Meer resultaten voor groenlandse hond

groenlandse hond
Greenland Dog / Husky Groenlandse Hond / Husky YouTube.
Greenland Dog / Husky Groenlandse Hond / Husky. Unsubscribe from BakieProductions? Subscribe Subscribed Unsubscribe 229. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content.
Groenlandse Hond Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Groenlandse Hond. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Groenlandse Hond. Er zijn video's: Video's' Groenlandse Hond. Er zijn Honden profielen: Profielen Groenlandse Hond. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Groenlandse Hond. Hondenplaza Rasbeschrijving: Groenlandse Hond. Vragen over je hond?
Groenlandse Hond Huistijger.
Hij kan enorme afstanden afleggen en wanneer hij de kans krijgt geen goede omheining, zal hij de benen nemen en blijft hij soms dagenlang weg. Voor de slee is deze hond het meest in zijn element. Mensen die hem hiervoor willen gaan gebruiken, maken een goede keuze als ze een Groenlandse Hond aanschaffen.
Groenlandse Hond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Groenlandse Hond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Vereniging voor de IJslandse Hond.
De Denen Olafsen en Povelsen beschrijven dat er 3 verschillende typen honden zijn: één wat kleinere met langer haar, één wat groter met kort dik haar en één type met een vrij korte staart. Tien jaar later beschrijft de Fransman de Buffon echter slechts één soort welke lijkt op de Siberische hond, de Groenlandse hond en de Kamtschatkahond.
Groenlandse Hond: een sledehond en jachthond Dier en Natuur: Huisdieren.
Deze hond heeft erg veel beweging nodig, heeft een vriendelijk karakter en kan goed overweg met kinderen. De Groenlandse Hond behoort tot een van de populairste keeshondenrassen. De hond kwam voor bij alle Eskimovolken uit Groenland vanuit het westen tot in het oosten.
Sledehondensport.
Sporten met je hond. Sledehondensport is speciaal voor rassen die van oorsprong gewend zijn om een last te trekken, zoals de Alaskan Malamute, Groenlandse Hond, Samojeed, Siberian Husky en Eskimohond. De hond wordt voor een slee/kar of voor een begeleider op skis gespannen.
rasinformatie van de Groenlandse Hond.
Voor de slee is deze hond het meest in zijn element. Mensen die hem hiervoor willen gaan gebruiken, maken een goede keuze als ze een Groenlandse Hond aanschaffen. Het mag inmiddels duidelijk geworden zijn dat de Groenlandse Hond veel, heel veel beweging nodig heeft.
Groenland Hond worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Moderne vernieuwingen in het beijzelde landschap sneeuwmobielen en andere mechanisch aangedreven vervoermiddelen waren de oorzaak van het verdwijnen van vele Husky-rassen en variteiten. Zelfs op de dag van vandaag, ondanks toegewijde pogingen van bezorgde hondenliefhebbers, is Groenland niet dichtbevolkt met de Groenland Hond.
Ultieme winterhonden: 8 sneeuw hondenrassen Tinki.nl.
De Groenlandse hond is net zoals de Siberische husky die hoort bij de keesachtigen en de poolhonden. Deze honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg onafhankelijk en hebben een vriendelijk karakter. Door hun vriendelijke karakter zijn ze goed in de omgang met kinderen en speelt deze hond maar al te graag met ze.
Sledehond.nl.
De Groenlandse Eskimohond is oorspronkelijk gefokt door de bewoners van Groenland. Ze werden gebruikt, ingespannen in waaiervorm, voor het trekken van een vrachtslee, maar ook voor de jacht. De Groenlander is een vriendelijke, krachtige niet veeleisende trekhond, die in vroeger tijden s zomers geacht werd voor zijn eigen voeding te zorgen.
Vind poolhond in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
20 Mm breed, daardoor aangenaam voor de hond. Een prachtige, professionele nylon-collectie in alle kleuren van de regenboog. Deze exclusieve kleuren maken de riem net zo uniek als uw hond. Gun uw hond deze frisse hondenlijn! Grip colour is bovendien.

Contacteer ons