Op zoek naar vizsla draadhaar?

vizsla draadhaar
Quodian's' Magyar Vizsla kennel.
Aangekondigde en Geboren Nesten.
De vereniging raadt aan geen pups te kopen, waarvan de ouderdieren niet tenminste voldoen aan het fokreglement. Vizsla Draadhaar pups geboren. Er zijn op 9-9-2017 Vizsla Draadhaar pups uit de volgende combinatie geboren. Het zijn 6 pups, 3 reuen, 3 teven.
Vizsla draadhaar.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Vizsla draadhaar is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Vizsla heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let opDe: draadharige variant heeft meer jachtdrift dan de kortharige Vizsla.
Hondenrassen Vizsla Draadhaar.
Home Hondenrassen Vizsla Draadhaar. Groep: Staande honden. Subgroep: Continentale staande honden. Land van herkomst: Hongarije. Hoogte: reu 58-64 cm, teef 54-60 cm. Gewicht: reu 25-30 kilo, teef 20-25 kilo. De Vizsla spreek uit als Wiezsla is een elegante staande jachthond die veel talent heeft in discipline.
Trimschema Vizsla Draadhaar.
Herfstwandeling Hoek van Holland op 1 oktober. Trimschema Vizsla Draadhaar. Gepubliceerd: 13 februari 2015. Het plukken van de Vizsla draadhaar. Voor de Vizsla draadhaar is er nog geen trimschema omdat er zoveel variatie is in de structuur van de vachten.
Vizsla Draadhaar Rassen Honden Hondenrassen.
De Vizsla Draadhaar is een hond die goed overweg kan met kinderen en ook erg goed kan met andere honden. De honden zijn graag binnen in huis en vinden het heerlijk om te wandelen en om samen met de baas te gaan oefenen.
Welkom.
Wie zijn wij. Welkom en wat leuk dat u deze website heeft gevonden! Op de verschillende pagina's' vindt u meer informatie over het prachtige ras de Vizsla Draadhaar. Veel lees en kijkplezier. Ghitta krijgt haar 2e nestje. Klik hier voor onze nieuwspagina.
Vizsla, draadhaar GEKop hondenrassen encyclopedie.
Home Hondenrassen encyclopedie Vizsla, draadhaar. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Vizsla Draadhaar informatie over de Vizsla Draadhaar Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vizsla Draadhaar fokker of kennel. Heb je al een Vizsla Draadhaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Vizsla De Jagersvereniging.
De draadharige Vizsla heeft een aanliggende, stevige en dichte vacht zonder glans. Het dekhaar is 2 tot 3 cm, de onderwol is dicht en waterafstotend. De contouren van het lichaam moeten zichtbaar blijven. De vacht van deze hond moet zo nu en dan geplukt worden. Buiten de trimbeurten volstaat een keer per week borstelen. Voor beide varianten geldt dat de kleur van de vacht bestaat uit verschillende nuances van tarwegeel en lichtbruin. Levendig, vriendelijk, evenwichtig, intelligent en gemakkelijk af te richten. De draadhaar is over het algemeen iets rustiger van aard dan de korthaar.
Puppyplaats.nl Vizsla Draadhaar pups aangeboden.
Ouders beide getest op gezondheid en uitgebracht op vele shows en jachtwedstrijden. Kijk ook op facebook Zoldmali M. Lieve leuke vizsla draadhaar pups te koop. Hele fijne huishonden en jachthonden. Lieve leuke vizsla draadhaar pups te koop. Hele fijne huishonden en jachthonden.
Home Regghe Valley.
Het is een bezigheid waarmee je de hond een groot plezier doet en misschien nog wel belangrijker, je bouwt een band op met je hond waar je de rest van zijn leven plezier van zult hebben! Een mooie Vizsla draadhaar moet goed zijn en een goede Vizsla draadhaar moet mooi zijn.

Contacteer ons