Meer resultaten voor cocker spaniel

cocker spaniel
Cocker Spaniël Pedigree.
De stevige kleine Cocker kan binnen en buiten gehouden worden mits hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Als hij buiten gehouden wordt, heeft hij een geschikte weerbestendige schuur of kennel nodig die in de winter warm en tochtvrij is en koel in de zomer.
Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker Dier en Natuur: Huisdieren.
De schofthoogte is 35 tot 38 cm en het gewicht bedraagt 1 tot 12.5 kilo. De Amerikaanse cocker is verwant aan de Engelse cocker spaniel. De Amerikaanse cockerspaniëls in Amerika hebben zeer waarschijnlijk een langere geschiedenis dan Amerika zelf, de Engelse cocker gaat nog 400 jaar verder.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Gezocht pup engelse cocker spaniel met stamboom. Wij zij op zoek naar een lieve engelse cocker spaniel pup met stamboom. 08 mei 18. Engelse Cocker Spaniel pups. Bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren. Op 12-04-2018 waarvan, 4 teefjes.
Engelse Cocker Spaniel Betondingen.nl.
Verkoop aan particulieren en bedrijven. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm. Hond van grijs beton. Uw review toevoegen. 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm.
Engelse Cocker Spaniel.
Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar.
Cocker Spaniel puppyvoer Rasspecifiek voer voor cocker pups Royal Canin.
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel pup iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Junior van ROYAL CANIN.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.
Home.
Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel. Kennel Beauty van de Lindenhof. Cocker of my Sweet Castle Alge.
Amerikaanse cockerspaniël Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun. Zie de categorie American Cocker Spaniel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Home VLECS.
Sinds februari 2012 is VLECS erkend als rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel door de Raad van Beheer. In de media is veel aandacht voor het welzijn van dieren. Het fokken op gezondheid en karakter is een speerpunt van onze vereniging.
The Cocker Spaniel Pet Dog Documentary YouTube.
Published on Oct 4, 2016. Cocker Spaniels are dogs belonging to two breeds of the spaniel dog type: the American Cocker Spaniel and the English Cocker Spaniel, both of which are commonly called simply Cocker Spaniel in their countries of origin.

Contacteer ons