Op zoek naar engelse springer spaniel?

engelse springer spaniel
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Engelse Springer Spaniel informatie over de Engelse Springer Spaniel Royal Canin.
Rasbeschrijving Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel is een van de oudste jachthonden. De Middeleeuwse Spaniel is zijn voorouder en hij stamt direct van de Norfolk Spaniel. Engelse fokkers hebben diverse kruisingen uitgevoerd, met name met de oude Water Spaniel.
Engelse Springer Spaniel Clyde Valley.
In ons leven staat werklijn spaniël centraal. Wat ons zo aantrekt in een Engelse Springer Spaniel is hun karakter, ze zijn ontzettend lief en sociaal en niet te vergeten, ze zijn leergierig. Ook hun passie om voor je te mogen werken is echt geweldig.
Engelse Springer Spaniel De Jagersvereniging.
De Nederlandse jachtlijnen van de Engelse Springer Spaniel presteren op hoog niveau in veldwedstrijden. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De vereniging heeft een Jachtcommissie die, samen met de Nederlandse Spaniël Club en deWelsh Springer Spaniël Club, is vertegenwoordigd in de Jachtcommissie SUN.
Engelse Springer Spaniël Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Engelse Springer Spaniël. De Engelse Springer Spaniël is groter en zwaarder dan de Engelse Cocker Spaniël en is daarmee ook gevoeliger voor heupdysplasie en elleboogdysplasie. Oorontstekingen worden hier wel iets minder vaak aangetroffen dan bij de Engelse Cocker Spaniël, mogelijk door een minder zware beharing van de oren.
Engelse springer spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel van de Dennenstaete. Heeft Duitse Staande Langhaar en Engelse Springer Spaniel. En winter 2013 pups! Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien? Meld je dan aan voor een gratis account!
engelse springer spaniel index.
I k Knox, ben de eerste Engelse Springer Spaniel die in 2014 Ned Kampioen is geworden. Knox is op 8 feb 2014 in Eindhoven, 1 uitmuntend, cac-cacib, beste reu, beste van het ras., en definitief Nederlands Kampioen, gefeliciteerd Knox. Onze topper KNOX.
De Engelse Springer Spaniel Hoeve.
Engelse Springer Spaniels Kennel van de Hazelberg.
Onze honden komen uit de beste bloedlijnen. Wij gaan bij het fokken van onze honden voor de kwaliteit. Onze honden, pups of getrainde honden, vinden hun weg als jacht en gezinshond. 5473 XL Heeswijk-Dinther. 2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
Welkom Leikaspringers.
Ik fok uit liefde voor het ras waarbij uiterlijk raskenmerken, een uitstekende gezondheid en vooral een goed en lief karakter voorop staan. De pups worden in huis geboren en groeien daar op zodat ze vanaf het begin goed gesocialiseerd kunnen worden.
engelse springer spaniel index.
Ik heb mij verbonden aan de door de Engelse Springer Spaniel Club Nederland opgestelde richtlijnen. Ik geef eerlijke, relevante en transparante informatie, die kunnen bijdragen aan de juiste keuze voor het aanschaffen. van een Engelse Springer Spaniël pup. De richtlijnen kunt u vinden op: www.engelsespringerspanielclub.nl.
Engelse Springer Spaniel.
Engelse Springer Spaniel is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. Let op: sommige Engelse Springer Spaniels hebben last van overgevoeligheid voor bepaalde geluidsprikkels en kunnen hierdoor neurotisch en/of fobisch gedrag vertonen. Welk hondenras past bij jou?

Contacteer ons