Resultaten voor korthals griffon

korthals griffon
Griffon Korthals Rassen Honden Hondenrassen.
Ze houden er van om lekker te mogen rennen. Ook waken is voor hen geen probleem, als je een bedrijf hebt en je wilt een goede waakhond dan is de korthals Griffon een geschikt ras. Maar hij kan ook binnen worden gehouden als hij zijn energie maar kwijt kan.
Korthals Griffon Rassen Hondenplaza.
Korthals Griffon kennel Van t Holtlaand 2004. Meer op Hondenplaza over: Korthals Griffon. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Korthals Griffon. Er zijn video's: Video's' Korthals Griffon. Er zijn Honden profielen: Profielen Korthals Griffon. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Korthals Griffon. Hondenplaza Rasbeschrijving: Korthals Griffon.
Home.
De Korthals Griffon. Kennel van t Holtlaand. Welkom op onze website! Wij zijn een kennel die zich toelegt op het fokken van gezonde, lieve Korthals Griffons. We bestaan al meer dan 20 jaar. Er zijn in de loop van de tijd al vele goede en lieve honden door ons gefokt.
Korthals Griffon Kennel Van de Woltdonk, fokken van pups en trainen van Korthals Griffons.
Griffon Korthals Royal Canin.
Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Griffon Korthals, Korthals Griffon, Griffon. Uiterlijke kenmerken van de Griffon Korthals. Het karakter van de Griffon Korthals. De Griffon Korthals is krachtig, stoutmoedig en enthousiast, heeft een prima neus en kan een constante galop volhouden.
Cesky Fousek of Korthals Griffon.
De verschillen tussen de Cesky fousek en de Korthals griffon zijn echter wat lastiger aan te geven dan die tussen de Cesky fousek en de Duitse staande draadhaar. De Korthals Griffon is tussen 1874 en 1887/1888 gefokt door Eduard Korthals uit ruigharige jachthonden zoals die overal in Europa werden gebruikt.
Puppyplaats.nl Korthals Griffon pups aangeboden.
1 griffon korthals reutje beschikbaar. Op 19 maart j.l. Hebben wij een prachtig nestje van 6 puppies gekregen. 5 reutjes en 1 teefje. Hiervan is nog 1 reutje beschikbaar. De ouders beschikken over goede jachtlijnen en doen actief mee in de veldwerkwedstrijden.
Bench voor Griffon Korthals.
Autokooien voor een Griffon Korthals. De Griffon Korthals wordt nog vaak gebruikt bij de jacht, omdat het een veelzijdige jachthond is die zowel voor als na het schot goed te gebruiken is. Onze klanten jagen of werken vaak met hun hond.
Griffon Korthals rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Als een Griffon zich verveelt gaat hij kattekwaad uithalen! Het is dus een ras voor aktieve hondenmensen! De Griffon Korthals is een echte werkhond. Algemeen: De Griffon Korthals is een middelgrote hond met een edel hoofd, duidelijk geschikt voor de jacht op allerlei soorten terrein.
Korthals griffon kennel van t Holtlaand Facebook.
Geplaatst door Korthals griffon kennel van t Holtlaand. Korthals griffon kennel van t Holtlaand heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd. Korthals griffon kennel van t Holtlaand heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd. Today the temperature was high for the time of year.
v.d. Wielervelden. v.d. Wielervelden Korthalsgriffon.
Veldwedstrijd Royal Griffon Club Speale Griffon Korthals Special Solo CAC CACIT. Voorjaars Veldwedstrijd Nimrods Vrienden Alle Continentalen Solo CAC-CACIT. Voorjaars Veldwedstrijd Nimrods Vrienden Alle Continentalen Solo CAC-CACIT. Zweetspoorproef F CAC Ned. Fauve de Bretagne Club. Voorjaars Veldwedstrijd Royal Griffon Club Spéciale Griffon Korthals Special Solo CAC-CACIT.
Korthals Griffon Jachthonden.
De Korthals Griffon dankt zijn bestaan aan de Nederlander Eduard Karel Korthals die eind 19e eeuw de raskenmerken van deze Griffon heeft vastgelegd. Een ruwharige hond, onverschrokken, snel, met een scherpe neus die ook graag te water gaat. De hond werkt zowel voor het schot als na het schot en is voor meerdere disciplines inzetbaar.

Contacteer ons