Meer resultaten voor japanse spits

japanse spits
Japanse Spits Rassen Hondenplaza.
Japanse Spits kennel: Isla Et Lakas 2004. Meer op Hondenplaza over: Japanse Spits. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Japanse Spits. Er zijn video's: Video's' Japanse Spits. Er zijn Honden profielen: Profielen Japanse Spits. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Japanse Spits. Hondenplaza Rasbeschrijving: Japanse Spits.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Puppyplaats.nl Japanse Spits pups aangeboden.
24 september 2017. Mooi 4 mnd oud teefje Japanse Spits. Dit is Vichy. Vichy is 4 maanden en ik heb haar zelf gefokt. Ze is een raszuivere Japanse Spits. Vichy heeft zelf geen stamboom. Haar moeder Paris heeft een buitenlands stamboom dat niet in Nederland wordt omgezet.
Japanse Spits informatie over de Japanse Spits Royal Canin.
Rasbeschrijving Japanse Spits. De Japanse Spits is waarschijnlijk niet verwant aan de Amerikaanse Dwergeskimo hond. Sommige deskundigen denken dat hij verwant is aan de Samojeed, maar de meeste denken dat de Japanse Spits afstamt van de Grote Witte Duitse Keeshond.
Japanse spits Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Japanse spits? Kijk dan op onze Japanse spits opvoeden pagina. De Japanse Spits reu 30-38 cm, de teef iets kleiner. Kleur: Bij de Japanse Spits is zuiver wit is de enige toegestane en voorkomende kleur.
Japanse Spits OMyDog.
Alle fokkers van dit ras. De Japanse Spits is afkomstig uit Japan en stamt waarschijnlijk af van de Grote Witte Keeshond. De Japanse Spits wordt vanouds als gezelschapshond gehouden en doet het vandaag ook goed in verschillende takken van de hondensport.
Japanse Spits kennel of Romantic Eyes Home.
Japanse Spitsen zijn zeer slimme en aangename honden, Ze passen zich snel aan, aan hun baasje en komen goed overweg met kinderen and andere honden binnen het gezin. De Japanse Spits is een hond die niet echt een tuin nodig heeft indien er dagelijks een mooie wandeling wordt afgelegd.
Japanse Spits puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Informatie over de Japanse Spits. De Japanse Spits is een typische Spits met een weelderige wit gekleurde vacht. Dit ras is een klein slag van een oudere Japanse rashond, waarvan tot het jaar 1935 alle verschillende grootten door elkaar werden gefokt.
Hondenfotografie Hillegom Japanse Spits Benkei.
Hondenfotografie Hillegom Fotoshoot voor Japanse Spits Benkei. 22 juni 2014. Hondenfotografie Hillegom Fotoshoot voor Japanse Spits Benkei. Afgelopen woensdag was de prachtige Japanse Spits Benkei samen met zijn baasjes bij mij in de studio op bezoek, voor een gezellige fotoshoot voor dit mooie mannetje.
De Japanse honden Shibalog.
Volgens de Japanse Kennel Club, het orgaan dat bijhoudt welke raszuivere rassen en honden er gehouden worden in Japan, zijn er in totaal 10 hondenrassen die de titel Japans verdienen. De Japanse Akita Ook gewoonweg Akita genoemd. De Japanse Spaniel ook bekend als Japanse Chin. De Japanse Spits.
japanse spits Nederlandse Keeshonden Club. Facebook.
Japanse Spits of Nihon Supittsu. Typische Spits met weelderige witte vacht. Klein slag van een ouder Japans ras, waarvan tot 1935 alle grootten door elkaar werden gefokt. Sterke, harmonische en elegante verschijning.; toont de voor dit ras typische spirit en waardigheid.
De Japanse Spits / Witjesverzendhuis.com Huisdierenbibliotheek.
Op dit moment zijn er nog niet veel Japanse Spitsen in Nederland. Bij het kopen van een Japanse Spits dient u erop te letten dat de stamboom die u bij de hond krijgt een stamboom is van de Nederlandse Raad van Beheer.

Contacteer ons