Zoeken naar engelse cockerspaniël

engelse cockerspaniël
Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Reu: 39-41 cm. Teef: 38-39 cm. Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.
Engelse cockerspaniël Hondencentrum.
Als je jezelf registreert kan je bovendien reacties toevoegen en krijg je gratis toegang tot ons forum. Je kan jezelf altijd probleemloos uitschrijven. Ledenfoto's' van de Engelse cockerspaniël. Ledenvideo's' van de Engelse cockerspaniël. Er zijn 24 honden van het ras Engelse cockerspaniël.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro. De Amerikaanse Cocker Spaniël is nauw verwant aan de Engelse Cocker Spaniël, omdat hij uit dat ras is ontstaan, nadat het in de jaren tachtig van de 19de eeuw naar Amerika kwam.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Ook doen wij mee aan shows omdat een show een belangrijke graadmeter is over de kwaliteit van onze honden. Mooie en gezonde Engelse Cocker Spaniels met een lief karakter. U kunt ons altijd mailen of bellen voor een bezoek of informatie over de Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cockerspaniël Hondencentrum.
Als je jezelf registreert kan je bovendien reacties toevoegen en krijg je gratis toegang tot ons forum. Je kan jezelf altijd probleemloos uitschrijven. Ledenfoto's' van de Engelse cockerspaniël. Ledenvideo's' van de Engelse cockerspaniël. Er zijn 24 honden van het ras Engelse cockerspaniël.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijke, en altijd een vrolijk en energiek hondenras. Verder houd de cocker van water en zwemmen, evenals apporteren. Rasstandaard van de Engelse Cocker Spaniel.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan cocker spaniel. Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Zie Puppie VIDEO. Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan. Op 21-juli jl is onze engelse cocker lady maisy of mabel's' home bevallen van vijf authentieke engelse cocker pups.

Contacteer ons