Zoeken naar golden retriever karakter

golden retriever karakter
Golden Retriever.
De Golden Retriever is één van de meest populaire honden. Het ras is ontstaan uit een kruising tussen een gele Retriever en een Tweed Water Spaniel. De hond is gespecialiseerd in het apporteren van aangeschoten waterwild. De Golden Retriever staat bekend om zijn zachte beet waardoor het wild in goede verkoopbare staat blijft. De Golden Retriever is een redelijk zelfstandige hond zonder dat hij in zichzelf keert. Zijn vriendelijke en werklustige karakter maakt hem een uitstekende jachthond blindengeleidehond hulphond etc.
Golden retriever HondenForum.
Zo zal een Golden retriever nooit zomaar een kind bijten of aanvallen. Een Golden retriever is dan ook een echte mensenvriend. Maar daarnaast is een Golden retriever dan ook geen waakhond. Een Golden retriever heeft dan ook een zacht karakter. Daarnaast is het een zeer intelligente hond en kan een Golden retriever zeer actief zijn. Een Golden retriever toont vrijwel altijd veel genegenheid tegenover het hele gezin. gewijzigd op 06 juni 2013 om 1527 wijzigen quote 1. Een Golden verlangt geen grote tuin of royaal huis.In mijn beleving is een Golden snel tevreden zo lang hij er maar voldoende op uit kan uitdagingen krijgt en zijn spreekwoordelijke ei kwijt kan.
De Golden Retriever Doggo.nl.
Deze hond Nous genaamd werd gepaard aan een inmiddels uitgestorven ras de Tweed Waterspaniel die leverkleurig en langkrulharig was. Hun nakomelingen waren goudgeel en vormden de basis voor de latere Golden Retriever. Door de toenmalige Yellow Retriever te kruisen met de Labrador Retriever de Flatcoated Retriever de Ierse Setter de Tweed Waterspaniel en een drupje Bloedhond wist Lord Tweedmouth het uiteindelijk te brengen tot de huidige Golden Retriever. In 1913 kreeg het ras officiële erkenning tot die tijd werden ze op shows uitgebracht als Flatcoated Retrievers met een afwijkende kleur. Golden Retriever in het kort. groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. reuen 55-61 centimeter teven 51-56 centimeter.
Royal Canin Golden Retriever Producten.
In Nederland is de Golden Retriever een populaire gezelschapshond. Andere rasnamen Golden Flat-coat Gouden Retriever De Golden. Uiterlijke kenmerken van de Golden Retriever. Gebruikshond blindengeleidehond rampenhond drugshond. Het karakter van de Golden Retriever. Hij is sterk robuust actief en heeft een bijzonder goed reukvermogen. Hij werkt zowel in het water als in dicht struikgewas. Het is een vasthoudende speurder hoewel minder methodisch als de Labrador. Hij is zeer geschikt voor het apporteren van waterwild en heeft een uitzonderlijk goed geheugen. Hij is niet agressief en blaft zelden. Het is dus geen goede waakhond. Hij is erg zachtaardig gevoelig kalm en evenwichtig en daarom zeer geliefd als gezelschapshond. Hij dient met kalmte maar wel consequent te worden opgevoed. Elke tint goud of roomkleurig.
Karakter Van Golden Retrievers.
Iedereen die ooit een Golden Retriever bezat zal beamen dat een Golden Retriever over een fantastisch karakter beschikt en wat hem wereldwijd enorm populair maakt. Het karakter van golden retrievers is slechts een van de redenen waarom dit ras steeds populairder wordt. Hun intelligentie loyaliteit en vriendelijkheid zijn eveneens redenen waarom mensen met kinderen deze honden absoluut willen adopteren. Golden Retrievers bezetten de vierde plaats in de Stanley Coren intelligentielijst voor honden. Deze intelligentie uit zich vooral in de snelheid waarmee ze leren commandos op te volgen en hoe snel ze vooruitgang boeken in hun training.
GoldenWhites.nl Dit is de website van de Golden Retriever kennel OurGoldenWhites.
Tamara van der stelt op Weblog. Dierenambulance NHZ Dierenambulance Noord-Holland Zuid. Golden Retriever Fokkers Startpagina Golden Retriever Fokkers Wat komt er kijken bij de aanschaf van een Golden Retriever. Kennel Follow Rivers Golden Retriever Kennel Follow Rivers. Kennel Van t Aambeeld Kennel Van t Aambeeld. Kennel van de Kaladene Golden Retriever Kennel in Voorhout ZH.
Golden Retriever De Jagersvereniging.
Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Retrievers zijn speciaal gefokt om te apporteren dat doen ze zowel op het land als in het water. Golden Retrievers horen net als alle andere retrieverrassen stabiele honden te zijn die de jager op post niet tot last is. De hond mag op jacht niet piepen of zich nerveus gedragen en pas aan het werk gaan als hij van de voorjager opdracht krijgt.
Deze hond past bij mij Hondenbescherming.
Binnen het type Boomer zijn er veel verschillende hondjes bijvoorbeeld. En een Beagle is geen Jack Russell een Akita geen Rottweiler. Tussen de verschillende herdershond rassen zitten veel verschillen en zelfs een Labrador Retriever en Golden Retriever verschillen behoorlijk van elkaar. Als u uw hond uitzoekt kijk dan van welk ras of type het gedrag u het meest aanstaat. Kijk daarnaast ook naar welke verzorging de vacht van de hond vraagt. Bent u eruit welk ras of type bij u past? Ga dan vervolgens op zoek naar een goede hond wiens karakter bij u past. Kiest u voor een rashond? Laat u dan goed informeren over het ras en over goede aanschafadressen door de rasvereniging van het betreffende ras.
Corner Brook Golden Retriever Kennel.
German Champion Bundes Sieger 2016. German Club VDH Champion. Valentina v/d Corner Brook. Onze passie is het fokken showen van Golden Retrievers waarbij wij selecteren op karakter gezondheid en exterieur. 0031 0529 467 418.
Home.
Onze liefde voor de golden retriever heeft ons doen besluiten een kennel te starten Of golden nature. Letterlijk met een gouden karakter. Vanaf het begin heeft ons dit ras steeds aangesproken door het karakter. De golden retriever een hond die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. De will to please is bij dit ras kenmerkend. De honden groeien bij ons op in de huiselijke sfeer tot dat ze aan een nieuw baasje worden toevertrouwd. U kunt ons ook geregeld vinden op nationale of internationale hondenshows want naast een gouden karakter en gezondheid vinden we het behouden van de rasstandaard belangrijk. Onze Kennel is officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer. We zijn lid van de golden retriever club Nederland GRCN en golden retriever club in België GRCB.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Golden Retriever Spreekbeurten.info.
De onderkant is waterafstotend. De vacht van een Golden retriever mag goud tot crèmekleurig zijn. daarbij is een wit klein vlekje op de borst ook goed. De kleur mag niet wit zijn of cognackleurig. Van de Golden retriever weten we dat hij intelligent vriendelijk gehoorzaam sociaal en gevoelig is en ook nog een goed geheugen en groot aanpassingsvermogen heeft. Dit ras heeft veel beweging nodig maar door zijn grote aanpassingsvermogen neemt hij ook af en toe genoegen met wat minder beweging. Als de hond volwassen is kan de hond ook makkelijk langs de fiets lopen als extra training. De meeste Golden Retrievers zijn gek op water modderpoelen en apporteren maar doen het ook goed in de gehoorzaamheid flyball en behendigheid.

Contacteer ons