Resultaten voor portugese waterhond

portugese waterhond
Cão de Água, de Portugese waterhond Saudades de Portugal.
Liefhebbers van Portugese waterhonden zeggen wel eens dat ze zijn als chips; je kunt er niet slechts eentje nemen. Toen de Obamas een Portugese waterhond verwelkomde in het Witte Huis, werd dit zeldzame ras van waterminnende honden in één keer wereldberoemd.
Portugese Waterhond informatie over de Portugese Waterhond Royal Canin.
Home Portugese Waterhond Producten. De Portugese Waterhond of Cao de Agua Portugues was de hond van Portugese vissers en zeelui. Hij dook gerust het water in om ontsnapte vissen terug te halen en is niet vies van een nat pak.
Portugese Waterhond Honden Page.
Popularitieit van de Portugese Waterhond. De Portugese Waterhond staat op dit moment op de 96e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Portugese Waterhond. Geen overige informatie over de Portugese Waterhond gevonden. Heb jij overige informatie over de Portugese Waterhond?
Portugese waterhond Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Portugese Waterhond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Portugese Waterhond heeft behoefte aan beweging, aangezien het een actief ras is. Ideaal voor bijvoorbeeld Flyball of behendigheid. Het zijn over het algemeen goede zwemmers die je een plezier doet met een bezoek aan het strand. Door de eigen wil en het veeleisende karakter is het wel een ras waarbij gehoorzaamheidscursussen raadzaam zijn.
Portugese waterhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Portugese Waterhond doet het goed in een familiale omgeving en kunnen zowel binnen als buiten zeer actief zijn. De Portugese Waterhond houden er van om te joggen en zou een prachtige metgezel voor een actieve baas. Rasgroep: Retrievers, Spaniels en Waterhonden.
Vind waterhond op Marktplaats.nl.
Spaanse Waterhond Kalender 2017. De spaanse waterhond kalender 2017 met prachtige foto's' van de spaanse waterhond. De kalender start in januari 2017 en loopt door t/m december 2017. Bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2017 geldig op heel het assortiment snelle en betrouwbare levering aan huis, snel en veilig.
Portugese waterhond.
Omdat ze werden gefokt voor het werken in water, houden ze van het water en zijn ze een uitstekende retriever. De Portugese Waterhond heeft Portugese vissers eeuwenlang geholpen door schapen te drijven en het vangen van vis, het ophalen van van alles en nog wat wat overboord viel, en het bewaken van de vangst en van de boten.
Home.
Schotse Terriers gefokt. In 2006 werd ons eerste nest Portugese Waterhonden geboren uit. Flipper en Nike. Naast het viertal Portugese Waterhonden delen wij het huis ook met. een Barbet, een Lagotto Romagnolo, een Engelse Cocker. Spaniel en een kruising Portugese Waterhond.
Portugese waterhond Hondencentrum.
Algemeen voorkomen: Zoals zijn rasnaam al aangeeft, helpt de Portugese Waterhond of de Cao de Agua al eeuwen de vissers bij hun werk, zoals het binnenhalen van netten, het oppikken van over boord gevallen gereedschap, het dienst doen als misthoorn en het overbrengen van berichten naar andere schepen van de vloot.
Portugese Waterhond Pedigree.
De ideale eigenaar. De Portugese Waterhond gedijt bij een eigenaar die de tijd heeft voor de regelmatige verzorging en beweging van het dier. Ook zwemt hij graag. Bovendien moet ook deze hond goed getraind worden om hem tevreden en gezond te houden.
Waterhonden Club Nederland Cao de Agua.
Dit is de eerste officiele geschiedschrijving over het ras en wordt daarmee gezien als de periode van oorsprong van het ras. In feite is de oorsprong van de Portugese Waterhond verbonden met alle andere oude waterhondenrassen die Europa bevolkten in de Middeleeuwen. De Portugese Waterhond is een hond die vroeger aan de Portugese kust veel werd gebruikt aan boord van vissersboten.

Contacteer ons