Meer resultaten voor landseer

landseer
Nederlandse Landseer ECT Vereniging.
Ga naar de inhoud. Nieuwsbrieven Raad van Beheer. Demo Renesse 10 oktober. Op de site van de. Nederlandse Landseer ECT Vereniging. Onze site is een bron van informatie om. alles te weten te komen over. Heeft u een leuk verhaal foto of anekdote?
Landseer club Nederland.
De inschrijving voor de KCM 2017 is geopend. Welkom op de nieuwe site van de Landseerclub Nederland LCN. De LCN behartigt de belangen van het ras Landseer ECT. De vereniging is in 1980 opgericht als eerste door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland erkende rasvereniging voor Landseers. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van de Landseer ECT tot elkaar te brengen. Het zomernummer van Neerlandseer is uit! Weer vol met veel verschillende en interessante artikelen. Als u het als lid nog niet ontvangen heeft neem dan contact op met de ledenadministratie!
home.
Karakter en gedrag Landseer club Nederland.
De Landseer ECT is boven alles een hond met een tamelijk grote drang om iets te doen met de baas. Hij is actief heeft temperament maar behoort beslist niet nerveus te zijn. Hij is zelfverzekerd aanhankelijk intelligent trouw aan zijn gezin tamelijk zachtmoedig van aard en bij voldoende vrije beweging buiten prettig rustig in huis. De meeste Landseers beschikken over een flinke portie onafhankelijk en eigen zinnigheid. Zijn baas draagt een grote steen bij in de ontwikkeling van zijn karakter. Wie zijn hond eerlijk consequent zonder hardhandigheid en met veel liefde en geduld opvoedt zal aan de Landseer een fijne kameraad hebben.
Landseer E.C.T. Europees Continentaal Type De Nieuwe Hond.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Landseer E.C.T. Rasgroep 2 Pinschers en Schnauzers Molosser Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers Molosser Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Canada / Europa Huidige en oorspronkelijke taken. Reuen tussen de 72 en 80 centimeter. Teven tussen de 67 en 72 centimeter. heeft een breed en massief hoofd met een goed ontwikkelde achterhoofdsknobbel. De lippen zijn droog Landseers behoren niet te kwijlen.
Activiteiten.
Hij is actief heeft een goed temperament maar is zeker geen nerveus type. Hij is erg zelfverzekerd intelligent trouw aan zijn eigen mensen redelijk zacht in karakter en als hij genoeg beweging buiten krijgt rustig in huis. Over het algemeen zijn de meeste Landseers onafhankelijk en hebben ze een eigen wil. De Landseer moet consequent opgevoed worden zonder enige vorm van agressieve training. Veel aandacht en liefde zal zorgen voor een vriend voor het leven.
Mijn Landseer Lonne.
aan toe werd gevoegd. Is de Landseer een oorspronkelijk ras. of is het een Newfoundlander-variteit? Het huidige New Foundland werd omstreeks het jaar 1000 door de Noormannen ontdekt. Of er toen honden aanwezig waren is niet bekend. In het jaar 1620 schreef Kapitein Richard Whitbourne op onderzoek in New Foundland aan The High and Mightie Prince James by the Grace of God King of great Brittain France and Ireland een heel boekwerk genaamd A discourse and discovery of the new-found-land.
Praganda's landseer E.C.T. kennel.
Quadrupes Landseers en Australian Shepherds landseers.
Lees alle berichten van Quadrupes Landseers en Australian Shepherds op landseers.
Verschil Newfoundlander Landseer HondenForum.
De vacht is wat dunner meer dekhaar minder wolhaar. Ook in het karakter is een Landseer vaak iets minder gemoedelijk dan een Newfoundlander wat pittiger. Plaatje van een Landseer. de beroemde geschilderd door sir Edwin Landseer. Hier wassie 1 jaar. En hier wat ouder. En hier een Newfie. Je ziet denk ik wel dar die nog wat beerachtiger is. Monika met Rambo Koda. 21 april 2012 om 1656 wijzigen. Er is wel veel verschil. Ik heb een Landseer btw. Een Landseer is groter vooral hoger en meestal ook smaller. De kop is gladder de ogen en wangen hangen minder. De vacht is wat dunner meer dekhaar minder wolhaar.
Landseer ECT Honden Page.
De Landseer ECT behoort tot de Rasgroep Pinschers Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Landseer ECT. Bron Kennel van Hollandseer. Wie probeert de geschiedenis van de Landseer te beschrijven begeeft zich onwillekeurig op glad ijs. Over de geschiedenis van de Landseer en meer in het algemeen de hond van Newfoundland is reeds veel geschreven. De diverse kynologen zijn het echter over de afkomst niet altijd eens. Vaak moeten wij ons dan ook behelpen met het uitspreken van vermoedens omtrent de oorsprong van het ras.
Landseer Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. breedte 10 cm x hoogte 85 cm merk Conversation Concepts Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit.

Contacteer ons