Meer resultaten voor engelse cocker

engelse cocker
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
cavalier king charles spaniel. 9 resultaten voor engelse cocker spaniel pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 9. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Advertenties gerelateerd aan engelse cocker spaniel pups. Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan.
2005-2015.
Er kan gestemd worden op de fotos voor de kalender! Trimworkshop 31 oktober in Noordwelle. We naderen de 250 leden! Wie wordt ons 250ste volwaardige lid en ontvangt het contributiegeld retour? Meldt u aan via het inschrijfformulier. De 4e Cockergazet van het jaar is op 2 september jl. verzonden naar de leden. Heeft u niets ontvangen maar bent u wel lid? Laat het weten door een berichtje te sturen naar webmaster@ecscn.nl.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro. De Amerikaanse Cocker Spaniël is nauw verwant aan de Engelse Cocker Spaniël omdat hij uit dat ras is ontstaan nadat het in de jaren tachtig van de 19de eeuw naar Amerika kwam. Tegenwoordig worden Engelse Cocker Spaniëls en Amerikaanse Cocker Spaniëls als verschillende rassen beschouwd. De Spaniëls werden jarenlang en ook nu nog gebruikt voor het opstoten van het wild uit dichte begroeiing en moeilijk begaanbare gebieden de meesten voor het vederwild. Daarbij moesten ze ook apporteren. De Engelse Cocker Spaniël is een huishond en jachthond. De Engelse Cocker Spaniël is uitermate geschikt als gezinshond.
Home VLECS.
Noteer de volgende data. 25 september VLECS clubdag klik hier voor meer informatie. Welkom op de site van VLECS. Sinds februari 2012 is VLECS erkend als rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel door de Raad van Beheer. In de media is veel aandacht voor het welzijn van dieren. Het fokken op gezondheid en karakter is een speerpunt van onze vereniging. Het uiterlijk en showgebeuren zijn van ondergeschikt belang. Het uitwisselen van ervaringen tussen de fokkers onderling maar ook met eigenaren waarbij de partijen elkaar in hun waarde laten vinden wij van groot belang. We zijn allemaal grote liefhebber van dit ras en genieten allemaal op onze eigen manier van hun aanwezigheid.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben.
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel gesitueerd in Waasmunster / België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
De Engelse Cocker Spaniel. Aanhankelijke en actieve kwispelaar. Engelse Cocker in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Cocker-bazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Aanhankelijke en actieve kwispelaar. Hij heeft een handzaam formaat een goed humeur en een staartje dat altijd kwispelt. De energieke Engelse Cocker Spaniel is altijd in voor actie. Het liefst met zijn baas want dit jachthondje wil graag samenwerken.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Zie ook de lijst van FCI-nummers. Een blauwschimmel met puppy's. Een bruin-blonde Engelse cockerspaniël. De Engelse cockerspaniël is een hondenras. De Engelse cockerspaniël is een ijverige actieve en krachtige jachthond. Meestal werd de staart voor het coupeerverbod gecoupeerd. Zijn lichaam is gebalanceerd en compact. Idealiter moet de afstand van de schoft tot de grond gelijk zijn aan de afstand van de schoft tot aan de staartaanzet. De vacht van de cockerspaniël is glad en aanliggend zijdeachtig en niet gegolfd de bevedering is niet zo overvloedig. 1 Kenmerken en eigenschappen. Kenmerken en eigenschappen bewerken. Schofthoogte Reu 40 41 cm. Teef 38 39 cm.
Engelse Cocker Spaniel.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Oorspronkelijk kwamen alle Spaniels onder één naam Spaniels voor maar rond 1800 werd voor het eerst melding gemaakt van een Cocker Spaniel die zijn naam vermoedelijk dankt aan de jacht op de woodcock houtsnip. Grondlegger van het ras is Mr James Farrow wiens reu Obo als stamvader van de Cocker Spaniel beschouwd kan worden. Het ras werd in 1902 in Engeland erkend. Wist je dat niet alle Engelse Cocker Spaniels die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes.
www.agnethia.nl 2.5 Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Agnethia.nl. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Engelse Cocker Spaniel Honden Page.
Rasgroep van de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Cocker Spaniel. Spaniels stammen af van een zeer oude hondenfamilie. Niemand weet precies wanneer ze ontstaan zijn en waar ze vandaan komen. In geschriften uit de 14de eeuw worden reeds Spaniels vermeld. Algemeen wordt aangenomen dat ze uit Spanje komen hoewel ze ook in Zwitserland en Frankrijk voorkwamen. Toen mensen geïnteresserd werden in het kweken van nieuwe honden kwamen ze in Engeland terecht daar begon de splitsing in verschillende spaniel-variëteiten.

Contacteer ons