Resultaten voor whippet

whippet
Whippet.
Deze hielden de Whippet voor de jacht op klein wild en voor zg. Deze fragiel ogende hond is in feite een taaie rakker! Centraal bij de Whippet staat natuurlijk de astronomische snelheid die hij ontwikkelt bij het wegschieten van de prooi.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Whippet.
Voor mij is dat de enige reden om er geen een meer te willen, al vind ik haar verder geweldig. Als ik er van overtuigd was dat alle Whippets uitsluitend op zicht zouden jagen, zou ik zo een Whippet nemen.
Whippet Club waarin opgenomen het Italiaanse Windhondje.
De Nederlandse Whippet Club opgericht 31 oktober 1954 stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen in de meest uitgebreide zin van het whippetras, de whippet als individu, liefhebbers of liefhebber-fokkers van dit ras in Nederland; benevens bij besluit van de Algemene Vergadering in de vereniging ondergebrachte andere windhondenrassen met hun liefhebbers en liefhebber-fokkers.
Welkom @ Windhonden.nl.
Rag racing became the sport of coal miners; in fact, the whippet was dubbed the poor" man's' race horse" A family's' whippet was not only an immense source of pride but sometimes also a source of extra income and procurer of food for the pot.
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.
Whippet Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
The Whippet is a generally healthy breed, and buying from a responsible breeder will help ensure that you get the healthiest Whippet possible. A puppy from a reputable Whippet breeder will be vaccinated and dewormed before you take him home.
Whippet Rassen Hondenplaza.
Hun pogingen resulteerden in een kleine, temperamentvolle, elegante en snelle jachthond die over bepaalde afstanden bijna net zo snel was als de Greyhound, maar die aanzienlijk minder at en minder plaats innam voor de Whippet worden wel snelheden van 55-65 km per uur genoemd.
Shiny Sensations.
Puppies Shanty Santo. De Whippet geschiedenis. Het Whippet voorkomen. 1 juni 2016. De tijd gaat heel snel, bijna alle puppies zijn vertrokken voor een. Lees of bekijk het bericht puppies uitgevlogen. 25 april 2016. Nieuwe fotos van de puppies op de nesten pagina.
Whippet Honden rassen Honden DierenDokters.
De Whippet, zoals we die heden ten dage kennen, vindt zijn oorsprong in met name de tweede helft van de vorige eeuw toen men Greyhounds, Italiaanse Windhondjes en verschillende soorten Terriërs ging kruisen.Het ras wordt dan ook sinds 1890 in het land van oorsprong Engeland als zodanig erkend.
Whippet kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Whippet kennels in Nederland. Kerkdijk 36 7964 KB Ansen. Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Hondenfokker Meer info. Salty Sand's' Whippets. Van Galenstraat 36 1782 EW Den Helder.
Whippet Dog Breed Facts and Personality Traits Hill's' Pet.
This ability has not only made it the most popular breed competing in the sport of lure-coursing, but it also launched one whippet to fame and eventually started a new canine sport. That whippet was Ashley whippet, the founding dog of competitive canine Frisbee catching.
Whippet Hondentrainingen.
Dit is natuurlijk levensgevaarlijk in de buurt van verkeer. Mocht uw hond toch op jacht zijn, wacht en roep op de plaats waar hij is verdwenen en de Whippet zal voldaan van een heerlijke renpartij terugkeren. Voor meer informatie over de Whippet verwijzen u graag naar de Nederlandse Whippet Club.

Contacteer ons