Resultaten voor teckel

teckel
Teckels.
Het zijn honden die ondanks hun maat toch over een groots" karakter beschikken, ze bezitten een bepaalde aristocratie/arrogantie wat ze zo ontzettend leuk en uniek maakt! Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel.
Teckel Dashond karakter en eigenschappen Royal Canin.
Jouw Teckel verdient goud! Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Ontdek welke voeding jouw Teckel verdient en probeer hondenvoer op maat voor jouw Teckel. Vraag hier je advies op maat aan!
Dashond Teckel Hondencentrum.
Om hem te socialiseren en met andere soorten honden te leren omgaan is het wenselijk een tijdje bezoek te brengen aan een goede hondenschool, waar hij de elementaire bevelen kan aanleren, doch de teckel is niet op te voeden als robot, hij moet zijn eigenzinnig karakter behouden, wat hem ook zijn charmes geeft, als je een teckel aanschaft moet je weten dat hij een eigen wil heeft.
Teckel in het Nederlands vertaald uit het Duits.
Home Woordenboeken Duits/Nederlands Vertaal Teckel. Vertaal Teckel van Duits naar Nederlands. Duits naar Nederlands: Meer gegevens. Teckel teckel, dashond. Uitgebreide vertaling voor Teckel Duits in het Nederlands. Teckel der zelfstandig naamwoord. der Teckel Dackel. de tekkel; de dashond. tekkel de m zelfstandig naamwoord.
Vind teckel in Honden Teckels en Dashonden op Marktplaats.nl.
Teckel Mooie gezonde kanichen black and tanTeckel pups. Kaninchen black and tan teckel pups geboren op 1 10-2017 betreft een 1 maalig nestje van 4 vrolijke pups waarvan er nog 1 pup over is een reutje de andere 3 zijn al besproken de pups worden 17november ingeentgeschipten, er zit een europees paspoort bij, verder zijn ze elke 2 weken ontwormd ze zijn goed.
teckel Nederlands woordenboek Woorden.org.
Correct gespeld: teckel komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met teckel.: Deze woorden eindigen op teckel.: 4 definities op Encyclo. hond met een langggerekt lichaam en korte poten, die vooral wordt gehouden als gezelschapshond, maar oorspronkelijk als jachthond dienst deed; dashond.
Dashond of Teckel Rassen Honden Hondenrassen.
Van oorsprong werd de Teckel gebruikt voor de jacht. Omdat hij klein en snel is, kan hij de konijnenholen in om zijn prooi te vangen. Dit tot groot ongenoegen van de huidige Teckel bezitter die een teckel met jachtpassie heeft.
3 Ruwharige Teckels op een zonninge Zondag YouTube.
Teckel Noah wil niet wandelen Duration: 128. Wiebelstaartje 4969, views. Ruwhaar teckel pups Birke Duration: 519. Jaap van Veldhuisen 324 views. De eerste stappen in het nieuwe huis voor teckel Kobus Duration: 056. Bert van der Waal van Dijk 1933, views.
teckel Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Nou, dan zou ik maar van het veld stappen voordat je in betrokken bent bij een akelige teckel. Well, you better get off the field, then, before you get caught in a naughty tackle." Je werkt samen met een teckel en draag dan een verjaardagshoed als ik je dat op draag.
Teckel Wikikids.
Een dashond of een teckel. Een teckel is een hondenras en wordt ook wel dashond genoemd. Het zijn hele slimme hondjes. Ze willen graag bij hun baasje blijven en ze zijn heel waakzaam. Ze zijn ook heel dapper en nieuwsgierig.
Teckel De Jagersvereniging.
Hanteerbaarheid / trainen opvoeden. Teckels zijn honden met een felle jachtpassie, en dat is tevens de oorzaak van het eigenzinnige karakter dat in iedere Teckel huist. De kleinere varianten van het ras zijn vaak wat pittiger van aard dan de Standaardteckel.
Gelre Dierenartsen Teckel Dashond.
De Teckel kan goed met zijn soortgenoten overweg. Andere huishonden en of katten worden wel geaccepteerd, maar het is wel verstandig dat uw Teckel hier van jongs af aan mee opgroeit. Knaagdieren en vogels zullen in de meeste gevallen achter de tralies gehouden moeten worden.

Contacteer ons