Meer resultaten voor schotse collie

schotse collie
Schotse Herder Langhaar Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Schotse Herder Langhaar. De Schotse herdershond of collie bestaat in twee vachtvariëteiten, die beiden als afzonderlijk ras door het FCI erkend zijn. De Schotse herdershond is al bekend sinds de 13e eeuw in Engeland en werd tot de 18e eeuw vooral als herder van schapen ingezet.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Schotse Collie.
Het is nu niet dat ik een adhd hond wil maar ik ga toch graag een heel stuk wandelen en spelen met hem/haar en eventueel enkel als de hond het zelf graag doet een hondensport beoefenen. Titel: Re: Schotse Collie.
Hondenras: Langharige Schotse Collie DogsMagazine.nl. Hondenras: Langharige Schotse Collie DogsMagazine.nl.
De erfelijke aandoeningen die een Schotse Collie kan hebben zijn: Multidrug resistance gen 1 deficiëntie overgevoeligheid voor bepaalde medicijnen, degeneratieve myelopathie aantasting ruggenmerg, heupdysplasie ontwikkelingsstoornis heup, Collie eye anomaly aangeboren abnormale oogbol en netvlies, elleboogdysplasie aandoening aan de elleboog en epilepsie.
Schotse herdershond Rassen Honden Hondenrassen.
In 1860 schafte koningin Victoria een schotse herders hond aan, daarna steeg de populariteit van de collie als huishond. Lichaamsbouw en belijning verraden kracht en activiteit, zijn vrij van plompheid en zonder een spoor van grofheid. De expressie is van groot belang.
welkom.
Welkom op de site van vereniging Nederlandse Collie Club! Sinds eind 2015 is de behoefte aan een eigen vereniging voor alléén de Schotse Herdershond Langhaar werkelijkheid geworden. De fokkers die zich inzetten voor het behoud van de Collie van het Engelse type zoals de rasstandaard voorschrijft, hebben de handen ineen geslagen om dit mooie ras met zijn rastypische kenmerken te behouden binnen de regelgeving van een nieuwe vereniging.
Schotse Collie Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
geplaatst op 13 september 2015 1231.: Ik heb een schotse collie teef 11 jaar oud, helaas gaat het wat minder met haar, ze verliest nogal eens droppels vocht, het gebeurt alleen snachts, als ik smorgens, de huiskamer in kom dan ligt er overal druppels of natte plekken vocht, niet altijd komt waarschijnlijk uit haar bek.
Start.
Eindelijk, de Schotse Collie wordt weer ingezet bij de schapen! Click op de foto voor de avonturen van Rosie Guenthor Genesha Lady Bo's' Future bij de schapen! Klik op de foto voor meer info! Heeft u interesse in de White Collie, of in de Amerikaans klassieke collie, of u wilt een filmpje bekijken over het ras.
Schotse Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij Collie Passion Vzw stichting doen aan opvang en herplaatsing van Sheepdogs en kruisingen hiervan. Dierenasiel Meer info. Stichting Collie Co in Nood. Provincialeweg Zuid 108c 6438 BJ Oirsbeek. Opvang en herplaatsing Schotse herdershonden, Shelties, Border Collies en aanverwante rassen en mixen.
Schotse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De enige door de Raad van Beheer erkende rasvereniging voor de Schotse Herdershond Langhaar en Korthaar. www.collieclub.nl De Schotse Herder Vrienden www.Schotseherdervrienden.nl is opgericht in 2004. Prijs van een pup. De Schotse Herdershond, ook wel Collie genoemd, is een van de oudste Britse rassen.
Schotse Collie.
Autobord Schotse Collie. Automagneet bot Schotse Collie. Automagneet poot Schotse Collie. Automagneet poot Schotse Collie. Automagneet Schotse Collie. Automagneet Schotse Collie. Automagneet Schotse Collie. Automagneet Schotse Collie. Automagneet Schotse Collie. Beeld Schotse Collie. Beeld Schotse Collie tricolor. Beeld Schotse Collie zittend.
Welkom www.ofcompenyentreasures.nl.
In 2007 heb ik mijn kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer en ben ik lid van de Nederlandse Collie Club NCC. De Schotse Herdershond. De schotse herdershond of collie is een echte gezinshond, leergierig en sociaal in de omgang.
Schotse Herder Langhaar informatie over de Schotse Herder Langhaar Royal Canin.
De variëteit met kort haar is veel minder bekend dan de Schotse Herder met lang haar. Ras afkomst: Schotland. Andere rasnamen: Collie, Schotse Collie, Lassie hond. Uiterlijke kenmerken van de Schotse Herder Langhaar. Vee en schapenhoeder. Het karakter van de Schotse Herder Langhaar.

Contacteer ons