Meer resultaten voor grote munsterlander

grote munsterlander
Grote Münsterländer Hondencentrum.
Grote Münsterländer 16989x bekeken. maak een widget Raskenmerken Grote Münsterländer. Foto s Grote Münsterländer. Groep: Type spaniëls. Land van oorsprong: Duitsland. Algemeen voorkomen: De langharige drijvende honden van Karel de Grote en Oud-Duitse havikshonden gelden als de voorouders van de grote munsterlanden.
Grote Münsterlander kennel vh Meekenesch.
Onze kennel heeft naast het fokken op een fijn karakter en exterieur, de gezondheid van de Grote Münsterlander hoog in het vaandel staan. We streven er dan met onze fokkerij ook altijd na, dat naast goede werkeigenschappen, de Grote Münsterlander goede en fijne huishonden kunnen zijn.
Grote Mnsterlander Kennel van t Exelseveld.
Na wat omzwervingen met andere rassen zijn we in 1994 met een nieuwe start begonnen. In 1994 hebben we weer een Grote Münsterlander aangeschaft, Nienke vom Bußhof. Dit was een pup uit Panja vom Eichenhof en Erlo aus dem Scherfederland.
Welkom Grote Mnsterlander kennel van Dorka's' Plek, pups, puppen.
Grote Mnsterlander kennel Van" Dorka's' Plek" Onze kennel is genoemd naar onze eerste en onvergetelijke Grote Mnsterlander Dorka die inmiddels is overleden. Zo nu en dan hebben we een nest. Onze honden worden gefokt op gezondheid, karakter, schoonheid en werklust.
Grote Munsterlander.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie en erfelijke oogafwijkingen. Grote Munsterlander is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Grote Münsterlander heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: koop geen pup van angstige of nerveuze ouderdieren.
Grote Münsterlander kennels in Nederland Doggo.nl.
Van het Doelhof. Raadhuisstraat 31 4431 AH s Gravenpolder. Hobby kennel van de Grote Munsterlander. Hondenfokker Meer info. Grote Münsterlanderkennel Van Dorka's' Plek. Hellenburgstraat 25 4435 NA Baarland. Wij fokken als hobby zo nu en dan een nestje Grote Múnsterlanders.
kennel van de Stommeerpolder Grote Mnsterlander.
Dat wil zeggen dat de hond stokstijf blijft staan en met zijn neus het wild als het ware aanwijst. Ook volgt de Grote Mnsterlander het spoor van aangeschoten wild vasthoudend en hij is een hartstochtelijk apporteur, zowel te land als uit het water.
Grote Münsterlander.
Rond de vorige eeuwwisseling begon Edmund Löns zich te interesseren voor deze honden die zo veel leken op de vogelhonden op oude schilderijen. Men doopte hem in 1919 Münsterländer, maar doordat er al een Kleine Münsterländer bestond, kreeg hij het toevoegsel Grote" erbij.
Nederlandse Grote Münsterlander Vereniging.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Nederlandse Grote Münsterlander Vereniging. Nederlandse Grote Münsterlander Vereniging. Raad van Beheer. 1075 AV Amsterdam. 1070 AX Amsterdam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar.
Grote Munsterlander Hondentrainingen.
Borstel deze hond af en toe goed en zorg ervoor dat de gehoorgangen in verband met infecties goed schoon blijven. Hondentrainingen Yvonne van der Meer. By Yvonne van der Meer 2016-01-12T2011430000: november 10th, 2013 Rasgroep 7: Voorstaande honden Reacties staat uit voor Grote Munsterlander.
Vind grote munsterlander op Marktplaats.nl.
1.8 Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren kleine munsterlander ketting. De grote en kleine munsterlander en kwartelhond. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties! Grote munsterlander pups. Pups moeder raszuiver grote munsterlander met stamboom vader grote munsterlander x collie beschikbaar reutjes en teefjes.
Puppyplaats.nl Grote Münsterländer pups aangeboden.
Ik zoek een nieuw baasje voor deze mooie pups van een Grote Munsterlander Zij zijn nu 3 wek. Ik zoek een nieuw baasje voor deze mooie pups van een Grote Munsterlander Zij zijn nu 3 weken oud ze worden ontwormd en d n a getest, met stamboom de o.

Contacteer ons