Meer resultaten voor engelse cocker

engelse cocker
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro. De Amerikaanse Cocker Spaniël is nauw verwant aan de Engelse Cocker Spaniël, omdat hij uit dat ras is ontstaan, nadat het in de jaren tachtig van de 19de eeuw naar Amerika kwam.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Houtsnip en fazant. De hond die later de Engelse Cocker Spaniel zou worden, werd voor de jacht op de houtsnip woodcock en de fazantenhaan cockpheasant gebruikt, vogels die zich het liefst ophouden in dicht struikgewas, een omgeving waarin een kleiner type Spaniel beter uit de voeten kon dan zijn grotere collegas.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8: retrievers en waterhonden.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.
www.agnethia.nl 2.5 Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Nestjes.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniël is een ijverig, actief, en krachtig jachthondje, met een altijd vrolijk kwispelend staartje. De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet.
Engelse Cocker Spaniel.
Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Ook doen wij mee aan shows omdat een show een belangrijke graadmeter is over de kwaliteit van onze honden. Mooie en gezonde Engelse Cocker Spaniels met een lief karakter. U kunt ons altijd mailen of bellen voor een bezoek of informatie over de Engelse Cocker Spaniels.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Een goede fokker let niet alleen op kleuren, maar ook op karakter en gezondheid. De Engelse Cocker is een echte gezinshond, maar hij moet wel leren omgaan met jonge kinderen die in de ogen van de Cocker lager in de rangorde staan.

Contacteer ons