Zoeken naar landseer

landseer
Landseer ECT rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Landseer Club Nederland. Het is altijd een strijdpunt geweest of de Landseer ECT Europees Continentaal Type een zelfstandig ras was of een zwart-witte variant van de New Foundlander. In 1960 besloot de FCI om de Landseer te erkennen als zelfstandig ras.
Landseer ECT informatie over de Landseer ECT Royal Canin.
Home Producten Landseer ECT. De Landseer Europees Continentaal Type heeft nog wel wat weg van de Newfoundlander, het ras waar deze zwart-witte reus van afstamt. De Landseer dankt zijn naam aan de kunstenaar E. Landseer die hem rond 1837 op schilderijen afbeeldde.
Hondenrassen Landseer ECT.
In Engeland werden deze dieren verder ontwikkeld tot de Labrador en de Newfoundlander. De steeds groter gefokte Newfoundlander werd in de eerste helft van de 19e eeuw zeer populair, mede door de afbeeldingen die de populaire Victoriaanse kunstenaar Edwin Landseer ervan maakte.
Belgische Landseer Klub BLK.
home.
Karakter en gedrag Praganda's' Landseer E.C.T. kennel.
U zult merken dat na een tijd trainen dat de Landseer zelfs allerlei voorwerpen van de bodem zal halen.Indien u zelf met uw Landseer wil gaan zwemmen moet u rekening houden met het feit dat de hond u waarschijnlijk zal willen redden en u terug zal slepen naar de kant.
rasinformatie van de Landseer ECT.
De zwart-witte Newfoundlander wordt in Groot-Brittanni Landseer genoemd, omdat hij door de bekende hondenschilder Landseer werd vereeuwigd. Deze moet niet worden verward met de Landseer E.C.T. Europees continentaal type. Zoals zo vaak in kynologenland, liepen de meningen tussen de landen uiteen.
Geschiedenis Landseer.
uit deze periode stamt ook de controverse tussen de Landseer mensen en de Newfoundlanderliefhebbers over het feit omtrent de zelfstandigheid van de Landseer als ras. Een aantal Kynologen meende dat de Landseer geen eigen ras zou kunnen zijn, omdat er steeds inkruisingen van ander rassen voor nodig waren om het in stand te houden.
Landseer Honden rassen Honden DierenDokters.
Zijn baas draagt een grote steen bij in de ontwikkeling van zijn karakter. Wie zijn Landseer zeer consequent, zonder hardhandigheid, maar met veel liefde en geduld opvoedt, zal aan de Landseer een fijne kameraad hebben. De Landseer moet de indruk maken van een grote, sterke, harmonisch gebouwde hond.
Nederlandse Landseer ECT Vereniging.
Heeft u een leuk verhaal, foto of anekdote? Stuur deze dan zeker in en wij gaan ermee. aan de slag. Winterwandeling zondag 25 februari 2018. Klik hier voor meer info. Homepage De Landseer Vereniging Fokken Activiteiten Diversen Algemene Site Map.
Landseer E.C.T. Europees Continentaal Type De Nieuwe Hond.
De Landseer moet regelmatig met een pennenborstel en een grove kam geborsteld en gekamd worden, met name op plaatsen waar zich het gemakkelijkst klitten vormen. Borsteld u de Landseer te vaak, dan kan dit de vacht beschadigen. Kijk de gehoorgang van de Landseer zo nu en dan na en maak hem schoon met een daarvoor bestemde oorcleaner.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons