Resultaten voor vizsla draadhaar

vizsla draadhaar
Quodian's' Quodian's' Quodian's' Quodian's: Hongaarse Vizsla Magyar draadhaar Vizsla Kennel. Vizsla. Vizsla Kennel kennel. Draadhaar Vizsla Kennel.
In 1982 verloor ik mijn hart aan de ruwharige Vizsla Drtszr Magyar Vizsla. Het gebeurde tijdens een hondenshow dat ik voor het eerst de Vizsla Draadhaar in het echt zag en direct als een blok voor dit ras gevallen ben.
Wat voor soort hond is de Vizsla.
De reglementen voor de Vizsla Draadhaar zijn nog altijd niet goedgekeurd door de FCI alhoewel reeds ingediend in 2006. De reglementen die voor de Vizsla Draadhaar in Hongarije gelden zijn de Algemene fokreglementen van de FCI/MEOE. Voor de Vizsla Draadhaar bestaat er één officiële vereniging, namelijk Drótszr Magyar Vizsla Szakosztály www.drotszorumagyarvizsla.hu.
Vizsla draadhaar.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Vizsla draadhaar is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Vizsla heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let opDe: draadharige variant heeft meer jachtdrift dan de kortharige Vizsla.
Welkom.
Wie zijn wij. Welkom en wat leuk dat u deze website heeft gevonden! Op de verschillende pagina's' vindt u meer informatie over het prachtige ras de Vizsla Draadhaar. Veel lees en kijkplezier. Ghitta krijgt haar 2e nestje. Klik hier voor onze nieuwspagina.
Aangekondigde en Geboren Nesten.
De vereniging raadt aan geen pups te kopen, waarvan de ouderdieren niet tenminste voldoen aan het fokreglement. Vizsla Draadhaar pups geboren. Er zijn op 9-9-2017 Vizsla Draadhaar pups uit de volgende combinatie geboren. Het zijn 6 pups, 3 reuen, 3 teven.
Vizsla Draadhaar informatie over de Vizsla Draadhaar Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vizsla Draadhaar fokker of kennel. Heb je al een Vizsla Draadhaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Home Regghe Valley.
Het is een bezigheid waarmee je de hond een groot plezier doet en misschien nog wel belangrijker, je bouwt een band op met je hond waar je de rest van zijn leven plezier van zult hebben! Een mooie Vizsla draadhaar moet goed zijn en een goede Vizsla draadhaar moet mooi zijn.
Vizsla, draadhaar GEKop hondenrassen encyclopedie.
Home Hondenrassen encyclopedie Vizsla, draadhaar. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Vizsla Draadhaar Rassen Honden Hondenrassen.
De Vizsla Draadhaar is een hond die goed overweg kan met kinderen en ook erg goed kan met andere honden. De honden zijn graag binnen in huis en vinden het heerlijk om te wandelen en om samen met de baas te gaan oefenen.
Vizsla Draadhaar Kennel Fényes Varázs.
Deze is geheel gericht op de Vizsla Draadhaar meiden, Kyra, Catou, Aziyze, Büszke, Glenda en Jolie. En natuurlijk op Tess en Dylle, de Ruwhaar Teckels Standaard. De Vizsla Draadhaar is een prachtig, vriendelijk en veelzijdig ras. Lees hier de rasinformatie.
Hondenrassen Vizsla Draadhaar.
van de Vizsla Draadhaar op youtube.com. Informatie over de Vizsla Draadhaar. De Vizsla spreek uit als Wiezsla is een elegante staande jachthond die veel talent heeft in discipline. Vizsla's' worden veel als jachthond gebruikt, maar kunnen ook prima gezelschaphonden zijn, mits ze iedere dag veel beweging krijgen.
Puppyplaats.nl Vizsla Draadhaar pups aangeboden.
Ouders beide getest op gezondheid en uitgebracht op vele shows en jachtwedstrijden. Kijk ook op facebook Zoldmali M. Lieve leuke vizsla draadhaar pups te koop. Hele fijne huishonden en jachthonden. Lieve leuke vizsla draadhaar pups te koop. Hele fijne huishonden en jachthonden.

Contacteer ons