Resultaten voor engelse cockerspaniël

engelse cockerspaniël
Engelse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Engelse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Karakter.
Zoals velen voor de jacht gefokte honden zijn Engelse Cockers slim en zoeken zij ook intelligente uitdagingen. Het zelfstandig een bosje uit moeten kammen op zoek naar wild, heeft gemaakt dat in de lange lijn van jachthond naar huishond de intelligentie gelukkig behouden is gebleven.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Ook doen wij mee aan shows omdat een show een belangrijke graadmeter is over de kwaliteit van onze honden. Mooie en gezonde Engelse Cocker Spaniels met een lief karakter. U kunt ons altijd mailen of bellen voor een bezoek of informatie over de Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING, GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom, ongeacht de kleur, stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak, 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro. De Amerikaanse Cocker Spaniël is nauw verwant aan de Engelse Cocker Spaniël, omdat hij uit dat ras is ontstaan, nadat het in de jaren tachtig van de 19de eeuw naar Amerika kwam.
Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Reu: 39-41 cm. Teef: 38-39 cm. Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie.
Engelse Cocker Spaniel rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Engelse Cocker Spaniel is een van de oudste Spanielrassen. De oorsprong gaat terug tot de 14e eeuw. Waarschijnlijk liggen zijn wortels in Spanje, in de rassen die daar vandaan naar Engeland werden gebracht en waaruit de Engelse Cocker Spaniel is ontstaan.
Home VLECS.
Sinds februari 2012 is VLECS erkend als rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel door de Raad van Beheer. In de media is veel aandacht voor het welzijn van dieren. Het fokken op gezondheid en karakter is een speerpunt van onze vereniging.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Engelse Cocker Spaniel pups. Bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren op 21-12-2017 waar van 3reutjes de kleuren bruin/sabele en zwart/sable en 4teefjes de kleuren bruin/sable en chocolade /bruin en zwart de pups worden liefde vol thuis groot gebracht met onze andere honden de ouders van de pups hebben wel een stamboom.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijke, en altijd een vrolijk en energiek hondenras. Verder houd de cocker van water en zwemmen, evenals apporteren. Rasstandaard van de Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniël is een ijverig, actief, en krachtig jachthondje, met een altijd vrolijk kwispelend staartje. De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet.

Contacteer ons