Op zoek naar engelse cocker spaniel pups chocolate?

engelse cocker spaniel pups chocolate
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Schattige Engelse Cocker Spaniel. Wij hebben nog een prachtige Engelse Cocker Spaniel choco reutje te koop! Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Kleuren van de Engelse Cocker Spaniel.
Soms zijn ze erg uitgesproken, soms zijn ze zachter. Het sable patroon bij pups kan al eens verward worden met tan markeringen. Toch gaat het om twee verschillende patronen. De uitgroei bij sable is lichter. De uitgroei van een sable Engelse Cocker Spaniel bruin pigment als pup en als volwassen hond.:
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
1.024 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Meer info kan u vinden op onze website en je kan ons volgen op Facebook. Bekijk de fokker vermelding van Stand Your Ground English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier. @ Csipirkei cockers @. Fokker van Engelse cocker spaniels. In onze kennel komen de volgende kleuren voor: black and tan, chocolate and tan, sable, blauwschimmel, tricolor, gold en leverschimmel. Deze kleuren kunnen de pups in het algemeen ook krijgen.
Vom Hof Sonnenschein Home Hobbyfokker van Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable met stamboom.
terug naar de duitse site. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable, met een duitse stamboom van de Cocker Club Deutschland e.V.
Rasinfo.
Bovendien zijn Engelse Cockers aanhankelijk en op de baas gericht. De Sussex spaniel dankt zijn bestaan aan een aantal grootgrondbezitters in het oude Sussex. Rond de zeventiende eeuw bestond het landschap in het graafschap Sussex voornamelijk uit bos en dicht kreupelhout, ravijnen en moerassen. Zachtaardig, aanhankelijk, levenslustig en uitbundig. Engelse Cockers zijn intelligent en gevoelig. Maar bovendien behoorlijk eigenwijs en speels tot op hoge leeftijd. Ze zijn zeer trouw aan hun mensen familie en willen niks missen en overal bij zijn. Men zegt weleens: Cockers" overdrijven graag een beetje met alles. Het enthousiasme van de Engelse cocker is vaak hetgeen liefhebbers zo aanspreekt. Een Cocker moet met zachte hand, maar wel consequent worden opgevoed, anders neemt hij een loopje met zijn baas. Cockers zijn erg vertederend, er zijn maar weinig pups die er zo innemend uitzien.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard. Engelse Cocker Spaniel: Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel, een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Engelse Cocker Spaniel Pup Blog Archive.
Het nest is 22-11-2016 geboren en bestaat uit acht pups. Kleur: zwart, black and tan en choco. Moeder: Mathilda von Nikolausberg. Gezondheidsutslagen: HD A FN vrij PRA vrij jaarlijkse oogkeuring vrij. Vader: Francinis Chicco di ciocolato. Gezondheidsuitslagen: HD A PRA vrij FN vrj en jaarlijkse ooguitslag vrij. Comments are closed. Cocker Winter Wonder dag 2015. Copyright Engelse Cocker Spaniel Pup.
Cocker spaniël www.hetijsmolenhof.be.
hebben jullie cocker spaniel pups of verwachten jullie er? Sylvie Vanherpen 22.08.2017 21.58. Ja, graag een mailtje naar vanherpen.sylvie@telenet.be voor meer info. arne verkeyn Antwoord 15.08.2017 10.20. na het overlijden van ons cockertje bacio zouden we graag een chocolate tan cocker willen verwacht je binnekort een nestje met die kleuren.

Contacteer ons