Resultaten voor engelse bulldog pups

engelse bulldog pups
Engelse Bulldog informatie over de Engelse Bulldog Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Engelse Bulldog fokker of kennel. Heb je al een Engelse Bulldog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Engelse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Kennel Engelse Bulldog. Hondenfokker Meer info. Of the Gym Bulldogs. Engelse Bulldog kennel. Hondenfokker Meer info. Kanteel Engelse Bulldoggen. Grotestraat 48 4264 RM Veen. Wij houden van onze honden en af en toe hebben wij Engelse Bulldog pups voor de liefhebber.
Engelse Bulldog Honden rassen Honden DierenDokters.
Verzorging pups puppies. 0 1 jaar. 1 8 jaar. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? 0 1 jaar. 1 8 jaar. Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Home Honden Honden rassen Engelse Bulldog. 2 Rasgebonden ziekten.
Puppyplaats.nl Engelse Bulldog pups aangeboden.
3 engelse stafford x amerikaanse bulldog pups. Hele leuke engelse stafford x amerikaanse bulldog pups nog 1reutje en 2 teefjes geboren op 23-04-2016. De moeder is een engelse stafford en de vader een amerikaanse bulldog met een klein beetje herder.
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Nu de keuze van dekreuen zeer klein is geworden die ik als fokker kan gebruiken, zal het voorkomen dat ik dus vanwege gezondheid van toekomstige pups zal kiezen voor een Buitenlandse reu of een reu die niet op het lijstje van de Raad van Beheer staat, zodat er combinaties ontstaan die dan geen" stamboom krijgen. Maar voor mij blijft het belangrijkste uitgangspunt in de fokkerij om gezond" en verantwoord" te fokken en niet om alleen te vermeerderen en niet vooruit te kijken en het hierdoor mogelijjk te maken om gezond te kunnen blijven fokken in de toekomst.danwel met of zonder stamboom. Het belangrijkste voor mij is dat puppymensen een gezonde bulldog hebben en dat ik achter mijn fokkerij kan blijven staan en hierdoor ook mijn verplichtingen in garanties kan nakomen indien nodig.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Hier moet elke Engelse bulldog die ingezet word voor de fokkerij aan voldoen, anders worden er geen stambomen op de pups afgegeven. Dus Lid of geen lid van een rasvereniging elk ouderdier moet deze testen en de fokgeschikheidskeuring hebben ondergaan met het behalen van een Voldoende!
KANTEEL BULLDOGS Engelse bulldog Puppies.
Tot 1 januari 2016 hebben al onze engelse bulldog puppen een FCI stamboom gekregenDoor, de veranderde regelgeving is het onmogelijk om altijd een juiste gezonde combi te maken van ouderdieren die voldoen aan de regels van FCI. BV momenteel zijn er maar 10 dekreuen beschikbaar die genetisch soms dicht aan elkaar verwant zijn. Dit maakt keuze uit bloedlijnen naar ons inzien onverantwoord klein. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede stamboom en kwamen uit bij de NEBKC. U word van te voren goed geinformeerd of de pups een FCI of NEBKC stamboom krijgen.
Engelse Bulldog fokkers Honden Page.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. Engelse Bulldog fokkers. fokkers Engelse Bulldog fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Bulldog fokkers op de HondenPage. wij zijn een kleine kennel Met af en toe pups Die opgroeien in de huiskamer, samen met ons gezin.
Bulldog Honden Tweedehands.nl.
engelse bulldog pups. Categorieën Toon alle advertenties. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Hobby Vrije tijd. Sluiten Terug naar. 5 advertenties in Bulldog. Er is iets fout gegaan bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Engelse buldog Wikipedia.
De vacht is kortharig en komt voor in beige, roodbruin, gestroomd met of zonder zwart masker, wit met veel donker pigment op snuit en ogen en wit gevlekt. Er bestaat ook een Olde English Bulldogge, soms Victorian Bulldog genoemd. Deze is iets grover gebouwd en heeft een staart van normale lengte. Hij staat gewoonlijk ook hoger op zijn poten. Buldoggen kunnen ademhalingsproblemen krijgen, aangezien hun terugliggende neus een goede luchtstroom bemoeilijkt. De Engelse buldog is snel kortademig en zeer gevoelig voor het brachycefaal obstructief syndroom, een aandoening die veel voorkomt bij honden met een kleine schedel en platte snuit, en leidt tot ernstige ademhalingsproblemen en een verminderd uithoudingsvermogen. Ook gewrichtsproblemen aan de heupen en knieën komen regelmatig voor. Daarnaast verlopen het paren en het werpen van pups nogal eens problematisch.
Bulldog Club Nederland Website van Bulldog Club Nederland.
Neem voor meer informatie contact op via de Mail van deze fokker. Convenant NEK juni 25, 2017 822: am Convenant NEK Beste leden, 24 juni hebben RvB Raad van Beheer, BCN Bulldog Club Nederland en EBCN Engelse Bulldog Club Nederland het nieuwe convenant getekend; pups uit bulldoggen met NEK Niet Erkende Kleuren krijgen geen stambomen meer!
Engelse Bulldog Club Nederland.
Club van 50. Fokkers aangemeld bij de Engelse Bulldog Club Nederland. Het is mogelijk om als lid van de EBCN uw kennelnaam te promoten, mits u natuurlijk voldoet aan alle gestelde eisen van de EBCN. De kosten van vermelding zijn vastgesteld door de ALV in 2013 op 10 euro per jaar.

Contacteer ons