Meer resultaten voor japanse spits

japanse spits
FC Twente geïnteresseerd in Japanse spits.
Het is geen onbekende voetballer in Nederland, hij speelde eerder al drie seizoenen voor Vitesse. Na het vertrek van Luc Castaignos bekijkt FC Twente hoe het dat vertrek zo goed mogelijk opvult, en de Japanse spits zou daarom wellicht een goede optie zijn.
Japanse Spits kennel of Romantic Eyes Home.
Japanse Spitsen zijn zeer slimme en aangename honden, Ze passen zich snel aan, aan hun baasje en komen goed overweg met kinderen and andere honden binnen het gezin. De Japanse Spits is een hond die niet echt een tuin nodig heeft indien er dagelijks een mooie wandeling wordt afgelegd.
Japanse spits Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco Canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino Italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Home De Japanse Spits.
Het staat geheel in het teken van het prachtige hondenras Japanse Spits. Mijn naam is Gerdina Ruiter en woon met mijn 3 Japanse Spitsen in Friesland. Omdat ik enorm van dit ras houd vind ik het leuk om iets met ze te gaan doen.
Japanse Spits Alle Hondenrassen.
Gewicht: Ongeveer 12 kg. Verzorging: Eén keer per week goed borstelen en in de rui wat vaker. Aard: Vrolijk, moedig, waaks en gehoorzaam. Beweging: De Japanse Spits heeft, naast het dagelijkse uitlaten, behoefte aan regelmatig onaangelijnd kunnen rennen en spelen.
De Japanse Spits / Witjesverzendhuis.com Huisdierenbibliotheek.
De Japanse Spits hebben een zogenaamde Teflon vacht die zeer gunstig is voor mensen met een hondenallergie. Opvoeding van de Japanse Spits. De Japanse Spits leert gemakkelijk en heeft plezier om samen spelletjes en oefeningen te doen, maar er is een maar.
Japanse spits Rassen Honden Hondenrassen.
Borstelen is bij de Japanse spits zeker aan te raden omdat ze veel haar hebben over het hele lichaam. Omgang met kinderen. Het ras heeft een zacht karakter en is lief voor kinderen. In Japan staat de Japanse spits bekend als waakhond.
Home De Japanse Spits.
De Japanse Spits. Welkom op mijn website die geheel in teken staat van de Japanse Spits. Mijn naam is Gerdina Ruiter en woon met mijn Japanse Spitsen Amber, Noa, Naftali, Penina en Floor in Friesland. Wil je wat weten of iets laten weten stuur dan gerust een mailtje!
Keeshond, Samojeed en Japanse spits in park Stockfoto virgonira 11313865.
Park, Hond, Japan, Keeshond, Keeshond, WitBeyaz yeil, Tweeën, Duitse spitz, Slede honden, Samojeed hond, Japanse spits, Grandhotel Pupp, Wolf spitz, Kleine, Gelukkig, Zittend, Herfst, Cute, Glimlachen, Dierendag, Val, Weinig, Familie, Donkere, Zitten, Vriend, Huisdier, Drie, Grijs, Zoogdier, Canine, Schattig, Binnenlandse, Pup, Bos, Samen, Paar, Japanse, Kijken, Wolf, Fluffy, Trawanten, Kraag, En, Trio, Samojeed, Wolfspitz.
Japanse spits Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Japanse spits? Kijk dan op onze Japanse spits opvoeden pagina. De Japanse Spits reu 30-38 cm, de teef iets kleiner. Kleur: Bij de Japanse Spits is zuiver wit is de enige toegestane en voorkomende kleur.
De Shiba Makoto-Koban.
Hij is trouw maar tegelijk wat onafhankelijk, vriendelijk, waaks, blaft niet overdreven veel, maar slaat aan wanneer het nodig is. De Shiba is zeer geschikt als huishond. Van nature is het een jachthond op klein wild. De Shiba behoort tot de zes inheemse Japanse spits rassen.
Prachtige Eurasier x Japanse spits pups te koop Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen Marktplaats.nl.
Help en info. Prachtige Eurasier x Japanse spits pups te koop. Wij hebben een prachtig nestje eurasier x japanse spits pups te koop. De pups groeien op met kinderen en andere dieren en zijn. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Contacteer ons