Zoeken naar engelse springer spaniel

engelse springer spaniel
Engelse Springer Spaniels Kennel van de Hazelberg.
Onze honden komen uit de beste bloedlijnen. Wij gaan bij het fokken van onze honden voor de kwaliteit. Onze honden, pups of getrainde honden, vinden hun weg als jacht en gezinshond. 5473 XL Heeswijk-Dinther. 2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
Engelse Springer Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Engelse Springer Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel is een ouder ras en wordt beschouwd als de voorouder van de moderne Spaniels. De Engelse Springer Spaniel is de grootste van de Spaniel rassen.
Engelse Springer Spaniel.
De rasvereniging; Engelse Springer Spaniel Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Engelse springer spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, en ECVO-oogonderzoek.
Engelse springer spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Show ook je hond naar hondenshow. Kennel van de Dennenstaete. Heeft Duitse Staande Langhaar en Engelse Springer Spaniel. En winter 2013 pups! Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien?
Engelse Springer Spaniel De Jagersvereniging.
De Nederlandse jachtlijnen van de Engelse Springer Spaniel presteren op hoog niveau in veldwedstrijden. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De vereniging heeft een Jachtcommissie die, samen met de Nederlandse Spaniël Club en deWelsh Springer Spaniël Club, is vertegenwoordigd in de Jachtcommissie SUN.
Engelse Springer Spaniël Pedigree.
De Engelse Springer Spaniël is waarschijnlijk de beste keus voor iemand die maar één hond wil en een jachthond die voor allerlei doeleinden geschikt is. De Springer zie je veel bij hondenshows waar het gaat om gehoorzaamheid, scherpzinnigheid, schapendrijven en aanpassingsvermogen.
Vind engelse springer spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
super mooie Engelse Springer Spaniel pups Beide ouders bejaa. Engelse springer spaniel pups beide ouders goed bejaagd prachtnest mooi getekende bruin-witte engelse springer spaniël pups. Geschikt voor de jacht of als gezinshond. De pups zijn goed gesocialiseerd en lief bij kinderen.
Engelse Springer Spaniël Club Nederland Engelse Springer Spaniël Club Nederland.
Hartelijk welkom op de website van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De ESSCN is de officiële rasvereniging die is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Al dertig jaar lang behartigt de vereniging de belangen van haar leden op uiteenlopende gebieden, bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten, zoals hondenshows, de jaarlijkse springerdag, wandelingen, trimtrainingen, het geven van algemene informatie over de show en de jachtlijn en puppyinformatie.

Contacteer ons