Op zoek naar peruaanse naakthond?

peruaanse naakthond
De Huaca Viringo.
De Huaca Viringo Terug. Welkom bij de naakthondentempel want dat is wat Huaca Viringo betekent. Onze passie is de naakthond in al zijn vormen en maten en de Peruaanse in het bijzonder. De Peruaanse naakthond is een uniek ras dat mensen op straat doet omkijken. Positief of negatief iedereen heeft een oordeel klaar. De Perro sin Pelo del Peru is een veelzijdig en actief ras. Levendig super intelligent en heel alert. De honden zijn aanhankelijk en hebben een natuurlijke jachtdrift. Van nature waaks en terughoudend naar vreemden. Bij ons staat de liefde voor onze honden en het ras voorop. Showen en fokken is leuk maar geen must. Op de eerste plaats zijn we liefhebbers daarnaast ook fokker.
Peruaanse naakthond.
Perro sin Pelo del Per. Deze levendige waakzame en snelle hond is rustig intelligent aanhankelijk en daardoor zeer geschikt als gezelschapshond. Hij is wantrouwig ten opzichte van vreemden en daardoor een goede waakhond. Als hond voor binnenshuis kan hij geen fel zonlicht verdragen noch lage temperaturen. Zijn huid moet met huidolie worden ingewreven. Gebit bijna altijd incompleet egraveegraven of alle premolaren en molaren ontbrekend.Neusspiegel overeenkomstig kleur van de vacht.
Naakthonden.nl Peruaanse Naakthond.
Peruaanse Naakthond Het ras Historie Verzorging Gebit Rasstandaard Galleries. De randjes van de oren zijn zeer gevoelig voor kloven. Naakthonden kunnen flink verbranden. De verzorging van een Peruaanse naakthond is beslist niet minder dan die van een andere hond. Hoewel er niet gekamd of geborsteld hoeft te worden kun je heerlijk met ze tutteren. Huid problemen als acn puistjes en meeters komen vaak voor. Net als bij mensen is dit het ergst tijdens de jeugd. En net als bij mensen komt het niet bij iedere hond even erg voor. Verzorging blijft noodzakelijk omdat puisten vlug leiden tot grote ontstekingen of abcessen. Scrubben en invetten behoort ook tot de regelmatige verzorging.
Peruaanse naakthond Hondencentrum.
Alle informatie over de Peruaanse naakthond. Ontdek alles over het uiterlijk de aard training
Peruaanse naakthond Rassen Honden Hondenrassen.
De Peruaanse naakthond is een hond die hoort bij de gezelschapshonden. De honden zijn erg trouw intelligent en aanhankelijk. De honden worden gemiddeld 25 tot 40 cm groot. Er zijn alleen plukjes haar toegestaan bij dit ras op het hoofd. Maar ook aan het uiteinden van de ledematen en aan het uiteinde van de staart. Soms zijn er op de rug een paar plukjes haar aanwezig vaak zwart of blond maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Dit ras staat bekend om het trouwe en aanhankelijke karakter.
Peruaanse Naakthond Powder Puff.
19 december 2013 door Tom. Wanneer haarloos x haarloos word verpaard is er gemiddeld 33% kans per pup dat hij behaard is. Later maak ik hier nog een apart onderwerp van maar in het kort iedere naakthond draagt ook het gen voor behaardheid dus wanneer dat gen van beide ouders samenkomt in de pup 33% kans daarop dus zal die volledig behaard zijn. Dit is geen fout gewoon iets wat bij naakthonden en het fokken daarvan hoort. Bij naakt x behaard word dat dan 50% kans op behaarde pups en bij behaard x behaard is dat 100%.
Peruaanse Naakthond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Peruaanse Naakthond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?
Peruaanse Naakthond Rassen Hondenplaza.
De Peruaanse naakthond is een hondenras met als belangrijkste kenmerk haarloosheid. Het ras vind zijn oorsprong in Peru. Namen rassen en standaarden. In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo Perro Chimú Perro Calato. Volgens de FCI heet het ras in het Nederlands Peruaanse naakthond. In het Engels staat het ras bekend als de Peruvian Inca Orchid of de Peruvian Hairless Dog. In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde staten wordt de FCI niet als overkoepelend orgaan erkend.
Geborsteld zilver waakborden Peruaanse Naakthond.
Hier waak ik voor mijn baas! Ik bijt niet ik amputeer! Binnen zonder bellen buiten zonder ballen! Doe eens gek klim eens over het hek! Waarschuwing mijn baas is levensgevaarlijk! Of kies een eigen tekst 200.
Peruaanse naakthond definitie Encyclo.
De Peruaanse naakthond is een hondenras met als belangrijkste kenmerk haarloosheid. Het ras vindt zijn oorsprong in Peru. Namen rassen en standaarden. In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo Perro Chimú Perro Calato. Volgens de FCI heet het ras in het Nederlands Peruaanse naakthond.
Peruaanse Naakthond De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
Het ontstaan van dit ras is evenals van andere naaktrassen uit Zuid-Amerika onduidelijk. Zijn oorsprong gaat zo'n 300 jaar voor Christus terug. Hij werd als huishond gehouden door de Inca's in Peru. Misschien zijn er op ongeveer hetzelfde moment op verschillende plaatsen ter wereld naakte mutanten ontstaan die in de omgeving zoveel voordelen hadden dat zij beter konden overleven dan hun behaarde familieleden.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Peruaanse Naakthond.
Pagina 1 van 1. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Geplaatst 17 Feb 2005 1248. Geregistreerd 23 Apr 2002 0352 Berichten 38137. De Peruaanse Naakthond met dank aan Sirene en Jip Oorsprong De Peruaanse naakthond ook wel Peruvian Inca Orchid of Moonflower Dog is een hond van het halfwindhonden type. Het ontstaan van dit ras is evenals van andere naaktrassen uit Zuid-Amerika onduidelijk. Zijn oorsprong gaat zo'n 300 jaar voor Christus terug. Hij werd als huishond gehouden door de Inca's in Peru.

Contacteer ons