Zoeken naar finse spits

finse spits
Finse Spits Honden rassen Honden DierenDokters.
Een kleine borststreep en/of wat wit aan de tenen is toegestaan bij de Finse Spits. De Finse Spits reu is 47 cm de teef 42 cm met een afwijking van 3 cm naar boven of beneden. Gewicht van de Finse Spits reu 12-13 kg die van de teef 7-10 kg. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is.
Finse Spits Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Finse Spits. De Finse spits is begiftigd met een in het oog springende rode vacht en met een zeer aantrekkelijke uitstraling. De Finse spits stamt waarschijnlijk af van de bekende turfkees of turfhond de huisgenoot van de zogenaamde paalwoningbouwers uit het stenen tijdperk. Dit ras wordt al eeuwenlang gefokt in Finland hij is er zo thuis dat hij zelfs in de nationale epos van Finland de kalevala wordt genoemd. Rond 1880 was het ras bijna uitgestorven omdat men in Finland belangstelling begon te krijgen voor jachthonden uit het buitenland.
Of Storm Valley.
Taika-Kulta Of Storm Valley. Welkom op onze website. Finse Spits / Laplandse herdershond. Erkend door raad van beheer op kynologisch gebied. Lid van diverse rasverenigingen die onze 2 rassen vertegenwoordigen. tel0031-0492343453 / 06 29357010.
Finse Spitz Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Echter is dit niet een ras voor elk gezin. Huishoudens waar sprake is van spanning hardheid of luid gekrakeel moet niet aan een Finse Spits beginnen. De Finse Spitz is een zeer schone hond. Zij moeten wekelijks worden geborsteld vooral tijdens de rui en mogen alleen gewassen worden wanneer dat nodig is. De Finse Spitz hoeft niet getrimd te worden behalve onder de voetzolen. Wel moeten regelmatig de nagels geknipt worden en de oren en tanden gereinigd. Een Finse Spitz van 13 tot 15 jaar is niet ongebruikelijk. Deze hond houdt van eten en zal zijn best doen om extra lekkers te krijgen.
Finse Spits.
Finse Spits Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De oorsprong van de Finse Spits gaat honderden jaren terug en werd eerst overal in Finland gebruikt om op wild te jagen. De eerste rasstandaard werd in 1892 vastgesteld en is nu overal te vinden in Finland en Zweden. De Spits is zon essentieel onderdeel van de Finse cultuur dat hij sinds 1979 de Nationale Hond van Finland genoemd wordt. De Finse Spits houdt zichzelf graag schoon en wordt meestal 11 jaar oud maar met goede verzorging en de juiste voeding moet hij 14 jaar kunnen worden.
Hondenrassen Finse Spits.
Finse Spits rasinformatie is de Finse Spits makkelijk opvoedbaar? En heeft deze hond veel beweging en verzorging nodig? Lees alle antwoorden op Puppyplaats.nl.
Finse Spitsenkennel Piki-Nokka.
Onnodig te zeggen dat begrippen als socialisatie en opvoeding bij ons hoog in het vaandel staan. Nu is van een Finse Spits zeker geen absolute gehoorzaamheid te verwachten zoals we dat bijvoorbeeld bij Golden Retrievers zien. Het is en blijft een onafhankelijke hond met veel jachtpassie maar met als het tussen baas en hond goed zit een niet aflatende trouw! Een Spits dient daarom met zachte maar consequente hand opgevoed te worden en kan dan uitgroeien tot een vriend met veel gevoel voor al uw situaties. Ga je daar in tegen met de botte bijl aan het opvoeden en trainen dan kan deze fijngevoelige hond zich volkomen van je afkeren.
Finse Spits Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. merk Conversation Concepts breedte 11 cm x hoogte 10 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit.
Finse Spits fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Finse Spits fokkers op de HondenPage. Al meer dan 20 jaar zijn we in het bezit van Finse spitsenin 2007 is daar een laplandse herdershond bijgekomen. Onze honden leven niet in kennels. Af en toe fokken wij een nestje. Wij zijn lid van de NederlandseFinse en Duitse rasvereniging. Onze honden hebben hun eigen websites 1 voor allebeide ofstormvalley.nl.
FINSE SPITS Finsespits.jouwweb.nl.
CHTAIKA KULTA OF STORM VALLEY. CHPIKKINOKKA'S STRONG N FREE. KIITOS-KULTA NEITI OF STORM VALLEY. TARUKETTU OF STORM VALLEY. TIRSKU OF STORM VALLEY. Voeding wist u dat? LUMIPYRY OF STORM VALLEY. ILKKA BIRDHUNTER OF STORM VALLEY. TAIKA-ILOTULITUS OF STORM VALLEY. AMERICAN SURPRISE OF STORM VALLEY.
Finse Spits puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Informatie over de Finse Spits. De Finse Spits komt van oorsprong uit Finland zoals de naam hoogstwaarschijnlijk al deed vermoedden. Al jarenlang wordt de Finse Spits gebruikt voor verschillende soorten jacht. In eigen land is dit nog steeds een heel geliefd ras maar ook in Zweden is de Finse Spits erg populair. Land van afkomst Finland. Kleuren Goudbruin Bruin Wit. Leeftijdsverwachting 12 tot 14 jaar. Schofthoogte 40 50 cm. Gewicht 5 15 kg. Uiterlijk van de Affenpinscher.

Contacteer ons