Meer resultaten voor golden retriever karakter

golden retriever karakter
Golden Retriever.
De hond is gespecialiseerd in het apporteren van aangeschoten waterwild. De Golden Retriever staat bekend om zijn zachte beet waardoor het wild in goede verkoopbare staat blijft. De Golden Retriever is een redelijk zelfstandige hond zonder dat hij in zichzelf keert. Zijn vriendelijke en werklustige karakter maakt hem een uitstekende jachthond, blindengeleidehond, hulphond etc.
Golden retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Golden Retriever Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Golden Retriever. De Golden Retriever is een enthousiaste, intelligente en vriendelijke hond. Deze hond is relatief gemakkelijk te trainen en past goed in een gezin. Goede socialisatie en opvoeding is hierbij wel een vereiste. De Golden Retriever is gevoelig voor stemverheffing en houdt van aandacht.
De Golden retriever, veelzijdige mensenvriend! Dier en Natuur: Huisdieren.
Deze reu, gekruist met een Tweed Waterspaniël, Bell, heeft de eerste geregistreerde Golden Retriever pups opgeleverd, die de oorsprong vormden voor het huidige ras. In Nederland is op 10 maart 1956 op initiatief van een aantal Golden Retriever liefhebbers een rasvereniging opgericht, de Golden Retriever Club Nederland GRCN. Karakter van de Golden Retriever.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Bericht door marielle75 12/11/11 2219.: Wij hebben een Golden Retriever gehad en nu een Labrador. En natuurlijk verschillen ze van elkaar, maar of dat ras gebonden is? Iedere hond heeft natuurlijk ook weer zijn eigen karakter. Maar wat Hanneke ook al aangaf vind ik Rover ook wel een stuk lomper dan dat Goldie was.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
geplaatst op 10 december 2013 0553.: ik ben opgegroeid met een golden retriever geweldige honden ik heb zelfs door een golden leren lopen ik ging gewoon aan der hangen en zij ging lopen binnen een week kon ik aardig lopen ik heb nu weer een golden echt een prachthond op vakantie gaat hij voor de tent liggen om de wacht te houden hij geeft de afstandbediening aan als het nodig is en hij ruimt altijd op sokkenspeelgoed, speeltjes van hem zelf kortom gewoon geweldige honden.
Ras met gelijkaardig karakter Golden Retriever HondenForum.
Ras met gelijkaardig karakter Golden Retriever. HondenForum Rashonden Ras met gelijkaardig karakter Golden Retriever. 18 april 2017 om 2145: wijzigen" quote" 0. Na het overlijden van haar trouwe Golden Retriever, wilt mijn schoonmoeder weer graag een hond aanschaffen. Ze wilt nu echter een hond in kleiner formaat, maar wel met een gelijkaardig karakter van de Golden.
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Ze zijn vaak goud of crème kleurig getint. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De ogen van de Golden retriever zijn vaak donkerbruin van kleur.
Golden Retriever WOEF.
De golden retriever is niet enkel een streling voor het oog, maar heeft ook een echt gouden hart. Het is niet voor niets dat deze viervoeter massaal wordt ingezet als blindengeleidehond of hulphond. Hij heeft een rustige inborst en laat zich niet snel van zijn melk brengen door soortgenoten. Zijn verdraagzame aard, engelengeduld en gemoedelijk karakter, maken van hem een fijne levensgezel.
rasinfo.
De Flatcoated Retriever mag dan uiterlijk een beetje lijken op zijn neefje, de Golden Retriever, maar daar houdt de vergelijking wel op. De hond heeft niet alleen een heel ander karakter, maar hij verdient ook een andere begeleiding. Het is een enthousiaste, gezellige en supervrolijke gezinshond, mits.
reu of teef.
Dat reuen moeilijker op te voeden zouden zijn is niet waar. Of een hond makkelijk of moeilijk te trainen is hangt af van zijn karakter. Wanneer een hond erg gericht is op de baas is een hond makkelijk te trainen.
Chapter Challenge Golden Retrievers.
Eerdere reuniefoto's' A t/m L nesten zijn te vinden in het fotoalbum menu. Onder de knop Links vindt u heel veel informatie over aanschaf, opvoeding, trainingen en gezondheid van golden retrievers. Ook vakantie en wandelplaatsen zijn daar niet vergeten. Echte goldens.lekker vies!

Contacteer ons