Resultaten voor engelse springer spaniel pups

engelse springer spaniel pups
Engelse Springer Spaniel.
De rasvereniging; Engelse Springer Spaniel Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Engelse springer spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, en ECVO-oogonderzoek.
Te koop/pups/nieuws Engelse Springer Spaniels.
Onze honden komen uit de beste bloedlijnen. Wij gaan bij het fokken van onze honden voor de kwaliteit. Onze honden, pups of getrainde honden, vinden hun weg als jacht en gezinshond. 5473 XL Heeswijk-Dinther. 2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
WORKING SPRINGER PUPS, HYBRIDE BLOEDLIJN DUITS/ENGELS, JACHTHONDEN, SPEURHONDEN, DRUGSHONDEN, EXPLOSIEVENHONDEN, JAGDLICHER ENGELSE SPRINGER SPANIEL PUPS TE KOOP, TE KOOP SPRINGER PUPPIES, GEZONDE SPR
Het is eerder een praktische selectie in functie van prestaties en gezondheid zonder naar het uiterlijke te kijken. De Engelse jagers preferen een volgzaam type met hoge grondsnelheid, hierdoor zijn de meeste Fieldtrial-honden zachter van karakter minder belastbaar maar ongezien gemotiveerd. Als jarenlange africhter van gebruikshonden Politiehonden is het mijn bescheiden mening dat het ideale ergens in het midden van de 2 totaal verschillende aanpakken ligt. Vandaar de keuze van deze verbinding. Het is onze hoop om hiermee stress-bestendige, zelfzekere en rastypische speurhonden en jachthonden te fokken, alsook sporthonden bruikbaar voor Agility of Obedience. De kruising van deze 2 totaal verschillende bloedlijnen geven ook een bredere genetische diversiteit en verkleint hierdoor de kans op erfelijke ziektes. Indien u interesse heeft in een puppy van ons, aarzel niet om ons te contacteren verschatse_kai@hotmail.com of GSM nr. Adres: Kapellestraat 215, 9600 Ronse. Gelieve tijdig te reserveren! Pups te reserveren. Hexental working Springer pup op uit vorig nest @ 4w.:
Engelse springer spaniel Honden 2dehands.be.
Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Engelse Springer Spaniel pups Beide ouders goed bejaagd. Engelse Springer Spaniel pups Beide ouders goed bejaagd prachtnest mooi getekende bruin-witte Engelse springer spaniël pups. Geschikt voor de.
Het HondenForum Bekijk onderwerp engelse springer spaniel vraagjes.
De ouders zien er goed uit, de pups ook en het zijn betrokken mensen met goede zorg voor de honden. Dat is het belangrijkste, en niet wat andere fokkers ervan vinden, die natuurlijk vinden dat zij alles beter doen. Titel: Re: engelse springer spaniel vraagjes.
Te koop Clyde Valley.
Introductie van Springers. Training bij Clyde Valley. Tips voor als je de pup gaat halen. Veldwedstrijden met Spaniëls. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een Engelse Springer Spaniël. Klik hieronder voor het aanbod van onze honden. Deels getrainde honden.
Engelse Springer Spaniel Clyde Valley.
Veldwedstrijden met Spaniëls. Engelse Springer Spaniel. Wij zijn Iain en Debbie Barnes, wij wonen met ons gezin en springers in Sint-Annaland, een klein dorp in Zeeland. Wij komen oorspronkelijk uit Schotland. Onze eerste eigen Springer hebben wij 1989 in Schotland gehad, daarvoor heeft Iain sinds zijn 18de met springers gejaagd.
engelse springer spaniel pups Jachtadvertentie Gratis plaatsen Jachtspot.nl.
Optiek en Richtkijkers. engelse springer spaniel pups. geplaatst 10 april 2016 at 0934: by avanboekel. engelse springer spaniel pups. Onze Bono heeft 2 maart 2016 zeven pups gekregen. Ze groeien in huis op met kinderen en zijn ontwormd, geënt en gechipt.
van de Peelbaan Engelse Springer Spaniel Pups.
onze pups tussen de 5 en 8 weken oud engelse springer spaniel YouTube.
onze pups tussen de 5 en 8 weken oud engelse springer spaniel. Unsubscribe from G.H vermeer? Subscribe Subscribed Unsubscribe 428. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
engelse springer spaniel index.
Ik heb mij verbonden aan de door de Engelse Springer Spaniel Club Nederland opgestelde richtlijnen. Ik geef eerlijke, relevante en transparante informatie, die kunnen bijdragen aan de juiste keuze voor het aanschaffen. van een Engelse Springer Spaniël pup. De richtlijnen kunt u vinden op: www.engelsespringerspanielclub.nl. Mijn aandachtspunten naar aspirant kopers toe zijn.: bij voorkeur een benedenwoning. wandelruimte rond of vlakbij het huis. Ik fok Engelse Springer Spaniëls in de showline, dit zijn honden van niet bejaagde. Engelse Springer Spaniël ouders. De kleur van de pups zijn zwart/wit of leverkleur/wit soms hebben de pups tan punten.
engelse springer spaniel index.
Isa is zwanger van Barney, hun pups worden in de eerste week Juli verwacht. Hallo ik ben Lotje de dochter van Ticha en Knox Even voorstellen: Coco ben aan het leren. Ook een dochter van Ticha en Knox. Eigenares: Linia Zaaijer Eigenaar: Fam. I k Knox, ben de eerste Engelse Springer Spaniel die in 2014 Ned Kampioen is geworden.

Contacteer ons