Resultaten voor Mechelse herder

Mechelse herder
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Geregistreerd: 26 Sep 2002 1945.: Ik denk ook dat een Duitse herder veel makkelijker is dan een Mechelse herder. Wat ik een keer gelezen heb en ook wel kan bevestigen uit ervaring is dat een Duitser gewoon open staat dus die socialiseer je heel makkelijk.
Mechelse Herdershond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet.
Perle de Tourbire Waarom de Mechelse Herder?
In aanvang bezocht hij ook regelmatig tentoonstellingen om ook op die manier zoveel mogelijk kennis over het ras te vergaren. Als" ik op zo'n' tentoonstelling keek naar de kop van een Mechelse Herder, zag ik een fantastische expressie die ik bij geen enkele andere hond aantrof, ook niet bij een Duitse Herder.
Mechelse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De gewenste hoogte is gemiddeld 62 cm voor de Mechelse Herder reu, en 58 cm voor de Mechelse Herder teef. Gewicht: Mechelse Herder reu ongeveer 25-30 kg, Mechelse Herder teef ongeveer 20-25 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch.
Mechelse herder kennel van Günther van Soest en Anya Perrée, best Malinois kennel from Holland!
Na 40 jaar intensief beoefenen van de KNPV discipline met verschillende Mechelse herders is het nu tijd geworden voor de eigen ideeën, om de ideale Mechelse herder te fokken. Gezondheid, natuurscherpte, moed, apporteer, buit en werkdrift zijn eigenschappen die genetisch al zijn vastgelegd.
Mechelse herder Hondencentrum.
Mechelse herder 182678x bekeken. maak een widget Raskenmerken Mechelse herder. Foto s Mechelse herder. Land van oorsprong: België. Algemeen voorkomen: Wereldwijd wordt de Mechelse Herder geapprecieerd, en dan vooral door hondensportliefhebbers en politiemensen. Twee gebieden waarin de Mechelse Herder tot de besten behoort.
Mechelse herder Herdershonden.nl.
De Mechelse herder heeft een dominant karakter van nature en heeft daarom een strenge en vooral consequente opvoeding nodig. Met een juiste opvoeding is een Mechelse herder gehoorzaam en bovendien geschikt als gezinshond. Een Mechelse herder is erg actief en heeft dagelijks voldoende beweging nodig.
Mechelse herder.
De meest bekende van de vier Belgische Herders Mechelse, Laekense, Tervuerense Herder en Groenendaeler heeft net als de andere drie varianten dienst gedaan als veedrijver. De Mechelse Herder is een direct afstammeling van werkende herdershonden. Deze eigenschappen zijn nog steeds sterk aanwezig binnen het ras.
Mechelse herder doodgestoken in uitlaatgebied De Put bij Wagenberg Omroep Brabant.
Een Mechelse herder Archieffoto: Pleple2000. Mechelse herder doodgestoken in uitlaatgebied De Put bij Wagenberg. WAGENBERG In hondenuitlaatgebied De Put bij Wagenberg is zondagmiddag een hond doodgestoken. Dat meldt de wijkagent. Een 50-jarige man uit Made liet zijn Mechelse Herder en een zwarte jachthond rond drie uur s middags uit in het losloopgebied.
Wat lief! Mechelse herder voedt kuikentjes op YouTube.
mechelse herder pup12, weken Duration: 116. masterplayerful 21306, views. GPTV: Jonge Mechelse herder aan hek van asiel vastgebonden Duration: 158. GPTV 4198, views. Mechelse Herder 9 weken Gizmo Duration: 227. loontie 22285, views. Hond Verhaaltje Vertellen Mechelse Herder Duration: 049.
Mechelse Herder Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Mechelse Herder fokker of kennel. Heb je al een Mechelse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Poll: Duitse herder/Mechelse herder? forumonderwerp.
Uitspraak van ToyKuh op dinsdag 1 april 2008 om 1514.: Je hebt gestemd, jouw keuze was: Mechelse Herder." niet omdat ik er zelf 1 heb, maar mechelse is veel slimmer/intilliegenter, beter gehoor, minder last van HD op oudere leeftijd. duitse is ook superhond maar mijn voorkeur gaat naar de mechelaar.:

Contacteer ons