkamp.
De resultaten zijn zeker niet slecht en ik ben er van overtuigt dat dit enerzijds komt door de inzet van de voorjagers en anderzijds door het nog steeds aanwezige veelzijdigheid van jachteigenschappen van de Weimaraner in Nederland. De veelzijdigheid van de Weimaraner komt ook op andere gebieden dan de jacht tot uiting. Zo wordt de spoorzekerheid gebruikt bij de inzetbaarheid als reddinghond en bij het opsporen van drugs op bijvoorbeeld vliegvelden. Daarnaast is een grote groep van eigenaren actief in de GG en anderen doen behendigheid of Flyball met hun Weimaraner en dit alles met succes. Oorsprong en ontwikkeling van het ras. De Weimaraner heeft zijn naam te danken aan de stad Weimar gelegen in de streek Thüringen in Duitsland.
De Weimaraner.
De Weimarse staande Hond is een van de oudste Duitse staande jachthondenrassen. Het ras is zorgvuldig ontwikkeld aan het hof van Weimar. De bloedhond leithund hoenderhond en de rode schweisshund hebben vermoedelijk grote invloed gehad. Vanaf ongeveer 1890 werd met het ras planmatig gefokt en werden de fokdieren en hun nakomelingen in een stamboek opgetekend. Naast de kortharige variëteit heb je ook de langhaar Weimaraner. Jachtopzieners en beroepsjagers gebruikten hem als allround jachthond. Dat wil zeggen zowel voor als na het schot.
Mijn honden The Coach House.
MAAR let wel op of dit advies bij het karakter van UW Weimaraner past. Volgens mij is de Weimaraner niet de gemakkelijkste hond en zeker geen hond voor beginners. Voor veel mensen zijn het moeilijke honden komt veelal voort uit onbekendheid van de Weimaraner. Consequent gedrag is een eerste vereiste. Vijf vragen voor een koper van een Weimaraner. Of men al eens een hond heeft gehad? Of men jachthonden kent eventueel welke rassen? Waarom een jachthond waarom een Weimaraner? Wat zijn hun plannen met de hond motivatie gelegenheid waar men woont werkt en wat men ervoor over heeft?
Informatie Weimaraner Chesphoni.
Tekst Natasja van Hout. De Weimarse Staande hond. Weimar is een industriële stad in het voormalige Oost-Duitsland. In het verleden was Weimar echter een florerend cultureel centrum waar schilders en dichters graag vertoefden. Beroemde kunstenaars als Johann Sebastian Bach Franz Liszt Johann Wolfgang Goethe Christoph Friedrich von Schiller en Johann Gottfried von Herder zijn korte of langere tijd verbonden geweest aan deze stad. De Weimaraner dankt zijn naam aan de jacht en jachthondenliefhebber Groot Hertog Karl August von Sachsen Weimar 17571828 die met Weimaraners of de voorouders daarvan zou hebben gejaagd. Weimaraners zouden voor het eerst stelselmatig aan het Hof van Weimar waar Groot Hertog Karl August resideerde gefokt zijn.
Vind weimaraner in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 11 resultaten voor weimaraner. Honden Setters en Staande honden 5. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 5. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Weimaraner Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Nederlandse Vereniging De Weimarse Staande Hond WHS opgericht 24 mei 1970. Aantal leden ruim 700. Prijs van een pup. Een uit Duitsland afkomstig ras dat algemeen wordt beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras. Er wordt wel gezegd dat het ras van oorsprong in Frankrijk wordt gefokt maar zeker is dat niet.
Weimarse staande hond/Weimaraner.
Het betreft een staande hond het wild aanwijzend die tevens het wild opstoot opdrijven en vervolgens het aangeschoten wild opspeurt en apporteert. De Weimaraner onderscheidt zich t.o.v. andere staande jachthonden door zijn manscherpte. Dit betekent dat de hond tevens geschikt is als waak en verdedigingshond tegen mensen met minder goede bedoelingen en was oorspronkelijk bedoeld om bescherming te bieden tegen agressieve stropers.
Weimaranerkennel Of Kyrandors Home.
Jachttest Puppytest Aanbod pups Weimaraner Gezin. Een weimaraner in een gezin met jonge kinderen. Drukke gezinnen met kleine jonge schoolgaande kinderen dienen zich serieus af te vragen of zij voldoende tijd en aandacht kunnen geven aan de hond n of een weimaraner voor hen wel een geschikte hond is. Fysiek is de weimaraner een middelgrote tot grote hond die al snel boven het jonge/kleine kind zal uitgroeien en er zich daardoor rangorde-problemen binnen het gezin zouden kunnen voordoen waarbij de hond zich superieur kan gaan gedragen t.o.v.
Weimaraner Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Weimaraner. De Weimaraner is een eeuwen oud ras uit Duitsland. Het zijn pointers en retrievers en bezitten vele talenten. De Weimaraner wordt gebruikt voor diverse doeleinden zoals politiewerk zoek-en reddingsoperaties en tracking. Dit ras is atletisch en matig groot. De Weimaraner is een veelzijdig ras dat zowel het intellect als de energie heeft om bijna alles te bereiken. Ze zijn vriendelijk alert en bereid om te behagen. De Weimaraner is gespierd maar ook elegant in zijn beweging. Het zijn over het algemeen zachte en beschermende metgezellen.
Royal Canin Weimaraner Korthaar Producten.
Veel mensen verliezen hun hart aan de Weimarse Staande Hond vanwege zijn prachtige blauwe grijze of zilveren kleur maar een Weimaraner is veel meer dan dat. Hij is als jachthond van alle markten thuis overtuigd van zijn eigen kwaliteiten en intelligent. Als huishond is hij aangenaam gezelschap. Zijn jachtlust blijft altijd aanwezig. De Weimaraner die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt is de oudste van de Duitse pointers. De Weimaraner Club werd in 1897 opgericht en de eerste standaard werd in 1925 geschreven.
Weimaraner De Jagersvereniging.

Contacteer ons