Resultaten voor bordeaux dog

bordeaux dog
priskimberhoeve.nl Over ons.
welkom op onze website hierbij stellen wij ons even voor. Wij zijn de familie Polhout uit Barneveld wij zijn liefhebber en tevens fokker van de Bordeaux Dog een prachtige ras met zoveel positieve eigenschappen en eigenaardigheden waar je nooit over uitgesproken raakt. De Bordeauxdog is een zeer imposante niet gauw van zijn stuk gebrachte hond die een behoorlijke uitstraling heeft maar een goudeerlijk karakter heeft en een echte gezinshond is.
Tips bij het opvoeden van de Bordeaux Dog Startpunthonden.
Tips bij het opvoeden van Bordeaux Dog. Bijten afleren bij de pup. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden met name bij pups en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy. Bijten is een vorm van. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen.
BDD Spreekbeurt.
Het karakter van deze rassen is gelijk rustig trouw standvastig en moedig. Andere rassen die in de groep dogachtigen vallen zijn o.a. de Mastino Napolitano Bullmastiff Mastiff Dogo Argentino maar ook de Boxer Duitse Dog en Engelse Bulldog. De doggen hebben al sinds eeuwen een belangrijke plaats bij de mens ingenomen. Hij werd gebruikt voor de jacht en als verdediging van mens en huis. We zien veel verschillen in de rassen die onder dogachtigen vallen ze zijn allen gefokt voor het doel die ze moesten dienen. Enkele voorbeelden zijn Engelse Bulldog deze is klein gefokt met onderbijt om de stieren in de gevechten goed vast te kunnen pakken de Duitse Dog een imposante hond die voor bewaking van het Duitse leger gebruikt werd.
Bordeauxdog Honden rassen Honden DierenDokters.
Kleine witte vlekken op borst en voeten zijn toegestaan. Donkerbruin tot zwart of rood masker. Schofthoogte van de Bordeaux Dog reu is 60-68 cm die van de Bordeaux Dog teef 58-66 cm. Gewicht van de Bordeaux Dog reu is minimaal 50 kilo en dat van de Bordeaux Dog teef minimaal 45 kilo. In de film Turner Hooch van 1989 speelt een Bordeaux Dog een hoofdrol aan de zijde van Tom Hanks. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is.
De La Maison Providence.
Welkom op onze website. Ik Petra Tobben ben met mijn partner Ludy Willems liefhebber en fokker van de Bordeaux Dog. We wonen met onze honden en andere dieren in het buitengebied van het Limburgse plaatsje Montfort. Mijn liefde voor de Bordeaux Dog dateert uit 2000 toen ik in aanraking ben gekomen met het ras op mijn stageplaats bij een dierenpension. Ik heb me verdiept in het ras en vervolgens is de eerste Bordeaux Dog Buks onderdeel van mijn leven geworden. Het begin van een passie. Na het afronden van mijn opleiding als dierondernemer in 2003 besloot ik dat ik verder wilde met het ras. Mijn tweede Bordeaux Dog Lotje kwam er toen bij.
Vind bordeaux dog in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 18 resultaten voor bordeaux dog. Honden Bulldogs Pinschers en Molossers 6. Honden Beagles Bassets en Lopende honden 1. Honden Setters en Staande honden 1. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 3.
Bordeauxdog met 18 pups in Deest YouTube.
DEEST Donderdag waren ze voor het eerst buiten de 18 pups van bordeauxdog Dakisha. De rashond van kennel Red Beauty van Marion Arnts uit Deest beviel op 1.
Bordeauxdog.
De Bordeauxdog laat zich mits goed gesocialiseerd goed opvoeden en trainen. Een afgewogen opvoeding waarbij beloning beweging en beperking voorop staan halen het beste in deze dog naar boven. Voorkom dat de hond zowel binnen op eigen terrein en buiten overmatig succes heeft met eigen initiatieven. Denk hierbij waken trekken aan de riem onstuimig gedrag naar andere honden of mensen etc. De korte vacht van de Bordeauxdog verlangt een regelmatige borstelbeurt om dode haren te verwijderen. Controleer de huid op eventuele huidinfecties welke veroorzaakt kunnen worden door rimpels. De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Bordeauxdog zijn Heupdysplasie Elleboogdysplasie huidproblemen oogproblemen hartproblemen en soms ademhalingsproblemen. Bordeauxdog is geschikt voor. Deze hond vindt het heerlijk om te wandelen.
Karakter.
Tijdens de twee wereldoorlogen heeft het ras behoorlijk te lijden gehad was zelfs na de oorlog van 1939 1945 bijna uitgestorven en heeft zich in de zestiger jaren hersteld. 1 e Standaard Karakter van de ware dog door Pierre Mégnin De Bordeaux Dog 1896. 2 e Standaard door J. Kunstler kritische studie van de Bordeaux Dog 1910. 3 e Standaard door Raymond Triquet met de medewerking van Maurice Luquet Doctorandus in de Diergeneeskunde 1971. 4 e Standaard opnieuw geformuleerd volgens het model Jerusalem F.C.I. door Raymond Triquet met de medewerking van Phillipe Sérouil president en de vereniging Liefhebbers van de Bordeaux Dog 1993. De lengte van het lichaam van de schouder tot aan de heup behoort elf/tiende maal de schouderhoogte te zijn.
Bordeaux Dog Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Dit is een van de oudste hondenrassen van Frankrijk. Het zijn grote stevige honden die oorspronkelijk werden gebruikt voor de jacht op grote dieren zoals everzwijnen en het bewaken van huizen en vee. De Bordeaux Dog was relatief onbekend buiten Frankrijk tot het midden van de 19de eeuw en zijn populariteit is groeiende. Deze grote hond wordt 6 tot 10 jaar. Gemiddelde grootte en gewicht. 58 68 cm 45 50 kg. Karakter eigenschappen en temperament. Als hij goed getraind en opgevoed wordt is de Bordeaux Dog een goedmoedige reus.
Bordeaux Dog kennels in Nederland Doggo.nl.
Bordeaux Dog kennels in Nederland. Of Dizzy Dog Rock. Knuppelweg 19 3823 GG Amersfoort. Bij Engelse Bulldogs Bordeaux Doggen en Engelse Bullterriers. 109 8426 AW Appelscha. Veenwortelstraat 10 6841 KJ Arnhem. Fokker van Bordeaux Dogs. Gelkenhorsterweg 9 3771 RH Barneveld. Hoofdweg 171 9697 NG Blijham. Jan van Riebeekplein 80 2595 WS Den Haag. Bordeauxdogkennel van de Nijmantinghe.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons