Op zoek naar labrador pups?

labrador pups
Gezonde Labrador Pups Acht Punten Om Gezonde Labrador Pups Te Herkennen.
Gezonde Labrador Pups Acht Punten Om Gezonde Labrador Pups Te Herkennen. Jan 0 Comments. July 22, 2011. De aanschaf van een volkomen gezonde Labrador pup is belangrijk omdat het de basis is van een lang en gelukkig leven. Maar hoe herken je nu een gezonde labrador pup?
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij hebben nu labradorpups blonde en zwarte pups reutjes en teefjes ze, zijn samen met de ouders te zien.De pups worden ingeent ontwormd gechipt en medisch gekeurd.De pups worden verkocht met een koopcontrakt Voor meer info over de labrador Googel Meerhof 003247547.
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Cesar Millan: Onzekerheid is het probleem RTL LATE NIGHT Duration: 1311. RTL Late Night 89135, views. Bevalling 10 pups van onze labrador Balou Duration: 1443. jonmed43 85027, views. Trucje's' leren aan je hond! Doggy talk 9629, views. First day home, 8 weeks old chocolate labrador PUPPY!
Puppyplaats.nl Labrador pups aangeboden.
Onze Labrador pupjes zijn geboren: dd 17/8/2017 Beschikbaar vanaf: 5/10/2017 3 zwarte meisjes. Blonde labrador retriever pups. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de blonde Labrador pups. De pups zijn ingeent, gechipt, ontwormd en hebben een gezondheidsverklaring met een Europeespaspoort.
Finn Labradorpups van Finn.
Op 19 maart zijn er 8 pups geboren. 1 blonde en 3 zwarte teven. 2 blonde en 2 zwarte reuen. Finn is de dochter van onze Mees. Met Mees hebben we 1 nest gehad en we hebben Finn uit dit nest gehouden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Wahnahnish Labradors.
Pups DalwhinnieDalwhinnie.
Onze labradorpups zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging en LKN. De ouders beschikken dus over goede gezondheidsuitslagen van de heupen, ellebogen en ogen. Ook hebben zij uitmuntende showuitslagen en een stamboom. Onze pups groeien op in huiselijke kring.
Hondenfotograaf Hillegom Nestfotoshoot voor Labrador pups.
Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze! Hondenfotograaf Hillegom Nestfotoshoot voor Labrador pups. Posted in Honden, Nestfotoshoot. Hondenfotograaf Hillegom Nestfotoshoot voor Labrador pups Hondenfotograaf Leiden Geboortereportage Labrador pups. Volg mij op Instagram.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Deze externe geboortes worden verwacht in oktober, november en december 2017 in de kleur blond, bruin en zwart.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Aanschaf labrador pup Dier en Natuur: Huisdieren.
Als u nu nog steeds intresse heeft in een labrador, waar wilt u uw nieuwe huisgenootje kopen? Bij een erkende fokker. Deze fokker is meestal aangesloten bij de rasvereninging en uiteraard bij de FCI en houd zich op die manier aan bepaalde regels die nodig zijn het ras gezond te houden. Ook hebben de pup's' een stamboom en worden de ouders van uw pup getest op een aantal erfelijke aandoeningen die voorkomen bij het ras. Deze fokker heeft geen geheimen voor u, u kunt het nest regelmatig bezoeken, het ziet er schoon en verzorgd uit, ziet de moeder bij het nest, de moeder krijgt maar max 5 x in haar leven pups met steeds een pauze van minimaal 1 jaar tussen de nesten, de gezondheidsuitslagen/show uitslagen van de ouders kunt u inzien en zoekt meestal samen met de fokker, het pupje uit wat het beste bij u past.

Contacteer ons