Meer resultaten voor engelse springer spaniel

engelse springer spaniel
Engelse Springer Spaniel Hoeve voor alle informatie over springer spaniels!
Luna haar eerste nestje. Duchess haar eerste nestje. Springers in de bergen. Bezoek ons op Facebook! Ruud Woning Engelse Springer Spaniel huis. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. Raad van beheer op kynologisch gebied. De Engelse Springer Hoeve. Bezoek ons op Facebook. Bezoek ons op Facebook. Dekbericht Barney en Darcy.
Engelse Springer Spaniels Kennel van de Hazelberg.
2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
Engelse Springer Spaniel.
De Engelse Springer Spaniel komt uit Engeland. Het is een zeer veelzijdige jachthond met een neus voor vederwild. Zijn techniek bestaat uit het bespeuren van het wild het opstoten opjagen zodat de jager het wild kan neerschieten om vervolgens het aangeschoten wild te apporteren. De Engelse Springer Spaniel staat bekend om zijn vriendelijke karakter. De Engelse Springer Spaniel is een relatief gevoelige hond. Zorg er daarom voor dat de Springerpup om leert gaan met verschillende geluiden afwijkende situaties etc.
Engelse Springer Spaniel Honden Page.
Rasgroep van de Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Springer Spaniel. Het oorspronkelijke werk van de Engelse Springer Spaniël bestond uit het opjagen van wild en vogels uit de dekking springing. Maar hij is veelzijdiger hij apporteert ook. Vooral in het begin van zijn bestaan waren er veel overeenkomsten met de Welsh Springer Spaniel. In 1902 besloot de Engelse Kennel Club om de Engelse Springer Spaniel te erkennen als een afzonderlijk ras omdat hij iets groter is dan zijn neef de Welsh.
Veiligheidscontrole nodig.
Engelse Springer Spaniel overzicht Honden Page.
Rasgroep van de Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. Kijk hier voor een uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. Engelse Springer Spaniel Fokkers. Kennel Obsession In Blue. Aan de Toren van Hoogersmilde. De Engelse Springer Hoeve. Engelsespringerspaniel huis Ruud Woning. Hexental Engelse Springer Spaniels. Kennel van de Dennenstaete. Van t Land van Loon. alle Engelse Springer Spaniel fokkers. Verhalen over de Engelse Springer Spaniel.
Engelse Springer Spaniel Clyde Valley.
Training bij Clyde Valley. Tips voor als je de pup gaat halen. Wij zijn Iain en Debbie Barnes wij wonen met ons gezin en springers in Sint-Annaland een klein dorp in Zeeland. Wij komen oorspronkelijk uit Schotland. Onze eerste eigen Springer hebben wij 1989 in Schotland gehad daarvoor heeft Iain sinds zijn 18de met springers gejaagd. Onze kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij fokken af en toe een nestje en vinden het zeer belangrijk dat al onze honden voldoen aan de juiste gezondheidstesten.
Vind engelse springer spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Engelse Springer Spaniel pup. Engelse springer spaniel uit engelse vader en ierse moeder. Deze zijn door ons zelf geselecteerd uit de beste werklijnen en door ons geimporteerd. Reu en teef zijn bij ons te zien. Winny is een correct gebouwd hondje gezond speels en vrij. En vooral een enorme. Engelse springer spaniel uit engelse vader en ierse moeder. Deze zijn door ons zelf geselecteerd uit de beste werklijnen en door ons geimporteerd. Reu en teef zijn bij ons te zien.
Royal Canin Engelse Springer Spaniel Producten.
Zijn aanwezigheid in Frankrijk is vrij recent. Hij wordt daar maar zelden voor de jacht gebruikt. Andere rasnamen Engelse Springer Spaniel Engelse Springer Springer Spaniel Springer. Uiterlijke kenmerken van de Engelse Springer Spaniel. Het karakter van de Engelse Springer Spaniel. Hij is sterk robuust gehard energiek snel en heeft een fijne neus. Hij deinst niet terug voor struikgewas of vochtig terrein. Hij is fysiek sterker en is meer gedreven dan de Cocker Spaniel. Hij speurt heel actief en stoot het wild goed op. Hij springt het struikgewas in waardoor het wild in paniek wegvlucht to spring het wild bespringen. Hij voldoet uit-stekend bij de jacht op konijn fazant snip en waterwild zoals eend.
Vind engelse springer spaniel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Capelle aan den IJssel. Engelse Springer Spaniel pup. Engelse springer spaniel uit engelse vader en ierse moeder. Deze zijn door ons zelf geselecteerd uit de beste werklijnen en door ons geimporteerd. Reu en teef zijn bij ons te zien. Winny is een correct gebouwd hondje gezond speels en vrij. En vooral een enorme. Engelse springer spaniel uit engelse vader en ierse moeder. Deze zijn door ons zelf geselecteerd uit de beste werklijnen en door ons geimporteerd. Reu en teef zijn bij ons te zien.
engelse springer spaniel index.
Als u foto's wilt zien van pups klik dan op één van de volgende pagina's Dewi Alice Matiz Vurdy Ticha Knox. Isa is zwanger van Barney hun pups worden in de eerste week Juli verwacht. Hallo ik ben Lotje de dochter van Ticha en Knox Even voorstellen Coco ben aan het leren. Ook een dochter van Ticha en Knox. Eigenares Linia Zaaijer Eigenaar Fam. I k Knox ben de eerste Engelse Springer Spaniel die in 2014 Ned Kampioen is geworden. Knox is op 8 feb 2014 in Eindhoven 1 uitmuntend cac-cacib beste reu beste van het ras.
De Engelse Springer Spaniel Hoeve Wie zijn wij.

Contacteer ons