Resultaten voor afghaanse windhond

afghaanse windhond
Afghaanse Windhond Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Afghaanse Windhond. Foto s Afghaanse Windhond. Groep Windhonden met bevedering of lange vacht. Land van oorsprong Afghanistan.
Afghaanse windhond Rassen Honden Hondenrassen.
De Afghaanse windhond hoort bij de windhonden. Het is een trotse aanhankelijke en kalme hond. Maar de hond kan ook afstandelijk zijn naar onbekenden toe. De Afghaanse windhond wordt ongeveer twaalf jaar oud en weegt ongeveer 27 kg. De honden hebben veel energie die ze ook kwijt willen ze moeten dus sowieso 1 keer per dag flink kunnen rennen. De Afghaanse windhond straalt kracht uit het is een snelle hond die veel indruk kan maken op mensen. Ze kunnen namelijk erg hard lopen.
Afghaanse windhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Afghaanse windhond is enorm gegroeid in populariteit en dat is niet erg verwonderlijk aangezien het een uitstekende hond is om in huis te hebben. Ze kunnen afstandelijk zijn tegen over vreemden maar hebben een elegante verschijning en zijn voor de baas zeer toegewijd. Dit ras is zeer loyaal maar zoals net al gezegd kunnen ze terughoudend zijn in de buurt vreemden. Socialisatie is een must voor dit ras. De Afghaanse Windhond is niet alleen erg mooi maar het is ook een intelligent ras.
Afghaanse Windhond.
De website is weer ge-update. Nieuw in de bemiddeling is Rosco. We zoeken ook nog nieuwe huizen voor Storm Laki en Kinto. U kunt hier lezen hoe het met de honden gaat die intussen een nieuw huis hebben. Wij zijn een ANBI. Wat is een ANBI? copyright Voordewindhond 2012 alle rechten voorbehouden bestuur@voordewindhond.eu.
Afghaanse Windhond Startkabel.nl.
Opvang/Herplaatsing/Hulp Organisaties / Clubs Pagina informatie Pension / Opvang. Trimsalons Vakantie met de hond Vermiste/gevonden dieren Welkom op deze site. Cabla Maak zelf ook een kabel over Afghaanse windhond. Op zoek naar Afghaanse windhond? Zoek Afghaanse windhond in alle zoekmachines. Start een campagne jouw website over Afghaanse windhond direct in beeld. Weet u veel over het onderwerp van deze pagina? Dan bent u geschikt om redacteur te worden van deze pagina. Indien u interesse heeft klik dan hier. Welkom op deze site. Adverteren op deze site? Uw site gratis toevoegen. Afghan Hound Information 1.
Afghaanse Windhond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Afghaanse Windhond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?
Afghaanse Windhond Karakter Achtergrond en Kenmerken Blog NL.
Een leuk ras met een apart karakter. by eduardobolton08 15 mei 2017 1411 3k Views. In dit blog krijg je precies te lezen wat een Afghaanse windhond is en de verdere informatie. Ik ben namelijk gek op dit ras en schrijf er graag over. Heb je zelf ook iets met dit soort honden? Start dan zelf ook een gratis honden! Ik ben zo dol op deze lelijke wezens. Ze zijn te dun voor woorden een hele spitse snuit lange poten lelijk vacht en verder niks bijzonders om te zien als je het over schoonheid hebt. Als je het over lelijkheid hebt ja dan is dit beest wel erg bijzonder ja.
Afghaanse Windhond Pedigree.
Afghanen geloven ook dat de hond die staat afgebeeld op de grotwanden in de noordelijke provincie Balkh een Afghaanse Windhond is en dat is de reden dat de Afghaan ook wel de Balkh Windhond wordt genoemd. De Afghaanse Windhond is een zichtjager geen op reuk jagende hond. Hij heeft uitzonderlijk scherpe ogen en is zeer snel beide zeer nuttige eigenschappen voor het jagen op een prooi. Zijn dikke lange vacht beschermt hem tegen de extreme kou in de hooggelegen besneeuwde streken en tegen de genadeloze zon in de woestijn. Met zijn enorme poten met dikke kussentjes en krachtige achterpoten kon de Afghaanse Windhond even gemakkelijk over het hete zand van de woestijn lopen als klimmen over de rotsachtige heuveltoppen in bergachtige gebieden.
Afghaanse Windhond.
De geschiedenis van de Afghaanse windhond gaat zeer ver terug. De Shikoris inwoners van Afghanistan beweren zelfs dat Noach de Afghaanse windhonden een plaats gaf in zijn Ark! Geeft de indruk van kracht en waardigheid in combinatie met snelheid en macht. Hoofd trots gedragen.Oosterse of oriëntaalse uitdrukking is kenmerkend voor het ras. Hier staan de contactgegevens van de twee rasverenigingen voor de Afghaanse Windhond. Hier staan Afghaanse Windhonden die tenminste een Nederlands kampioenschap hebben behaald.
Afghaanse Windhond.
Het eerste type is speciaal voor de kort snelle jacht op open vlakte. Het andere type is speciaal gefokt om optimaal te kunnen jagen in bergachtig gebied. Dit type blinkt uit in uithoudingsvermogen en is iets minder snel. Het ras bestaat al ontzettend lang en stamt wellicht direct af van wilde honden. De Afghaanse Windhond is een ongekend felle jager die zonder problemen kleine en middelgrote prooien inhaalt en omlegt.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Afghaanse Windhond.
Pagina 1 van 2. Ga naar pagina 1 2 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Geplaatst 25 Okt 2010 1346. Geregistreerd 13 Nov 2008 2022. Nu dacht ik dus altijd dat deze qua beharing van nature een korte rug en snuit hadden omdat iemand me dat ooit eens verteld had Maar nu ik eenmaal weet dat ze dus getrimd worden ben ik gaan zoeken naar foto's van Afghanen mét haar. Wilde ik even met jullie delen Omhoog. Titel Re Afghaanse Windhond. Geplaatst 25 Okt 2010 1346.
Afghaanse windhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Afghaanse windhond kennels in Nederland. Schoolstraat 27 3256 AX Achthuizen. Afghaanse windhonden Shih-Tzu's Sloughi's en Mopshonden. Noordlierweg 9 2678 NA De Lier. Grote Spuistraat 31 3311 GE Dordrecht. Bosboombroekerweg 27 7055 AT Heelweg. Paardenweg 11a 8317 PK Kraggenburg. Afghaanse Windhonden en Podenco Ibicenco. Vogelzankweg 230 6374 AH Landgraaf. It's a Small World.

Contacteer ons