Op zoek naar schipperke?

schipperke
Schipperke OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Herdershonden en veedrijvers Herdershonden Schipperke FCI: 83. Alle fokkers van dit ras. Het Schipperke is afkomstig uit België en van oorsprong een herdershondje. Zijn naam is afgeleid van het Vlaamse Scheperke, wat in de volksmond herdershondje betekent.
Schipperke De Nieuwe Hond.
Het schipperke heeft niet veel vachtverzorging nodig. Eenmaal in de week een borstelbeurt is meestal voldoende. Tijdens de verharingsperiode van het schipperke kunt u met een herderharkje de loskomende dode haren uit de ondervacht eenvoudig uitborstelen. Schapenhoeders en veedrijvers. Vorig artikel Tibetaanse Spaniel.
Schipperke.
U bevindt zich hier: Home Schipperke black velvet's' home Breeding Plans. Geboortebericht Renjen x Jessia. 04 juni 2016. Renjen Rhumb Line to Fullmoon. De Lamer Nauti By Nature. Jessica du Domain de Vauroux. Eros dit Dany du Domaine de Turnago Villares.
Schipperke Honden 2dehands.be.
Plaats gratis zoekertje. Zoek in afdelingen Alle categorieën. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes in Schipperke.
t Schipperke.
Door het samengaan van de Northern Schipperke Club en de English Schipperke Club werd het ras in 1923 ook erkend in andere Angelsaksische landen Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika. In deze landen werden eveneens de Britse kleuren van het Schipperke erkend.
Schipperke Hondencentrum.
Het Schipperke leert snel en gemakkelijk. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Schipperke? Kijk dan op onze Schipperke opvoeden pagina. Grootte: tot 30 cm. Bijzonder kenmerk: geen staart. Het Schipperke is een aangename huisgenoot.
SVN Het Schipperke.
Voor de rest heeft het Schipperke een natuurlijke aanleg op alles te jagen dat beweegt: vliegen, muggen, muizen, ratten, konijnen, vogels. Enige zelfoverschatting probeer eens een paard weg te blaffen is nooit ver weg. Beweging: Het Schipperke zit vol met energie.
Schipperke Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn snel, zeer beweeglijk en kunnen in de stad worden gehouden, ze hebben wel zo hun verzorging nodig als borstelen en kammen en dan is de Schipperke een fijne hond om te hebben. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers.
Schipperke Smølke katten en hondenvoer.
Hij is leergierig en werkt graag voor de baas maar kan ook zijn eigen wil goed laten gelden. Het schipperke kan goed met kinderen en andere dieren maar er moet wel rekening worden gehouden met zijn felheid en zijn aanleg om te jagen op bewegende objecten.
Royal Canin Schipperke Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Schipperke. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Schipperke fokker of kennel.
Royal Schipperkes Club Belgium KKUSH n 0001.
De intelligentie van het Schipperke. Het Schipperke is geen Belgische herder Groenendaler in miniatuur. Gewicht en grootte. Maten, gewicht grootte. Het verbod op staartcouperen. Le Schipperke nest pas un BB en miniature. De Oren van het Schipperke. Blueprint of the Schipperke.
links van Schipperke.
Schipperke Capone van t Tempeliershof. Henk en Henny. olivia van hest. website van schipperke Joep. olivia van Hest. Klik hier voor het formulier om uw kennel aan te melden. Klik hier voor het formulier om uw rasvereniging aan te melden.

Contacteer ons