Resultaten voor finse spits

finse spits
Finse Spits De Nieuwe Hond.
De Finse Spits heeft een licht gewelfd voorhoofd en een duidelijke stop. De voorsnuit is wigvormig. De lippen zijn dun en goed aangesloten. De oren zijn spits en worden rechtop gedragen. De ogen zijn middelmatig groot. Het lichaam van de Finse Spits is bijna vierkant.
Finse Spitsenkennel Piki-Nokka.
Nu is van een Finse Spits zeker geen absolute gehoorzaamheid te verwachten, zoals we dat bijvoorbeeld bij Golden Retrievers zien. Het is en blijft een onafhankelijke hond met veel jachtpassie, maar met als het tussen baas en hond goed zit een niet aflatende trouw!
Finse spits Honden Rasinformatie Omlet.
Verdien 1 Upload uw foto. Recente beoordelingen voor Finse spits. Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven. Ontvang de Omlet nieuwsbrief! Registreer nu, en ontvang alle info over aanbiedingen, nieuwtjes en nog veel meer!
Finse Spits informatie over de Finse Spits Royal Canin.
Andere rasnamen: Finse Spets, Finse Vogelhond, Finse Spits. Uiterlijke kenmerken van de Finse Spits. Het karakter van de Finse Spits. Deze levendige, moedige en blije hond is zeer geliefd als gezelschapshond. Zijn jacht-instinct wordt gebruikt om groepen vogels te vinden.
Finse Spits Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. PLAATS EEN REVIEW. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. beeldje Finse Spits.
Finse Spits Scandia rasvereniging.
De Finse Spits is het nationale ras van Finland. Het type heeft eeuwenoude wortels en men weet dat het al sinds de prehistorie voorkomt in het subpolaire gebied van de Atlantische Oceaan in het westen tot aan de Stille Oceaan in het oosten.
finse spits laplandse herdershond YouTube.
finse spits pupjes 2012 Duration: 112. finsejaana2007 528 views. finse spits finnish spitz babysitter Duration: 301. finsejaana2007 636 views. The Chronicles of Loki part 1 Training at home Duration: 354. Loki the Lapinporokoira 302 views. Finse Lappenhond speelt met botje Duration: 136.
Finse Spits Pedigree.
De eerste rasstandaard werd in 1892 vastgesteld en is nu overal te vinden in Finland en Zweden. De Spits is zon essentieel onderdeel van de Finse cultuur dat hij sinds 1979 de Nationale Hond van Finland genoemd wordt. De Finse Spits houdt zichzelf graag schoon en wordt meestal 11 jaar oud, maar met goede verzorging en de juiste voeding moet hij 14 jaar kunnen worden.
Finse Spits GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Finse Spits. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Finse spits OMyDog.
Finse Spitsen zijn goede waakhonden: ze zijn afstandelijk ten opzichte van vreemden, maar niet onvriendelijk of agressief. Een verdedigende taak is voor hen dan ook niet weggelegd. De Finse Spits heeft een consequente en doortastende opvoeding nodig en behoudt altijd een portie zelfstandigheid.
Finse Spitz Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Huishoudens waar sprake is van spanning, hardheid of luid gekrakeel moet niet aan een Finse Spits beginnen. De Finse Spitz is een zeer schone hond. Zij moeten wekelijks worden geborsteld, vooral tijdens de rui, en mogen alleen gewassen worden wanneer dat nodig is.
Cookies op tubantia.nl tubantia.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons