Resultaten voor finse spits

finse spits
Finse Spitz Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Echter is dit niet een ras voor elk gezin. Huishoudens waar sprake is van spanning hardheid of luid gekrakeel moet niet aan een Finse Spits beginnen. De Finse Spitz is een zeer schone hond. Zij moeten wekelijks worden geborsteld vooral tijdens de rui en mogen alleen gewassen worden wanneer dat nodig is. De Finse Spitz hoeft niet getrimd te worden behalve onder de voetzolen. Wel moeten regelmatig de nagels geknipt worden en de oren en tanden gereinigd. Een Finse Spitz van 13 tot 15 jaar is niet ongebruikelijk. Deze hond houdt van eten en zal zijn best doen om extra lekkers te krijgen.
Finse spits Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Finse spits. Foto s Finse spits. Land van oorsprong Finland. Algemeen voorkomen De Finse Spits komt uit Finland de naam geeft het al aan. De Finnen zelf noemen hun hond Lintua haukkuvat Suomenpystykorva.
Finse Spits De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Finse Spits. Rasgroep 5 Spitsen en honden van het oerhondtype. Spitsen en honden van het oerhondtype. Finland Huidige en oorspronkelijke taken. Jachthond op vogels Uiterlijk. Reuen tussen de 44 en 50 centimeter. Teven tussen de 39 en 45 centimeter. Ze wegen tussen de 13 en 17 kilo. De Finse Spits heeft een licht gewelfd voorhoofd en een duidelijke stop. De voorsnuit is wigvormig. De lippen zijn dun en goed aangesloten.
Finse Spitsenkennel Piki-Nokka.
Onnodig te zeggen dat begrippen als socialisatie en opvoeding bij ons hoog in het vaandel staan. Nu is van een Finse Spits zeker geen absolute gehoorzaamheid te verwachten zoals we dat bijvoorbeeld bij Golden Retrievers zien. Het is en blijft een onafhankelijke hond met veel jachtpassie maar met als het tussen baas en hond goed zit een niet aflatende trouw! Een Spits dient daarom met zachte maar consequente hand opgevoed te worden en kan dan uitgroeien tot een vriend met veel gevoel voor al uw situaties. Ga je daar in tegen met de botte bijl aan het opvoeden en trainen dan kan deze fijngevoelige hond zich volkomen van je afkeren.
Of Storm Valley.
Taika-Kulta Of Storm Valley. Welkom op onze website. Finse Spits / Laplandse herdershond. Erkend door raad van beheer op kynologisch gebied. Lid van diverse rasverenigingen die onze 2 rassen vertegenwoordigen. tel0031-0492343453 / 06 29357010.
Finse Spits Honden rassen Honden DierenDokters.
Een kleine borststreep en/of wat wit aan de tenen is toegestaan bij de Finse Spits. De Finse Spits reu is 47 cm de teef 42 cm met een afwijking van 3 cm naar boven of beneden. Gewicht van de Finse Spits reu 12-13 kg die van de teef 7-10 kg. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is.
Finse Spits.
Finse Spits rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. De Finse Spits is een zeer oud Fins ras dat aan de Russische Laiki verwant zou zijn. Waarschijnlijk meegekomen met de verre voorouders van de Finnen. De Finse Spits werd gebruikt voor de vogeljacht. Nauwkeuriger in zijn vaderland wordt de Finse Spits gebruikt voor de jacht op auerhoen en korhoen terwijl hij ook bij de jacht op eekhoorns zijn diensten bewijst. Hij volgt het wild tot het neerstrijkt in een boom en waarschuwt dan door blaffen de jager.
Hondenrassen Finse Spits.
Finse Spits rasinformatie is de Finse Spits makkelijk opvoedbaar? En heeft deze hond veel beweging en verzorging nodig? Lees alle antwoorden op Puppyplaats.nl.
Finse Spits.
Suomenpystykorva Groep 5 Spitsen en Oertypes. Land van Herkomst Finland. De Finse Spits is het nationale ras van Finland. Het type heeft eeuwenoude wortels en men weet dat het al sinds de prehistorie voorkomt in het subpolaire gebied van de Atlantische Oceaan in het westen tot aan de Stille Oceaan in het oosten. Het ras is nauw verwant aan de Zweedse Norbottenspets beide rassen hebben ook dezelfde jachtwijze.
Finse Spits Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. merk Conversation Concepts breedte 11 cm x hoogte 10 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit.
Finse Spits fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Finse Spits fokkers op de HondenPage. Al meer dan 20 jaar zijn we in het bezit van Finse spitsenin 2007 is daar een laplandse herdershond bijgekomen. Onze honden leven niet in kennels. Af en toe fokken wij een nestje. Wij zijn lid van de NederlandseFinse en Duitse rasvereniging. Onze honden hebben hun eigen websites 1 voor allebeide ofstormvalley.nl.

Contacteer ons