Resultaten voor engelse cocker spaniel pups chocolate

engelse cocker spaniel pups chocolate
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cocker spaniël. reu intact niet gecastreerd. veel onderhoud, geregeld borstelen en / 4x per jaar naar de trimster. Kan met kinderen.: Wie is James? James is een ontzettend lieve hond die het liefst de hele dag bij je is.
Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. YouTube.
Litter of 3 Week Old Cocker Spaniel Pups Feeding and Playing with Mum Duration: 1013. Stan Rawlinson 7554, views. English Cocker Spaniel Elliot" im Pool Duration: 114. Alexander Schober 49912, views. English cocker spaniel rings at the door. mirzatje 39627, views. Cocker Spaniel Tricks Duration: 309. 77dantheman 85505, views. 10 week old working cocker spaniel puppy in training Duration: 123. Fraserboo Bo 32021, views. Cocker Spaniel Puppies 4 Weeks Old Duration: 149. LifeVideoProd 41945, views. GORGEOUS CHOCOLATE COCKER SPANIEL BABY! NextDayPets 16588, views. Molly The Chocolate Cocker Spaniel.wmv Duration: 053. San Diego Puppy, inc 24565, views. Cocker Puppies and Mum Duration: 118. gracespaniel 122432, views. Engelse Cocker Spaniels in Schoorlse duinen Duration: 225.
Vom Hof Sonnenschein Home Hobbyfokker van Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable met stamboom.
terug naar de duitse site. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable, met een duitse stamboom van de Cocker Club Deutschland e.V.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
4.691 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Humbratim. Knoppenbalk. Nestjes.
altijd naar om de pups zo goed mogelijk te socialiseren, zodat ze met 8 weken vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe leventje beginnen. De pups worden in totaal 4x ontwormd, met 6 weken worden ze gent en nagekeken door de dierenarts.
Amerikaanse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
EHBO bij dieren. Verzorging pups puppies. 0 1 jaar. 1 8 jaar. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? 0 1 jaar. 1 8 jaar. Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland, opgericht 27 juni 1964. Engelse Cocker Spaniel is de directe voorvader van dit aantrekkelijke ras.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart en tan. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8. vandaag 1606: Harelbeke Bavikhove. Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Engelse Cocker Spaniel pups. Bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren op 21-12-2017 waar van 3reutjes de kleuren bruin/sabele en zwart/sable en 4teefjes de kleuren bruin/sable en chocolade /bruin en zwart de pups worden liefde vol thuis groot gebracht met onze andere honden de ouders van de pups hebben wel een stamboom.
Op een rijtje.
Ook kunnen eenkleurige pups bij de geboorte witte tenen of witte vlekjes op de snoet hebben, maar dit verdwijnt naarmate ze ouder worden. Genetisch is er wat variatie in de kleur zwart. Een homozygoot zwarte cocker is ravenzwart. Een heterozygoot zwarte Cocker een zwarte cocker die ook drager is van het gen voor rood, blond, lever of tan kan een schaduw van deze kleur in de vacht vertonen.
Home.
Op de website staan v ernieuwde versies van de Verenigings Fokreglementen van de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker spaniel. Engelse Cocker spaniels zijn levendige en vrolijke honden. Ze hebben een onverwoestbaar goed humeur, en zien overal de lol van in.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.

Contacteer ons