Resultaten voor afghaanse windhond

afghaanse windhond
Afghaanse Windhond.
Zelf een idee? Momenteel zijn er bij Voordewindhond geen Afghaanse windhonden op zoek naar een nieuw thuis. De website is weer ge-update. Zie laatste nieuws. Nieuw in de bemiddeling zijn de whippet Fedde, de saluki Teun en de Greyhound Margot.
Afghaanse Windhond Rasinformatie Afghaanse windhond Rasinformatie.
De Shikoris, inwoners van Afghanistan, beweren zelfs dat Noach de Afghaanse windhonden een plaats gaf in zijn Ark! Er bestaat geen enkele twijfel over het feit dat de Afghaanse windhond tot de oudste rassen van de wereld behoort. De geschiedenis van de Afghaanse windhond gaat zeer ver terug.
Afghaanse Windhond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Afghaanse Windhond is een zeer oud ras, waarschijnlijk ontstaan uit ingevoerde windhonden en inheemse Berghonden. Volgens een legende zou de Afghaanse Windhond één van de schepsels aan boord van de Ark van Noach zijn geweest. In zijn land van oorsprong is de Afghaan nog steeds een gewaardeerde werkhond, zowel voor de jacht in bijzonder op de gazelle als om te waken en te hoeden.
Afghaanse windhond Rassen Honden Hondenrassen.
De Afghaanse windhond wordt ongeveer twaalf jaar oud en weegt ongeveer 27 kg. De honden hebben veel energie die ze ook kwijt willen, ze moeten dus sowieso 1 keer per dag flink kunnen rennen. De Afghaanse windhond straalt kracht uit, het is een snelle hond die veel indruk kan maken op mensen.
Afghaanse Windhond informatie over de Afghaanse Windhond Royal Canin.
Andere rasnamen: Tazi, Afghaan, Balkh Windhond, Barukzy, Baluchi, Kaboul Windhond, Afghaanse Windhond. Uiterlijke kenmerken van de Afghaanse Windhond. Het karakter van de Afghaanse Windhond. Hij is robuust, standvastig maar minder snel dan de Greyhound. De Afghaanse Windhond werd in zijn land van herkomst gebruikt als waakhond en als jachthond bijvoorbeeld op antilopen, wolf en jakhals.
Welkom @ Windhonden.nl.
De geschiedenis van de Afghaanse windhond gaat zeer ver terug. De Shikoris, inwoners van Afghanistan, beweren zelfs dat Noach de Afghaanse windhonden een plaats gaf in zijn Ark! Er bestaat geen enkele twijfel over het feit dat de Afghaanse windhond tot de oudste rassen van de wereld behoort.
Afghaanse Windhond Stockfoto's' en beelden Getty Images.
Afghaanse Windhond Foto's' en beelden. Een zorgvuldige selectie van onze krachtigste beelden Bekijk Prestige beelden van: query.params.phrase. Videobeelden Ontdek video's' van: query.params.phrase. Creatieve RF-beelden Bekijk creatieve RF-beelden van: query.params.phrase. Embed een enkel beeld of een slideshow Kom meer te weten.
Afghaanse windhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Afghaanse windhond kennels in Nederland. Fatinat al Sjark. Schoolstraat 27 3256 AX Achthuizen. Afghaanse windhonden, Shih-Tzu's, Sloughi's' en Mopshonden. Hondenfokker Meer info. Noordlierweg 9 2678 NA De Lier. Kennel Afghaanse windhonden. Hondenfokker Meer info. Grote Spuistraat 31 3311 GE Dordrecht. Kennel Afghaanse windhonden.
Afghaanse Windhond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Afghaanse Windhond. De Afghaanse Windhond is gefokt als jager. Zoals bij veel grote hondenrassen heeft ook dit ras te kampen met problemen van de gewrichten, zoals elleboogdysplasie en heupdysplasie, waardoor de hond pijn kan hebben bij het bewegen.
Afghaanse Windhond De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Reuen kunnen zo nu en dan nog weleens dominant zijn tegenover soortgenoten. Met eigen huiskatten kan de omgang goed gaan, maar een kat buitenshuis wordt altijd achterna gezeten. Om de Afghaanse Windhond gelukkig te maken heeft hij erg veel beweging nodig.
Hondenrassen Afghaanse windhond Onze hond.
Deze naam heeft hij niet ten onrechte: het ras wordt gebruikt voor de jacht in de bergen. Daar jaagt de Afghaanse Windhond niet alleen op bergherten en kleine roofdieren, maar zelfs op hazen! De Afghaanse Windhond is beroemd om zijn vloeiende en veerkrachtige tred.
Afghaanse Windhond Pedigree.
Afghanen geloven ook dat de hond die staat afgebeeld op de grotwanden in de noordelijke provincie Balkh een Afghaanse Windhond is en dat is de reden dat de Afghaan ook wel de Balkh Windhond wordt genoemd. De Afghaanse Windhond is een zichtjager, geen op reuk jagende hond.

Contacteer ons