Zoeken naar cocker spaniel te koop

cocker spaniel te koop
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje beschikbare Engelse Cocker pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Engelse Cocker De Engelse Cocker Spaniël is een waakzame, stevig gebouwde, middelgrote hond met lange oren.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over: Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's: Video's' Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Cocker Spaniel.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden, kat. 14 juni 2017. 14 juni 2017. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei. Een meet en greet is te boeken via dhoker.tom@telenet.be of 0476/67.98. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie be. 20 april 2017. 20 april 2017. Engelse Cocker Spaniel pup.
Pup en herplaatsers te koop Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Pups / herplaatsers te koop. Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
Aanschaf.
U vindt bij ons aangesloten fokkers en hun nesten onder geboren en de aankondiging van goedgekeurde dekkingen onder te verwachten nesten. Maar we kunnen niet in uw portemonnee kijken. De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000.
Home.
We starten met Koffie/Thee met wat lekkers aangeboden door de vereniging. We zouden het enorm toejuichen u te mogen verwelkomen op deze dag. We zien uw reactie graag, voor 12november, tegemoet per email aan penningmeester @acsn info. Met vermelding van naam adres aantal personen en het aantal honden. Als u niet per email kunt reageren dan kan het ook tussen 18.00 20.00 uur op tel. Met vriendelijke groet. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Kijk bij oogartsen. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Amara is zwanger! Amara is zwanger en zal rond 1 mei bevallen van haar pups. Hieronder ziet u de echo van de zwangere Amara en die laat zien dat er meerdere pups groeien. Wheylah is op 1 augustus 2015 bevallen van 7 pups.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar: ansdegunst@hotmail.com. Wij ontvangen wel graag kopieën van de gezondheidseisen en de stamboom voordat wij een nestje op de site plaatsen. Wij verwachten dan als tegenprestatie een link van deze site op uw eigen website. Ook de fotos van uw cocker willen wij op de site plaatsen, stuur ze ons toe. Heeft u vragen of wilt u inlichtingen dan mag u ons bellen of mailen, wij helpen u graag. Als er nieuws is over wandeling of nakomelingendagen dan melden we dat ook op deze site. Website: www.henrietkorterik.nl Ans de Gunst. E-mail: ansdegunst@hotmail.com Website: www.swallowcastle.nl. Cocker Winter Wonder dag 2015. Copyright Engelse Cocker Spaniel Pup.
Engelse Cocker Spaniel pups Honden.
Kruising cocker pups te koop Kruising cocker pups te koop nog 2 super lieve pups zoeken een liefdevolle thuis 1 blond wit teefje 1 zwart wit reutje. Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel. cocker spaniel pups voor gratis cocker spaniel pups voor gratis.
Amerikaanse Cocker Spaniel rasbeschrijving Doggy.net.
Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Amerikaanse Cocker Spaniel.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 5 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.

Contacteer ons