Resultaten voor cocker spaniel te koop

cocker spaniel te koop
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
Amerikaanse cocker spaniel Rassen Hondenplaza.
Een vakkundig trimmer kan de echte Ami liefhebber helpen om zijn hond in puike conditie te houden. Fokken met de Amerikaanse cocker spaniel. Ook de Amerikaanse cocker spaniel heeft te kampen met gezondheids-en erfelijke problemen. De serieuze fokkers en de rasvereniging ACSN proberen de Ami zo gezond mogelijk te houden. Wat oudere erfelijke aandoeningen zijn inmiddels door zorgvuldige selectie enorm verbeterd door evolutie zijn echter weer andere problemen binnen dit ras zoals bij vele andere rashonden ontstaan. Indien u een Ami wilt aanschaffen dient u dan ook zeer zorgvuldig te werk te gaan en u goed te oriënteren. In Nederland was de kring. Ami fokkers al niet erg groot.
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups worden opgegroeid met honden katten en paarden. Ook worden de pups opgevoed met kleine en grote kinderen. De pups zijn ontwormd ingeent gech. Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en. Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden kat. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan communie vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Maar een hond nemen terwijl je 40 uur werkt is natuurlijk nooit een goed idee. Rasvereniging van de Engelse Cocker Spaniel. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's Video's Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving Cocker Spaniel. Vragen over je hond? stel ze op het Hondenforum. / Registreren / HP uitleg. Je bekijkt 1 5 van 200 items.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Gezien wij in april 2010 de kans kregen een woning te bemachtigen in het mooie landelijke Bellingwolde te Groningen begon het enorm te kriebelen om toch nog mijn droom te verwezenlijken dat was toch hobbymatig te gaan fokken met de engelse cocker spaniel met stamboom. Zo is er in december 2010 een droom van een chocolade teefje bij gekomen wij hebben haar de naam Jay-Z gegeven. Jay-Z is een teefje met een goede stamboom. Zij is een enorme schat en heel erg zacht van karakter en lief tegen mens en dier. Ze heeft al haar verplichte testen gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. De bedoeling is met haar mijn eerste nestje cockers met stamboom te gaan fokken. Tevens is zij dan ook de stammoeder van HeavenlyBrownie.
Engelse Cocker Spaniel pups Honden.
Zijn moeder is een witteen buff gespot cocker en zijn vader een zwarte enLees meer op http//die. Kruising cocker pups te koop Kruising cocker pups te koop nog 2 super lieve pups zoeken een liefdevolle thuis 1 blond wit teefje 1 zwart wit reutje. Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel. cocker spaniel pups voor gratis cocker spaniel pups voor gratis. cocker spaniel puppy cocker spaniel puppy. Noodzaak van een cocker spaniel Noodzaak van een cocker spaniel.
Home.
NL37 INGB 0002252955 tnv Penningmeester ACSN. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden. De activiteiten van de vereniging zijn gericht op vele facetten. Voor de leden worden bijzondere dagen georganiseerd waardoor onderlinge contacten kunnen worden gelegd. De eigenaren van jonge Amis zowel leden als niet-leden worden éénmaal per jaar uitgenodigd voor de AMERIKANENDAG. Hier kunnen zij de honden laten beoordelen er worden demonstraties gegeven op het gebied van trimmen gehoorzaamheid en jacht.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël reu ter dekking.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.

Contacteer ons