Op zoek naar engelse cocker spaniel pups chocolate?

engelse cocker spaniel pups chocolate
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Rasinfo.
Ze hebben een onverwoestbaar goed humeur en zien overal de lol van in. Kenmerkend aan de Engelse Cockers zijn de eeuwig kwispelende staarten. Bovendien zijn Engelse Cockers aanhankelijk en op de baas gericht. De Sussex spaniel dankt zijn bestaan aan een aantal grootgrondbezitters in het oude Sussex. Rond de zeventiende eeuw bestond het landschap in het graafschap Sussex voornamelijk uit bos en dicht kreupelhout ravijnen en moerassen. Zachtaardig aanhankelijk levenslustig en uitbundig. Engelse Cockers zijn intelligent en gevoelig.
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
Vom Hof Sonnenschein Home Hobbyfokker van Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever chocolate / lever met tan zwart zwart met tan rood en sable met stamboom.
terug naar de duitse site. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever chocolate / lever met tan zwart zwart met tan rood en sable met een duitse stamboom van de Cocker Club Deutschland e.V. Van harte welkom bij de Cocker's. Cocker Spaniel pups in zwart zwart met tan chocolate / lever chocolate / lever met tan sable en rood. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. in de kleuren chocolate/lever chocolate/lever met tan. zwart zwart met tan rood en sable.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen. De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. Door zijn van nature zachte geaardheid is het van belang dat je de Engelse Cocker Spaniel vriendelijk doch duidelijk begeleid.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder eni. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op. 2 engelse cocker spaniel pups reutjes Bram gereserveerd tot 4. Bram staat gereserveerd tot 4 januari voor Joke. Onze 5 jarige cocker spaniel Babette heeft op 28 november haar 1e nest met 8 gezonde pups gekregen. 1 teefje houden we zelf en voor 5 pups hebben al een goed tehuis gevonden. Er zijn nog 2 reutjes beschikbaar.
Kleuren van de Engelse Cocker Spaniel.
De verscheidenheid aan kleuren bij de Engelse Cocker Spaniel is enorm groot. Men maakt het onderscheid tussen de nkleurige en de meerkleurige Cockers. De n en meerkleurige Cockers kunnen door elkaar gefokt worden maar in Nederland is het niet de gewoonte. Op deze manier wil men vermijden dat de nkleurige Cockers meer witte vlekken op de borst of op andere delen van het lichaam zoals op de neus zouden krijgen. De nkleurige Cocker bestaat uit de kleuren zwart black tan bruin ook chocolade of leverkleur genoemd chocolate tan rood blond sable en chocolate sable.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. Prijs Nader overeen te komen. 1.024 keer bekeken Status Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder enige kleurfout en super lief.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Cocker spaniël www.hetijsmolenhof.be.
Momenteel hebben we geen pups beschikbaar. Mocht je graag info hebben naar toekomstige nestjes graag een mailtje naar vanherpen.sylvie@telenet.be. de voogt isabelle Antwoord 14.07.2017 18.40. heb je engelse cocker spaniël pups te koop. Ik ben op zoek naar een reu liefst chocoladebruin andere kleur is eventueel ook goed. Sylvie Vanherpen 14.07.2017 19.08. Voor meer info graag een mailtje naar vanherpen.sylvie@telenet.be. Patriek Daniels Antwoord 09.07.2017 11.26. Welke engelse cockers zijn nog beschikbaar? Wij zoeken een reutje. Kan u enkele foto's doorsturen aub? Vera De Beuckelaer Antwoord 02.07.2017 14.51. Hebben jullie nog een nestje Engelse cocker in het vooruitzicht of hebben jullie nog puppy's. Wij hebben momenteel pups. Graag een mailtje naar vanherpen.sylvie@telenet.be.

Contacteer ons