Meer resultaten voor cocker spaniel

cocker spaniel
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over: Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's: Video's' Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Cocker Spaniel.
Cocker Spaniel puppyvoer Rasspecifiek voer voor cocker pups Royal Canin.
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel pup iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Junior van ROYAL CANIN.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
In Amerika is uit de Engelse Cocker Spaniël de Amerikaanse Cocker Spaniël ontstaan die vooral op uiterlijk werd gefokt en een langere, dikke vacht, een anders gevormde kop en een zachter karakter heeft. Download de huisdierenbijsluiter Engelse Cocker Spaniël Wellicht ook interessant voor u.
Home.
Of Agnethias Bright Eyes. Of Agnethias Bright Eyes. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel. 2004 2017 Of Agnethia's' Bright Eyes HE Visser Menaam. Gebruik van deze website geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker en zonder enige garantie van welke aard ook.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
O'Neill, D.G, Church, D.B, McGreevy, P.D, Thomson, P.C, Brodbelt, D.C, 2014, Prevalence of Disorders Recorded in Dogs Attending Primary-Care Veterinary Practices in England, PLoS ONE, volume 9, nummer 3, e90501. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons.
Cocker Spaniël Pedigree.
De stevige kleine Cocker kan binnen en buiten gehouden worden mits hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Als hij buiten gehouden wordt, heeft hij een geschikte weerbestendige schuur of kennel nodig die in de winter warm en tochtvrij is en koel in de zomer.
Engelse Cocker Spaniel.
Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer van Eukanuba bij zooplus.
terug naar overzicht. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer. Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer, speciaal voor de voedingsbehoeften van volwassen Cocker Spaniels, aangepast caloriegehalte, gezonde huid en glanzende vacht meer informatie. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer 5 3.
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker Spaniël is een ijverig, actief, en krachtig jachthondje, met een altijd vrolijk kwispelend staartje. De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet.

Contacteer ons