Op zoek naar peruaanse naakthond?

peruaanse naakthond
Naakthonden.nl Peruaanse Naakthond.
naakthonden.nl Home Contact Evenementen Naakthondendagen Showresultaten Naakthondenrassen Peruaanse Naakthond Mexicaanse Naakthond Chinese Naakthond Amerikaanse Haarloze Terrier Overige Naakthonden Informatie Links Overzicht Naakthondenrassen naakthonden.nl 2007-2017. Peruaanse Naakthond Het ras Historie Verzorging Gebit Rasstandaard Galleries. De Peruaanse naakthond staat ook bekend als de Peruvian Inca Orchid en in het engels de Peruvian Hairless. In eigen land heet het ras officieel Perro sin Pelo del Peru maar heeft tal van andere namen. De bekendste zijn Viringo Perro Chim Perro Calato. Ook wordt het ras vaak Perro Chno genoemd. De Peruaan komt in ons land nog niet veel voor. Het is een gezelschapshond die ook waakt en enig jachtinstinct heeft. Vanwege zijn geschiedenis die ver terug gaat in de tijd valt het ras onder de oertypen.
Peruaanse naakthond Royal Canin.
Deze kale Peruaan is ook bekend onder de romantische naam Inca Orchid Moonflower Dog. Hij komt voor in drie formaten die stuk voor stuk zijn erkend door de FCI de wereldwijde organisatie van hondenkennels. De Peruaanse Haarloze Hond groot is maximaal 65 cm hoog. De Peruaanse Haarloze Hond middenslag meet maximaal 50 cm en de miniatuurversie maximaal 40 cm. Moonflower Dogs of naakthonden zijn bij voorkeur volledig haarloos alleen op de kop de poten en de staart mag wat haar aanwezig zijn.
De Huaca Viringo.
De Huaca Viringo Terug. Welkom bij de naakthondentempel want dat is wat Huaca Viringo betekent. Onze passie is de naakthond in al zijn vormen en maten en de Peruaanse in het bijzonder. De Peruaanse naakthond is een uniek ras dat mensen op straat doet omkijken. Positief of negatief iedereen heeft een oordeel klaar. De Perro sin Pelo del Peru is een veelzijdig en actief ras. Levendig super intelligent en heel alert. De honden zijn aanhankelijk en hebben een natuurlijke jachtdrift. Van nature waaks en terughoudend naar vreemden. Bij ons staat de liefde voor onze honden en het ras voorop. Showen en fokken is leuk maar geen must. Op de eerste plaats zijn we liefhebbers daarnaast ook fokker.
Peruaanse Naakthond Powder Puff.
19 december 2013 door Tom. Wanneer haarloos x haarloos word verpaard is er gemiddeld 33% kans per pup dat hij behaard is. Later maak ik hier nog een apart onderwerp van maar in het kort iedere naakthond draagt ook het gen voor behaardheid dus wanneer dat gen van beide ouders samenkomt in de pup 33% kans daarop dus zal die volledig behaard zijn. Dit is geen fout gewoon iets wat bij naakthonden en het fokken daarvan hoort. Bij naakt x behaard word dat dan 50% kans op behaarde pups en bij behaard x behaard is dat 100%.
Peruaanse Naakthond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Peruaanse Naakthond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?
Peruaanse Naakthond Rassen Hondenplaza.
De Peruaanse naakthond is een hondenras met als belangrijkste kenmerk haarloosheid. Het ras vind zijn oorsprong in Peru. Namen rassen en standaarden. In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo Perro Chimú Perro Calato. Volgens de FCI heet het ras in het Nederlands Peruaanse naakthond. In het Engels staat het ras bekend als de Peruvian Inca Orchid of de Peruvian Hairless Dog. In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde staten wordt de FCI niet als overkoepelend orgaan erkend.
Geborsteld zilver waakborden Peruaanse Naakthond.
Hier waak ik voor mijn baas! Ik bijt niet ik amputeer! Binnen zonder bellen buiten zonder ballen! Doe eens gek klim eens over het hek! Waarschuwing mijn baas is levensgevaarlijk! Of kies een eigen tekst 200.
Peruaanse naakthond definitie Encyclo.
De Peruaanse naakthond is een hondenras met als belangrijkste kenmerk haarloosheid. Het ras vindt zijn oorsprong in Peru. Namen rassen en standaarden. In eigen land heet het ras Perro sin Pelo del Peru. Maar heeft ook namen als Viringo Perro Chimú Perro Calato. Volgens de FCI heet het ras in het Nederlands Peruaanse naakthond.
Chien Noble Peruaanse naakthond Perro sin pelo del Peru.
CHIEN NOBLE. Perro sin Pelo del Perú de Peruaanse naakthond! Primief elegant slim alert nieuwsgierig enigszins gereserveerd naar vreemden.
naakthonden.
Peruaanse Naakthond.
Peruaanse naakthond Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Peruaanse naakthond. Foto s Peruaanse naakthond. Land van oorsprong Peru. Algemeen voorkomen Deze slanke en elegante naakthond wordt ook wel perro-sin-pelo-de-Perü of Inca-orchiddog genoemd.

Contacteer ons