Op zoek naar engelse bulldog pups?

engelse bulldog pups
GEDRAG Bulldogsonline.
Beste Rien, Wij hebben sinds een jaar een Engelse Bulldog Binky.Hij wordt binnekort 2. Het is een schat van een beest maar het enige waar we niet vanaf komen is dat hij constant in huis plast.We hebben hem chemisch laten castereren om te kijken of dat helpt. Niet dus.Wij zitten met de handen in. Internet Services Hoofdsponsor van Bulldogsonline: The Bulldog Amsterdam Autoschade van Dijk VOF, Bussum. Willie Dierentehuis Amersfoort. Graag willen wij u Willie onder de aandacht brengen hij verdient een heel goed tehuis OmschrijvingPech, pech en nog. Pups gestolen zie de pagina vermist.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Club van 50. Fokkers aangemeld bij de Engelse Bulldog Club Nederland. Het is mogelijk om als lid van de EBCN uw kennelnaam te promoten, mits u natuurlijk voldoet aan alle gestelde eisen van de EBCN. De kosten van vermelding zijn vastgesteld door de ALV in 2013 op 10 euro per jaar.
bulldog pups.
Uitstekende kwaliteit geteelde Franse Bulldog bulldog pups 3 meiden, 2 jongens klaar voor daar voor altijd woningen Ze worden opgewekt in een liefhebbend gezinshuis met kinderen en andere honden en Wo, 30-08-2017. Rommel van 6 engelse bulldog pups 4 honden en 2 teve.
Engelse Bulldog Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Lief Engels Bulldog Pups. Engelse Bulldog jiggesjigges 28 juni 2017. Deze lief, rimpelige Engels Bulldog pups zijn vriendelijke, familie aan de orde gesteld, en vol met persoonlijkheid! Ze zijn van AKC geregistreerd, up to date met hun shots en dewormer en geweest dierenarts gecontroleerd.
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Engelse Bulldog Fokkers / Kennels.
Wij zijn een engelse bulldog kennnel. Wij fokken soms een nestjeen, het gaat bij ons om de gezondheid. Kennel From Bulls Heaven. Kennelnaam From: Bulls Heaven. Naam Nathalie: van Doorn. Postcode en woonplaats 6433BJ: Hoensbroek. Lid van een RasverenigingJa.: E-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij zijn Nathalie en René van Doorn. Trotse eigenaars van From Bulls Heaven. Wij zijn aangesloten bij de EBCN. En al onze honden hebben het populatie onderzoek met goed resultaat behaald. Neem eens een kijkje op onze site. Heeft u nog vragen laat het ons weten! Kennel v.'t' Houkje. Kennelnaam v.'t: Houkje. Adres Stadsweg: 95. Postcode en woonplaats 9794: TC Lellens. Lid van een RasverenigingJa.: E-mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website adres: http//www.houkje.nl.: Engelse Bulldogkennel v.'t' Houkje fokt al ruim 17 jaar met veel succes aangekeurde, goed gezonde honden met FCI stamboom. Onze pups worden goed gesocialiseerd, ontwormd en geent en worden verkocht met koopovereenkomst.
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Nu de keuze van dekreuen zeer klein is geworden die ik als fokker kan gebruiken, zal het voorkomen dat ik dus vanwege gezondheid van toekomstige pups zal kiezen voor een Buitenlandse reu of een reu die niet op het lijstje van de Raad van Beheer staat, zodat er combinaties ontstaan die dan geen" stamboom krijgen. Maar voor mij blijft het belangrijkste uitgangspunt in de fokkerij om gezond" en verantwoord" te fokken en niet om alleen te vermeerderen en niet vooruit te kijken en het hierdoor mogelijjk te maken om gezond te kunnen blijven fokken in de toekomst.danwel met of zonder stamboom. Het belangrijkste voor mij is dat puppymensen een gezonde bulldog hebben en dat ik achter mijn fokkerij kan blijven staan en hierdoor ook mijn verplichtingen in garanties kan nakomen indien nodig.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dierenkliniek Maaspoort Luchtwegproblemen Engelse Bulldog.
Ziekte van Lyme. Keizersnede Engelse Bulldog. Luchtwegproblemen Engelse Bulldog. Dekking en inseminatie. Dracht en bevalling. Na de bevalling de pups. Na de bevalling de teef. Tandheelkunde bij dieren. Luchtwegproblemen Engelse Bulldog. De Engelse Bulldog behoort tot de brachycefale hondenrassen, anders gezegd de kortsnuiten.
Engelse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Kennel Engelse Bulldog. Hondenfokker Meer info. Of the Gym Bulldogs. Engelse Bulldog kennel. Hondenfokker Meer info. Kanteel Engelse Bulldoggen. Grotestraat 48 4264 RM Veen. Wij houden van onze honden en af en toe hebben wij Engelse Bulldog pups voor de liefhebber.
KANTEEL BULLDOGS Engelse bulldog Puppies.
Tot 1 januari 2016 hebben al onze engelse bulldog puppen een FCI stamboom gekregenDoor, de veranderde regelgeving is het onmogelijk om altijd een juiste gezonde combi te maken van ouderdieren die voldoen aan de regels van FCI. BV momenteel zijn er maar 10 dekreuen beschikbaar die genetisch soms dicht aan elkaar verwant zijn. Dit maakt keuze uit bloedlijnen naar ons inzien onverantwoord klein. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede stamboom en kwamen uit bij de NEBKC. U word van te voren goed geinformeerd of de pups een FCI of NEBKC stamboom krijgen.
Engelse Bulldog puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Onder zijn ernstige, altijd zorgelijke uiterlijk is de Bulldog pup een echte clown vol levenslust. Net zoals de meeste puppy's' van andere rassen is hij springerig en spontaan. Voeding Engelse Bulldog.: Onze Engelse Bulldog pups krijgen s'morgens' en s'avonds' Denkadog Diner en s'middags' Eukanuba Lamb Rice.

Contacteer ons