Op zoek naar labrador pups?

labrador pups
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Labrador Pups Labradorkennel Zimyis Almere.
Luna Whispering Bell Heathers Tia Maria. Noah Whispering Bell Heathers Madonna. Sammie Zimyis Heartbreaking Expression. Don Chocolade Bruine Zimyis Labrador. Bent u op zoek naar een Labrador pup met Stamboom? Al sinds 1994 hebben wij bij Zimyis Labradors ervaring met het fokken van Labrador pups en wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het fokken van gezonde nestjes met prachtige Labrador pups. De visie van Zimyis Labradors is dan ook het fokken van gezonde Labrador honden met een vriendelijk lief en sociaal karakter om zo een bijdrage te leveren aan de toekomstige generaties Labradors.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Pups zijn goed gesocialiseerd. Ze zijn op zoek naar een nieuw huisje naar iem. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de zwarte en blonde Labrador pups. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de zwarte en blonde Labrador pups. De pups zijn ingeent gechipt ontwormd en hebben een gezondheidsverklari. Zwarte labrador pup met stamboom van erkend kennel. Er is bij erkend kennel Van Het Huyerensche Veld nog 1 zwart reutje beschikbaar. Hij mag gelijk met zijn nieuwe eigenaar mee. Hij krijgt dan een europees paspoort mee met gezondheidsverklaring een registratieformulier koop-/garantie contract en een ruime hoeveel.
Wahnahnish Labradors.
Labrador kennel Wahnahnish.
Een pup aanschaffen Labrador Kring Nederland.
Het nest van de pups moet schoon zijn en wat grotere pups moeten een verschil hebben in een lekkere ligplaats met een deken of een kleed en een uitloop van bv kranten of zaagsel er omheen. Pups die opgroeien in een vies hok zonder verschil tussen nest en uitloop zijn veel moeilijker of zelfs bijna niet zindelijk te krijgen! Er moet voor de moederhond voldoende ruimte zijn om ook van de pups weg te kunnen als ze dat wil.
Gezonde Labrador Pups Acht Punten Om Gezonde Labrador Pups Te Herkennen.
De aanschaf van een volkomen gezonde Labrador pup is belangrijk omdat het de basis is van een lang en gelukkig leven. Maar hoe herken je nu een gezonde labrador pup? Als je op zoek gaat naar een labrdor pup neem dan altijd ruim de tijd om het nest te bekijken. Is elke pup actief en speels? Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Labradors hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden!
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen Pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Budilium Hof Labradors Karakteristieke gezonde en actieve Labradors.
Pups DalwhinnieDalwhinnie.
Onze pups groeien op in huiselijke kring. Eind februari 2017 worden de pups van Burberry of Dalwhinnie Penny en Richbourne Star of the Night Miles geboren. Uit dit nestje zullen zwarte pups komen. Half februari 2017 verwachten we pups van Balou Lets Take the Cream of Dalwhinnie en Sunnyboy of Dalwhinnie. Een bijzonder nestje want zowel Balou als Sunnyboy zijn door ons gefokt! Dit wordt een bruin nestje geheel volgens de regels van de LKN en NLV. Neem voor meer informatie contact op via 0316-531154 of mail naar gonny.oortveld@hotmail.com.
Finn Labradorpups van Finn.
17 januari is Finn gedekt door Twain Devonshires The Real mc Coy. Op 19 maart zijn er 8 pups geboren. 1 blonde en 3 zwarte teven. 2 blonde en 2 zwarte reuen. Finn is de dochter van onze Mees. Met Mees hebben we 1 nest gehad en we hebben Finn uit dit nest gehouden. Nu krijgen we hopelijk ons tweede nestje nu met Finn. Finn is een geweldige hond en vindt het leuk om voor ons te werken. Ze is dol op dummy's en ze heeft afgelopen jaar haar jachtdiploma C gehaald. In de ring heeft ze meerderere keren een zg gehaald. Een netstje van Finn zou helemaal te gek zijn.
Over ons.
Een lief intelligent waakzaam speelse labrador die urenlang kan ravotten in de tuin genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA. We hebben samen met haar 2 nestjes met pups groot mogen brengen wat lief en vertederend genieten deden we. Onze eerste Buck is 10 jaar geworden. We konden niet lang zonder hond ondanks ons drukke gezinnetje met 3 kleine kinderen en werd er snel en overwogen besloten om weer te gaan voor een 2e labrador in 1995 kwam onze tweede BUCK. Een heerlijke gezinshond die prima paste in onze gezinssituatie.
bruine labrador pups verwacht.
Uit de combinatie van onze bruine teef Norma Britt v. t Klaphek en de reu Coco Loco's Gimmick verwachten wij rond het weekend van Pasen bruine labrador pups. Zowel de reu als de teef voldoen aan de fokeisen van de NLV waar we ook lid van zijn.

Contacteer ons