Zoeken naar engelse cocker spaniel pup

engelse cocker spaniel pup
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
De prijs voor een pup ligt gemiddeld tussen de 100000, en 125000, euro. Leden van de ECSCN zijn verplicht hun pups met een koopcontract te verkopen. Lees op deze pagina wat er zoal in een koopcontract hoort te staan. De ECSCN heeft een voorbeeld koopcontact ter inzage en kan door onze leden worden gebruikt. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Engelse Cocker Spaniel Karaktereigenschappen Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Engelse Cocker Spaniel fokker of kennel. Heb je al een Engelse Cocker Spaniel pup in huis.
Engelse Cocker Spaniel.
De Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland en Nederlandse Spaniel Club stellen verder DNA-onderzoek naar Familiale Nefropathie verplicht. De Cocker spaniel Club stelt verder ook nog DNA-onderzoek naar Adult Onset Neuropathie en Acral Mutilation Syndrome verplicht. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 8: Retrievers, Spaniels en Waterhonden. FCI nummer 5. Op zoek naar een pup van dit ras?
Humbratim. Knoppenbalk. Nestjes.
altijd naar om de pups zo goed mogelijk te socialiseren, zodat ze met 8 weken vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe leventje beginnen. De pups worden in totaal 4x ontwormd, met 6 weken worden ze gent en nagekeken door de dierenarts.
Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. YouTube.
Wij vinden een vergoeding van 1000, redelijk voor een pup van dit. kaliber en dit is inclusief Stamboom Raad van Beheer, Entingen., Koopovereenkomst, DNA afstammingsbewijs etcetc. Onze pups kunnen /mogen dit uiteraard in goed overleg langzamerhand. ons het nest en hun ouders gaan verlaten vrijblijvend een kijkje nemen en/of. reserveren behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dus mocht U overwegen om een Engelse Cocker Spaniel aan te schaffen en.
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
Maar ook bij gehoorzaamheid kunnen Engelse Cocker Spaniëls prima meekomen. Socialisatie en opvoeding. Een goede socialisatie is erg belangrijk voor een goede ontwikkeling van elke pup. Wen uw Cocker Spaniël pup aan allerlei mensen, verschillende honden, andere dieren en allerlei nieuwe zaken.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
vandaag 1606: Harelbeke Bavikhove. Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 1 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en op. vandaag 1605: Harelbeke Bavikhove. Engelse Cocker Spaniel pup kleur reerood.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cocker spaniël. reu intact niet gecastreerd. veel onderhoud, geregeld borstelen en / 4x per jaar naar de trimster. Kan met kinderen.: Wie is James? James is een ontzettend lieve hond die het liefst de hele dag bij je is.
Home.
Of Agnethias Bright Eyes. Of Agnethias Bright Eyes. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel. 2004 2017 Of Agnethia's' Bright Eyes HE Visser Menaam. Gebruik van deze website geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker en zonder enige garantie van welke aard ook.
Muddy Waters.
Het eerstvolgende nestje pups verwachten wij tegen het einde van het jaar. Een landelijk gelegen huiselijke Engelse Cocker Spaniel Kennel, met alleen bonte Cockers. Onze teefjes worden jaarlijks getest volgens de regels, die gelden voor het officile pupreglement van de Nederlandse Spaniel Vereniging.
Pups.
Wanneer u een pup gaat kopen moet u zeker even door onze website browsen. Daar staan handige tips, en ook treft u informatie aan over fokken en opvoeden, waarover u gerust vragen aan de fokker kunt stellen. Te denken valt aan testuitslagen van de vader en moederhond, maar u kunt ook vragen welke maatregelen fokkers nemen en hebben genomen om aandoeningen te voorkomen. Een goede vraag blijft altijd; waarom de fokker voor een bepaalde combinatie van vader en moederhond heeft gekozen? Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte, aardige, vrolijke vriend voor het leven.

Contacteer ons