Op zoek naar portugese waterhond?

portugese waterhond
Hondenrassen Portugese Waterhond.
van de Portugese Waterhond op youtube.com. Informatie over de Portugese Waterhond. De Portugese waterhond is een van oorsprong door de Portugezen gefokt hondenras, dat als doel had vissers bij de visvangst te vergezellen. Ze zijn doorgaans zwart, maar kunnen ook bruin of wit zijn.
Portugese waterhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Portugese Waterhond doet het goed in een familiale omgeving en kunnen zowel binnen als buiten zeer actief zijn. De Portugese Waterhond houden er van om te joggen en zou een prachtige metgezel voor een actieve baas. Rasgroep: Retrievers, Spaniels en Waterhonden.
Portugese Waterhond Pedigree.
De ideale eigenaar. De Portugese Waterhond gedijt bij een eigenaar die de tijd heeft voor de regelmatige verzorging en beweging van het dier. Ook zwemt hij graag. Bovendien moet ook deze hond goed getraind worden om hem tevreden en gezond te houden.
Portugese Waterhond De Nieuwe Hond.
Bezoek wordt aangekondigd, maar hier blijft het ook bij. Maak lange wandelingen met de Portugese Waterhond en laat hem onaangelijnd spelen en ravotten. Ze vinden het erg leuk om te zwemmen en stokken of een bal uit het water te apporteren.
Vind waterhond op Marktplaats.nl.
Spaanse Waterhond Kalender 2017. De spaanse waterhond kalender 2017 met prachtige foto's' van de spaanse waterhond. De kalender start in januari 2017 en loopt door t/m december 2017. Bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2017 geldig op heel het assortiment snelle en betrouwbare levering aan huis, snel en veilig.
Portugese Waterhond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Portugese Waterhond heeft behoefte aan beweging, aangezien het een actief ras is. Ideaal voor bijvoorbeeld Flyball of behendigheid. Het zijn over het algemeen goede zwemmers die je een plezier doet met een bezoek aan het strand. Door de eigen wil en het veeleisende karakter is het wel een ras waarbij gehoorzaamheidscursussen raadzaam zijn.
Portugese Waterhond Cao d'Aqua' Portugues kennels in Nederland Doggo.nl.
Portugese Waterhond Cao d'Aqua' Portugues kennels in Nederland. Hogesteeg 6a 3911 VT Achterberg Rhenen. Portugese, Italiaanse en Franse waterhonden. Hondenfokker Meer info. Vereniging Portugese Rashonden Nederland. Watermolenstraat 16 1333 GD Almere. Om de Portugese rashonden bekendheid te geven, om met alle honden en eigenaren leuke, leerzame en gezondheid en fokbevorderende dingen te kunnen doen is deze vereniging.
Portugese waterhond.
Omdat ze werden gefokt voor het werken in water, houden ze van het water en zijn ze een uitstekende retriever. De Portugese Waterhond heeft Portugese vissers eeuwenlang geholpen door schapen te drijven en het vangen van vis, het ophalen van van alles en nog wat wat overboord viel, en het bewaken van de vangst en van de boten.
Het Ras Casa Hoya's' Portugese Waterhonden.
De Portugese Waterhond is een oud ras en al ongeveer 700 jaar bekend. Ze worden ook wel Cao de Aqua genoemd, wat hond van het water in het Portugees betekent. Lang geleden, voordat de visserboten groter werden en er mechanische hulp op kwam, waren de Portugese Waterhonden de helpers van de vissers in Portugal.
Portugese Waterhond Smølke.
Ze zijn het liefst aan het werk en houden daarbij graag de baas tevreden. Door deze motivatie is de Portugese waterhond makkelijk en snel te trainen. De training is erg belangrijk om te voorkomen dat deze honden hun eigen beslissingen gaan maken.
Portugese Waterhond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Portugese Waterhond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Portugese Waterhond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Ellen Rijnbeek-Hagendijk. Meer weten over de Portugese Waterhond? Heb je nog vragen over fokkers van de Portugese Waterhond? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Portugese Waterhond? Kijk dan bij de Portugese Waterhond rasbeschrijving.

Contacteer ons