Meer resultaten voor cocker spaniel

cocker spaniel
Alles over de Engelse Cocker Spaniël.
Ze zijn graag bij hun eigenaar en houden van spelen maar gaan ook graag hun neus achterna. Ze kunnen soms eigenwijs zijn en hebben een consequente opvoeding nodig. De vachtverzorging vraagt dagelijks aandacht. De Engelse Cocker Spaniël past het beste bij een actieve eigenaar die zijn hond op een positieve en consequente manier opvoedt en zich niet door de aandoenlijke blik van zijn hond om de tuin laat leiden.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
De cockerspaniël is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Billie uit de stripreeks Bollie en Billie is een cockerspaniël. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel. Officiële Rasvereniging Nederlandse Spaniel Club. Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8 Retrievers en waterhonden.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.
Knoppenbalk.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
cavalier king charles spaniel. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden. 29 resultaten voor cocker spaniel. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 29. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 9. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 1. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 5.
cockerspaniël ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Kort zijdehaar met bevedering vb. Cavalier King Charles Spaniel Amerikaanse Cocker Spaniel Engelse Cocker Spaniel Dit soort honden vraagt heel wat verzorging. Dagelijks de losse haren uit de rug halen en de bevedering uitkammen met een grove kam. Pas goed op voor klitvorming. Source Loyalty4life at English Wikipedia. middelgrote jachthond met een glanzende zijdezachte vacht relatief smalle kop en laag aangezette langharige lange oren die vanwege zijn vriendelijke karakter vaak gehouden wordt als huisdier. Grote rassen zoals de Border Collie of Windhonden hebben natuurlijk veel meer beweging nodig dan bv een Yorkshire Terrier.
Engelse Cocker Spaniel Pup Opvoeding.
Als dat niet mogelijk is moet u zelf vast beginnen met een aantal zaken zoals uitlaten s nachts alleen zijn zindelijkheidstraining. Het leerprincipe van de Engelse cocker Spaniel is voornamelijk gebaseerd op belonen! De hond is geen mens dus schrijf hem dan ook geen menselijke gevoelens toe. Het socialiseren van een pup is erg belangrijk. De socialisatieperiode is van 3 tot 12 weken. Dit is een beslissende periode in het leven van de hond wil de hond zich ontwikkelen tot een geslaagd huisdier. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de pups gedurende 3de tot 6de week goed worden verzorgd en gesocialiseerd rust bij de fokker. Van uw kant moet u de fokker van uw pup zorgvuldig kiezen.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen. De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. Door zijn van nature zachte geaardheid is het van belang dat je de Engelse Cocker Spaniel vriendelijk doch duidelijk begeleid.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. De Engelse Cocker Spaniel als jachthond. De Engelse Cocker Spaniel is de kleinste van alle spaniel rassen. Door zijn fraaie uiterlijk en handzaam formaat is ie ook erg geliefd als huishond en daarom door de fok op schoonheid helaas niet meer geselecteerd op de jachteigenschappen. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond en heeft zijn natuurlijke instinct voor het jagen en apporteren nooit verloren. De Cocker spaniël is geschikt om zowel op haarwild als op veerwild te jagen maar zijn specialiteit is de jacht op konijnen. Door zijn grondige zoekwijze zal hij ook het meest vastzittende wild vinden en tot springen dwingen.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Wat is een rashond? Zeer hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal erfelijke aandoeningen 26. Lees hier over de betekenis van minpunten. Lees hier over erfelijke aandoeningen. Lees hier wat DierRecht doet om de rashonden te helpen. Bij dit ras komen de volgende aandoeningen voor Minpunten Info. Anaalkliercarcinoom kwaadaardige kanker van de anaalklier. De behandelbaarheid is matig tot slecht. De kans op deze aandoening is klein. Meer info menu Verantwoording. De behandelbaarheid is slecht. De kans op deze aandoening is klein.
Engelse Cocker Spaniel.
Zeer nieuwsgierig van aard en door zijn intelligentie ontgaat hem niet veel. Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren Heupdysplasie ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar PRA. De Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland en Nederlandse Spaniel Club stellen verder DNA-onderzoek naar Familiale Nefropathie verplicht. De Cocker spaniel Club stelt verder ook nog DNA-onderzoek naar Adult Onset Neuropathie en Acral Mutilation Syndrome verplicht.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Een in Amerika uit Engelse Cocker Spaniels gefokte jachthond die zich vooral onderscheidt van de Engelse Cocker Spaniel in lichaamsbouw hoofd en beharing. Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is een in 1879 geboren reu stammen de Amerikaantjes van Obo II die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.

Contacteer ons