Op zoek naar bordeaux dog?

bordeaux dog
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Aanschaf pup.
Na alles goed overwogen te hebben hebt u besloten een Bordeaux Dog pup aan te schaffen, nu begint voor u een heel leuke maar ook heel drukke periode. Natuurlijk wilt u dat uw hondje opgroeit tot een gezonde, prettige Bordeaux Dog.
Bordeaux Dog Pedigree.
Het zijn grote, stevige honden die oorspronkelijk werden gebruikt voor de jacht op grote dieren zoals everzwijnen en het bewaken van huizen en vee. De Bordeaux Dog was relatief onbekend buiten Frankrijk tot het midden van de 19de eeuw en zijn populariteit is groeiende.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Het ras.
Doch dit werd overgenomen door de veehandelaren, de stropers en de slagers, waardoor het een heel ander karakter Francais of Bordeaux Dog. Omdat Bordeaux nog veel accommodatie bood voor gevechten en de havenarbeiders met name nog veel Bordeaux Doggen hadden, werden de gevechten nog lang in het zuiden van Frankrijk gehouden.
Bordeaux Dog.
De schofthoogte van de Bordeaux Dog ligt tussen de 60 cm en 70 cm. Het gewicht varieert van 45 kg tot 60 kg. Goedmoedig, soms wat terughoudend voor vreemden, zacht voor de baas. Niet altijd verdraagzaam ten opzichte van geslachtsgenoten.
Bordeauxdog.
Verstop brokjes die hij op commando mag gaan zoeken. Zo verenigt u het nuttige met het aangename met als resultaat een hond die voldaan tegen u aan kruipt! Let opde: enige goede dog is een goed gefokte en goed gesocialiseerde dog!
Wie heeft ervaring met een bordeaux dog? Ouders Online.
Mijn broer heeft een bordeaux dog gehad, jaren geleden. Ik vond het altijd een mooie hondmaar, zou er zelf nooit aan beginnen, in verband met de grootte en het overwicht dat je op de hond moet hebben en HOUDEN.dat geld wellicht voor elke hond welmaar, de gevolgen zijn in mijn ogen erger bij een grote hond dan bij een kleinere keffer als het niet goed gaat.
De Bordeauxdog is een waak en verdedigingshond.
Er waren verschillende typen: van Toulouse, van Parijs, en van Bordeaux, uit het laatste komt huidige Bordeaux Dog voort. Het ras had veel te lijden tijdens de twee Wereldoorlogen, zo ernstig dat het dreigde uit te sterven na de Tweede wereldoorlog.

De afgelopen tien tot vijftien jaar is de populariteit van de Bordeaux Dog aanzienlijk gestegen. Dit komt vast door het geweldige karakter van deze hond; aan de buitenzijde zeer imposant, maar met van binnen een klein hartje. De Bordeaux Dog is nu een veel voorkomend ras en met nadruk een regelmatige bezoeker van de dierenarts.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Home.
Geslacht Dhr Mevr. Bordeaux Dog Club Nederland. Hartelijk welkom op de website van de BDCN, de enige door de Raad van Beheer in Nederland erkende rasvereniging voor de Bordeaux Dog. De BDCN behartigt de belangen van de Bordeaux Dog in Nederland.
Bordeauxdog Forum Portaal.
Voel je vrij om ons te linken naar Bordeauxdog Forum. Gebruik de volgende HTML.: Atropa IT Solutions BV. Proficiat: Bert Gerda 55. Welkom iedereen op de vernieuwde website van het Bordeauxdogforum.Heeft u problemen met inloggen, verwijderd u dan eerst uw browsergegevens.
Bordeaux Dog Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Bordeaux Dog fokker of kennel. Heb je al een Bordeaux Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Bordeauxdog Honden rassen Honden DierenDokters.
Hoogte en gewicht. Schofthoogte van de Bordeaux Dog reu is 60-68 cm, die van de Bordeaux Dog teef 58-66 cm. Gewicht van de Bordeaux Dog reu is minimaal 50 kilo en dat van de Bordeaux Dog teef minimaal 45 kilo.

Contacteer ons