Resultaten voor Mechelse herder

Mechelse herder
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Ze is nu bijna anderhalf jaar oud en nog zeer actief en speels. We zoeken het liefst een plekje voor haar bi. Lieve Mechelse Herder teefje zoekt een fijn huisje. Onze Mechelse Herder moeten we helaas ge. Lieve Mechelse Herder teefje zoekt een fijn huisje. Onze Mechelse Herder moeten we helaas genoeg met veel pijn verkopen door privé omstandigheden. Super Leuke Actieve Pups TE KOOP! Beste mensen Bij deze bied ik pups aan. Het is een gewaagde aparte mix Mechelse herdervrouwtje / Amerikaanse Stafford mannetje na wat research blijkt het een mooie mix te zijn. Het zijn allemaal teefjes en zijn erg speels actief en nieuwschierig.
Belgische Herdershond Mechelse Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Belgische Herdershond Mechelse. Zoals bij veel typen herdershonden komt ook bij de Mechelse Herdershond heupdysplasie en elleboogdysplasie voor. Heupdysplasie komt bij dit ras minder vaak voor dan bij de Duitse Herdershond 5% ten opzichte van 21% maar nog steeds krijgt gemiddeld 1 op de 20 Mechelaars deze pijnlijke gewrichtsaandoening. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties hiervoor zijn kostbaar ook omdat het een vrij groot ras betreft. Epilepsie en aandoeningen van de wervelkolom komen ook af en toe voor bij dit ras.
Mechelse Herder overzicht Honden Page.
De Mechelse Herder behoort tot de Rasgroep Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Uitgebreide rasbeschrijving van de Mechelse Herder. Kijk hier voor een uitgebreide rasbeschrijving van de Mechelse Herder. Kennel Van Goeden Huize. de la Belle Pitou. Tessa the shepherd cross. alle Mechelse Herder fokkers. Verhalen over de Mechelse Herder. Even voorstellen Zo daar zit ik dan te schrijven over wie ik ben en wat ik doe.
Mechelse herder Hondenrassen.
Belgische hondenrassen Hondenrassen Populaire hondenrassen Geen reacties. De Mechelse herder hier. Ik ben een zeer krachtige en actieve hond. Ik doe er alles aan om u en uw spullen te beschermen. Wij zijn erg trouw intelligent en werkwillig. Ik houd ervan om lekker buiten te spelen op deze manier kan ik mijn energie kwijt. Als u op zoek bent naar een krachtige en sportieve hond. Dan pas ik bij u. Ik zal erg gehecht aan u zijn en u goed beschermen. Ik wil graag met u samenwerken!
Mechelse herder Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Mechelse herder. Foto s Mechelse herder. Land van oorsprong België. Algemeen voorkomen Wereldwijd wordt de Mechelse Herder geapprecieerd en dan vooral door hondensportliefhebbers en politiemensen. Twee gebieden waarin de Mechelse Herder tot de besten behoort. Hij verdient zijn pluimen als waakhond verdedigingshond drugshond sporthond speurhond lawinehond enz.
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Mechelse Herder Werkhonden kennel. Rhederweg 194 9695 CK Bellingwolde. Alcosetha's is een Mechelse Herder kennel. Zwaluwlaan 12 5427 VS Boekel. Mechelse Herder kennel of Greydon. Dufourstraat 1 5282 PL Boxtel. Wij zijn een kleinschalige fokker van Mechelse Herders. Beggelderdijk 15 7091 HD Dinxperlo. Capucijnenstraat 21 6245 HX Eijsden. Diamantring 146 5629 GT Eindhoven. Wij fokken Mechelse Herders met en zonder stamboom. De la Belle Pitou. Af en toe een nestje Mechelse Herders. Mechelse Herders Van Goeden Huize. Breitnerhof 1628 XL Hoorn.
Mechelse herders.
De Mechelse Herder behoort tot de Rasgroep Herdershonden. Geschiedenis van de Mechelse Herder. Geschiedenis van de herdershond. In Duitsland Frankrijk Nederland België en andere West-Europese landen groeiden de grote industriële steden sneller dan in de Balkan en de Oost-Europese landen. Dit betekende niet alleen dat roofdieren minder voorkwamen maar ook dat de bevolking zich steeds meer bewust werd van de uitstekende kwaliteiten van de schaapshonden in de diverse streken. In de tweede helft van de 19e eeuw leidde dat ertoe dat steeds meer aandacht werd gegeven aan honden van een bepaald type hoewel er nog steeds grote verschillen te vinden waren van het ene gebied tot het andere gebied.
Asieldier van de Week Jari de Mechelse Herder Weekblad De Brug.
Asieldier van de Week Jari de Mechelse Herder. Geplaatst op woensdag 31 mei 2017 In Lokaal Reacties 0 283 keer bekeken. Jari heeft de beauty and the brains. Dordrecht Deze prachtige Mechelse Herder heet Jari en is ongeveer 5 jaar oud. Hij heeft eigenlijk alles mee zijn uiterlijk zijn intelligentie en is trouw aan zijn baas. Ondanks al zijn goede eigenschappen verblijft hij al een tijd in het asiel want ook Jari heeft zijn minder goede eigenschappen. Jari is namelijk geen beginnershond en heeft zo zijn streken.
Belgische Herdershond Mechelse.
Zo werd het een gebruikshond die je op veel verschillende manieren kunt inzetten. Aanvankelijk waren er grote verschillen tussen de honden. Tegenwoordig onderscheiden we 4 variëteiten de Groenendaeler de Laekense herder de Mechelse herder en de Tervuerense herder. Ze verschillen van elkaar door kleur en vachtsoort. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Belgische Herder is een vierkant gebouwde hond die door zijn harmonische verhoudingen en zijn fier gedragen hoofd de indruk moet geven van sierlijke kracht.
Mechelse herder Herdershonden.nl.
Land van herkomst België. Schofthoogte 60 66 cm bij reuen 56 62 cm bij teven. Gewicht 25 30 kg reuen 20 25 kg teven. Levensverwachting 12 tot 14 jaar. Temperament Waakzaam krachtig intelligent moedig actief werkwillig. Kleur Vaalrood tot lichtbruin/beige met zwart masker. Vacht Kort en dicht. De Mechelse herder soms ook Mechelaar genoemd is een sterke atletische en redelijk dominante werkhond. Wereldwijd is de Mechelse herder één van de meest gebruikte honden voor bewaking verdediging opsporing en hondensport.
Mechelse herder.
De Mechelse Herder is een direct afstammeling van werkende herdershonden. Deze eigenschappen zijn nog steeds sterk aanwezig binnen het ras. Vandaag de dag vinden de werkcapaciteiten van de Mechelse Herder gretige aftrek bij de politie het leger en bewakingsdiensten als waak en verdedigingshond.
Mechelse herder kennel van Günther van Soest en Anya Perrée best Malinois kennel from Holland!
van Soest Venlo NHSB 2958905. In het verleden door ons gefokt. De Mechelse herder kennel heeft als doel het trainen en fokken van kwaliteitshonden gezonde honden met een stabiel karakter. Bij het fokprogramma concentreren wij ons uitsluitend op werklijnen. Het analyseren van de bloedlijnen en het combineren van de geschikte honden hiervoor hoort bij de belangrijkste taken van Günther van Soest. Allebei hebben ze de KNPV Master Class Coach op hun CV trainen ze bij de KNPV bij de vereniging PHV Volharding in Venlo stuurt Günther als trainer de club aan bij het verdedigingsprogramma en Anya bij de speurhonden.

Contacteer ons