Resultaten voor finse spits

finse spits
FINSE SPITS Finsespits.jouwweb.nl.
Some Finnish Spitz will enjoy a carrot or other vegetable or chew toy, all of which help reduce tartar and plaque build up on the teeth. De Finse Spits is een hond. die generaties lang voor de jacht gebruikt is.,
Finse spits Hondencentrum.
Hoewel de Finse Spits een onafhankelijke hond is die graag zelfstandig op ongediertejacht gaat is hij zeer gesteld op zijn eigenaars. De Finse Spits zoekt hun gezelschap graag en veelvuldig op. De Finse Spits zou verwant zijn aan de Russische Laika.
Finse Spits De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
De Finse Spits heeft een licht gewelfd voorhoofd en een duidelijke stop. De voorsnuit is wigvormig. De lippen zijn dun en goed aangesloten. De oren zijn spits en worden rechtop gedragen. De ogen zijn middelmatig groot. Het lichaam van de Finse Spits is bijna vierkant.
Finse Spits.
De Finse Spits is het nationale ras van Finland. Het type heeft eeuwenoude wortels en men weet dat het al sinds de prehistorie voorkomt in het subpolaire gebied van de Atlantische Oceaan in het westen tot aan de Stille Oceaan in het oosten.
Finse Spits GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Finse Spits. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Finse Spits rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Waarschijnlijk meegekomen met de verre voorouders van de Finnen. De Finse Spits werd gebruikt voor de vogeljacht. Nauwkeuriger: in zijn vaderland wordt de Finse Spits gebruikt voor de jacht op auerhoen en korhoen, terwijl hij ook bij de jacht op eekhoorns zijn diensten bewijst.
Finse Spitsenkennel Piki-Nokka.
Nu is van een Finse Spits zeker geen absolute gehoorzaamheid te verwachten, zoals we dat bijvoorbeeld bij Golden Retrievers zien. Het is en blijft een onafhankelijke hond met veel jachtpassie, maar met als het tussen baas en hond goed zit een niet aflatende trouw!
Finse Spits.
Spitsen en oertypes. De Finse Spits werd waarschijnlijk door Aziatische nomadenstammen naar Finland gebracht, en hij is waarschijnlijk verwant aan de Russische Laika. Vroeger werd de Finse Spits door de Lappen gebruikt om eland en beer op te sporen. Tegenwoordig wordt het ras gebruikt om op vogels zoals de korhoen te jagen.
Finse Spits Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. PLAATS EEN REVIEW. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. beeldje Finse Spits.
Finse Spits Pedigree.
De eerste rasstandaard werd in 1892 vastgesteld en is nu overal te vinden in Finland en Zweden. De Spits is zon essentieel onderdeel van de Finse cultuur dat hij sinds 1979 de Nationale Hond van Finland genoemd wordt. De Finse Spits houdt zichzelf graag schoon en wordt meestal 11 jaar oud, maar met goede verzorging en de juiste voeding moet hij 14 jaar kunnen worden.
Finse Spits puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Het karakter van de Finse Spits is als volgt te omschrijven: zelfstandig, levendig, energiek en pittig. Daarnaast is de Finse Spits ook erg zelfbewust en vindt hij het fijn als hij zelf zijn gang kan gaan. De Finse Spits blaft veel, dit mede omdat het hoort bij zijn taak als jachthond.
Finse Spits Honden Page.
Finse Spits pup aanschaffen. Geen informatie over het aanschaffen van een Finse Spits pup. Heb jij overige informatie het aanschaffen van een Finse Spits pup. Dan kun je dat toevoegen Finse Spits fokkers informatie. Geen fokkers informatie gevonden over de Finse Spits.

Contacteer ons