Zoeken naar engelse cockerspaniël

engelse cockerspaniël

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom ongeacht de kleur stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden. Ik kan me geen leven zonder voorstellen! Cocker trimmen mijn lust en mijn leven. Showtrimmen gewone huishondenmodel maar ook gesteriliseerde cockers kunnen hier getrimd worden! U kunt er tijdens het trimmen gezellig bijblijven de koffie staat klaar! John en Joyce Janssen. Bezint eer ge begint. mijn advies aan u over het aanschaffen van een cocker spaniel. Leuke links op mijn pagina.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
cavalier king charles spaniel. 9 resultaten voor engelse cocker spaniel pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 9. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Advertenties gerelateerd aan engelse cocker spaniel pups. Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan.
Engelse Cocker Spaniel Pup Opvoeding.
Pups worden met 2 4 6 en 8 weken ontwormd daarna elke twee maanden tot ze een half jaar oud zijn. Volwassen honden moeten twee maal per jaar ontwormd worden. Een Engelse cocker is over het algemeen een sterke gezonde hond zeker wanneer hij een goede verzorging geniet. Ondanks dat blijven er natuurlijk altijd kwalen die op een kwaad moment de kop op kunnen steken ziekten parasieten wormen insectenbeten infecties of verwondingen. Veel ziekten kunnen worden voorkomen door tijdige inentingen. Parasieten als vlooien en luizen moet men evenmin hun gang laten gaan. Wanneer de hond last heeft van vlooienbeten doet u er goed aan een bestrijdingsmiddel toe te passen speciaal voor de hond uiteraard voordat hij door constant krabben open plekken of eczeem veroorzaakt.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
De Engelse Cocker Spaniel. Aanhankelijke en actieve kwispelaar. Engelse Cocker in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Cocker-bazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Aanhankelijke en actieve kwispelaar. Hij heeft een handzaam formaat een goed humeur en een staartje dat altijd kwispelt. De energieke Engelse Cocker Spaniel is altijd in voor actie. Het liefst met zijn baas want dit jachthondje wil graag samenwerken.
Engelse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Geplaatst op januari 4 2016 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 8 Retrievers spaniels en waterhonden. De Engelse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Cocker Spaniel De Engelse Cocker Spaniel maakt deel uit van de grote familie van Britse Spaniels en continentale Epagneuls een familie waartoe ook rassen behoren zoals de Drentse Patrijshond de Epagneul Breton de Engelse Springer Spaniel en de Heidewachtel. De voorlopers van deze honden stonden in de middeleeuwen bekend als de zogenaamde vogelhonden.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke zachtaardige uitbundige intelligente gevoelige trouwe aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur. Ze willen niets liever dan de hele dag achter hun baasje aan lopen. Hun werklust en will to please maakt van hen ook ideale werkhonden. Cockers kunnen wel eens koppig zijn en een eigen willetje hebben. Ze kunnen ook mokken als ze hun zin niet krijgen maar door hun goede karakter leggen ze zich daar uiteindelijk wel bij neer. Ze kunnen tot op hoge leeftijd behoorlijk eigenwijs en speels zijn.
Engelse Cocker Spaniel.
De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar. Dit is namelijk sterk afhankelijk of er met de voorouders nog actief wordt gejaagd. De Cocker Spaniel is een fijne gezinshond mits men voldoende onderneemt met de hond.
Engelse cockerspaniël Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Engelse cockerspaniël. Foto s Engelse cockerspaniël. Land van oorsprong Engeland. Algemeen voorkomen Met zijn zijdezachte gladde vacht zijn aandoenlijke aanhankelijkheid en speelse inborst is de cockerspaniël. Hij is niet heel groot en past zich gemakkelijk aan wat dit ras ook geschikt maakt voor een stadswoning.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
engelse cocker spaniel X engelse springer spaniel sprocker. Op 14 juni 2017 heeft onze Engelse cocker spaniël Cloe een nestje puppy's gehad dit geheel onverwachts. De puppy's zijn een kruising Engelse cocker spaniël X Engelse springer spaniël ook wel sprocker genoemd. De puppy's worden in huislijke kring groot. Op 14 juni 2017 heeft onze Engelse cocker spaniël Cloe een nestje puppy's gehad dit geheel. Op 14 juni 2017 heeft onze Engelse cocker spaniël Cloe een nestje puppy's gehad dit geheel onverwachts.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Zie ook de lijst van FCI-nummers. Een blauwschimmel met puppy's. Een bruin-blonde Engelse cockerspaniël. De Engelse cockerspaniël is een hondenras. De Engelse cockerspaniël is een ijverige actieve en krachtige jachthond. Meestal werd de staart voor het coupeerverbod gecoupeerd. Zijn lichaam is gebalanceerd en compact. Idealiter moet de afstand van de schoft tot de grond gelijk zijn aan de afstand van de schoft tot aan de staartaanzet. De vacht van de cockerspaniël is glad en aanliggend zijdeachtig en niet gegolfd de bevedering is niet zo overvloedig. 1 Kenmerken en eigenschappen. Kenmerken en eigenschappen bewerken. Schofthoogte Reu 40 41 cm. Teef 38 39 cm.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. Maandag 3 juli 2017. Diantha From My Lady's Eyes Felamo Star Berry. Maandag 3 juli 2017 vanmiddag is Diantha gedekt. Een hele lieve dekking kan niet anders dan dat hier hele lieve pupkes van komen. Morgen nog een nadekking en dan hopen op een heel mooi nestje. Deze week zet ik alle gegevens van beide ouders hier op de website ter informatie. En het begin van het dagboekje. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld.
Engelse Cocker Spaniel Honden Page.
Rasgroep van de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Cocker Spaniel. Spaniels stammen af van een zeer oude hondenfamilie. Niemand weet precies wanneer ze ontstaan zijn en waar ze vandaan komen. In geschriften uit de 14de eeuw worden reeds Spaniels vermeld. Algemeen wordt aangenomen dat ze uit Spanje komen hoewel ze ook in Zwitserland en Frankrijk voorkwamen. Toen mensen geïnteresserd werden in het kweken van nieuwe honden kwamen ze in Engeland terecht daar begon de splitsing in verschillende spaniel-variëteiten.

Contacteer ons