Zoeken naar cocker spaniel karakter

cocker spaniel karakter
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council. De ouders zijn prcd PRA en FN vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. G eröntgend en HD vrij bevonden. Ook zijn onze Engelse Cocker Spaniels in het bezit van een DNA-profiel. Om te voorkomen dat er pupkes geboren worden met erfelijke oogafwijkingen en er nog geen DNA-test beschikbaar is voor Cataract worden de ouderdieren elk jaar gecontroleerd op Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. Dit is het ECVO onderzoek en wordt gecontroleerd door een dierenarts-specialist oogheelkunde. Een erkende oogspecialist van de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland. Het karakter, de gezondheid, de schoonheid en de kleur zijn vier belangrijke punten waar wij veel aandacht aan besteden.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Engelse cocker spaniël. De Engelse Cocker Spaniel is een middelgrote circa 40 cm hoge jachthond met een onverwoestbaar vrolijk karakter en een optimistische aard. Stevig gebouwd jachthondje, evenredig en compact van bouw.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Vrij en vrolijk, gelijkmatig van karakter, zonder een zweem van angst. De rasverenigingen; Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland en Vereniging Amerikaanse Cocker Spaniels zijn bezig met de gezondheid van de Amerikaanse cocker spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Karakter, opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke, zachtaardige, uitbundige, intelligente, gevoelige, trouwe, aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur.
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Gemiddelde grootte en gewicht. Het Amerikaanse Cocker Spaniël vrouwtje weegt meestal 10 12 kg en meet 33 36 cm schofthoogte, terwijl het ideale gewicht voor het mannetje 12-15kg is en de schofthoogte 26-39 cm. Karakter, eigenschappen en temperament. De Amerikaanse Cocker Spaniël heeft typisch het temperament van een jachthond met een scherp gevoel voor apporteren.
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.
Engelse Cocker spaniel HondenForum.
Engelse Cocker spaniel. HondenForum Archief Engelse Cocker spaniel. 01 februari 2011 om 1541: wijzigen. Hallo, k zag helemaal niks over engelse cocker spaniels staan dus k dacht ik maak zelf even een topic. Heb thuis verschillende honden gehad en heb nu 2 cockers. een black and tan en een oranje schimmel. ze heten sterre en veerle. Ben nog nooit zoo verliefde geweest op een hond, ze is echt mijn schatje. mijn schat van een hond veerle.: Engelse cocker spaniels zijn erg lief, speels en actief. wel heb ik gehoord dat hun karakter nogal afhankelijk is van hun kleur.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
engelse cocker spaniel puppies. engelse cocker spaniel puppies Deze zijn 100 % raszuiver. En mogen het nest al verlaten. onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgegroeid met. gisteren 1542: Ravels Weelde. amerikaanse cocker spaniel pups. amerikaanse cocker spaniel pups Deze zijn 100 % raszuiver.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Engelse Cocker Spaniel is een van de meest geliefde honden van de hondenliefhebber. Hij heeft het in de stad net zo goed naar zijn zin als op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur black mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals hd, pra en fn en hebben een super karakter.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen.

Contacteer ons