Resultaten voor engelse cocker spaniel pup

engelse cocker spaniel pup
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.
Nestjes.
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond p. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pup met stamboom in de bijzondere kleur chocolate. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pup met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan en black mogen per direct het nest verlaten. engelse cocker spaniel pups. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black and tan en blauwschimmel. De pups hebben een stamboom. De ouders van de pups zijn aanwezig en hebben de benodigde gezondheidsonderzoeken gehad.
Tips bij het opvoeden van de Cocker Spaniel Startpunthonden.
Welke opvoeding kun je het beste geven aan de Cocker Spaniel? Heb je problemen met het opvoeden van de Cocker Spaniel? Lees hier alles over hoe je de Cocker Spaniel het beste op kunt voeden en trainen.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Ze worden in de huiskamer geboren en optimaal gesocialiseerd. Bekijk de fokker vermelding van Jazzels. Larindi is een kleine huiselijke kennel van de eenkleurige Engelse Cocker Spaniel. Ik heb drie engelse cockers die gewoon bij mij in huis leven. Mijn zwarte reu Branco is beschikbaar als dekreu. Hij heeft een stamboom en is vrij van alle erfelijke afwijkingen. Zo nu en dan wordt er een nestje pups geboren die opgroeien in de woonkamer en optimaal worden gesocialiseerd. De pups worden gefokt volgens de eisen van de Nederlandse Spanielclub waar ik ook lid van ben en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Mijn honden zijn mijn kameraden.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Royal Canin Engelse Cocker Spaniel Producten.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Engelse Cocker Spaniel fokker of kennel. Heb je al een Engelse Cocker Spaniel pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips. Gun jouw Engelse Cocker Spaniel het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin. Bekijk onze pagina over puppies.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. 3-jarige zwarte reu zoekt een warme mand. October 25 2016 241pm door Bart van Kordenoordt. Deze erg lieve zwarte reu zoekt een fijne baas die hem een warme mand en veel wandelingen kan bieden! Voor meer informatie graag bellen 0493 539341. Lief wat ouder bruin/grijs poedeltje zoekt een warm mandje. October 25 2016 208pm door Bart van Kordenoordt. Wegens ziekte van haar bazinnetje zoekt dit lieve poedelmeisje een nieuw baasje. Voor nadere informatie graag bellen 0493 539341.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.

Contacteer ons