Resultaten voor teckel

teckel
teckel Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: teckel DE teckel ES teckel FR. Vertalingen teckel NLEN. de teckel m. Voorbeeldzinnen met teckel. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp.
Dashond /Teckel Pedigree.
Tegenwoordig wordt de Teckel niet meer gebruikt voor de jacht en wordt hij alleen gebruikt als trouwe metgezel of tentoonstellingshond. Deze populaire kleine hond kan 12 jaar worden maar met een liefdevolle omgeving en de juiste voeding wordt hij vaak wel 14 jaar.
Teckels.
Het zijn honden die ondanks hun maat toch over een groots" karakter beschikken, ze bezitten een bepaalde aristocratie/arrogantie wat ze zo ontzettend leuk en uniek maakt! Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel.
Teckel Messi favoriete gast bij Studio France Televizier.nl.
Henry Schut heeft iedere dag een bank vol gasten in Studio France. Toch zijn het niet de bankzitters, maar is het teckel Messi die de show steelt. Rots in de branding. Teckel Messi is een constante factor van het programma.
Teckel in het Nederlands vertaald uit het Duits.
Home Woordenboeken Duits/Nederlands Vertaal Teckel. Vertaal Teckel van Duits naar Nederlands. Duits naar Nederlands: Meer gegevens. Teckel teckel, dashond. Uitgebreide vertaling voor Teckel Duits in het Nederlands. Teckel der zelfstandig naamwoord. der Teckel Dackel. de tekkel; de dashond. tekkel de m zelfstandig naamwoord.
Vind teckel in Honden Teckels en Dashonden op Marktplaats.nl.
Drie prachtige lieve pups zoeken lieve baasjes het, zijn een black en tan reu en 2 rode teefjes.ze komen uit een nestje van 5 hondjes ze zij nu 16 weken jong deze hondjes zijn met stamboom en gefokt onder voorwaarden van de nederlandse teckel verenig.
De Teckel Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Teckel. De teckel staat bekend om zijn slimme, actieve, alerte maar vooral eigenwijze karakter. Er worden over het algemeen drie verschillende Teckelvarianten onderscheiden, namelijk de kortharige Teckel, de ruwharige Teckel en de langharige Teckel. De kortharige Teckel is vrolijk, aanhankelijk en is graag bij mensen.
De Teckel dan wel de Dashond Huisdierplein.
De Teckel is onder te verdelen in drie categorieën: de langharige Teckel, de kortharige Teckel en de ruwharige Teckel. Daarnaast zijn er ook nog drie maten te onderscheiden. De standaard Teckel, dat is de grootste Teckel die gemiddeld tussen de 9 à 10 kilogram weegt.
Teckel Wikipedia.
Daarom zal een teckel zich ook prima vermaken met allerlei speeltjes en balletjes. Ook apporteren zou een teckel geweldig vinden, al moet daarmee wel goed rekening gehouden worden met het eigenzinnige karakter van de teckel en is daarom niet altijd te garanderen dat het te apporteren voorwerp ook daadwerkelijk terugkeert.
De Teckel Doggo.nl.
Soms wordt gezegd dat een Teckel niet op te voeden valt. Iemand die dit fabeltje gelooft en een Teckel aanschaft, doet dan vaak geen enkele poging meer om zijn hond enige manieren bij te brengen, want een Teckel kan toch niet leren luisteren.
Teckel Honden rassen Honden DierenDokters.
De Dashond, ook wel Dackel of Teckel genoemd, is bekend sinds de Middeleeuwen. Uit brakken werden lopende honden gefokt die speciaal voor de jacht onder de grond geschikt waren. Uit deze kortbenige honden, werd de Teckel gekristalliseerd, die bekend staat als een der meest veelzijdige jachthond en gebruikshond.
ruwharige teckel Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Nederlands-Engels vertaling voor ruwharige" teckel." NL ruwharige teckel Engels vertaling. wire haired dachshund. Alle vertalingen voorbeelden. Vergelijkbare vertalingen voor ruwharige" teckel." Vertalingen en voorbeelden. NL ruwharige teckel. wire haired dachshund dierk. Vergelijkbare vertalingen voor ruwharige" teckel" in Engels. teckel zelfstandig naamwoord.

Contacteer ons