Zoeken naar cocker spaniel karakter

cocker spaniel karakter
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.
Hondenencyclopedie.be: Amerikaanse Cocker Spaniel.
Bij het opvoeden van de Amerikaanse Cocker Spaniel hoeft men niet veel problemen te verwachten. Omdat het dier nogal gevoelig is, moet men wel uitkijken met het verheffen van de stem. Dit kan namelijk een negatieve uitwerking hebben op het vriendelijke karakter van het dier.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Karakter, opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke, zachtaardige, uitbundige, intelligente, gevoelige, trouwe, aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur.
Engelse Cocker Spaniël en zijn karakter. Tips over de Engelse Cocker Spaniël.
Pups hebben namelijk heel andere behoeftes dan een volwassen Engelse Cocker Spaniël. Wanneer puppyvoer te lang wordt doorgevoerd, wordt de hond al snel te zwaar. Honden binnen deze rasgroep.: Engelse Cocker Spaniel. Gelieve een correcte postcode op te geven bijv.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Engelse cocker spaniël. De Engelse Cocker Spaniel is een middelgrote circa 40 cm hoge jachthond met een onverwoestbaar vrolijk karakter en een optimistische aard. Stevig gebouwd jachthondje, evenredig en compact van bouw.
From Luna's' Star Engelse Cocker Spaniels.
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.
Verschil working Cocker en Springer Spaniel HondenForum.
14 mei 2011 om 1943: wijzigen. Vrienden van ons hebben een cocker spaniel en een Welsh springer Spaniel. De cocker spaniel is niet uit werklijn, maar het is wel een hond die graag buiten is en graag dingen voor de baas doet. Het verschil tussen een Cocker spaniel en een Springer spaniel in karakter?
Cockers Friends: Van Kaninchen Teckel naar Cocker. 1/3.
Nu heb ik vele websites over de Engelse Cocker Spaniel doorgenomen. De rasomschrijving, het karakter, voeding we zijn voorstanders van rauw voeding, vachtverzorging, etc. Maar ik hoor graag jullie mening/advies/tips over jullie ervaring van de transitie van een gladharige teckel naar een Engelse cocker.
Karakter.
Amerikaanse Cocker spaniel. De Amerikaanse Cocker is zeer zachtaardig, intelligent, flexibel en gelukkig in bijna elke huiskamer. zolang zij maar niet alleen staan! De Ami en kinderen de, Amerikaanse Cocker is een hond die houdt van affectie krijgen en geven, is nieuwsgierig, en past zich gemakkelijk aan, toch is het belangrijk dat het baasje hun puppy op zeer jonge leeftijd leert omgaan met zijn of hun kinderen, maar ook, en dat is misschien nog het belangrijkste dat de ouders hun kinderen leren omgaan met hun puppy.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
De meeste Cocker Spaniels hebben een zacht karakter. Ze zijn aanhankelijk, maar niet afhankelijk. Wel is het zo dat de eenkleurige honden over het algemeen een stuk pittiger van aard zijn dan hun bontgekleurde soortgenoten. Er komen, met name onder de reuen, ook wel eens wat dominante exemplaren voor, die het gezag van hun eigenaar regelmatig betwisten. Uiteraard begint ook bij dit ras een goede opvoeding met een gedegen socialisatie. Het opvoeden van een Cocker is niet zon enorme klus. De hond is intelligent en, misschien nog wel belangrijker, hij wil ook graag samenwerken met zijn baas. Soms worden Cockers als eigenwijs bestempeld, maar dat ligt dan meestal aan een gebrek aan opvoeding. Sommige mensen kunnen namelijk de droevige, soms intrieste blik van hun hond absoluut niet weerstaan, met gevolg dat het slimme Cockertje al snel zijn baas leert manipuleren. Standvastig blijven is het motto. Maar dan wel met een fluwelen handschoen, want van een harde aanpak kan de Cocker onzeker, angstig en zelfs agressief worden. Het hierkomen dient er bij de Engelse Cocker Spaniel vanaf het begin terdege ingetraind te worden.
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Gemiddelde grootte en gewicht. Het Amerikaanse Cocker Spaniël vrouwtje weegt meestal 10 12 kg en meet 33 36 cm schofthoogte, terwijl het ideale gewicht voor het mannetje 12-15kg is en de schofthoogte 26-39 cm. Karakter, eigenschappen en temperament. De Amerikaanse Cocker Spaniël heeft typisch het temperament van een jachthond met een scherp gevoel voor apporteren.

Contacteer ons