Meer resultaten voor engelse springer spaniel pups

engelse springer spaniel pups
Engelse Springer Spaniels Kennel van de Hazelberg.
2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
Veiligheidscontrole nodig.
Te koop/pups/nieuws Engelse Springer Spaniels.
2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
Het HondenForum Bekijk onderwerp engelse springer spaniel vraagjes.
Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 2 van 3. Ga naar pagina Vorige 1 2 3 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Re engelse springer spaniel vraagjes. Geplaatst 10 Apr 2015 2133. Geregistreerd 23 Dec 2012 2000 Berichten 1268 Woonplaats Enschede. Wat een scheetje en dat oppas probleem Is zo mooi opgelost. Veel plezier met de pup! Titel Re engelse springer spaniel vraagjes. Geplaatst 10 Apr 2015 2134. Geregistreerd 01 Mei 2014 2000 Berichten 30. Nee ik heb hem via een jachtsite van een jager het nest is voor zover ik weet zonder stamboom.
Engelse Springer Spaniel fokkers Honden Page.
De Engelse Springer Hoeve. Ons doel is om gezonde Springers te fokken die voldoen aan de rasstandaard. De springers die wij fokken zijn van het type SHOWLINE dat zijn springers van niet bejaagde Engelse Springer Spaniel ouders. Alle pups zijn gechipt en hebben een stamboom op naam gesteld van de toekomstige eigenaar. De aandachtpunten naar aspirant kopers toe zijn Huiselijke omstandigheden Bij voorkeur een benedenwoning Wandelruimte rond of vlakbij huis. De combinatie van werktijden en alleen zijn van de hond. Wij zijn lid van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland. Wij fokken slechts 1 nestje per jaar. Bekijk de fokker vermelding van De Engelse Springer Hoeve.
Woodview-spaniels.
Menu Doorzoek de website. Mijn naam is Gregory Pope trainer voorjager en gelegenheids fokker van werkgefokte Engelse springer spaniëls. In 1998 importeerde ik mijn eerste Engelse springer spaniël teef Hawridge Nina Skye uit Engeland. Skye werd getraind middels het boek van legendarische top trainer Keith Erlandson. Een klein snel en makkelijk trainbaar teefje dat bij de eerste keer uitbrengen op een jeugd veldwedstrijd in Tholen een derde plaats behaalde met een ZG geen slechte prestatie voor een beginnende voorjager en onervaren hond. Het jaar daarop behaalde we het jachtgeschiktheidscertificaat van de toenmalige spaniël unie Nederland tegenwoordig jachtcomissie SUN.
Jachthonden.
Ouders komen uit sterke jachtlijnen. Reu import Engeland teef import Ierland Allebei in bezit en worden allebei ingezet voor de jacht.
van de Peelbaan Engelse Springer Spaniel Pups.
Te koop Clyde Valley.
Training bij Clyde Valley. Tips voor als je de pup gaat halen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een Engelse Springer Spaniël. Klik hieronder voor het aanbod van onze honden. Ook staat onze koopovereenkomst online die kunt u hier vinden.
Engelse Springer Spaniel Clyde Valley.
Training bij Clyde Valley. Tips voor als je de pup gaat halen. Wij zijn Iain en Debbie Barnes wij wonen met ons gezin en springers in Sint-Annaland een klein dorp in Zeeland. Wij komen oorspronkelijk uit Schotland. Onze eerste eigen Springer hebben wij 1989 in Schotland gehad daarvoor heeft Iain sinds zijn 18de met springers gejaagd. Onze kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij fokken af en toe een nestje en vinden het zeer belangrijk dat al onze honden voldoen aan de juiste gezondheidstesten.
Engelse Springer Spaniels van de Jorishoeve Af en toe hebben we een nestje Engelse Springer Spaniel puppies van de showlijn.
Wij zijn liefhebbers van spanielen en wonen in Maastricht. We fokken af en toe een nestje. We bezoeken shows en gaan iedere dag met onze honden op pad Ze wonen.
Engelse Springer Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. Prijs van een pup. De Engelse Springer Spaniël kost 700 euro. Vooral in het begin van zijn bestaan waren er veel overeenkomsten met de Welsh Springer Spaniël. In 1902 besloot de Engelse Kennel Club om de Engelse Springer Spaniël te erkennen als een afzonderlijk ras omdat hij iets groter is dan zijn neef de Welsh.

Contacteer ons