Meer resultaten voor engelse bulldog pups

engelse bulldog pups
KANTEEL BULLDOGS Engelse bulldog Puppies.
Ivm ons gezin plannen wij afspraken altijd in de middag onder schooltijd / zateragmiddag of op een avond. Tot 1 januari 2016 hebben al onze engelse bulldog puppen een FCI stamboom gekregenDoor de veranderde regelgeving is het onmogelijk om altijd een juiste gezonde combi te maken van ouderdieren die voldoen aan de regels van FCI. BV momenteel zijn er maar 10 dekreuen beschikbaar die genetisch soms dicht aan elkaar verwant zijn. Dit maakt keuze uit bloedlijnen naar ons inzien onverantwoord klein. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede stamboom en kwamen uit bij de NEBKC. U word van te voren goed geinformeerd of de pups een FCI of NEBKC stamboom krijgen.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Het is mogelijk om als lid van de EBCN uw kennelnaam te promoten mits u natuurlijk voldoet aan alle gestelde eisen van de EBCN. De kosten van vermelding zijn vastgesteld door de ALV in 2013 op 10 euro per jaar. Voor kennelvermelding dient u een kopie van uw kennelregistratie van de Raad van Beheer en uw gegevens door te geven aan de kynologische zaken.
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Fokker maar vooral liefhebber van het geweldigste ras de Engelse Bulldog! Af en toe hebben wij pups. Neem een kijkje en ontmoet mijn Engelse Bulldoggen.ofwel Vrienden voor het Leven.
Engelse Bulldog fokkers Honden Page.
wat is een goede prijs voor een engelse bulldog? HondenForum.
HondenForum Archief wat is een goede prijs voor een engelse bulldog? 29 juni 2011 om 2234 wijzigen.
Veiligheidscontrole vereist.
Dierenkliniek Maaspoort Luchtwegproblemen Engelse Bulldog.
Na de bevalling de teef. De Engelse Bulldog behoort tot de brachycefale hondenrassen anders gezegd de kortsnuiten. Hierdoor hebben ze een uniek uiterlijk maar dit brengt ook problemen met zich mee vooral met betrekking tot de ademhaling. Door de korte snuit is er weinig plek voor de inwendige neus en keelstructuren. Ook de luchtstroom tijdens het ademhalen ondervindt hier nadelige gevolgen van. Brachycephalen moeten meer moeite doen om adem te halen daarboven krijgen ze ook minder lucht en zuurstof binnen. Deze luchtwegproblemen worden gegroepeerd onder de naam het Brachycefaal Obstructief Syndroom ook wel BOS genoemd.
Engelse Bulldog Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Ze zijn van AKC geregistreerd up to date met hun shots en dewormer en geweest dierenarts gecontroleerd. Bekijk ze allemaal perfect en ook. Engelse Bulldog pewi52 8 juni 2017. TE KOOP Engelse Bulldog pups met stamboom. NOG 2 REUTJES BESCHIKBAAR De puppys zijn geboren op 19 mei het zijn 3 teefjes en 3 reutje en ze worden door de moeder in huislijke omgeving. Prachtige nest Huu duidelijke kwaliteit bulldog pups. Engelse Bulldog mariakisseljova 19 mei 2017. Klaar om voor altijd woningen te vertrekken. We zijn trots om ons nest van 5 kwaliteits erfelijke HUU Clear Acc geregistreerde bulldogpups aan te kondigen. We hebben 4 rode en witte jongens en 1 rood en wit meisje 1 meisje. Engelse Bulldog secondlive 15 mei 2017.
Bulldog Club Nederland Website van Bulldog Club Nederland.
Convenant NEK juni 25 2017 822 am Convenant NEK Beste leden 24 juni hebben RvB Raad van Beheer BCN Bulldog Club Nederland en EBCN Engelse Bulldog Club Nederland het nieuwe convenant getekend pups uit bulldoggen met NEK Niet Erkende Kleuren krijgen geen stambomen meer! De ouderdieren slagen namelijk niet meer Read More. Google de la Deusone juni 25 2017 811 am Deze reu staat ter dekking. Hij voldoet aan alle door de club gestelde eisen. Tevens heeft hij succesvol deelgenomen aan de Fokgeschiktheidskeuring. Pups beschikbaar bij v.d.
Engelse Bulldog pups te koop 1 YouTube.
This video is unavailable. Engelse Bulldog pups te koop 1. Subscribe Subscribed Unsubscribe 194 194. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Engelse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Of the Gym Bulldogs. Grotestraat 48 4264 RM Veen. Wij houden van onze honden en af en toe hebben wij Engelse Bulldog pups voor de liefhebber. Van Golden Daisy's Paradijs. Prinsenweg 3 9541 XH Vlagtwedde. King of the Hill. Kanariesprenk 235 4386 DK Vlissingen. Engelse Bulldog fokker in Vlissingen met af en toe een nestje. Zesweg 75 6601 HA Wijchen. Wielseweg 5 3896 MB Zeewolde. Wij zijn liefhebbers van het ras Old English Bulldog. Vedastustraat 19 8490 Zerkegem. Gepassioneerd door de Bulldog zowel Engelse als Franse.
Engelse Bulldog Fokkers / Kennels.
We hebben 6 gasten online. Engelse Bulldog Fokkers / Kennels. Engelse Bulldog Kennel Numado. Postcode en woonplaats 5528 nb hoogeloon. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Sinds 11 jaar fokken wij met passie en heel veel liefde Engelse bulldog. Dit doen wij zeer beperk 1a2 nestjes perjaar. Onze bullen hebben allemaal het populatie gezondheids onderzoek ondergaan.

Contacteer ons